16311
-
#14962 hat nyudodj meg itt a vegen mar magatad egeted!!!!! itt van leirva tisztan es vilagosan minden!! lehet bele kotni!!!
Nem tudsz ez a te bajod!! igy jartal az nem igazan esz erv:DDD -
[Walaki]D`Lair #14961 így van...magamat égetem... -
#14960 Tud ervelni a srac:)) -
#14959 Erdekes dolgok ezek:))) -
#14958 Latod AMS fogalma nincs az egeszrol ertelmesen hozza szolni nem tud! mar magat egeti az idiota hozza szolasaval!! -
[Walaki]D`Lair #14957 "Ne abbol vond le a kovetkeztetest hogy o 4 en meg 8-9 lettem engem meg ketszer kiloktek ugy hogy mindig utolso helyre kerultem!"
Így jártál... -
[Walaki]D`Lair #14956 Hagyd AMS...ő egy egyszemélyes döntő bíróság... -
#14955 tudom nehez ugy amikor mar nem benyogni kell valamit hanem ertelmesen hozza szolni sorry:) -
#14954 Csunya ellentmondasokba szaladhatsz bele a masok altal szajkozott velemenyek alapjan dontesz?
Jobban jarsz ha megnezed! tuzetesen ahogy egy versenybironak kell! minden korulmenyt figyelembe veve szabalyok elolvasasa!!
Es utanna mondogass ilyeneket!!
Csak elarulom Biro vagy az F1 ligaban ahol ezert megmondjam mit kapott volna valaki? -
#14953 erdekes en megneztem a replayt!!!
Walaki 1:13.50 koroket ment atlagban! 3x ment 12 alatt!
En amikor elotte mentem 1:13.50 es kort mentem! erdekes hogy is van ez?
Ne abbol vond le a kovetkeztetest hogy o 4 en meg 8-9 lettem engem meg ketszer kiloktek ugy hogy mindig utolso helyre kerultem! de ez mas teszta nem tartozik ide??
Most akkor megkerdezem honnan szeded azt a tenyt hogy gyorsabb volt??? hogy fektavokon nekem jott?? ettol gyorsabb?? vagy nem tudja folmerni a fektavot??? -
#14952 tehat mint versenybiro neked ez a velemenyed??? -
#14951 gyorsabb volt, hisz húzott elfele tőled!
azzal hogy feltartottad magadat hoztad rossz helyzetbe, hisz ha elengeded nincs ez.
-
#14950 Erdekes Walaki baratunk sem szol hozza amikor mar nem fikazas van!!!!!:DDD -
#14949 en ahogy latom az utobbi hozza szolasok alatt mar ti egetitek magatokat szvsz.
Szoval ha versenybiro minosegben vagy barhogyan hozza akarsz szolni!!! nezd emg a replayt\olvasd el a szabalyokat es utanna hozz egy onnalo dontest!!
Nem maset mas velemenye alapjan!! ezeket nyugodtan alkalmazhatod biroi palyafutasod soran!! -
#14948 AMS nem hiszem hogy mi ilyen viszonyban lennenk!
+en tenyekkel (szabalykonyv\replay) tamasztom ala a mondandomat mig ti semmi azaz semmivel!!! -
#14947 gyorsabb volt: tény ??? mitol is?? ott irom GSI\MARKI nem tavolodott tolem!!!!
Szabalyzat!!=csak akkor kezdhet előzésbe, ha ezzel semmilyen veszélyhelyzetet nem idéz elő (és döntően gyorsabb) ha nalam dontoen gyorsabb volt akkor GSI\Markinal is na ne rohogtessuk ki egymast!!
feltartottad: tény ??? hogy is van ez? mi az hogy foltartotta??? kotelezo lett volna elengednem Walakit mert is? kort akart adni???
Szabalyzat=A versenyek célja, hogy eldőljön, ki mennyire gyors versenykörülmények között, vagyis nem elég csupán gyorsnak lenni. Előzni, pozíciót tartani és szükség esetén veszíteni is tudni kell
Hm lehet hogy tenyleg nem nezted meg? mint ahogy mondtad is? akkor milyen alapon itelkezel mikozben a helyzetet es a szabalyokat sem ismered!!!
Egy versenybiro dolga nem az hogy arcol a servereken ahogy te csinaltad amikor lattam, hanem egy dontesben egyedul rahatasok nekul dont!
