Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Kézzedel!
Ezek köcsögök geca! Hülyére veszik a szegény játékosokat!!!
Mingyá irok is levelet a készítõknek!

(amúgy asszem a rally pályával is van valami bibi, csak még nem jöttem rá, mi az)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
nemá

Riszpekk

Blasta
Igen? Oké!
Te figyíí!
Közbe rájöttem, hogy az Advanced pálya kibaszás.
Ugyan az mint a Blackwood csak fordítva megyünk rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FREAK
neem, te csak rutinosan és intelligensen visszafogtad magad 😊))

gyakorolj a héten a Blackwood advanced-re!!

Riszpekk

Blasta
Szerintem se legyen!
MIndenki tanulja meg, hogy az elején kicsit visszafogja magát...

(jó, könnyen beszélek, alapból lassu vagyok:-DDD)

FREAK
ne legyen szerintem, csak befolyásolja a futamidõt

Riszpekk

sanzik
nekem nem tetszik a gurulos rajt,de ha tobben is akarjak akkor javaslom szavazasra bocsajtani
FREAK
szerintem maradjunk ezen a másik szerveren

így sosem kell keresgélni

Riszpekk

Palee
Csinálok az alapszerveren egy gyak szervert

ÁjjLe BoBBi
VKI CSNÁLJON MÁR 1 GYAK SERVERT PLS

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
frissítettem a szabályok oldalt, tessék megnézni

fent van a pontozás, meg minden

Riszpekk

Türelem, ami bizony olyankor mindenkinek fogytán van 😄
A gurulóstart ötletével kapcsolatban azért is változtattam véleményt, mert próbáltuk egyszer-kétszer, és kiderült, hogy ahhoz még nagyobb türelem kell, hogy valóban jól sikerüljön + még szét is húzza a mezõnyt.
Na szevasztok, jó reggelt mindenkinek! 😄

Én eredetelig arra gondoltam, amikor a gurulóstartot javasoltam, hogy a lag által okozott problémákat kerüljük el, ezek leginkább a startnáé jelentkeznek. De szerencsére úgy tünik, hogy a lag nem okozott gondot egyik versenyben sem. Tehát szerintem mehet az állóstart, és az is jó, hogy ne legyen restart, viszont akkor nagyon komolyan kell venni a rajtbaleseteket és az emiatt járó büntiket.
A döntõ tõlem bármikor lehet, csak két órával elötte legyen fenn a fórumon a végleges kezdésidõ.
Palee
Azt nem is számítva, hogy tegnap 3 óra alatt sikerült lebonyolítani a két tétfutamot.

Palee
Én is elgondolkodtam a gurulós dolgon, tetszett is, aztán a következõ jutott eszembe:
Szépen egymás seggében gurulunk az elsõ kanyarig. A kanyarból kifelé szépen az elsõ helyezett odalép, aztán a 2., 3., stb. A reakcióidõt számítva is csak minimális távolsággal követik egymást az emberek, tehát nagyon együtt lesz még a mezõny az egyenesben is. Ennek az a következménye, hogy a fõ karambolhelyzet áttevõdik a hosszú egyenes utáni kanyarra. A problémát nem oldottuk meg, csak elodáztuk.
A fejekben kell rendet tenni, nem pedig deformálni a versenyt magát.

FREAK
mondjuk egyesben kell gurulni...

Riszpekk

FREAK
annyi lesz, hogy a hsw szerveren lesz fent az oldal (ugyanez az oldal), tehát kapunk hsw.hu domaint meg emailcímet

plusz reklámot és ismertséget ezáltal 😄

na megyek, átírom akkor a szabályokat az új ötletek szerint

Riszpekk

FREAK
szerintem legyen 10 körös a két döntõ is, így legalább az idõk egységesek

a NO RESTART dologgal, mint már mondtam, egyetértek, de nekem mai napig is szimpatikus Fábcsy ötlete, miszerint a sikánik csak gurulva, elõzés nélkül, onnan kifele jövet már mehet a padlógáz, így legalább szépen libasorban rajtolnánk el

ami ezután történik az már más tészta, ha valaki elidegeskedi, akkor utólag büntit kap, majd szavazunk vagy mittomén

10 kör bõven elég arra, hogy óvatos vezetéssel megmutassuk, mit tudunk, és teljesen fölösleges az elsõ körben emberkedni, hiába elõzöl meg egy gyorsabbat, ha rengeteg ideje van visszaelõzni, akkor meg is teszi

mindenki haladjon szépen a saját biztonságos tempójában, és ha ez nem elég, akkor úgyis tök mindegy

Riszpekk

Palee
Mi is, még a C selejtezõben, elõre megmondtuk, hogy nincs restart. Szépen, fegyelmezetten jöttünk el.
Csak az A elõdöntõ volt rajtbalhés.

