16311
-
#14881 Már olvastam. :)
Hát sztem a Frík is jó arc, Te is az vagy, a körülményeket nem ismerem, úgyhogy sajna nem tok igazságot tenni. :) A legjobb tanácsom az lehet hogy ne basztassátok egymást béküljetek ki stb. :)
De mivel leendő ügyvéd vagyok ezért a gonosz versenybírósággal szemben inkább a te pártodon állok. :) Bíróság suxx. :) -
#14880 es ezen nincs vita szoltak hogy moderalas lesz nem BAN!!!!!!!!!!! abba a topicba nem irtam akkor mar 15 perce!!! egy msaik topicba bevestem ezt!!!!
Kedvencem:))="Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
Es kaptam erte egy orok bant na ezt azt hiszem mindent elmond az ottani vezetesrol!!!!!!!!!!! -
#14879 a bant ero hozza szolas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
-
#14878 na majd ott talalkozunk:) -
#14877 hat igen csak nem kene a szbalyokkal ellentetes iteletet hozni es akkor nincs gond!!! -
#14876 Akkor marad a Star Wars Galaxies. :)) -
#14875 de ugyan az:)) csak ott legalabb lelonek es te is lelovod :)) de itt kiloknek buntetlenul meg hasonlok es szia:D -
#14874 Az lehet, de pont az a gáz, higy eddig Jacek-tól én csak normális megnyilvánulásokat láttam úgyhogy belőle is a játék hozta ki. :) -
[Walaki]D`Lair #14873 mit nyögtem ki? -
[Walaki]D`Lair #14872 Meg azért megy itt a "vita" mert jacek bannolva lett a saját fórumunkról ilyen-olyan okokból... -
#14871 A látszattal ellentétben nem ez a jellemző. Van még 20 másik ember, de a hangoskodók hangja mindig jobban kihallatszik. -
#14870 Ja na errol van szo kinyogted vegre!!!!!! koszod az egyik bironak akivel erdekes elotte ossze vesztunk nascaron!!!! es maris erdekes itelet szuletett de korrekt a srac:)) -
[Walaki]D`Lair #14869 Már nálunk sincsenek szerencsére... -
#14868 Hmmm már azon voltam hogy FPS-ek helyett autós játékokkal fogok nyomulni mert ott nincsenek csíterek nincs anyázás de kössz inkább nem. :) -
[Walaki]D`Lair #14867 Hát...ha ott is tiltják a duda használatát akkor biztos...mert azonkívül nem szabálytalankodtam... -
#14866 Es mondom egy nascar vagy F1 ligaban kb 2-3 versenyt mehetnel!!!!utanna kirugnanak!!!
na ha lenne annyi replay es vegig neznenk az ossze liga futamot az ossze bajnoksagbol kb 20 kilokes lazan kijonne az aprobb szabalytalansagokrol ne is beszeljunk erre buszke lehetsz:)) ha gyors nem vagy hulye ne legyel szerintem! -
[Walaki]D`Lair #14865 így jártál... -
#14864 "semmi esetre sem gyorsabb". Mutasd meg a barátaidnak a replay-t is, hogy lámáztál egyfolytában, ezért tudott rád feljönni Walaki, és a többiek is. Közel egy másodperccel volt jobb a best lapja nálad, ami egy ilyen rövid pályán azért elég nagy különbség. Es az is érdekes, hogy a 11 fős futamon 10. helyen értél be, lehet csak azért nem utolsó helyen, mert Crazyvan kiesett. -
#14863 szerencsetlen en vegig neztem meg anno a koreidet mentel 3db azaz 3DB 1:12 kort a tobbi kb 1:13.50 es atlagra jon ki!!!! jo gyors:DDDDDDD
azert mert utolso lettm?? ja 3x kiloktek az utolso helyre nem volt mar kedvem kuzdeni tovabb!!!
Meg tudtal elozni tisztan??????? nem a kozelebe sem kerultel elozesnek!!!!!!!! Szerinted Prezsi nem tudott volna igy elozni????? -
#14862 Prezsi mar ne haragudj de hulye vagy??? mit jossz itt ezzel a vmaxos szarral 123495 pelda van ellen az eletbol!!!! a lenyeg!! szartatok a szabalyokra ugy hoztatok egy dontest ami lol!!!! ez vissza fog ratok csapni remelem!!!! -
[Walaki]D`Lair #14861 izééé...1:12.59 volt a bestem...neked meg egy másodpercel rosszabb...és simán elgyorsultam előled, ugyanis felzárkóztam GSIZsoltira, meg palee-ra, te meg nem...erről ennyit -
#14860 Én azt hittem ezen a témán már túl vagyunk, a VMAX-ot azért idéztem, mert azt hittem, egy tanulságos példa az életből. Van aki óv, óbégat, vádaskodik és kilép egy adott helyzetben, és van aki megnyeri a versenyt. -
#14859 ja nem tudtam hogy a szabalyokat nem szo szerint szoktak ertelmezni bocsanat lol!!!! -
#14858 na most megkeresem azt a reszt ahol Prezsi azt mondja nem volt jelentosen gyorsabb vagy forum vagy ICQ de le is tagadhatja!!!
