16311
  • FREAK
    ja, és a jövőben a következő lesz:

selejtező 20.00
    elődöntő 20.45 (kivéve ha net gond van)

döntő 21:30

ki fogom írni a site-ra is
  • Jacek
    csinaljon valaki a servert
  • Blasta
    Egyetértek!
  • Jacek
    Bobbi mond meg micsinaljak????????????????
  • ÁjjLe BoBBi
    no comment
  • FREAK
    lószart lesz ismétlés emberi hülyeség miatt

majd ha összedől a net, akkor futjuk újra
  • Jacek
    Problemak es utkozesek mindig lesznek ezzel nem tudunk mit csinalni.
    Inkabb azzal van gond hogy en nem tudok csinalni servert. eddig jo volt mindig... de en olyat nem tudok csinalni ami garantalja egy chellosnak hogy bennmarad a jatekban, szoval ez volt az utolso server amit a bajnoksagban csinaltam.
  • Blasta
    Oks, de valamit ki kell találni, mert az infó hiány az gázos....
  • FREAK
    FÉK :)))
  • [Walaki]D`Lair
    5 percet lehetne várni? majd' beszarok már...:)))
  • Blasta
    igy helyes:
    "Sőt. Miután mindenki ready, Chat-csendnek kéne lennie"
  • FREAK
    A elődöntő

Marki
    Prezsi
    BoBBI
    Zoli
    AMS
    GSI Zsolti

B elődöntő

Norbi
    Jacek
    Kacsa
    Walaki
    KF1 Robi
    FREAK

ha nincs óvás meg ilyenek, akkor ez a sorrend
  • Prezsi #4290
    Norbii, egy picit én is fékeztem! :-D
  • Jacek
    hat nincs
  • Marki..
    de erre nincs idő
  • Prezsi #4287
    Van egy hülye ötletem: Fussuk le újra mindhárom selejtezőt, mert sok a gáz. Szervezők?
  • Jacek
    na a C severen mi volt azt le se irom de elszomorito
  • Blasta
    Sőt. Miután mindenki ready, nincs Chat-csendnek kéne lennie, hogy a server egyértelmüen megkérdezhesse mindenkitől, hogy Képben van-e, készen van-e.
    És ha valami gondja van még, akkor és csak akkor mondja, amikor rákerül a sor. Tehát:

-Mindeki Ready.
    -Server beszól, hogy "ÉLES VERSENY KEZDŐDIK"
    -Mindenki elhallgat
    -A server megkérdezi mindenkitől egyesével, hogy "XY KÉSZ VAGY?"
    -Válasz Igen vagy Nem
    - Ha nem, akkor elmeséli mi a baja, de senki nem pofázik....

Na?
  • Kf1Robi
    Bocs palee de nezd meg a felvetelt es latni fogod, amikor nekem jottel meletted voltam es az autom jobb oldala a razokovon volt, tehat en lattalak teged, de nem volt helyem lejjeb huzodni. Neked is latnod kellett volna ugyanis szamithattal ra hogy egyszerre fogunk odaerni, es ha 1 autonyi helyet hagysz nem koccanunk...
  • Marki..
    mindnnyian felelősek vagyunk ezért
  • Prezsi #4281
    Szívesen ;-) Norbii, AMS-nek ne adj setup-ot így se értem utol! :-)

Palee, nagyon elszomorító amit leírtál. Elvileg a koccanás miatt nyújthatsz be óvást, úgy tudom.
  • FREAK
    valahogy azért 17 ember csak tudott róla..................
  • FREAK
    miért, te voltál a hibás?
  • Blasta
    Nemtom, én úgy vágtam, hogy mindenki ready státuszban volt és Marki többször megkérdezte, hogy AKKOR MEHET?
    Az tény, hogy nem volt kiirva "EZ MOST ÉLES LESZ"...
    Ha nem vágtad le, hogy mi van, akkor lehet, hogy szabálymódosítással kell élni:

-Minden ÉLES verseny elött a server szépen kiirja hogy "EZ MOST ÉLES LESZ" vagy ezután még megkérdezi mindenkitől 1-enként a ready gomb után, hogy "Blasta Mehet?"...."Palee Mehet?"....

Szerintem...
  • Marki..
    kiállok
  • Kacsa_
    Szeintem amikor beléptél 1X elstartoltunk és mentek az üzenetek hogy 1 KÖR ÉS ÉLES te kiléptél mi vártunk. Visszajöttél és a rajtrácsot rendeztük. szerinted akkor éles vagy sem? Nem lehet igazán eldönteni (szerintem)
  • FREAK
    küldjétek gyorsan az adatokat
  • Jacek
    Freak ment a mail
  • FREAK
    ok, értem mi a gond
    sajnos továnnjutni nem tudsz, mivel 7 emberrel már nem menne

max ha valaki kiáll és átadja a helyét
  • Ams
    ez komoly??
  • FREAK
    huh, hát eddig ennek az egyszerűbb verzióját ismertük................

a probléma tényleg komoly, a restart bug nálam is állandó pl. de a kommunikáció hiánya is gázos
  • Palee
    nem kérem, hogy továbbjussak most, csak legalább a morális egyetértés meglegyen...
  • ÁjjLe BoBBi
    Most lett vége C-nek
  • Palee
    Kib dühös vagyok srácok.
    Bementem az A serverre, mondtam, hogy csináljunk egy próbarajtot, mert pár embernek, így nekem is, az első rajt után szaggat a program, és nem lehet időben elstartolni. Mondták, hogy ok. De valami gond volt, engem a program nem engedett be a pályára, a többieket igen. Ki kellett lépnem, ezt a többiek tudták. 15 mp-en belül visszajöttem, ott éppen rajtrácsrendezgetés volt, senki egy szót nem szólt, hogy figyelj, most élesben megy a dolog. Elstartolt a mezőny, robi hátulról, megkésve keresztezte a pályámat, és kifordult az autó. Összeszedtem, az egyenesben megkérdeztem, hogy ez éles volt? Semmi válasz, de nekem egér lévén a gépelés közben nem megy az autó. Senki nem válaszolt semmit, ebből rá kellett jöjjek, hogy éles volt. Csak akkor már fél egyenes hátrány volt. No chance, hogy beérjek legalább a negyedik helyen. Nem is értem be.
    Tehát konkrétan két problémám lenne. Nem fair szerintem nem tisztázni, hogy éles -e az adott rajt.
    A másik a koccanás. Az az alapelv, hogy aki hátulról jön, annak kell figyelni. Hát nem én voltam hátul. Semmi bajom robival, de az ő íve az tök irreális volt, ha ez szabályos, akkor nagyon könnyű biliárdot játszani. Persze nem gondolom, hogy szándékos volt, csak az ilyet nem frankó elszenvedni.

Basszus Debrecenből autóztam haza Budapestre, ehhez a rajthoz igazítottam a hazaérkezésemet. Azért hogy a versenyen menjek 300 métert...
    Valaki ezt véleményezze...
  • Ams
    ? nincs...
  • Ams
    Jó de én fékeztem is, kapok setupot? :DDDDDD
  • FREAK
    ok, itt adott a sorrend, az idők a döntő rajtsorrendnél számítanak
  • Prezsi #4256
    Jól van, csak azért kérdeztem, mert az előző versenyeken vita volt emiatt - időkre hivatkoztak.
  • FREAK
    biztos

ismerősnek tűnik :DD

ha az oldalról másoltad, akkor ez az
  • Prezsi #4254
    Márki befejezné :-D