16311
  • Jacek
    Na persze lehet okossagokat irni en is bele tudok okosan szolni barmilyen temaban! lenyegeben csak az okokra es a temahoz nem szoltal hozza igy errol ennyit!

Elmondom mert jon be pl az F1 liga!!! Mert ott a tissztesseges versenyzesre keptelen embrek hamar porul jarnak!!!!!!!
    Ugyanis lenyegeben nem kell ovni!! hanem verseny utan vegig van nezve a replay!!!! es minden szabalytalansag buntetve van! ami alltalaban PONT levonas!!!! hat ugye igy egeszen mas mi? nincs nem ovtam en ovtam siras minden buntetve van ami szabalytalan ugyanis ez a lenyege a szabalyoknak!!!

Mert ha liga meg pontokat osztanak akkor talan ez a lenyege! mert publik szerveren is ugyan ugy lehet jokat versenyezni!
    Agressziv versenyzes? az nalam nem azt jelenyi hogy fektavon neki megyek a masiknak vagy kilokom es ugy elozok ezt idiotanak hivjak!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    LOOOOL aludtam bazz ti meg villogtok az IQ-tokkal ? :)) bazz jacek normális vagy ? 31 éves korodra benőhetett voln a fejed lágya és intelligens ember módjára el lehetet volna intézni ezt az egyébként szót nem érdemlő szarságot! Engem is löktek már ki bazz te még nem is tudod akor hogy mi itt a felettébb idegtépő bazz!!! Én az összes versenyemet motorhibával bazz, motorhibával mentem végig!!! Ráadásul úgy hogy az az elejétől számított 10 körön belül álltalában meg is trötént az a KILÖKÉS amitől elbaszódott az a szar!!! Mert addig mit is csináltam ? Keményen mentem küdöttem, de FAIR MÓDON!!!
    (SŐT, még mindig nagyon bánom hogy kilöktem Prezsit, mert elbmbulam (tudja mindenki mikor volt) :(!!)
    De mikor összezúztam a motort, káromkodtam egy sort és mentem tovább, és néztem bazz hogy nem tehetek semmit mert legyorsulnak!
    Te meg most azért lázadsz hogy koccolt veled 4 körön keresztül!
    Namost rallyban benne van!!
    Másrészt most azzal jönnél hogy féktávon csúszott beléd!!
    Ami lehet több októl is, nem kell rögtön arra assziciálni hogy szándékosan ki kar lökni a mögötted érkező sátán, Walaki Díler!! Mi másért mint a pozicióért ment, és azt is el kell viselned hogy több fajta versenyző karakter létezik bazz!!! Ő az gresszív vezetőhöz tartozik ennyi!! Prezsibe én is féktávon csúsztam bele, és bármennyire is nyomtam a féket és rántottam el kormányt, a kocsim bal eleje pont megpöckölte!
    Neki ezen múlt lehet a bajnoki címe de minimum a 2. helyezése, mégsem kezdett ilyen unintelligens anyázásba!!!
    Hát miez kérem?!?!?Meg hogy mész oszt megvered!!
    Hát loool!!!
    De várjunk csak jut is eszembe...
    a rally után elfelejtetted ezt a "kis" balesetet és normális fészt vágtál a fórumon is!!
    Látszólag elfelejtetted mi történt (a semmit...) aztán mikor vége lett az idényzáró futamnak és megszólaltam, rögtön fasz gyökér fasszopó vagyok mert még versenyben vannak, holott már mindenki beért csak a két ferrari ment még egy kört!!! ERRE KURVÁRA BERÁGTAM!!!!
    Aztán hirtelen Walaki lett a fasz, meg a kurva anyját meg mindent mondtál neki hogy milyen fasz, meg hogy versenyzik, és speciel az az napi versenyt emlegetted neki nem a multkori rallyt!!!
    Aztán jössz a fórumra és kis idő után bevallod hogy direkt volt amit csináltál meg hogy azt a multkoriért kapta!!!
    LoL akkor most mivan ? elég érdekes dolgokat állítassz minek nem sok értelme van!!
    SEHOL, ismétlem SEHOL nincsennek profi versenyzők(LFS, NASCAR,F1) akik minden esetben korrekt fair módon versenyeznek!!
    Ha jól tudom Nascarban is eljátszottad már ezt a nagy besértődökmertatöbbifaszésnemtudnakvezetnimertpancserok !!
    Én is mentem nascarban, első futam tuti bemutatkozás, olyat estem mint més senki és agyonütöttem alexet!
    Ha rádesek most eljátszottad volna mint Walakivel!
    0.1-ben volt a rajtvisszalövéses eset amikor is egy hétig lett tárgyalva ki kap büntit!! Asszem akkor is elég korrekt volt a versenybíróság!!!
    mivel figyelembe kell venni hogy a te esetedben rally pályán történt a izé, ezért a szabályokat akárhogyis nézed nem lehet pontosan alkalmazni rá!!!
    Szerintem nyugodj le, és ahogy mondtad "ottvan nekem még az F1, meg a Nascar bajnokság ahol vannak szabályok"! Do it! Te jössz vissza folyamatosan azzal hogy szar döntést hozott a bíróság!
