16311
  • Jacek
    Ahogy nezem meg megy:)
  • Jacek
    Az A elodonto meg megy?????
  • [Walaki]D`Lair
    Ja. Kanyar közepén belefékezel...akkor ezt minek neveznéd bammeg? Parajelenségnek vagy mi a fasznak???????
  • FREAK
    hol az A eredménye?
  • Jacek
    mi es a server hogy A elodonto
  • FREAK
    óvjál öreg, te vagy a fasz

ÉN nem fogok félreállni, amíg nem érsz mellém

mögöttem meg csinálsz amit akarsz, addig te vagy a felelős a balesetért

ez nem így működik, de idézem az idevágó szabályt:

"-A legfontosabb szabály, az óvatosság és a felelősség tudatosítása, és a verseny tisztaságának megőrzése.

-A gyengébb versenyzőnek KÖTELESSÉGE elengedni a gyorsabbat, ha már sportszerű eszközökkel nem tudja feltartani.

-Sportszerűtlennek minősül az ívek kiszámíthatatlan lezárása, a túlzottan lassú haladás, váratlan manőverek, a menetiránnyal szemben való haladás, kicsúszás után körülnézés nélküli tolatás vagy pályára gurulás stb.

-Közvetlen versenyhelyzetben (amikor kettő vagy több autó egymáshoz közel halad) mindig a hátul haladónak kell óvatosabbnak lennie, ami hosszabb fékutakat és biztonságos követési távolságot jelent.

-Az, hogy valaki a pálya egy adott pontján gyorsabb az előtte haladó ellenfelénél, még nem jelent semmit. Ezen a ponton csak akkor próbálkozhat előzéssel, ha biztos annak sikerében, és nem idéz elő balesetveszélyt."

Namármost nálam nem volt "túlzottan lassú haladás" (1.33-1.32), íveket nem zártam le, hirtelen manőver nem volt
  • Jacek
    Freak elesett vagy mi van?:D
  • Jacek
    Freak mi a faszom az eredmeny az ok hogy dontobe vagyok de had lassam mar mi volt:)
  • [Walaki]D`Lair
    mind1 ne húzzuk ezzel is az időt...majd legközelebb
  • Kacsa_
    Még nem tudom hogy melyik csoportba vagyok...
  • [Walaki]D`Lair
    jólvan...de akkor én nem lennék majd a helyedben a belsőn amikor előzlek....
  • Jacek
    ez lol walaki de ovj megnezzuk a demot es kesz:)
  • [Walaki]D`Lair
    illetve majd legközelebb
  • [Walaki]D`Lair
    a pálya 3300méter... nem mindegy hogy 1 centivel vagyok előtted vagy 1 kilóméterrel? az a lényeg hogy GYORSABB vagyok na. ezért nem illik föltartani...ÓVOK IS MINT A FASZ!
  • Kf1Robi
    Palee: barmilyen balfasz is vagyok LFS-be azert mentem mar ezzel-azzal, es bizony ez igy van ha v.ki elozni akar az esetek 90%-ba belso iven teszi, es a masik felnek miutan melle(!) ertek legalabb egy autonyi helyet kene hagynia a palyan. Biztos emlekszel '97 Jerez-re ott is Shu. volt a hunyo pedig o volt kivul, de nem hagyott eleg helyet Vill.-nek, na most ha a nagyok is igy lattak, akkor mi itt kicsiben miert latnank maskepp? Ettol fuggetlenul bocs. Egesz biztos Te vagy a jobb. Lesz meg par futam...
  • Jacek
    jo majd ha freak ki irja akkor:)
  • Kacsa_
    Így van kezdjül már
  • FREAK
    senki nem tartott fel, és az elhúzás is kb. 150 méter volt, amit akkor nyertél a sikánnál
  • [Walaki]D`Lair
    DE nem a korábban fékezés basszus! Egyszerűen gyorsabb vagyok, erre Robi belefékez mint egy fasz! Te meg ugye muszáj alapon nyomtad meg....
  • FREAK
    nem biztos hogy be lesz tiltva, néha jó, de amit Walaki művelt az sok volt kicsit

figyi öreg, ha gyorsabb vagy, akkor ne mögöttem fékezz, hanem húzz belső ívre és már el is mentél
  • [Walaki]D`Lair
    persze óvatosan az OK. De akkor vajh miért húztam el a faszba miután megelőztelek titeket? Azért nem előztem addíg mert óvatosan mentem, nehogy kiessen valaki miattam! Bazmag erre még föl is tartanak! Hát a kurva isten bassza meg!
  • FREAK
    pofa befog, olvasd el a szabályokat!!!

