Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus!!! Csak most jöttem rá, hogy mi is történt tulajdonképpen. A versenyen csak azt láttam, hogy mindenki húz el mellettem és én azt hittem, hogy a kapcsolószekrény áttételét csesztem el. Ezért próbáltam azt helyrehozni.
De nem. A gázpedál hülyült be váratlanul, és a lehetõ leg-kibaszottul-kellemetlenebb pillanatban, a döntõben. A gáz max 87%-ig ment fel csak. Át kellett volna kalibrálnom egyszerüen a cuccot, de nem vettem észre idejében, és amúgy is késve érkeztem. L O L
De nem. A gázpedál hülyült be váratlanul, és a lehetõ leg-kibaszottul-kellemetlenebb pillanatban, a döntõben. A gáz max 87%-ig ment fel csak. Át kellett volna kalibrálnom egyszerüen a cuccot, de nem vettem észre idejében, és amúgy is késve érkeztem. L O L
en most nem izgultam annyira mint a legelso selejtezon...
az idomerorol nem is beszelve,ott volt akkora para,hogy majdenm kikoptem a szivem a torkombol 😊
az idomerorol nem is beszelve,ott volt akkora para,hogy majdenm kikoptem a szivem a torkombol 😊
igazad van, az az elõzés minden volt, csak nem kecses, de még így is szabályos lett volna
kicsit Montoyára emlékeztetett, amikor az ötödik F1-es versenye körül azt álmodta, hogy megelõzi Schumit az A1-ringen 😄DD
kicsit Montoyára emlékeztetett, amikor az ötödik F1-es versenye körül azt álmodta, hogy megelõzi Schumit az A1-ringen 😄DD
Riszpekk
megtudtalak volna elozni csak mikor kozelkerultem hozzad,mert hibaztal akkor en is elbasztam jol ket kanyart😊
de uj egyeni csucsot is mentem 😊
de uj egyeni csucsot is mentem 😊
Freak csak az nem tetszett az egeszben😊 marmint rocsoval vivott harcban hogy en direct nem mentem bele ilyenekbe ha lattad akkor tudod 😊
Tisztan megeloztem erre jon egy ekkora szar fekuttal😊)dejo volt nincs harag csak holnap megverem😄DDDDDDDDDDDDDD
Tisztan megeloztem erre jon egy ekkora szar fekuttal😊)dejo volt nincs harag csak holnap megverem😄DDDDDDDDDDDDDD
ennyi idõd volt rá, nem jött össze 😄D
amúgy nagyon jó verseny volt, kár, hogy Fábcsynak problémái voltak, és nem tudta befejezni
a Jacek-Rotso KAMIKAZE házibajnokságot végignéztem belülrõl, kurva jó eksön volt
az a kis incidens úgy kezdõdött, hogy Rotso a belsõ íven kicsit késõn féjezett, füstölve csúszott Jacek elé, utána meg spontán elbaszták mindketten, csak Jacek nem pördült meg
amúgy nagyon jó verseny volt, kár, hogy Fábcsynak problémái voltak, és nem tudta befejezni
a Jacek-Rotso KAMIKAZE házibajnokságot végignéztem belülrõl, kurva jó eksön volt
az a kis incidens úgy kezdõdött, hogy Rotso a belsõ íven kicsit késõn féjezett, füstölve csúszott Jacek elé, utána meg spontán elbaszták mindketten, csak Jacek nem pördült meg
Riszpekk
megelõzni nem tudsz,nincs annyi különbség. csak ha hibázok. közel kerültél hozzám, mert hibáztam 2-3szor
És mi lesz a rajtsorrend?
Bravó Norbi!

Bravó Norbi!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Na ezert akartam hosszabb versenyt. 😊
Ha van meg ket kor akkor megvan Palee es en vagyok a masodik 😊
Aze szep volt ,gratula mindenkinek!! 😊
Ha van meg ket kor akkor megvan Palee es en vagyok a masodik 😊
Aze szep volt ,gratula mindenkinek!! 😊
Hol a szerver?
Jövök!
A manuális mentést kör közepén is el lehet kezdeni?
Mert ha igen, lehetne azt csinálni, hogy az elsõ öt kört valaki, a másodikat, egy másik ember menti el. Aztán az egész verseny meglenne raplay-ben.
Mert ha igen, lehetne azt csinálni, hogy az elsõ öt kört valaki, a másodikat, egy másik ember menti el. Aztán az egész verseny meglenne raplay-ben.
figyi, lehet,hogy manuáls mentéssel lehet, hogy több mint 7 kört lehet menteni
gyertek a nagydöntõre, az alapszerveren van
gyertek a nagydöntõre, az alapszerveren van
azért az A selejtezõ idõeredményeit és körrekordjait szívesen látnám, esetleg +1 pont függhet tõle
Riszpekk
Nésakkor mivan, ha nincs ilyen domain? Holnapra lesz, mert tele vagyok suskával...:-DDDDD
Csak jelezni akarom, hogy én csináltam, és ez nem "hivatalos" LFS szerver, meg csak ADSL....
De nekem mind1.
Csak jelezni akarom, hogy én csináltam, és ez nem "hivatalos" LFS szerver, meg csak ADSL....
De nekem mind1.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
uw.hu nem felelne meg az uraságnak??? csak mert olyan domain nincs, hogy blasta.hu........
Riszpekk
Ugye????
Hámmosmommeg!
(van server:liveforspeed.blasta.hu, pass: sg.hu)
Hámmosmommeg!
(van server:liveforspeed.blasta.hu, pass: sg.hu)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ja jo volt a Mikulas rally csak ugye semmit nem lattam belole😊))de a Bodi Szilvike azert joj volt az egyik driverunk vitte egy gyorsasagit😄D
Ihu van es mehet negyed nyolckor a moka Norbi megnyugodhatsz😊))
De megproballak elkapni😊))
CSaoka all
De megproballak elkapni😊))
CSaoka all
pontosan, egyszer oda egyszer vissza
egy kurva pályán keringeni minden héten egyrészt unalmas, másrészt meg egyhangú, így legalább másnak is van esélye
egy kurva pályán keringeni minden héten egyrészt unalmas, másrészt meg egyhangú, így legalább másnak is van esélye
Riszpekk