16311
  • Prezsi #15081
    Ha az igazság gané és szembeállítalak saját magaddal az gané, akkor vállalom.
  • Jacek
    varjuk meg hozza teszi e amit oda kene raknia!!! mert ez most cumi lesz:)
  • Prezsi #15079
    AMS időmérő van, B szerver :D
  • Jacek
    nem szeretned magadtol hozza tenni mert kicsit gane kezd lenni amit csinalsz de remelem orulsz neki!!
  • Ams
    hoppá! kibújt a szeg a zsákból!4
  • Jacek
    ja megint elfelejtettel valamit Prezsi!!
  • Jacek
    neked nem mindegy??? az hogy te azt lattad amit lattal azert sajnallak meg ha elolvastad a szabalyzatot akkor meg meg lol is:D
  • Prezsi #15075
    Szóval a 12. körért téged ugyanúgy meg lehetett volna baszni, ha Walakit meg kellett volna, de Robinak eszébe sem jutott óvni.

Olyan szabályokról meg ne is álmodj, hogy "Walaki nem koccolhatja meg ott Jacekot, ahol Jacek megkoccolhatja Kf1Robit"
  • ÁjjLe BoBBi
    szabály az lehet hogy van, de azt vedd figyelembe hogy közel sem profik! és ugyabár a játékodat azzl baszák el ha egy jó versenyen kibasznak! legalábbis ha egy jó verenyen vennék részt F1-ben és kibaszna a egy csávó, akkor leszarnám magasról hogy az illetőtől levontak x pontot, mert engem az érdekelne hogy az a szemét így hogy az a szemét úgy ez tuti, mivel ott törik az autó és ha kilöknek akkor elég nagy az esély hogy nem tész vissza...
    szal ott szerintem elég kevés race lesz amit élvezni fogsz
  • Prezsi #15073
    Szóval:

12. kör: Jacek UGYANOTT UGYANÚGY MEGLÖKI Kf1Robit, ahogy Walaki a 4. körben.
    13. kör: Kf1Robi keresztbe áll ugyanott, de Jacek nem kerüli meg jobbról, hanem menetiránnyal szembe fordítja. Megelőzi.
    14. kör: Már 21 másodperccel van lemaradva Walakitől, Crazyvan pöckölgeti hátulról.
    16. kör: Crazyvan megkoccolja Jaceket, kicsúszik, Kf1 és Crazyvan is megelőzi.
    17. kör: 27 másodperc hátrány Walakitől.
    21. kör: 31 másodperc
    22. kör: Crazyvan spectate módba megy, Jacek visszaszerzi a 10. helyet és megkapja az első körhátrányát Norbitól a versenytáv felénél.

Az igazságot döntse el mindenki a visszajátszás alapján.
  • Ams
    de mit akarsz akkor még itt?!
  • Jacek
    Na remelem ha ebbe bele kezdtel vegig is jatszod a jatekot!!!
  • Jacek
    Ja az meglesz Bobbi ott vannak szabalyok:)
  • Jacek
    Ja szep megoldast valasztottal Prezsi gratulalok!!!
    Ugye senki nem fogja megnezni amit irsz az igaz e!! te meg irod itt a fals dolgaidat mert lol az biztos!!
  • ÁjjLe BoBBi
    te nem hiszel benne, én igen! remélem kialakul egy jó kis liga, mi persze alapjában véve már msot is nagyon jó! legalábbis nekem! sajnálom nagyon hogy elmentél, nagyon szerettem veled együtt versenyezni jófejcsávó vagy! de sajnos ez történt...
    mindig is tudtam hogy ha walaki mögüled indul, vagy közel kerültök egymáshoz abból jó nem származhat...
    sajnos így történt! de azért jó versenyzést az F1 ligában!!
  • Jacek
    ebbol ott a valasz a fele volt hazugsag nem tobb szerintem meg kene nezned !!! megegyszer emrt nem sikerult ugy latom!!
  • Prezsi #15066
    A 11.-ig bezárólag mert a folytatás most következik...
  • Prezsi #15065
    Kik löktek ki melyik körben Walakin kívül áruld már el!!!
  • Prezsi #15064
    Add meg nekik a címet. Mi volt ezekből hazugság kétszer megnéztem! De mindjárt jön a folytatás, mert a 22. körig folytattam egy pillanat...
  • Jacek
    Bobbikam ha 8 honap nem volt eleg soha nem lesz:DDDDD mire tervezel 10 evre??
    Komoly ligahoz Biroi testulet kell szabalyok betartasa es kemeny buntetesek amig ez nincs Fun Race semmi tobb:)
  • Ams
    hogyne láttam volna?!
    nemhittem ekkora ügy lesz belőle...
    de mikor elkezdtem veled vitázni már rég láttam!
  • ÁjjLe BoBBi
    lesz is !
  • Jacek
    Ja es ezek itt netes emberek szimesek!!!! nem itt allnak mellettem!
  • Jacek
    Mert akkor tenyleg szarra rohognek!!!!!!!!