    Akkor most job lett volna ha kap egy figyelmeztetést ? (asszem az járt volna amúgyis neki) Vagy max levonnak 10 pontot! Jobb lett volna ? Attól még a szemedben ugyanaz a "kis köcsög nonfair szar gyerek lenne"!! Mert miért is ?
    Attól hogy kialakult egy véleményed (összvélemény is) róla még az egész elején, hogy elég agresszív, és nem lehet vele versenyezni mert kilök, akkor ezt nem is moshatja már le magáról bazz??
    Akkor most ha kialakítok én is egy véleményt akkor mikor kezdődött akkor te is ott lennél ahol most Walaki!! Ugyanis te sem, mint mindenki más sem tudott az elején fait módon versenyezni! Mellédmentek nem az volt számodra a cél hogy FAIR módon visszaverd, hanem hogy agresszíven betámasztassz bazZ!! Ez igy van!!
    Emlékszem még 0.1-ben GP-n párszor úgy előztelek meg(pici kocc sem volt)hogy neked az nem tetszett, mert ugye agresszivitásra agresszivitással válaztoltam, és a verseny után rögtön fasz köcsök stb. voltam!! Nézz magadba bazz!! 31 éves ember vagy és 17 évest akarsz verni ? Hú de nagy dicsőség!!! Seperd be az elismerő nyilatkozatokat majd utána!!És miért akarod megverni? Mert ez csak egy játék ami a saját szórakoztatásunkra van!
    LOOOL és megint csak LOOOL! na mind1 tégy belátásod szerint, de elötte mindenképp gondolkozz felnőtt ember módjára!!
  • [Walaki]D`Lair
    én is....jó8
  • Crazyvan
    pápá mindenkibe
  • Crazyvan
    Nah jóvan én mentem alukálni...
  • Crazyvan
    Végülis nem olyan veszélyes egy idegbeteg pitbull :D
  • [Walaki]D`Lair
    Miért most félnem kéne tőle?
  • Jacek
    nem csak te nem tudom mit gondolsz:DDD
  • [Walaki]D`Lair
    LOL!!!! pfff...na már box világbajnok is vagy?
  • Crazyvan
    Meghülyültél? :D
  • Jacek
    arrol ne nagyon almodozzal hogy te utogetni fogsz:)
  • [Walaki]D`Lair
    Nembaj...gyere csak jacek...ne félj tőlem...majd visszafogom magam és kicsiket ütök...
  • Crazyvan
    :DDDDDDDD
  • Prezsi #14828
    Kösz, neked is. Csao.
  • [Walaki]D`Lair
    khm...tanulj már meg olvasni, mert lassan télleg az idegbeteg pitbull szintjére süllyedsz...
  • Jacek
    mhm szegyen:)) igy jobb na megyek is aludni mert mar en is meguntam:)
  • Jacek
    szep almokat cso
  • Jacek
    :DDD nem lesz az szegeny hidd el :)
  • Jacek
    Prezsi tolem aztan mehet nehogy miattam maradj fenn!
  • [Walaki]D`Lair
    mondom....kiröhöglek...utána úgyis te vagy az erősebb...de a szégyent nem mosod le magadról, hogy egy szaros 17 éves a pofádbaröhögött amikor el akartad verni...
  • Crazyvan
    Egy jó szájast :D
  • Prezsi #14820
    Jac van még valami, mert mennék. :)
  • Jacek
    es ettol te mit varsz?
  • [Walaki]D`Lair
    nem úgy gondoltam, hogy itt az utcán elintézzük mint férfi a férfival....Face to Face...1on1
  • Jacek
    vagy azt gondolod hogy mondjuk szajba vagla 3 honap mulva es majd megmutatod a rendoroknek hogy jaj itt Jacek azt mondta hogy szajba vag?
  • Jacek
    vagy te hogy gondoltad? oda megyunk egy rendorors ele szajba vaglak utanna bemegyunk a rendorsegre?
  • [Walaki]D`Lair
    nem...mondom nem kell ide...elintézzük négyszemközt azt csá...
  • [Walaki]D`Lair
    LOOOOOOOL
  • Jacek
    ok bocs akkor marajd nyugodtan:)
  • Jacek
    zsernyak mit akarsz te a zsernyakkal rendori orizeted van vagy mi?:DDD
  • dashed_
    sirtam en?? nyugodtan irj amit csak akarsz.. ugyis unatkozom.
  • Jacek
    latszik buta kisfiu szerinted ez igy mukodik:)
  • Crazyvan
    Mondom, hogy a 15000-ért! És nagyon jól elvitázgatok én itt Veled!
  • Jacek
    ja akkor ne sirankozz ha valaki vissza is ir neked:))
  • dashed_
    mer ez egy forum es azt irok amit akarok
  • [Walaki]D`Lair
    végülis...minek a zsernyák??? elintézhetjük férfiak módjára is!
  • Crazyvan
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jacek
    nem szoltam az elejetol kezdve Dashed\Crazyvan\AMS es a tobbi emberhez!!!

minek jottetek bele szolni ide !! akkor viseljetek a kovetkezmenyet:)
  • dashed_
    o se fog ulni:PPPPPP max O labbal allni
  • Jacek
    :)))) okosnak hiszed magad mi> ez nem igy mukodik am!!!