16311
-
#15121 Hányadik kör? -
#15120 na az utoljara folirt ket remkepedre megcsinaljam a valaszt? -
#15119 erdekes elobb meg arra hivatkoztatok hogy a koccanas semmi fele keppen nem szabalytalan!! erre most igen:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de ne bevalalom!!! csak tortent elotte egys es mas:DD -
#15118 na szoljal es megcsinalom a shotokat megint bukta lesz erosen!! csak ha bele kezdtel valald be vagy vond vissza:D -
#15117 "5 igen ez teny kicsit folidegeitett" -
Szerinted TE akkor ott szabályos voltál? IGEN vagy NEM?
"elfelejtetted oda irni hogy meg kiloktek lol" - Hol? Lol... Hol? Lol...
-
#15116 Ja kend a hajadra a jogodat! az van ha akarok:D -
#15115 z erdekes egy anyazas vam osszesen!!! utanna hozza szolsz 15x egy teljesen mas topicban fel ora multva hozza szolok es BAN:DDDD most hogy van ez vagy megint hazudsz? -
#15114 most csinaljak megint kepet!! hogy robit egybol vissza engedem amikor meglokom es keresztebe all??
Prezsi szoljal csinalom! elobb ketszer nem sikerult hatha a harmadik bejon!! -
#15113 mondtam, hogy ideiglenes, ugyanis csak az undorító primitív anyázásodat olvastam, amikor szóltak
vissza fogod kapni a jogodat, de addig ne álmodj róla, amíg fesztivál van
majd ha kialudtad magad -
#15112 aha! :)
Mondd már meg, hogy a 4-10. körig Gergő, Csti vagy Kf1 Robi közül a három emberből ki előzött meg szabálytalanul, mert ezt is húszszor elmondtad, hogy utána azért kerültél hátrébb, mert lökdöstek.
Megnéztem újra a Kf1Robis részt, a 12. körben csak meglökted, de akkor még nem mentél elé, a 13.-ban előzted meg, amikor menetiránnyal szembe fordítottad és ez így maradt a 16. körig, ahol állítólag azért vesztettél pozíciót, mert Crazyvan meglökött. Akkor előzött vissza Kf1 Robi is. Ott engedtel el vezeklésből Robit vagy Crazyvan lökése miatt vesztettél pozíciót?
A 2-esnél az egyenesben húzódtál jobbra pedig tudtad, hogy Walaki ott van a fal mellett nem? Kis helyet hagyhattál volna ott szerintem. -
#15111 na jó, ha azt hitted, hogy a pszichiátered szeretnék lenni, rábasztál, mert nem érdekelnek a lelki bántalmaid
remélem, Prezsi komolyan vette, amit írtam, és utólag levonja a pontot Walakitől
na viszlát, ennek semmi értelme -
#15110 pl a BAN az elszomorito volt tudod!!! moderalasra nem szoltam semmit csak rohogtem:)) csak erdekesen fogott a radir nem ott moderaltal ahol anyaztam az azota is benne van!!
hanem a kedvenc mondasom nem tudom mi falyt annyira benne -
#15109 hat ha nem jottel ra hogy mert akkor sajnalom:(((
egyebkent a kutya ugat meg en kozvetlenul verseny utan! most te ugatsz en beszelek!! -
#15108 utoljára kérlek, ne a lelki nyomoroddal traktálj, hanem ugasd el, miért csinálod ezt, MI A CÉLOD? -
#15107 elugatod, miért csinálod a balhét vagy tovább játszod O.V. ex-elnököt? -
#15106 Nem is vartunk mast a nagy Freaktol duma van azon kivul egy minusz jel:DDDDDDDDDDDDDD
meg hazudik is mint a vizfolyas:)))) -
#15105 :DDDD szep ezt lecopyztam ezen jokat fognak rohogni:)))))))))
Te is ott hagytad ugy tudom sima kis pocs biro vagy semmi tobb:))))
tisztazzuk en nem csinaltam benne semmit jol hazudsz:)) pl egy komplett weboldalt hoztam! amit nem voltal kepes frissiteni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csinaltam a nepnek skineket\videokat Voltam biro en is ugyemlekszem!!!!!
