16311
-
#4253 Szerintem simán :DD -
#4252 látom ferráris vagy!!! -
#4251 Félreértések elkerülése végett: A rajtsorrend az alábbi lesz ugye FREAK?
"A" elődöntö - A1, B2, C2, A3, B3, C4
"B" elődöntő - B1, C1, A2, C3, A4, B4 -
#4250 most olvastam csak Marki levelében a szöveget
remélem, ezt nem gondolod komolyan
1. a csoportok csak 6 fővel működnek, sima matek
2. milyen alapon jutna Palee tovább? és akkor Blasta, aki ott volt időben és végig is ment?? bocs, de ez vicces lenne -
Marki.. #4249 ha adig befejezzük, de kétlem :D -
#4248 hali
tudom nem ide tartozik de nem jöttök gpl-ezni??
9 kor! -
#4246 ja, 6/6 biztos nyomják -
#4245 na C bénázik még? -
Kacsa_ #4243 Ha esetleg elkopik a te gumid, és nincsen másik kéznél, szólj csak és adok. Mindegy nem lényeges.... -
#4242 A, B eredmény fent van -
#4241 Tilus neked is ment mél (kb. az ötödik a héten) -
Marki.. #4238 Dehogynem, újj fel. -
#4237 VÁÓÓÓ COULTHARD LETTEM!
KÖSZÖNÖM APÁMNAK, ANYÁMNAK... :DDDDD -
Kacsa_ #4236 Nagyon jó, kiegyenlített küzdelem volt az biztos. Élveztem!!! Békesség az lesz. Ha kell gumi szólj csak, odaadom az enyémet ha kell. :) -
#4235 thx mindjárt írom -
Marki.. #4234 Szép meccs volt Zoli és Kacsa, figyeltem -
#4233 Igenis tessék nekem is megköszönni, mert elengedtelek a híd előtt (nem nyomtam a gázt, amíg el nem mentél)! -
#4232 igen, mert ha ezt szabad, akkor nem tudod megmondani hol a határ
a valóságban sem üzenget Coulthard Suminak... -
#4231 De bocs paleenak gondolom nem latott... -
Marki.. #4230 Freak ment mail -
#4229 Nem sápadt szar voltam, most estem haza az állat klinikárol nem is terveztem több futamot, inkább elautókáztam hátul!! Najó az elején kellet egy kis adrenalin ugye Freak???:))) -
#4228 ezér? nemáá :) -
#4227 Meg kell nezni, en mar megtettem, szerintem nem volt tobb hely -
#4225 nekem ok, ha neked megér egy büntit :D -
#4224 Ha te voltál belül, akkor nem te tehetsz róla nemígyvan? -
#4223 nézd, ha már van egy szabály, ne szarjunk bele első alkalommal
te késtél, ami sajnálatos, de ne te vonj felelősségre másokat, aki tudnak alkalmazkodni a szabályokhoz -
#4222 -
#4221 De könyörgöm. Az más volt! Most a bajnokságon a serverek 20 percel 8 elött indulnak (az A-val volt egy kis gond)....
Ez van... -
#4220 En koccantam az elso kanyarban paleeval en voltam belul -
#4218 szép volt Prezsi ;) -
#4217 A-nak is vége! Ott sem ment minden zsírozva, de végülis sima verseny volt -
#4215 Én is eleresztettem egy smiley-t, amikor bejött Tilus, ezért bocs. -
#4214 B vége
három problémám lenne
1. Tilus - én sajnálom a legjobban, de 5555555x leírtuk, hogy 20.00-kor kezdés. Időmérőn sem voltál, innen is elkéstél. Nem tudok mit tenni, eddig vártunk fél órákat olyanokra, akik basztak jönni és meguntuk.
2. Norbi - NINCS CHAT. SMILEY SEM ÉS THX SEM. Ha jacek és sanzik egyetért, kapsz egy figyit
3. REDBULL - kibaszottul senkit nem érdekel a verseny 8. körében hogy mi baja a másik szervernek. Bejönni is tilos, ugatni főleg, figyelmeztetés......
ezt leszámítva egész jó verseny volt, bár Rotso kicsit "sápadtnak" tűnt :) -
[Walaki]D`Lair #4213 dejó "did not lófasz" jön be. és még nálam van a hiba...pfff... -
#4212 te meg miről beszélsz ??? az első kanyarban miattam nem volt eddig baleset....hacsak nem rohansz belém.... -
#4210 Legyen így -
[Walaki]D`Lair #4209 nahááát... (de ki nem szarik bele?:))) -
#4208 bazzeg te ezt honnan veszed hogy mas serveren hogy lagolok ?? bazze külföldi server jobb volt mint most ez....én lagoltatok fasza....más serveren amikor más csinálja nem történt még eddig ilyen... -
#4205 akkor legyen gyorsba 2 futam,3-3 induloval es majd ido alapjan meg lesz a kieso es igy nem lesz lag..
velemeny? -
[Walaki]D`Lair #4204 jajj mer neked akkora lehet azzal a szar netkapcsolattal...én nem téged hibáztatlak, nem a te hibád, de nem kell szidni a másikat, mert laggol a kurva szerver!!!