16311
-
nyugodtan orhatod!!! ez nem melle beszeles te is tudod!!!
Mert te ezt ossze akarod mosni azzal hogy valaki kozvetlenul jon mogottem es kesobb fekez vegig lat!!!!! telibe ver hatulrol pont anyira hogy nem tudok fordulni!!!!!o meg ugye pont jot lassul a kanyar bevetelehez!!
Na ha ez nalad ugyan az irhatod amit akarsz!!! -
Ja, frankón látszik, hogy meglököd az előtted haladó autót. -
[Walaki]D`Lair #15159 Minnyá jön a kérdése: ammi?
-
[Walaki]D`Lair #15158 Nem vagyok hülye... -
Mellébeszélés.
Tudod, hová akarok kilyukadni, Damoklész kardja lecsap mindjárt. :) -
legkozelebb majd utanegetot kapcsolok es elrepulok folotte!!! -
mitol felnek ide berakom a videot es kirohognek Prezsi kb 5 bol semminel tartunk!! -
Ok mar bocsanat leirom mi is tortent!!!
Robi 20 meterrel elottem elugratott, en jottem egy normalis fektavon ugye a dombtol nem is lattam Robit!!!! le erkezve latom hogy keresztben all az ut kozepen bele allva a falba!!!! elottem 3 meterrel annyit ugye meg csuszik az auto!!!
Azt hiszem koszon kerem a kovetkezot!!! -
Na plíz! Szabályos vagy nem? Félsz? :) -
na elarulnad mar vegre mire mondod vagy csak kavarod a levest ugy latom megis megy ez neked!!
Nem volt az annyira melle love:DD -
persze -
ird le nyugodtan ide -
ezt a robi fele esetre mondod? -
[Walaki]D`Lair #15148 Mondom...ha kell megadom a címemet ICQ-n... -
Tehát a koccolás, ha nem jár pozíciószerzéssel, akkor szabályos. Vágom? :) -
[Walaki]D`Lair #15146
-
ide latom hogy halvany lila fingod nincs:D -
Na mi van Prezsi? -
nyugi ugyis beszlegetunk meg a nagy arcodat oda tartogasd! -
na akkor ird le mi tortent amirol beszelunk! tessek szivesen varom!!! -
[Walaki]D`Lair #15141 Hogyne tudnám? asszed nem tudok olvasni??? na hasonlítsál már magadhoz babuci.... -
hat ha te ott kijelented hogy en ott szbalytalan voltam LFS biroi minosegedben akkor nincs mirol beszelnunk tovabb!!!!!! ezzel bizonyitod hogy lol a biraskodas az LFS ligaban -
azt sem tudod mirol van szo te kis fasz!! -
[Walaki]D`Lair #15138 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!! -
igen -
nem itt kerlekszepen az a kulombseg hogy en amikor meglokor es all kereszte!! fekezek!! elveszem a gazt!! es megvarom mig ossze szedi es elindul es eszem agaban sincs megelozni!!! -
Most már csak az a gáz, hogy akkor a 12. körben, amikor meglökted Robit az szabályos volt-e szerinted?
IGEN vagy NEM? -
na te minek jottel ide ??? ertelmesen a temaban az elejetol fogva nem tudtal hozza szolni!!
Az hogy Prezsi probal valamit ramkenni az a mi dolgunk!!!! de ez az elso velemenyemet erositi ugy latom felesleges volt bocsanatot kernem tole!! mert egybol valotlan dolgokkal jott nekem:) -
Megnéztem, talán nem ezt írtam a 15073-ban? Itt az a különbség, hogy te nem előzted meg Robit, de ilyet én nem is állítottam. -
lol Prezsi tudod te nagyon jol hogy levegoben nem kanyarodik a kocsi es csuszva erkezel a kanyarba!!!! tehat vedhetetlen!!
Mielott jonnel azzal hogy walaki is jott es csuszott igen am csakhogy en endesen fekeztem neki sem mentem volna mert elottem volt joval nem latszott a dombtol hogy elesik! ha latom nyugodj meg kikerulom !!! ahogy Paleet a mostani versenyen!!
Na akkor mond tovabb eddig egy sem jott be!! meg dontetlenre sem!!! -
[Walaki]D`Lair #15131 Hagyd már Prezsi...egy az egyben olyan mint sodi...föl sem veszi, ha valami értelmeset mondanak neki...épp ezért nem is érdemes leállni vele... -
:DDDD vicces vagy neki megy a falnak en majd megalok apolgatni :))))
Ugye kulomben mik latszanak egy replayen? erdekes elsore nem voltal ilyen solyomszem mert is? -
Simán elmehettél volna jobbról, akkor nem állítod menetiránnyal szembe. Egyedül ott előzted meg, én arra gondoltam. -
robivsjac -
Az 1.-vel kapcsolatban azért annyit megjegyeznék, hogy ha láttad hogy ott jön a pálya jobb szélén, miért nem hagytál neki helyet, mert te csak mentél egyenesen tovább az ideális íven, tehát várható volt, hogy össze fogtok koccanni, hiszen máshová nem mehetett onnan már. Az általad bemásolt 4. képen tisztán látszik még előtted a jobb oldalon, de te csak mész tovább és húzol rá az ívre. Ez nem szabálytalan, de nem is túl fair beszorítani a versenytársadat. Az ismétlésen jól látszik, hogy GSiZsoltit látod a jobb szélen, de te már tekered jobbra a kormányt, előre látható volt, hogy így neki már nem lesz elég helye. -
ja es ugye nem arra gondolsz remelem amikor elesik magatol elottem es keresztben all az uton en meg le erkezem az urgatorol!!!!! ugyais 10 meterrel elottem van ugy esik el:DDDDD -
mindjart belinkelem -
erdekes megint kiderul hogy nem igaz -
Mi volt a második? -
nyugi mindjart berakom