Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
ja viragszalam😄DD megint nem sikerult a temaban hozza szolnod igy tovabb😊

[Walaki]D`Lair
nem akarsz logót változtatni? 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
khm...te flémnek nevezed azt, ha kurvaanyázol? Mert az nem flém...az parasztság...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Prezsi
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy kértem Jacekot, hogy fellebbezzen, ahogy majd te is fogsz, ha nem tetszik az ítélet. Õ azt mondta, leszarja. Hát úgy látszik, mégsem szarja le.

Jacek
De mondom ment a egy topicban a flem ezt elismerem beirtak hogy moderalas lesz!!!!!!!

nem is irtam azota abba topicba egy masikba ezt beirtam es jott a BAN!!!!!!!! korrekt igazan mondhatom😄DDDDD
de ha figyeled nem ir ide egyik sem azota 😄DDD

vajmi keves😊 szal semmi😊

nem erre😊 bar igaz nem ismerem az ottani forumot szal vajmi beleszolasi jogom van😊 de lehet hogy csak ezzel telt be a pohar 😊 de banolni semmifelekeppen nem lettt volna szabad...abszolute etikatlan..szvsz.

Jacek
Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?😄DDDDDDDDD

Erre??????????😄DDDDDDD

de oket is meglehet erteni...csak epp nem ban kellett volna hanem valami ignore...

hat igen...

Petyus_
Már olvastam. 😊

Hát sztem a Frík is jó arc, Te is az vagy, a körülményeket nem ismerem, úgyhogy sajna nem tok igazságot tenni. 😊 A legjobb tanácsom az lehet hogy ne basztassátok egymást béküljetek ki stb. 😊

De mivel leendõ ügyvéd vagyok ezért a gonosz versenybírósággal szemben inkább a te pártodon állok. 😊 Bíróság suxx. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Jacek
es ezen nincs vita szoltak hogy moderalas lesz nem BAN!!!!!!!!!!! abba a topicba nem irtam akkor mar 15 perce!!! egy msaik topicba bevestem ezt!!!!

Kedvencem😊)="Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?😄DDDDDDDDD

Es kaptam erte egy orok bant na ezt azt hiszem mindent elmond az ottani vezetesrol!!!!!!!!!!!

Jacek
a bant ero hozza szolas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?😄DDDDDDDDD

Jacek
na majd ott talalkozunk😊

Jacek
hat igen csak nem kene a szbalyokkal ellentetes iteletet hozni es akkor nincs gond!!!

Petyus_
Akkor marad a Star Wars Galaxies. 😊)

Jacek
de ugyan az😊) csak ott legalabb lelonek es te is lelovod 😊) de itt kiloknek buntetlenul meg hasonlok es szia😄

Petyus_
Az lehet, de pont az a gáz, higy eddig Jacek-tól én csak normális megnyilvánulásokat láttam úgyhogy belõle is a játék hozta ki. 😊

[Walaki]D`Lair
mit nyögtem ki?

[Walaki]D`Lair
Meg azért megy itt a "vita" mert jacek bannolva lett a saját fórumunkról ilyen-olyan okokból...

Prezsi
A látszattal ellentétben nem ez a jellemzõ. Van még 20 másik ember, de a hangoskodók hangja mindig jobban kihallatszik.

Jacek
Ja na errol van szo kinyogted vegre!!!!!! koszod az egyik bironak akivel erdekes elotte ossze vesztunk nascaron!!!! es maris erdekes itelet szuletett de korrekt a srac😊)

[Walaki]D`Lair
Már nálunk sincsenek szerencsére...

Petyus_
Hmmm már azon voltam hogy FPS-ek helyett autós játékokkal fogok nyomulni mert ott nincsenek csíterek nincs anyázás de kössz inkább nem. 😊

[Walaki]D`Lair
Hát...ha ott is tiltják a duda használatát akkor biztos...mert azonkívül nem szabálytalankodtam...

Jacek
Es mondom egy nascar vagy F1 ligaban kb 2-3 versenyt mehetnel!!!!utanna kirugnanak!!!

na ha lenne annyi replay es vegig neznenk az ossze liga futamot az ossze bajnoksagbol kb 20 kilokes lazan kijonne az aprobb szabalytalansagokrol ne is beszeljunk erre buszke lehetsz😊) ha gyors nem vagy hulye ne legyel szerintem!

[Walaki]D`Lair
így jártál...