En gyozkodtelek hogy ne hagys ott az LFS ligat az oldalt mint a szart egyik naprol a masikra:))))))))))))))
na akkor most mi is van? -
#15104 na jó van ennél jobb dolgom -
#15103 most én leszek Dévényi Tibi bácsi, neked meg dobtam egy arany labdát, na ki vele, mitől lennél boldog? -
#15102 várom a kívánságod -
#15101 ha veletlenul azt mondanad hogy en irtam rolad:)))))
"sincs kedvem... hívjátok szuperment" hmm ketten vitattuk meg a dolgokat az a hivjatok erdekes ebben a helyzetben:DDDDDDDDD -
#15100 Jacek, ne ugass, hanem közöld szépen mi a faszt akarsz?
Csak mondanod kell, és az lesz, azt meg kurvára felejtsd el, hogy te mondod meg nekem, mit csinálhatok, mert a helyzet úgy áll, hogy legtöbb munkám NEKEM volt abban a bajnokságban, amiben leginkább csak rinyáltál, sírtál, jajgattál, óvtál, kétszer otthagytad, és most, hogy semmi közöd hozzá, tovább ugatsz, mint egy szaros ovis, holott már a kibaszott világon semmit nem tudsz változtatni az eleve tét nélküli helyzeten.
Szóval megkérlek mégegyszer, ne okoskodj, mert az nem a te pályád, csak közöld, mivel tömhetjük be a bömbölő pofádat, és meg fogod kapni, megígérem.
Ki vele! -
#15099 Prezsi en csinalok a kettesrol is videot kepeket ha akarod csak soljal hogy akarod csak nehogy megint befurodjel!!!!!! -
#15098 mamimum elmehetsz megint a sunyiba es miutan vissza tertel egy erdekes szabalyokkal ellentetes itelettel:))
En mondtam van idom ide irogatni:D -
#15097 te ugattal itt bele a dologba!!!!
Nem en csinaltam segget a szambol en gondoltam te se ugatsz bele a dolgomba ha vissza olvasol sehol nem talalsz Freak nevet lolvagy megint!!!!
En ugy emlekszem te csak biro vagy a bajnoksagot atadtad Prezsinek szoval milyen alapon osztogatsz parancsokat neki:))))))))
Minek jossz ide ugy latom erdekel hogy egyre jobban kiderul hogy nem igazan voltal korrekt a dologban!! -
#15096 na jó, ha már sikerült segget csinálnod a szádból, és hozzám ugatsz, akkor megkérném szépen Prezsit, hogy vegyen el kibaszott 10 pontot Walaki pontszámából, írja ki az oldalra, hogy a versenybíróság elnézést kér Jacektől, és ezennel beszünteti a működését
és ezt komolyan mondom
de AKKOR VÉGRE BEFOGOD AZT A KIBASZOTT IDEGBETEG SÍRÓS POFÁDAT -
#15095 Prezsi ezt te komolyan folytatni akarod mert egeszen veletlenul 90% ki fog derulni hogy nem igaz!! -
#15094 foglalt :) -
#15093 555-KICKME -
#15092 azt todom hogy te leszarod!! persze nem olvasod el mert teged minosit erosen!! -
#15091 Mi a száma? :) -
#15090 Megnéztem újra két szemszögből, Jacek tényleg szabályosan előzött, GSiZsolti megcsúszott. 15056/1 töröl!
Bocs Jac! -
#15089 ez egy vicc bazmeg, már beleolvasni sincs kedvem... hívjátok szuperment ha ekkora a gond, az szokta megmenteni a világot -
#15088 vegul is eleg nehez lesz en megyek iven hozza nem erek o meg a falrol egyszeruen nekem jom:DDD
De hatha sikerul!! -
#15087 De ha mar ennyire benne vagy kezdheted a kepek elemzeset!!!! addig en nem folytatom majd ha ez sikerult ok! -
#15086 akkor igy egybol az elso!! hozd ezt legyszives ossze azzal amit leirtal!!
Ha nem tudod csinalok videot belole!!! -
#15085 Erről nem tudtam, most kénytelen vagyok még egyszer megnézni a 12-13. kört... -
-
#15083 Elfelejtetted hozza rakni hogy en elvettem a zgazt es vissza engedtem!!!!!!! magam ele!!!! plusz ezt meg meg is emlitem az LFS forumon!!
Na most akkor ki akart emgint ferditeni a tenyeken kurva elfelejtetted ezt a tenyt hozz tenni mi nem tartozott hozz!!! ugye megkeresheted a hozza szolast az LFS forumon!! -
#15082 mi?hol?
ne idegesíts! :D