16311
-
[Walaki]D`Lair #14922 Azt se tudom, hogy mit válaszoljak rá...merthogy
1. felkiáltó jel van minden mondtat végén
2. nem tudom hogy mire érted ezt... -
#14921 ez a valasz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14920 pontosan leirtad!!! egyszeruen erdekes modon kerulod a valaszt egy nagyon egyszeru kerdesre!!!!!!! nem ertem mert ha neked olyan tiszta a lelki ismereted akkor emrt enm tudsz erre valaszolni!!
Felsz hogy kirohognek ha igazat irsz es akkor is ha hazudsz egy joizut!!:)) -
[Walaki]D`Lair #14919 #14912.... -
[Walaki]D`Lair #14918 nem tudom hová bújjak szégyenemben... -
[Walaki]D`Lair #14917 igen...kényes...jajj jaj! irulok-pirulok....ferdítek és lavírozok.... -
#14916 latom erre a kerdesemre megint nem kapok valaszt:DDDDDD ugye ami kenyes arra nem valaszolunk:))) -
[Walaki]D`Lair #14915 ez van... -
#14914 mashol meg rajtatok rohognek nyugodj meg :DD -
#14913 :DD megint nem valaszoltal a kerdesre!!!:DDD
"ja csak kis lolkabolka akkor emg nem volt anyazas!!!!!! semmi atrocitas nem ert!!!!!!!
sem a versenyen sem utanna!!!! es megsem jutott eszedbe ugye milyen erdekes!! ez sokat elarul rolad...." -
[Walaki]D`Lair #14912 Nem, csak tudod nincs is értelme válaszolni...felesleges...inkább röhögök rajtad egy sort...annak is több értelme van, minthogy "tisztázzam" magam előtted...ugyanis nem vagy hajlandó a saját orrodnál tovább nézni...mind1...a többieknek is megvan rólad a véleménye már, nekem is megvan, innentől kezdve tényleg csak szánni tudlak... -
#14911 mondtam en hogy nem valaszolsz !!!:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #14910 Hmmm...bobbinak van annyi esze, hogy nem anyázik...ellentétben egyesekkel... -
#14909 Hmm erre valami hasonlot varok "no comment" vagy valami ilyesmi vagy nem valaszolt! hazudni nem tudsz ott a forum!!! -
#14908 sot mi minden verseny utan Bobbi anyazasat olvastuk a forumon hogy kilokted:DDDDD de mondjuk a csapat tarsaddal azt csinalsz amit akarsz:D -
#14907 ja csak kis lolkabolka akkor emg nem volt anyazas!!!!!! semmi atrocitas nem ert!!!!!!!
sem a versenyen sem utanna!!!! es megsem jutott eszedbe ugye milyen erdekes!! ez sokat elarul rolad!! -
[Walaki]D`Lair #14906 sőt... -
[Walaki]D`Lair #14905 miért kérnék tőled elnézést? nem vagy te a szememben több mint egy.....ááá hagyjuk...még mindíg nem vagyok hajlandó lesüllyedni hozzád... -
#14904 Nem kell becopyzni, de azóta már el is ismerte Walaki, hogy akkor nem volt a helyzet magaslatán. A mostani szezonon azért már nem ment olyan állat módon, mint az elsőn. -
[Walaki]D`Lair #14903 Nem tagadom....írtam is sanziknak, hogy atomfasz VOLTAM.... -
#14902 Es megegy Walaki ebben az egesz vitaban erdemben egyszer szolt hozza!!! gyorsan elfogadta a Dudalasert jaro figyit es kesz!!!!!!! utanna csak cukkolt es fikazott!!ezrt emg ugyis felel de mindegy:)) korrekt a srac bocsnatot kert a dudalasert nem tolem!!! hanem toletek!!! masert nem semmiert!!! es akkor emg szo sem volt anyazasrol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ShaiHulud #14901 nem ,en nem ugy ismertelek meg mint aki inkorrekt lenne...nem is vagy az...a Te hibad csupan a temperamentumod...dehat ugye ezen nem igazan lehet valtoztatni :) -
#14900 Ja Prezsi vicces de nem copyzom be a kb 7000-el ezelotti vitat ahol walaki egy masik emberrel anyazik 400 oldalon keresztul amig meg ment az az ember maskent is latta a dolkokat:DDDDDDDDD -
#14899 Soha nem is vedekeztem hogy mit irtam most is bevallalom!! -
#14898 Shai azert mentunk nem egy nek ket versenyt egyutt ugy ismertel emg mint egy inkorrekt versenyzot???? -
ShaiHulud #14897 en csak annyit tudok erre mondani...hogy eleg szomoru hogy a mai teenageerek abszolute nem tisztelik ha valaki idosebb...es szvsz a szemtelenkedesed valtotta ki Jacekbol azt amit irt...szal egyreszt ezt magadnak is kosoznheted...bar a gond hogy Jacek stilusa is hagy maga utan kivannivalot...dehat az ember tehetetlensegeben sajnos meggondolatlan lesz..en is ilyen vagyok...erre mondjak talan hogy temperamentumos? :D -
#14896 Ja nehogy tevedesekbe essunk!! en most sem haragszom masra mint Walakire!! meg Freak-ra sem ot megertem nem volt korrekt de megertem!! -
#14895 meg egy ideig biztos :) -
#14894 Nem, Jaceknak ez az egyik oldala tudom. Van egy másik is neki, csak az épp szabadságon van :) -
#14893 Ertelme mi lett volna ??? semmmi nulla!!!!! egyik biro tarsad nem hagyta volna ezt most mondom!!! mert nem kicsit volt elfogult!! valamiert igy tudott elegtetelt venni ez van :)) -
#14891 ja viragszalam:DDD megint nem sikerult a temaban hozza szolnod igy tovabb:) -
[Walaki]D`Lair #14890 nem akarsz logót változtatni? :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14889 khm...te flémnek nevezed azt, ha kurvaanyázol? Mert az nem flém...az parasztság... -
#14888 Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy kértem Jacekot, hogy fellebbezzen, ahogy majd te is fogsz, ha nem tetszik az ítélet. Ő azt mondta, leszarja. Hát úgy látszik, mégsem szarja le. -
#14887 De mondom ment a egy topicban a flem ezt elismerem beirtak hogy moderalas lesz!!!!!!!
nem is irtam azota abba topicba egy masikba ezt beirtam es jott a BAN!!!!!!!! korrekt igazan mondhatom:DDDDDD
de ha figyeled nem ir ide egyik sem azota :DDDD -
ShaiHulud #14886 vajmi keves:) szal semmi:) -
ShaiHulud #14885 nem erre:) bar igaz nem ismerem az ottani forumot szal vajmi beleszolasi jogom van:) de lehet hogy csak ezzel telt be a pohar :) de banolni semmifelekeppen nem lettt volna szabad...abszolute etikatlan..szvsz. -
#14884 Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
Erre??????????:DDDDDDDD -
ShaiHulud #14883 de oket is meglehet erteni...csak epp nem ban kellett volna hanem valami ignore... -
ShaiHulud #14882 hat igen...