16311
-
#3065 remélem ez mindeninek eszébe jut az első kanyarban, és nem ismétlődik meg a tegnapi LOL-derby..... -
Toya #3064 Majd belerázódtok és akkor más lesz.
Sok esetben a biztos pontszerzés többet ér mint egy-egy bizonytalan kimenetelű előzés.
A bajnokságban érdemes lesz megfontoltnak lenni majd. -
#3063 nem vagyok meglepve, én már önmagamban elég vagyok egy balhéhoz :))))
itt meg aztán van minden, korkülönbség, büszkeség, kapkodás..... -
Toya #3062 Látod Freak én már a kezdet kezdetén megmondtam, hogy lesznek veszekedések...ez elkerülhetetlen
Azért ne feledjétek el, hogy ez csak egy játék ahol fontos a szórakozás is -
#3061 megy egy server -
Toya #3060 Végre már, hogy megszólaltál :-)
Örülök, hogy egy olyan is szerepel a ligában, aki igazán otthonosan mozog az online autóversenyzés világában :-)
Külön öröm, hogy ez egy olyan ember akit már 1000 éve ismerek :-D -
#3059 csekkoljátok az oldalt, kiírtam a versenyek dátumát
a kezdési időpont még kérdéses, eddig 17 válasz érkezett, és az állás
9-8
a 20 órás kezdés javára -
#3058 szövegelsz, repülsz
ha nem tetszik kiléphetsz magadtól is, nem kell megvárni, hogy "kiszavazzanak" -
#3057 szar ez a rally......bazze ki kellett nagyon rugni ugye ? jolesett ? ez benne van ebbe a szarba..... -
Marki.. #3056 Most 4x4 megy, aki akar csalni, jojjon. :) -
#3055 bazzzehhhh.......nem tudtam jönni sajnos....:((((( -
Marki.. #3054 Hol vagy Freak, leszakadtál? -
#3053 lökjed a szervert -
Marki.. #3052 Mehet :) -
#3051 aztán ha bejön, végül is bevehetjük a bajnokságba is, és akkor simán mehet 2 hetente
szerintem színesebb lenne a móka -
#3050 nyomunk egyet? -
Marki.. #3049 Csakaztán nehogy lekörözzelek bennetek :D -
Marki.. #3048 Rally, Rally, Rally, mikor?, mikor?, mikor?, most akarom, most akarom, most akarom. Naaaaa. -
#3047 na???
maratoni egykörös rallyőrület??
ITT A LEHETŐSÉG, HOGY SÁRBA (szó szerint) TIPORJUK MARKI KIRÁLYSÁGÁT!! :DDDDDDDDDDDDDDD -
#3046 :D -
#3045 nem jó, az kurva sok futam lenne
asszem 190 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
szal elmenne vele a nap
persze időmérők nem lesznek, úgyhogy akár 3 napon keresztül is csinálhatjuk :D -
#3044 izé, kéne egy jó matekos
ha mondjuk 20 induló van, és mindenki egyszer megy mindenkivel, az hány futam lenne??? -
#3043 emberek!
mit szólnátok egy frenetikus, mókás, kacagtató, laza, könnyed, humoros, izgalmas, fordulatos, észbontó, exkluzív, megismételhetetlen ÓÉVBÚCSÚZTATÓ ELŐ-SZILVESZTERI RALLY HÉTVÉGÉHEZ???????????????
mondjuk 1 körös versenyeket futnánk, face to face MINDENKI MINDENKI ELLEN, és a végén a győzelmek száma határozná meg a pontokat. NA????????
UGYE HOGY KURVA JÓ LENNE??? -
#3042 azt kihagynam:D -
#3041 mondjuk ez is igaz
de azért anyázás nélkül is szürkébb az élet :) -
#3040 ámen -
#3039 HIVATALOS KOZLEMENY!!
Tilus a bajnoksag hivatalos tanacsadoja,sok online liganak volt mar resztvevoje,igy igen nagy tapasztalattal rendelekzik ebben a temakorben.
Hozzaszolasait es tanacsait kerem figyelemmel kiserni es tiszteletben tartani!
koszonettel a rendezoseg neveben:
sanzik -
#3037 nahat ilyen hamar bepunnyad mindenki...:)
ako megyek en is aludni -
#3036 na jócakát, ha mindenki bealudt
jó verseny volt a döntőkig :D -
#3035 szóval az a helyzet, hogy a szabályzat is BETA, de senki nem szólt, hogy valami gondja lenne vele, ergo elfogadta mindenki
akkor viszont tartsuk ehhez magunkat
persze gyanítom, hogy a társaság egy része bele se olvasott........ -
[Walaki]D`Lair #3034 Nah jóéjt mindenkinek én már nem bírom....
CSáo -
[Walaki]D`Lair #3033 hm??? -
#3032 Q3 -
#3031 huh de durva fogalmazási hiba van ebben, ki is javítom hipphopp -
#3030 ja, ahogy lesz kis időm, csinálom -
#3029 Norbinak szeretettel a szabályzatunkból:
Forrás: www.hsw.hu/lfs :)
"-Közvetlen versenyhelyzetben (amikor kettő vagy több autó egymáshoz közel halad) mindig a hátul haladónak kell óvatosabbnak lennie, ami hosszabb fékutakat és biztonságos követési távolságot jelent.
-Attól, hogy valaki a pálya egy adott pontján gyorsabb az előtte haladó ellenfelénél, még nem jelent semmit. Ezen a ponton csak akkor próbálkozhat előzéssel, ha biztos annak sikerében, és nem idéz elő balesetveszélyt." -
[Walaki]D`Lair #3028 Most nézem hogy én voltam a 3000. :DDD
JA! FREAK frissíthetnéd a best time listákat, nehogy redbull megint megszóljon :DDDDD -
Marki.. #3027 Szerintem intézzük el férfiak módjára. Jacek dönt, Vietnam vagy AA.:) -
#3026 Tenyleg vidokat keszitesz faszsagokrol sok idod van fol is rakod a netre:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3024 bazmeg, lassan én is bepipulok
ÖCSÉM, NEKED KELLETT VOLNA VIGYÁZNI, MERT TE VOLTÁL HÁTUL!
írjam le héberül is?