Erre te mint versenybiro mas velemenye alapjan! hozol itt nekem dontest na ne haragudj de vicces:))))
De az LFS biro testuletbe jol bele illesz mint bologato janos:)) -
#14946 bagoly mondja verébnek, jaccika ;) -
#14945 meglökött/hibázott: tény
gyorsabb volt: tény
feltartottad: tény
rallyn előfordul: tény
mit akarsz, mit csináljunk?
megkapta amit megérdemelt. -
#14944 vagy csak ugy belemagyarazol a vakvilagba?? -
#14943 AMS megnezted?? elolvastad az ide vonatkozo szabalyokat???
Es azt mondod hogy nincs igazam elgondolkoztato:) -
#14942 Éltessen a hit! -
Again #14941 Jaceknek van igaza!!!!!! -
#14940 + ha jol bele gondolok igazam az vegig volt! valaki elismerte volt olyan is aki egybol meglatta.
A tobbseg is latta szerintem csak nem szolt bele, aki meg nem akarta direkt latni az ugy is maradt:) -
#14939 AMS egyebkent mire erted ezt? barkinek megmutatom az esetet+ a szabalyokat egyertelmu!!:) -
#14938 nem? mar igazam van:))) itt irta le walaki baratom az elobb:DDDDD
Egyebkent azert a stilus mert semmi egyeb nem hasznal! -
#14937 így SOHA nem lesz igazad, ha ezt a stílust választod. -
#14936 Walaki az meg szanalmas hogy azzal takarozol, hogy azert nm kertel bocsanatot junius 29-en mert paraszt voltam JULIUS 13-an a versenyen ez tobb mint erdekes:)))))))))))))))))))))))) -
#14935 vagy nem nem erted?? erted te csak valamit be kelett irdon ide:) -
#14934 :DD aha ez a lenyeg ugye?? nem a csalas a az inkorrekt biraskodas a bunkosag! ami ugye vegre csak kiderult:)) -
#14933 most mar ugye tudod hogy leszarom abocsanat keresedet kis buzi!!!!!
En csak ki akartam hozni mi is tortent es hogy ki a paraszt!! de meg a flame elott meg sem fordult a kicsi fejedben a bocsanat keres azt hiszem ezzel vegul is mindent elarultal magadrol!!!!!!!
Itt mar hiab fenyezed hogy azert nem mert anyaztam! kicsirigo ez leotte volt meg vetted:DDDD ez minosit teged lol:)))))
Egyebkent erdekes a nagy gyorsasagodrol!!! megneztem emgint a replayt erdekes se GSI se Marki nem tavolodik tolem amig ki nem loktel!!! biztos lassuak voltak ok is:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14932 ehhh....ott a pont...:)) -
#14931 Jacek, higgadj le, próbálj normális mondatokat formálni (pont vesszőcske :D), ugyanis a vita 1ik alapelve ez, és így mindenki megérti mit akarsz. -
[Walaki]D`Lair #14930 nem....nem fogok bocsánatot kérni...egy ilyen szittyaparéjtól én ugyan nem....örülj hogy hozzád szólok kicsihuszár.... -
#14929 mikor is? igen egy sorry talan jarna 9 lokesert es utanna egy kilokeses elozesert???? ja hogy te ugy kesz bocsanatot valamiert hogy megvarod mig eltelik 3 het es mi tortenik utanna es ha semmi akkor bocsanatot kersz???:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
[Walaki]D`Lair #14928 így...minek kérjek elnézést? Mert löködtelek? HUH! 9x megböktelek 4 kör alatt...utána te egy kör alatt löktél meg 3x, csak sokkal durvábban... -
#14927 ja mire is? a dudalasra??? hmmm lol tehat amikor meg egy rossz szot sem szoltam rad! akkor sem voltal hajlando meg egy sorryt sem odavetni ugye??
akkor hogy is van ez:DDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14926 milyen sorry-t? kinyögtem, csak nem neked... -
#14925 nem folyamatosan kirohognek teged is:)) -
#14924 ja csak kis lolkabolka akkor emg nem volt anyazas!!!!!! semmi atrocitas nem ert!!!!!!!
sem a versenyen sem utanna!!!! es megsem jutott eszedbe ugye milyen erdekes!! ez sokat elarul rolad...."
na akkor mert nem jutott eszedbe akkor legalabb egy sorryt kinyogni?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
[Walaki]D`Lair #14923 jahajjaj...de még hogy félek...remegek! Úristen...ki fognak röhögni...jézus mária szent józsef fasza....atyavilág....