Prezsi
"semmi esetre sem gyorsabb". Mutasd meg a barátaidnak a replay-t is, hogy lámáztál egyfolytában, ezért tudott rád feljönni Walaki, és a többiek is. Közel egy másodperccel volt jobb a best lapja nálad, ami egy ilyen rövid pályán azért elég nagy különbség. Es az is érdekes, hogy a 11 fõs futamon 10. helyen értél be, lehet csak azért nem utolsó helyen, mert Crazyvan kiesett.

Jacek
szerencsetlen en vegig neztem meg anno a koreidet mentel 3db azaz 3DB 1:12 kort a tobbi kb 1:13.50 es atlagra jon ki!!!! jo gyors😄DDDDDD
azert mert utolso lettm?? ja 3x kiloktek az utolso helyre nem volt mar kedvem kuzdeni tovabb!!!

Meg tudtal elozni tisztan??????? nem a kozelebe sem kerultel elozesnek!!!!!!!! Szerinted Prezsi nem tudott volna igy elozni?????

Jacek
Prezsi mar ne haragudj de hulye vagy??? mit jossz itt ezzel a vmaxos szarral 123495 pelda van ellen az eletbol!!!! a lenyeg!! szartatok a szabalyokra ugy hoztatok egy dontest ami lol!!!! ez vissza fog ratok csapni remelem!!!!

[Walaki]D`Lair
izééé...1:12.59 volt a bestem...neked meg egy másodpercel rosszabb...és simán elgyorsultam elõled, ugyanis felzárkóztam GSIZsoltira, meg palee-ra, te meg nem...errõl ennyit

Prezsi
Én azt hittem ezen a témán már túl vagyunk, a VMAX-ot azért idéztem, mert azt hittem, egy tanulságos példa az életbõl. Van aki óv, óbégat, vádaskodik és kilép egy adott helyzetben, és van aki megnyeri a versenyt.

Jacek
ja nem tudtam hogy a szabalyokat nem szo szerint szoktak ertelmezni bocsanat lol!!!!

Jacek
na most megkeresem azt a reszt ahol Prezsi azt mondja nem volt jelentosen gyorsabb vagy forum vagy ICQ de le is tagadhatja!!!

Egyebkent nem arta ha megnezned vegig a koridoidet !!! ugyanis lol vegig semmi esetre sem gyorsabbb!!! utanna sem hogy kiloktel es elmentel!!!!!

Prezsi
Ide is másolom neked Jacek ha esetleg nem olvastad volna:

"Ha "szó szerint" értelmezzük a Jacek által idézett mondatokat, akkor igaza van. "

[Walaki]D`Lair
"A jelentõsen lassabban haladó versenyzõnek pedig kötelessége az elsõ biztonságos alkalommal lehúzódni."

Prezsi
Elég rövid a memóriád. Ez ma 0:56-kor volt.

Jacek
"Minden versenyzõnek kötelessége szem elõtt tartania, hogy ez kizárólag a résztvevõk szórakoztatását szolgálja, és semmi tétje nincs, amiért érdemes lenne feláldozni a verseny tisztaságát. A versenyek célja, hogy eldõljön, ki mennyire gyors versenykörülmények között, vagyis nem elég csupán gyorsnak lenni. Elõzni, pozíciót tartani és szükség esetén veszíteni is tudni kell. Emellett nagyon fontos tudni, hogy a játék interneten zajlik, vagyis számoljunk a laggal, mielõtt egy manõverbe kezdünk"

"Nagyon fontos mindig tudni, hogy ki van elõnyben, ha párharcra kerül sor. Ilyen esetekben mindig az elöl haladó, illetve a döntõen gyorsabb versenyzõ élvezi az elõnyt, ami annyit jelent, hogy a másik (lassabban vagy hátul haladó) versenyzõnek kell alkalmazkodnia a helyzethez. Konkrétan, a hátul haladónak fokozottan figyelni kell fékezéskor, csak akkor kezdhet elõzésbe, ha ezzel semmilyen veszélyhelyzetet nem idéz elõ"

"Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyzõ csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy elõzéshez, addig kell üldözõ szerepben maradnia, amíg az elõtte haladó hibájából (vagy döntésébõl) nem kerül egyértelmûen jobb helyzetbe (nem elég akarni, tudni is kell 😊"

két fõs versenybíróság - AMS titkár távollétében - egyhangú döntése értelmében megállapítja, hogy az 5. futam elsõ négy körében történt érintkezések nem minõsülnek a versenyszabályzatban lefoglalt alapelveinkkel ellentétesnek

Jacek
nem emleksem egy tiszta valaszra sem? ebben a kerdesben! vagy tenyleg az van hogy vannak szabalyok de inkabb majd valamit itelunk? vagy hogy van ez? komolyan magyarazd mar el nekem tudatlannak? mert nem tudom megerteni?