Egyebkent a fo gond hogy en azt hittem ebol elobb utobb egy komoly liga lesz, nem ilyen Fun Race jellegu ahol mindent lehet!!!!
  • Jacek
    replayben meg inkabb az enyem a donto mert sajat magam nem lagzok !! eleve lol a netes replay!! de te eleve ugy nezed hogy egyik szereplo sem vagy errol ennyit?

Megkerdezem megegyszer ezt komolyan gondoltam mint LFS versenybiro?????
  • Jacek
    Mondjuk ez megfelelt a lavirozasnak!!! ebbol a fele tok lenyegtelen a tobbi meg hazugsag.
  • Jacek
    na akar videot is csinalok belole ha nem hiszed el!!

1:GSIzsoltihoz hozzas sem erek megy egyre kiljebb es oldalrol eles szogben nekem jon amikor mar elotte vagyok!!!!
    2:micsoda walaki meglok hatulrol kicsit rasodrodok a falra o kisodrodik es amikor mennek el mellette megkoccol!!!
    3 ezt ugye nem gondoltad komolyan!!
    4 rohejes itt lokott ki es elozott meg:))
    5 igen ez teny kicsit folidegeitett
    7 es? erdekes a 7 korben 0.77 az elonye
    8 es?
    9 hogy kapcsolodik?? le is irtam

elfelejtetted oda irni hogy meg kiloktek lol

merem remelni hogy ezt viccnem szantad
  • Jacek
    na ezeket megnezem en is ok!!! majd irom en is a velemenyemet!!

Valahogy kimaradt hogy Crazyvan kirakott mint a szart erdekes:))
  • Prezsi #15054
    Egyébként most ismét megnéztem a replay-t. Lavírozok még egyet, csak hogy idegesítselek. :D

1. kör: GSiZsolti-t úgy előzöd meg, hogy koccolsz vele, pedig láttad, hogy a jobb oldalon van. Nem hagytál neki helyet. Vagy rád nem vonatkoznak a szabályok? Két kanyar múlva vége a pünkösdi királyságnak, mert keresztbe állsz, elhibázod a jobbost, ezért visszaelőz GSiZsolti.
    2. kör: Már láttad, hogy Walaki megelőz, mégis kihúztál a jobbszélső ívre, ezért koccantatok.
    3. kör: A jobbos kanyart ismét 10 km/h-val lassabban veszed
    4. kör: Nem az ideális íven érkezel a balosba, Walaki hátulról megpöccint, a legbelső ívről elmegy. Idegességedben túl sok gázt adsz, ezért csak pörög a kerék, a hátrányod ezzel csak nagyobb lesz.
    5. kör: Most már te lökdösöd Walakit. De persze neked szabad.
    7. kör: A hátrányod már majdnem két másodperc három kör alatt.
    8. kör: 3.78 másodpercre nő a hátrányod.
    9. kör: Újabb hiba, Gergő megelőz (hozzád sem ér)
    A kör végén már Csti is előtted van, ő sem ért hozzád. Ekkor már a 9. helyen vagy.
    10. kör: Kf1Robi is elmegy melletted, szintén nem ért hozzád. Ekkor már 12 másodperces hátrányban vagy Walakitől.

