16311
  • Jacek
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Marki..
  • FREAK
    Norbi PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ állítsd le magad

épeszű ember megnézi a replay-t és azt látja, hogy egy forrófejű tini beleszáguld az előtte haladóba, semmi több

azzal meg semmit nem bizonyítasz, hogy jópofiságból elengedsz valakit egy kanyarban, úgy hogy nem is kötelességed..........
  • Jacek
    En lezartam de norbi elkezdte megint ok
    csinaljon az ilyen kis faszfej maganak ligat aztan jol el lehet benne mert hogy en ilyen lamanak nem csinalok semmit az biztos.
  • Jacek
    ki a faszom kivacsi ra??????
    Az a donto vodeojat nezegesd.
  • Marki..
    Felreértés ne essék, nem adtam neki igazat, neki is megmondtam, hogy ő hibázott, de az isten szerelméért lezárhatnánk már. Ennyit nem röhögtem még egyfolytában az biztos.
  • Jacek
    Te vedd eszre magad en korrekt voltam veled te nem ez meg nem is gond de meg el sem tudod ismerni hogy loser huzas volt hanem bizonygatod a faszagaidat ki kivancsi erre.
  • Jacek
    Norbi nem igy van mert lebeszeltuk erre te megint elkezded amikor kb csak Marki adott igazat neked.
    Erre te megint elkezded ez nagyon unalmas ilyen faszsagokall akarod bizonygatni a nemletezo igazad na en erre nem vagyok kivancsi te faszfej
  • [Walaki]D`Lair
    nem hát! Te csak türelmetlen vagy...Meg elképesztő...mármint hogy a picsába mentek ilyen gyorsan....
  • [Walaki]D`Lair
    Igen. A selejtezőben Redbull kacérkodott, az elődöntőben meg más hibájából összeakadtunk...
  • Jacek
    befejeztem majd norbika csinalja tovabb
  • sanzik
    veled meg mi a facom lett?
    a zord kulso ilyen kis erzekeny lelkivilagot takar? :))
  • sanzik
    azert nezd csak vissza jobban..biztos vagy benne?
  • [Walaki]D`Lair
    Naaa! Faszom! Valóban frusztráló hogy 20 másodperces előnnyel nyernek, de attól még +csinálhatnád a site-ot...
  • Jacek
    Na akkor szamomra ennyi volt a szevezese ennek a liganak uj weboldal dobva :)))
    Versenyezni szeretnek ha lehet ha nem ugy is jo.
    Majd Norbi atveszi a helyem:DDDD

THX
  • [Walaki]D`Lair
    Na ja...A poén hogy az elődöntőben nem is hibáztam....Meg a selejtezőben sem...
  • sanzik
    en is, ha mindenkit leelozok es sosem hibazok:)
    ez ilyen egyszeru,nem veletlenul nem jott ossze neked sem
  • [Walaki]D`Lair
    A poén benne az, hogy benne lehetnénk az első 6-ban...
  • [Walaki]D`Lair
    Hát eléggé a Low-End kategóriát képviseljük BoBBival :(((((
  • [Walaki]D`Lair
    Hát én is azt vártam. Amúgy az volt, hogy kivágtam szélárnyékból és a bal hátsó kerék kiért a fűre...A többit tudod....De ha ez nem történik meg, akkor esélyetek sincs! :DDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    Hát én is azt vártam. Amúgy az volt, hogy kivágtam szélárnyékból és a bal hátsó kerék kiért a fűre...A többit tudod....De ha ez nem történik meg, akkor esélyetek sincs! :DDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    nézzétek át, hátha elbasztam, fél üveg bor meg két idegösszeroppanás után
  • FREAK
    kész a tabella
  • Jacek
    Walaki ha ossze jo cool elozesek lettek volna:DDD
  • FREAK
    megyek mingyá
  • Jacek
    :DD
    megnezem mostmar:D
  • FREAK
    felraktam a pontozást is

csinálom a tabellát
  • Jacek
    semmi gond norbi mondom elhiszem hogy nem volt szandekos de ne akrad mar megmagyarazni.
    Ja es vege az esetet taglalo beszelgetesnek:DD

Akar valaki gammelni?gyorsulnom kell nehogy norbi utol erjen(ez poen akart lenni).

Akkor megy egy server a 2-es masteren
  • sanzik
    hat ezt szepen osszehoztad,olyanmintha elaludtal volna,es mikor hirtelen felebredsz felrerantod a kormanyt mert azt hiszed a szembe jovo savban vagy :)

en meg meg nagy udvariasan lehuzodok mert lattam hogy gyorsabban jossz,erre ugy el kaszaltal hogy hirtelen azt se tudtam merre kell menni tovabb:)
    azt vartam majd,hogy piros zaszlot hatha belengeti valamelyik palyabiro:)
  • Jacek
    hatso kereknel talalsz el es mert nem adtam helyet lolololo:DD
  • Jacek
    buntessetek meg duma miatt:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Jacek
    depi vagyok ongyi leszek:)))
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDD Most néztem vissza az ütközést! :DDD Hát naggyon komoly lett!!!
  • FREAK
    komolyan, azt hittem miattam anyázol, töxar kedvem lett, úgy vezettem, mint egy depis öngyi
  • Jacek
    :)))))))))))))))))
  • FREAK
    jogos, mert NINCS duma

akkor sem, ha a torkodat vágják

mert különben akár Redbull szövegelése is jogos lehet, nem gondolod??

meg másokat kurvára zavar, akinek köze nem volt az egészhez

én pl. csak emiatt lassítottam....
  • [Walaki]D`Lair
    Mondjuk én abszolúte véletlenül csúsztam meg...de akkor nagyon :DDDDDDDD (vittem a fél mezőnyt az egyenes végén :)))))
  • Jacek
    a dada jacek nem jogos:))egy minimum 3-4 helyrol csaptak ki teljesen ertelmetlenul es meg el sem ismeri ez az igazi lol de tolem tobbet ne varjon elozekenyseget az tuti.
  • FREAK
    nem volt szándékos, ez ok, de hibának csúnya volt, ha nem tudnám, milyen jó vagy, azt mondanám tipikus izgulós láma baleset
  • FREAK
    na igen, de ebben az esetben, már volt ott valaki

ez mondjuk egy kúrásnál cikisebb helyzet :DDDDDDDD