Jacek
Elmondom nem egyforma autokkal mennek!! es van amikor 6 kor alatt valaki fel kort kap!!! akkor hogy is lehet folmerni az egeszet? hogy lehet hasonlitani egy egyfoma autokkal zajlo versennyel?😊))))

Prezsi
Arra már válaszoltam tegnap. Ismét egy olyan állítás tõled, ami nem felel meg a valóságnak. A lavírozós vádaskodásodat sem tudtad még alátámasztani.

Jacek
ja tudod te hany kort mennek rallycrossban????? es tudod mekkora kulombsegegk vannak azon a 5-6 koron keresztul????

Jacek
igen majdnem ugyan az😊))
Csak azt nem ertem meg mindig mert nem valaszolsz ra! mi van az lfs oldalon levo szabalyokkal???vagy azt mindig ugy ertelmeziktek ahogy eppen akarjatok???😄DDDD
Lehet hogy ti rajtam rohogtok de nyugodj meg en meg tudok olyan embereket akik visitoznak rajtatok!! meg az erdekes szabaly ertelmezesen😊)

Prezsi
Nem mániám, csak azért idéztem, mert kísérteties a hasonlóság a két eset között. Junior nem óvott, inkább megnyerte a döntõt. 😊 És indul a következõ futamon is...

Jacek
Hmm ettol fuggetlenul nyugodtal olvashatod a szabalyokat az lfs oldalon!!!

Es ezeket meg is ovjak verseny utan errol ennyit!
Ja hogy ez az elet? ja nem online szimulator erdekes😄DDD Prezsi talalkozol te meg Walakivel remelem oromteli talalkozas lesz😄DDD

es ezt ajanlom a figyelmedbe megint!
Ugyanis lenyegeben nem kell ovni!! hanem verseny utan vegig van nezve a replay!!!! es minden szabalytalansag buntetve van! ami alltalaban PONT levonas!!!! hat ugye igy egeszen mas mi? nincs nem ovtam en ovtam siras minden buntetve van ami szabalytalan ugyanis ez a lenyege a szabalyoknak!!!

Jacek
Celba erkezes a masaodik versenyzo kihuzza az elsot es bukosisakkal agyba fobe veri a masikat!!!!

Masik kis magyar elversenyzo kiloki az osztrak vendeg minkast dijatadon az osztrak szerelo a corolla wrc berugja az uveget es a teton ugral!!!

biztos baratkozni akartak a lokdosodes miatt!! neked ez a maniad!!! nasracban\truckban nem ertem rocsderbyt kell jatszani ennyi!

Prezsi
VMAX újság 2003/7. szám, 117. oldal.

Ralikrossz OB, Divízió 5. Euro2000

"... A következõ körben Csernyik felért Junior mögé és egy vitatható manõverrel (hátulról a kanyarban megbillentette a 205-öst) sikerült megelõznie és ugyanazzal a lendülettel mintegy 40 m elõnyre szert tennie. ..."

"... az elsõ öt köckában négy többszörös magyar bajnok állt gyõzelemre éhesen. ..."

"... Mögötte a második helyért Pathy, Répási és Csernyik küzdött, aminek egy kisebb koccanás lett a vége. Ebbõl a szituációból az addig negyedik helyen autózó Csernyik került ki gyõztesen és feljött a második helyre. Junior közben 80 méteres elõnyre tett szert és ezt a verseny végéig növelve közel 7 másodperces különbséggel megnyerte a döntõt..."

jah oyan mintha balrol benyulna valaki es megvakarna a srac arcat😉 amugy meg az egy "kommandos" es eppen lodozik a fegyverkejevel...es a recoil miatt rangatozik 😊

Astaroth
Hogy lehet ennyit vitatkozni?!Megláttam hogy 340 olvasatlan üzenet van azt hittem megszünt a másik fórum!

Astaroth
Az a nindzsa ujjaz a képen?