attól, hogy faszán behangoltad a fékedet, én még nem fogok elszállni egy kanyarban

tessék korábban fékezni, nem mint egy láma newbie
  • FREAK
    srácok, ez nem valami tuning lada street hőzöngés, hagyjuk már a dudát

Walaki, én NEM fékeztem rád, egyszerűen nekem hosszabb a fékutam, és nem dudálni kell mint egy zöldséges, hanem egyértelműen gyorsabbnak lenni

amíg te vagy hátul, neked kötelességed óvatosan menni

és a kurva istenért kell 10 másodpercen keresztül dudálni, azt nem értem........ csak kapkodtam a fejem, hogy minek dudálsz a hátam mögött, nem hallottam Robi motorhangját mellém érve, és majdnem crash lett, vészfékeznem kellett, és akkor mentél el te is.... szép előzés....
  • [Walaki]D`Lair
    akkor én meg beleszarok! De ne tartsanak föl!
  • Jacek
    Akkor te meg ki leszel ovva ennyi figyelni kell:)
  • [Walaki]D`Lair
    az baszna be!
  • Jacek
    Sajnalom Palee nem tudunk mit csinalni majd figyelunk. sorry mast nem tudok mondani.
  • [Walaki]D`Lair
    Freak & Robi --->> ezt az előttem hirtelen befékezőst még 1x ne ok? Nemtom hogy szándékosa volt -e vagy sem, de lagközelebb kilökök mindenkit aki ezt játsza....
  • Palee
    Robi: Ha ez így lenne, akkor mindenki, aki a rajtnál belül megy, és hátul van, az kirakhatja az előtte haladót. Kinek a felelőssége elkerülni az ütközést ebben a helyzetben?
    Többi 'A' selejtező résztvevő: Amikor egy éles verseny indul, akkor ne kezeljük úgy, mint egy 30-adik multiplayer gémet. Tehát igenis ki kell mondani, hogy ÉLES! Ráadásul ebben a helyzetben tudtátok, hogy ki kell lépnem, visszajövök, tehát, ha közben ezt megdumáljátok, akkor én nem hallom. Plusz, elfogadtuk azt, hogy próbarajt van előtte, még az 1 körös lag-tesztelés után is, mert ok-t mondtatok arra a javaslatomra, hogy utána egyszer próbáljuk meg. Én ugye nem jutottam be a pályára, ezt tudtátok, és miután visszajöttem semmiféle próbastart nem volt, de még erre utalás sem. Akár még szaggathatott is volna a cuc, nem tette, de akkor kihez szaladjak azért, mert elbaszták a versenyemet?

Nem azért pampogok, hogy megóvjam a cuccot,hanem azért mert ez bármelyikőtökkel előfordulhat, ha ezt nem tiusztázzuk. És nekem most különösen szar, mert órákat utaztam ezért a 10 mp-ces versenyért.
  • Prezsi #4328
    bocs
  • Marki..
    vagy prezsi, bocs
  • Marki..
    Palee, sg.hu
  • FREAK
    B INDUL!
  • Marki..
    csak az a baj, hogy rossz a password
  • Prezsi #4321
    kész
  • Ams
    EZER MILLIÓ KÖSZI :DDD
  • Marki..
    igen
  • Prezsi #4317
    Csináljak A szervert?
  • ÁjjLe BoBBi
    BAZZE szerinted hányszor jelentettem ki hogy SZAR A CHELLO ??!! Tudom én is hogy nagyon gáz...de nem csak én hibám volt, te pedig CSAK engem említesz
  • FREAK
    jacek walaki robi gyerünk a B-re

5 PERC!!