16311
-
o hogyne persze, minek? -
Te kis pocs azt sem tudod mirol van szo minek ugatsz bele?? mondjuk unregnek minek magyarazok:D -
[Walaki]D`Lair #15200 Jacek azért remélem te is eljössz a találkozóra... -
de jol jott ki:DD te legalabb valalod a nicked -
Ja regelj be gyere oda adom a cimem beszelgethetunk itt nalunk szemlyesen barati legkorben:DDDD -
[Walaki]D`Lair #15196 Ez nem én voltam.... -
hi walaki:) -
[Walaki]D`Lair #15193 na végre... -
:DD te szerencsetlen loser:))) talalkozunk ot majd megprobalkozhatsz a szerintem poenos de valojaban szanalmas dumaddal!!:DDD
OFF reszemrol lezarva:)) -
[Walaki]D`Lair #15191 Lefordítom neked:
"A Magyar LFS Bajnokság versenybírósága kijavítja korábbi téves döntését. A Rallycross Reversed versenyen történt Walaki előzés szabálytalan volt. Mivel Walaki D'Lair-nek ez már a második figyelmeztetése, ezért 10 pont levonására kerül sor utólag." = Jólvan bazmeg nesze ittvan, csak húzz már a híg picsába.... -
Ja amit ICQ irtam legyszives tedd meg ehe jogom van! -
Ennyi tudod Prezsi nem ertem mert kelett ehez kozel 1000 hozza szolas!!! -
[Walaki]D`Lair #15189 bazeg ezt nem ide akartam... -
[Walaki]D`Lair #15188 akkorcsak saját magadnak köszönheted a dolgot... -
De abba hagyon ennyit szerettem volna az elejetol fogva!!!!! -
[Walaki]D`Lair #15186
-
tudod alaki ha komolyan veszem a ket rallyt meg a veget olyan 100 pont is lehetne:DD de majd a kovetkezoben megmutathatod mit tudsz:))
Javaslom mas ligaban ne probalkozz az indulassal:))) hamar vege lenne:DD -
[Walaki]D`Lair #15184 hát beszarok...nem vagy képes abbahagyni??? -
[Walaki]D`Lair #15183 nem tudott volna megelőzni...neki szar volt az autója, nekem meg tökéletes.... -
Prezsi en voltam biro most is vagyok!!!
Tudom mirol van szo amit te ki akartal hozni belole az kurvara santit!!!
Elso Robi utkozes!!! fek gaz elvesz megvar mig elmegy!! es utanna indul!!!
Masodik Robi fele utkozes tetlen szemleloje voltam az esemenyeknek ! ugyanis mint irtad nincs fek a levegoben!!
De ha valaki megnezi a harom esetet oriasi kulombsegeket lat!!!!! -
[Walaki]D`Lair #15181 Ezzel csak velem teszel jót! Így legalább nem emésztem magam hogy pont jacek mögött maradtam le 1 pontal....köszi
-
igen Prezsivel a hatadban:DDDDD az olyan:)) -
[Walaki]D`Lair #15179 thnx! ;) vééégre...:D -
:DDDDDDDD belinkeljek kepeket?? amikor kereszben mesz a fekete csikon??? az az idealis iv elarulom neked!! -
[Walaki]D`Lair #15177 így van...te vagy a legjobb...fittipaldi...
végülis 3. lettem...pedig az 1. körtől kezdve spóroltam az autóval... -
Én csak próbáltam felnyitni a szemedet, hogy egy kicsit a mások szemével is lásd a dolgokat. A szabályokhoz való betű szerinti ragaszkodás hová vezetne a te módszered szerint.
Ez nem fog menni, most már én is látom.
A Magyar LFS Bajnokság versenybírósága kijavítja korábbi téves döntését. A Rallycross Reversed versenyen történt Walaki előzés szabálytalan volt. Mivel Walaki D'Lair-nek ez már a második figyelmeztetése, ezért 10 pont levonására kerül sor utólag.
GAME OVER -
Ja szokasodhoz hiven ugy kezdted a versenyt hogy nekem jottel hatulrolrajt utan a fektavon!! a soforok gyongye!!!!! -
Az már egy másik versenyen volt, de lényegtelen. -
[Walaki]D`Lair #15173 khmm...szépen elmentem melletted, te meg a falhozbasztál.... -
Most nézem a videót, tényleg nem mész neki Robinak, mások is láthatják. :D -
ugyanis nekem jo versenyem volt! utolso helyrol foljottem az 5 helyre rajtad hoztam kb 20 masodpercet es gyakoroltam vagy 2 orat a futamra na ennyire vagy te gyors:DD -
megmondjam??? arra ahogy meg akartal lehetetlen helyen elozni szokasodhoz hiven az elso S utan!!!
merolegesen az idealis ivre!!!! na ezen huztam fol magam utanna szoritottalak le! -
[Walaki]D`Lair #15169 na és miért voltál mérges vasárnap? -
tevedsz en vasarnap voltam ideges azota sem tudtal folhuzni -
ja es megkernelek ne irkalj be gyorsan 5-6 valotlansagot irj egyet valaszolok hidd el nyomok kepet videot amibol kiderul hogy nncs igazad!!!
Ha meg hazudni kell itt van walaki kerd meg ra! -
[Walaki]D`Lair #15166 Jólvan...ne sírj babuci....igyál sok kamilla teát, az megnyugtat... -
Na akkor mehetsz Freak baratod utan:)) az LFS forumba -
Prezsi utoljara kerdezem ezt most komolyan gondolod??? mert 5 alkalombol egyszer sem sikerult azt kihoznod hogy mi is torrtent!!!
-
[Walaki]D`Lair #15163 Ok, Jacek neked van igazad....
[prezsi hagyd rá...
]
-
megmondjam neked kisfiam aki abban a kis eleteben meg semmit nem vitt veghez! semmit nem csinalt!! csak arcolt!!!
Kicsit tobbet letettem amr az asztalra mint te kisfiam szoval neked kuss a neved.