Egyebkent nem arta ha megnezned vegig a koridoidet !!! ugyanis lol vegig semmi esetre sem gyorsabbb!!! utanna sem hogy kiloktel es elmentel!!!!! -
#14857 Ide is másolom neked Jacek ha esetleg nem olvastad volna:
"Ha "szó szerint" értelmezzük a Jacek által idézett mondatokat, akkor igaza van. " -
[Walaki]D`Lair #14856 "A jelentősen lassabban haladó versenyzőnek pedig kötelessége az első biztonságos alkalommal lehúzódni." -
#14855 Elég rövid a memóriád. Ez ma 0:56-kor volt. -
#14854 "Minden versenyzőnek kötelessége szem előtt tartania, hogy ez kizárólag a résztvevők szórakoztatását szolgálja, és semmi tétje nincs, amiért érdemes lenne feláldozni a verseny tisztaságát. A versenyek célja, hogy eldőljön, ki mennyire gyors versenykörülmények között, vagyis nem elég csupán gyorsnak lenni. Előzni, pozíciót tartani és szükség esetén veszíteni is tudni kell. Emellett nagyon fontos tudni, hogy a játék interneten zajlik, vagyis számoljunk a laggal, mielőtt egy manőverbe kezdünk"
"Nagyon fontos mindig tudni, hogy ki van előnyben, ha párharcra kerül sor. Ilyen esetekben mindig az elöl haladó, illetve a döntően gyorsabb versenyző élvezi az előnyt, ami annyit jelent, hogy a másik (lassabban vagy hátul haladó) versenyzőnek kell alkalmazkodnia a helyzethez. Konkrétan, a hátul haladónak fokozottan figyelni kell fékezéskor, csak akkor kezdhet előzésbe, ha ezzel semmilyen veszélyhelyzetet nem idéz elő"
"Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe (nem elég akarni, tudni is kell :)"
két fős versenybíróság - AMS titkár távollétében - egyhangú döntése értelmében megállapítja, hogy az 5. futam első négy körében történt érintkezések nem minősülnek a versenyszabályzatban lefoglalt alapelveinkkel ellentétesnek -
#14853 nem emleksem egy tiszta valaszra sem? ebben a kerdesben! vagy tenyleg az van hogy vannak szabalyok de inkabb majd valamit itelunk? vagy hogy van ez? komolyan magyarazd mar el nekem tudatlannak? mert nem tudom megerteni? -
#14852 Elmondom nem egyforma autokkal mennek!! es van amikor 6 kor alatt valaki fel kort kap!!! akkor hogy is lehet folmerni az egeszet? hogy lehet hasonlitani egy egyfoma autokkal zajlo versennyel?:))))) -
#14851 Arra már válaszoltam tegnap. Ismét egy olyan állítás tőled, ami nem felel meg a valóságnak. A lavírozós vádaskodásodat sem tudtad még alátámasztani. -
#14850 ja tudod te hany kort mennek rallycrossban????? es tudod mekkora kulombsegegk vannak azon a 5-6 koron keresztul???? -
#14849 igen majdnem ugyan az:)))
Csak azt nem ertem meg mindig mert nem valaszolsz ra! mi van az lfs oldalon levo szabalyokkal???vagy azt mindig ugy ertelmeziktek ahogy eppen akarjatok???:DDDDD
Lehet hogy ti rajtam rohogtok de nyugodj meg en meg tudok olyan embereket akik visitoznak rajtatok!! meg az erdekes szabaly ertelmezesen:)) -
#14848 Nem mániám, csak azért idéztem, mert kísérteties a hasonlóság a két eset között. Junior nem óvott, inkább megnyerte a döntőt. :) És indul a következő futamon is... -
#14847 Hmm ettol fuggetlenul nyugodtal olvashatod a szabalyokat az lfs oldalon!!!
Es ezeket meg is ovjak verseny utan errol ennyit!
Ja hogy ez az elet? ja nem online szimulator erdekes:DDDD Prezsi talalkozol te meg Walakivel remelem oromteli talalkozas lesz:DDDD
es ezt ajanlom a figyelmedbe megint!
Ugyanis lenyegeben nem kell ovni!! hanem verseny utan vegig van nezve a replay!!!! es minden szabalytalansag buntetve van! ami alltalaban PONT levonas!!!! hat ugye igy egeszen mas mi? nincs nem ovtam en ovtam siras minden buntetve van ami szabalytalan ugyanis ez a lenyege a szabalyoknak!!!
-
#14846 Celba erkezes a masaodik versenyzo kihuzza az elsot es bukosisakkal agyba fobe veri a masikat!!!!
Masik kis magyar elversenyzo kiloki az osztrak vendeg minkast dijatadon az osztrak szerelo a corolla wrc berugja az uveget es a teton ugral!!!
biztos baratkozni akartak a lokdosodes miatt!! neked ez a maniad!!! nasracban\truckban nem ertem rocsderbyt kell jatszani ennyi! -
#14845 VMAX újság 2003/7. szám, 117. oldal.
Ralikrossz OB, Divízió 5. Euro2000
"... A következő körben Csernyik felért Junior mögé és egy vitatható manőverrel (hátulról a kanyarban megbillentette a 205-öst) sikerült megelőznie és ugyanazzal a lendülettel mintegy 40 m előnyre szert tennie. ..."
"... az első öt köckában négy többszörös magyar bajnok állt győzelemre éhesen. ..."
"... Mögötte a második helyért Pathy, Répási és Csernyik küzdött, aminek egy kisebb koccanás lett a vége. Ebből a szituációból az addig negyedik helyen autózó Csernyik került ki győztesen és feljött a második helyre. Junior közben 80 méteres előnyre tett szert és ezt a verseny végéig növelve közel 7 másodperces különbséggel megnyerte a döntőt..." -
ShaiHulud #14844 jah oyan mintha balrol benyulna valaki es megvakarna a srac arcat;) amugy meg az egy "kommandos" es eppen lodozik a fegyverkejevel...es a recoil miatt rangatozik :) -
#14843 Hogy lehet ennyit vitatkozni?!Megláttam hogy 340 olvasatlan üzenet van azt hittem megszünt a másik fórum! -
#14842 Az a nindzsa ujjaz a képen?