16311
-
#4478 egy szerver sincs -
[Walaki]D`Lair #4477 mivel? -
#4476 bazee -
#4475 nana, vigyázzá :D -
#4474 Walaki, csak ne gyere át a fűnyíróval! :-) -
#4473 én nem tudok szervert csinálni -
[Walaki]D`Lair #4472 na. még nincs B szerver -
#4471 na akkor "A"-nak ki hostol ? -
[Walaki]D`Lair #4470 ehhez nekem is lesz egy-két szavam -
#4469 Már tudod! -
#4466 én + falnak mentem.. -
#4465 azt se tudom hogy ki hol hogy mikor....szal ki megy kivel stb.... -
#4464 Nálam szerencsére most jó volt. -
#4463 A döntő sorrend
Marki
Norbi
Jacek
Bobbi
Prezsi
Kacsa
B döntő
Walaki
Zoli
FREAK
AMS
Robi
Zsolti
10 perc és rajt -
#4461 Bobbi loloolololooolololololololololololololololololololololololol
megahypersuperlolololo:D -
#4458 Most előttem fogsz indulni, de majd igyekszem! :-) Csinálsz 'a' szervert? -
#4457 ITT vagyok :DD -
#4455 Palee: OK! Mar bocsanatot kertem. Levontam a kovetkezteteseket. Rajtnal senki sem szamit elozesre. Valoban realisztikus versenyhelyzet. Mert ugye en csak ezt felteteleztem, hogy rajtanl ezzel mindenki szamol, es kicsit mas iveken autozik. De OK legyen igazad rajtnal NINCS elozes!
-
#4454 nekem is jött a laggod -
#4453 eredmények online -
#4452 Norbi vedd ki a szadbol az asztal sarkat:DDDDDDDD -
#4451 THX!! DE EGYÜTT VOLT JÓ NEM KÜLÖN KÜLÖN :DDD TE IS KELLETTÉL EHHE A SZÉP VERSENYHEZ :DDD -
#4450 k**va ideges lettem bocs, van print screenem -
#4449 Bobbi? -
Marki.. #4447 AMS miért léptél ki?
Úgy kellet levadásznom az eredményed a replayből. -
#4445 na megjöttek, 5 perc és mehetünk -
#4444 Marki mi tortent?:)))))))))))))) -
Marki.. #4443 Freak ment mail -
#4441 tök igazad van, én sem bírom, amikor az első kanyarban akarja valaki (vagy Walaki? :D ) eldönteni -
[Walaki]D`Lair #4440 LOOOOL -
#4439 Én ilyen helyzetben mindig kihúzódom a kanyar szélére, számítok rá, hogy belül bejönnek. -
#4437 lolololo -
#4436 HOL VANNAK AZ EREDMÉNYEK????????????????????????????????????????????????? -
#4435 Robi: nem személyes jellegű, amit irkálok, tudom, hogy nem biliárdozni akartál. Értem a Schumi elméletet is.
De mégis egy kicsit ebben a helyzetben árnyaltabban látok. Igazad van abban, hogy az előzések így néznek ki, aki előz, az jön a belső ívre. Rendben. De ott az a helyzet, hogy az előző versenyző egy darabig követi az előtte haladőt, majd kimegy mellé, oszt kész, elmegy a kanyar belső ívén.
De ez itt egy számítógépes játék, itt kockázat nélkül nem lehet oldalra nézni, hogy jött -e valaki a semmiből a belső ívre. Ebben az esetben nem lehetett látni, nincs az az ember, aki erre számol, hogy rendes íven nem tudja húzni az autót. Ha a rajtnál nem vigyázunk erre, akkor valaki, akár te is pórul járhatsz minden harmadik versenyen.
Persze korábban már itt a többiekkel vitatkoztunk már ezen, hogy mi legyen a rajtnál a policyí, és én is liberális elvet vallottam, hogy ne legyen libasorba állás az egyenesig.
Nem tudom mi a javaslatod, bárki aki megnézi a replayt, üljön be az autómba, és tapasztalja meg a szituációt.
Ha ez csak minden 10edik versenyen van, akkor nem érdemes a másik 9-et leszabályozni, de ha sűrűbben előfordul, akkor ez nem frankó. -
#4433 nagy szám, én is voltam már :D -
#4432 :) -
[Walaki]D`Lair #4431 én is jobb lehettem volna...csak közbeszóltak a tények :PPPP -
#4430 :-) Szép volt Bobbi! -
#4429 akkor B döntős vagy, isten hozott :) -
[Walaki]D`Lair #4428 KIRÁÁÁÁÁLY!!!