16311
  • FREAK
    azt mondom, ne legyen semmi hajcihő

dádá norbi, dádá walaki, dádá jacek
  • FREAK
    ez pontosan így van, jól látod
  • FREAK
    ami Norbit illeti, egyértelműen hibázott

1. Jacek külső nézetéből tökéletesen látszik, hogy kb. 80-90 méternél, vagyis igen későn fékezett

2. tökéletesen az íven haladt, és Norbi egy azt keresztező szögben érkezett, nem is értem, hova akarta berakni az autót
  • FREAK
    na

amit Walaki művelt az első egyenesben az nagyon LOL

szegény sanzik, ez nem a te napod :DDD
  • Jacek
    nincs ovas semmi nincsen en dontom el hogy ovok vagy nem
  • Jacek
    Csak ahoz maskeppen kene hozza alnod na mindegy nem ezt vartam toled de hat csalodik az ember mindik.
    Nem ovok nem kell buntetes ugyis csak proba bajnoksag.

Ne vard hogy en megegyszer elengedlek valahol is.
  • Marki..
    Ahogy Senna-nak sem Prost mellet, emlékszel?
  • Kacsa_
    Ha pontozás még később lesz akkor megyek csicsikálok....
  • FREAK
    ja ez igaz, Mr JACEK, nem kéne ám dumázni, hanem padlógázzalm nyomni tovább, és UTÁNA szövegelni, ez sajnos így van
  • Jacek
    Marki nagyon egy iranyba huz a szived ugy latom jobb lenne ha objektiven allnal hozza.
    Nem volt eselye elozni.
  • Jacek
    Norbi jo lenne ha abba hagynad mert nincs igazad az nem behuztam eled hanem szerettem volna bevenni a kanyart .
    Nem hiszem hogy sokan fognak igazat adni neked
  • Marki..
    Hogy is mondjam, több kameraállásból is megnézve, tipikus versenybalesetnek tűnik. Norbi tényleg nem tudott volna már jobban fékezni, kicsit elmérte a távolságot azthiszem, de húzódott a belső ívre, ahol Jacek lezárta a szöget. Velem is sokszor előfordult már. Ha Jacek hagy helyet, 2. lett volna Norbi manőverét követően. De ezt verseny közben elég nehéz eldönteni, nincs rá sok idő. A szabályok értelmében figyelmeztetés járna érte Norbinak, de úgyis a 3 bíró dönt. Mellesleg a beszélgetésért is figyelmeztetés jár.
  • FREAK
    pontozás???

ha kiderül, hogy van-e bünti vagy nincs

most megnézem a B elejét én is, állítólag az a durvább :DDDDDDDDD
  • Jacek
    ebben a kanyarban adjak elony nem hiszem nem voltal elozesi pozicioban nezd mar meg milyen szogben erkezel a kanyarhoz igy szoktad venni nem mindig???
  • FREAK
    skacok...............

itt egyértelműen Norbi volt a hibás, a szabályokban is le van írva világosan, hogy csak akkor küldjük neki, ha tiszta az út, és a hátsónak kell odafigyelnie, korábban fékezni stb

most nem tudom, mi legyen, de jó alkalom ez egy "próbaperre"
  • Jacek
    az mas ott a rajt utan kavarodas van ember.
  • Kacsa_
    Eredmények mikor lesznek fenn? Nem sürgetlek csak kérdezem
  • Jacek
    Ja es nem mellem jottel mert ahoz messze voltal hanem az autom hatuljat kaptad el akkor hogy is van ez???????
  • Jacek
    mirol beszelsz el nem hiszem bazz nekem kotelessegem elengedni teged ne rohogtess mar.
    Mi a szart fogsz csinalni kesobb itt egyre tobb ember jatszik es egyre gyorsul ki fogod lokni oket mert nem figyelnek az idealis iven mikozben mennek es tegen enm engednek el?
  • Jacek
    +ez nem ossze eres volt mert eleg nagy szogben erekeztel egybol megpordultem.
  • Jacek
    Ezt te se mondod komolyan amit itt a vegen irtal ugye????? joval elorebb vaoltam mint te akkor hogy is gondoltad ezt?
  • Jacek
    Norbi velemenyed szerint nekem ott helyet kelett volna adnom mert ez lol.ugyan azt a demot nezzuk?:))))
  • FREAK
    végeredmények fent vannak, pontozás, tabella még nincs
  • FREAK
    szerintem sem számít, hogy szándékos volt-e, ha elkerülhető lett volna

de inkább a többség véleményére vagyok kíváncsi
  • FREAK
    tényleg, Norbi egeres
  • Jacek
    igy van nem hiszem hogy azon a kanyaron mult volna.
    Azt is elhiszem hogy nem szandekos volt, csak az a baj ha ezt lehet akkor mas is ki fog lokni barkit Norbi nekem ez a velemenyem.
  • FREAK
    FENT VAN!!
  • [Walaki]D`Lair
    jobb egérgombra...
  • FREAK
    a futam "nevére" kattintva lehet letölteni, fél perc
  • FREAK
    szerintem el tudtad volna kerülni, ha az eggyel balra lévő pedálra tehénkedsz IDŐBEN :DD
  • Jacek
    ok de azt te is tudod hogy ott nem igazan van hely legalabbis amilyen pozicioban te jottel ugy nem tudtal volna megelozni az egyenesben ugyis elengedtelek volna nekem ha ossze jon a harmadik hely is jo lett volna igy 5 lettem erre nem tudok mit mondani
  • Kacsa_
    Replay hova kerül fel?
  • Kacsa_
    Túlvagyok életem első versenyén. Nem tudom hányadik vagyok (nem is érdekel), de nagyon ász volt. A szervezés is f*sza volt.
    Köszi mindenkinek.
    Kacsa
  • FREAK
    kérem a B döntő adatait

a replay-t meg felrakom gyorsan lehessen elemezni
  • FREAK
    kurva életbe

nekem bugzott a kormányom, és csak annyit láttam, hogy meglököm gergot, aki elszáll, és a porfelhőből kijön jacek..... azt hittem, miattam volt, el is ment a kedvem, megálltam, és el akartam engedni jaceket, utána is lassan mentem, erre a végén kiderül, hogy nem is én voltam a ludas.......... kurva élet..........
  • [Walaki]D`Lair
    BASSZA MEG A KURVA ISTEN!!!!!! HÁT ILYEN BÉNA MÉG SOHA SEM VOLTAM MINT A DÖNTŐBEN!!!!!!!! FASZOM KIVAN MÁRA!!!!
  • Jacek
    Figy norbi szerintem igen is hibas vagy, ugyanis neked kell figyelni.
    Namost ha ezt szabadon lehet csinalni akkor egyszeruen ki fogok lokni mindenkit ebben a kanyarban mert sorry nem direkt volt.
    Siman ugyis meg tudtal voltna elozni nem tudom hova siettel??????? az elozoben ugy emlekszem en nem igy viselkedtem veled szemben ezert nem ertem.
  • FREAK
    ez sux volt.................................
  • Palee
    gyertek
  • [Walaki]D`Lair
    szólj ha kész