Palee
😊)))))) nemtom, én írtam 😊))))

Palee
Marki mért nem voltál ott az elõdöntõben? Vártunk nagyon sokáig. Sajnálom, hogy nem jöttél.

Palee
Marki mért nem voltál ott az elõdöntõben? Vártunk nagyon sokáig. Sajnálom, hogy nem jöttél.

Palee
Más téma, a rajt/restart kérdése. Szerintem csináljuk komolyan a dolgot.
Javaslatom: NE legyen restart, egyetlen egy sem.
Ha karambol van az elsõ kanyarban, vkit kilöktek, stb, akkor az nyújtson be óvást. A versenybíró, aki visszanézi, az szankcionáljon.
Hadd menjen tovább a verseny. Más is játszik, megy a pulzusa ezerrel, koncentrál, stb, és akkor valaki visszalöveti a versenyt, mert úgy érzi, hogy méltatlanság érte, holott lehet, hogy egy sima versenybaleset.

Ha vissza lehetne lõni a versenyt háromszor, akkor a legtöbb esetben vissza is lesz lõve. A rajt fegyelmezettségét csak az fogja meghozni, hogy nem éri majd meg kockázatos dolgokba belemenni az elsõ kanyar elõtt.

Ha valaki nem Destruction Derby-n nevelkedett, akkor nem vállalja be a kontaktot a rajt után.

Palee
Norbi: A nyegyed8as kezdés velm rendben van. Tõlem lehet 7tõl is.
A 15körössel kapcsolatban: Nem tudom, hányan nyomjátok egérrel billentyûvel, a 10. kör felé eléggé görcsben van már az ember ujja, amelyik a gázt nyomja. Szóval egyelõre szerintem maradjon 10 körös.

ÁjjLe BoBBi
ROTSO ? SERVER ?

Roccso
Jacek sanszos hogy hazaér 7 körül legalábbis 2 kor van az utolsó gyorsasági...

ÁjjLe BoBBi
Nem csináltok servert ?

Roccso
Felõlem mehet!!

sanzik
nekem jo
ÁjjLe BoBBi
😄DD Hát én sem vagyok vmi friss..nemba mennyünk 1-et, 2-õt..... 1:32:82-õt ma már mentem.....igaz volt benne rendesen hiba mint mindig 😄

Blasta
Ha jól vágom, akkor ma már Te sem versenyzel???
Hát ez van...
Majd next time lenyomjuk ezt a tetü bagázst!!!!!
Én még nem mehetek edzeni, mert még full másnapos vagyok, egy lajhár relexeivel és egy vakond pupillamûködésével...:-DD

ÁjjLe BoBBi
www.liveforspeed.com

magus
off:palee te nem warcraftoztal fegen?
on: izeke, ezt a gammat honnan lehet lehuzni?

ÁjjLe BoBBi
YO REGGELT NEKED IS ! Akkor a mostani honlap nem lesz már vagy mi ? Na mind1 GYERTEK GAMÁLNI ! VKI CSINÁLJON MÁR 1 SERVERT ! Kell a reggeli edzés.....

Blasta
Reggelt!
Hát elsõ körben szerintem a honlapot kéne elvállalniuk, meg a versenyhíreket!
Többrõl nem tudok én sem!

ÁjjLe BoBBi
Na most akkor mi köze lesz itt a HSW-nek ? Vagy most mivan ? Bocs hogy nem zudom holott állandóan itt lógok 😄

sanzik
Freak,te aludni nem szoktal ??
Jacek
gut😊)
ha tul koran van akkor meg e nem tudok jonni a dontore na mindegy majd meglatjuk😊

FREAK
coooooooooooool

Riszpekk

FREAK
a hsw.hu-n lesz saját fórumunk is

Riszpekk

FREAK
és ha az elõdöntõben futott legjobb köre alapján csinálnánk???

Riszpekk

FREAK
vissza az idõmérõhöz??? érdekes

Riszpekk

Prezsi
Amelyiknek jobb volt az idõmérõ ideje.

FREAK
naja, de két elsõ és két második stb van

közülük melyik legyen elõbb?

Riszpekk

Prezsi
Össz idõ szerint szerintem nem jó, mert elõfordul, hogy valaki azért megy gyengébb idõt, mert elõtte valaki tököl és nem akar nekimenni. Maradjon helyezés.

Palee
nem lehet beállítani, hogy hosszabb legyen a replay?

FREAK
neked ez rövidnek tûnt?? felõlem lehetne 15 is, csak épp a replay-t csak a 7. körig tudom megnézni...

Riszpekk

Palee
Mennyit számít, ha valaki hibázik... simán esik 2-3 helyezést.
Elõzetesen azt hittem, hogy 10 kör alatt mindenki legalább egyszer fog hibázni.

sanzik
a donto ne legyen hosszabb mint 10 kor?