Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek köcsögök geca! Hülyére veszik a szegény játékosokat!!!
Mingyá irok is levelet a készítõknek!
(amúgy asszem a rally pályával is van valami bibi, csak még nem jöttem rá, mi az)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Te figyíí!
Közbe rájöttem, hogy az Advanced pálya kibaszás.
Ugyan az mint a Blackwood csak fordítva megyünk rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyakorolj a héten a Blackwood advanced-re!!
Riszpekk
MIndenki tanulja meg, hogy az elején kicsit visszafogja magát...
(jó, könnyen beszélek, alapból lassu vagyok:-DDD)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Én eredetelig arra gondoltam, amikor a gurulóstartot javasoltam, hogy a lag által okozott problémákat kerüljük el, ezek leginkább a startnáé jelentkeznek. De szerencsére úgy tünik, hogy a lag nem okozott gondot egyik versenyben sem. Tehát szerintem mehet az állóstart, és az is jó, hogy ne legyen restart, viszont akkor nagyon komolyan kell venni a rajtbaleseteket és az emiatt járó büntiket.
A döntõ tõlem bármikor lehet, csak két órával elötte legyen fenn a fórumon a végleges kezdésidõ.
Szépen egymás seggében gurulunk az elsõ kanyarig. A kanyarból kifelé szépen az elsõ helyezett odalép, aztán a 2., 3., stb. A reakcióidõt számítva is csak minimális távolsággal követik egymást az emberek, tehát nagyon együtt lesz még a mezõny az egyenesben is. Ennek az a következménye, hogy a fõ karambolhelyzet áttevõdik a hosszú egyenes utáni kanyarra. A problémát nem oldottuk meg, csak elodáztuk.
A fejekben kell rendet tenni, nem pedig deformálni a versenyt magát.
plusz reklámot és ismertséget ezáltal 😄
na megyek, átírom akkor a szabályokat az új ötletek szerint
Riszpekk
a NO RESTART dologgal, mint már mondtam, egyetértek, de nekem mai napig is szimpatikus Fábcsy ötlete, miszerint a sikánik csak gurulva, elõzés nélkül, onnan kifele jövet már mehet a padlógáz, így legalább szépen libasorban rajtolnánk el
ami ezután történik az már más tészta, ha valaki elidegeskedi, akkor utólag büntit kap, majd szavazunk vagy mittomén
10 kör bõven elég arra, hogy óvatos vezetéssel megmutassuk, mit tudunk, és teljesen fölösleges az elsõ körben emberkedni, hiába elõzöl meg egy gyorsabbat, ha rengeteg ideje van visszaelõzni, akkor meg is teszi
mindenki haladjon szépen a saját biztonságos tempójában, és ha ez nem elég, akkor úgyis tök mindegy
Riszpekk
Csak az A elõdöntõ volt rajtbalhés.
Javaslatom: NE legyen restart, egyetlen egy sem.
Ha karambol van az elsõ kanyarban, vkit kilöktek, stb, akkor az nyújtson be óvást. A versenybíró, aki visszanézi, az szankcionáljon.
Hadd menjen tovább a verseny. Más is játszik, megy a pulzusa ezerrel, koncentrál, stb, és akkor valaki visszalöveti a versenyt, mert úgy érzi, hogy méltatlanság érte, holott lehet, hogy egy sima versenybaleset.
Ha vissza lehetne lõni a versenyt háromszor, akkor a legtöbb esetben vissza is lesz lõve. A rajt fegyelmezettségét csak az fogja meghozni, hogy nem éri majd meg kockázatos dolgokba belemenni az elsõ kanyar elõtt.
Ha valaki nem Destruction Derby-n nevelkedett, akkor nem vállalja be a kontaktot a rajt után.
A 15körössel kapcsolatban: Nem tudom, hányan nyomjátok egérrel billentyûvel, a 10. kör felé eléggé görcsben van már az ember ujja, amelyik a gázt nyomja. Szóval egyelõre szerintem maradjon 10 körös.
Hát ez van...
Majd next time lenyomjuk ezt a tetü bagázst!!!!!

Én még nem mehetek edzeni, mert még full másnapos vagyok, egy lajhár relexeivel és egy vakond pupillamûködésével...:-DD
Hát elsõ körben szerintem a honlapot kéne elvállalniuk, meg a versenyhíreket!
Többrõl nem tudok én sem!
Riszpekk
Elõzetesen azt hittem, hogy 10 kör alatt mindenki legalább egyszer fog hibázni.