Replay letölthető innen: http://lfs.hsw.hu (5. verseny, Rallycross Reversed)

Mutasd meg a kiröhögős barátaidnak is!
  • ÁjjLe BoBBi
    :)) nyomjátok :)
  • ÁjjLe BoBBi
    Népszerű témák
    1. Magyar LFS bajnokság
    2. Battlefield 1942
    3. Jaccunk mi is szoláncot
    4. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
    5. Asszociáció
    6. Gothic 2
    7. allstars™
    8. Half Life 2 vs. DOOM III
    9. Morrowind fordítás
    10. Soldier of Fortune 2

• Jacek
    Prezsi a legnagyobb hiba az indulas volt ez kozlom veled!!!!
    Amikor elestem es foljottem az utolso helyrol a 5-re ha utol erem walakit en kilokom az tuti!!!!!
    Es igen en voltam geci elotte de megint hogy akart elozni az S utan:DDDDDD

Es erdekes Palee ment elottem kb 20 sec hatranybol ertem utol megis mentem mogotte vagy 15 kort!!! meg el is esett akkor is vigyaztam nehogy akadajozzam!!!!
    Ez abba kerult hogy megint elem jott es mentem emgint 5 kort mogotte mikozben a vegere kapott vagy 20 secet meg!! lehet igy is versenyezni meg lehet ahogy valaki!!!
    Az nem agresiv vezetes amit o mutat be hanem felelotlen\megondolatlan valami!
  • Jacek
    talan ebbol az esetbol latod hogy ez igy nem mukodik!!!!

Igen is buntetni kell, ezrt vannak szabalyok!

F1 ligaban ha megloksz valakit! elonyt szerzel vagy kicsuszik a palyarol!

Neked magadtol egy athajtos buntetes a boxon!! ez olyan 20-30 sec plusz! komolyabb dolog egybol csunya pontlevonas es ott max 10 pont egy gyozelem de a legutobbi versenyen is volt -3 pontos buntetes!!
  • Prezsi #15049
    15040 a bizonyíték rá, hogy próbáltam életben tartani a témát és te állítottál le két hete! Most meg sírsz még mindig...

Walaki az előzése miatt tényleg kérhetett volna elnézést. Ha neked ebből az jön át, hogy "ez tetszik nektek", akkor sajnállak.
  • Prezsi #15048
    Köszi végre! Fátylat rá.
  • Jacek
    Ja es mielott sozlnal en tisztaban vagyok azzal hogy ez szelmalom harc!! de mar csak azert is bele fer hogy neha ide irok!!!
    Kozben edzek F1 ligaban neha ki alt+tab-ok bele fer:))

Lelki ismeretetek viszont ebren van vagy nem kell ide olvasni es akkor rendben is lesz egybol:DDDDD
  • Jacek
    Gondolom ezekre megint nem kapok valaszt:DD
  • Jacek
    De erdekes modon azzal hogy szabalyokat meg veletlenul sem figyelembe veve joforman csaltok az nem bantotta az onerzetedet!!!

Mert max ez ugy mukodik hogy igenis hozok a szabalyok szerint egy dontest, es utanna ha szar megvaltoztatom!
    Mert mielott elindulunk az ervenyes ami le van irva, vagy akkor minek vannak szabalyok!

Erdekes en el tudom viselni a buntetes , F1 ligaban is kaptam meg en szoltam :)))) helyezest is buktam vele!!!

walaki nem hogy egy sorryt hanem gyorsan nyomott egy elfogadomot es elsunyogott!!!!! korrekt ez tetszik nektek????
  • Jacek
    Gondolom nem ez a lenyeg szamodra, a lavirozas az igen.

Itt leirom neked Prezsi nem laviroztal bocsanatot kerek toled!! komolyan is gondolom
  • Jacek
    De ugy veszem eszre te sem a lenyegi kerdesekre probalsz valaszolni vagy cafolni:)))