Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Lammer...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Galy
vagy szerver oldalon lehet még gond...😄
Galy
😄
Az internet lassúsága, a csomagok nem megfelelõ továbbítása okozza eme problémát.
chase
Köszi Kicsit bõvebben, ha nem túl indiszkrét kérés ez.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Galy
Lag...
chase
Az miért van, hogy multiplayerben néha az ellenfelek totál kimennek a pálya szélére, jól leelõzöm õket, pár helzet elõrelépek, aztán kis idõ múlva hirtelen elõttem teremnek és visszaesek néhány helyezést? Nem leelõznek, hanem csak úgy ott teremnek.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

[Walaki]D`Lair
Ha megnézed a replayt az én nézetembõl, majd meglátod hogy nem is nyomtam a gázt... De mostmár tényleg mindegy 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
De Freak akkor most el kéne dönteni hogy mégis melyiket használjuk, mert hol ide hol oda írkált összevisszaságok nem fognak használni.....a másik nem isolyan jó....nem a név helyén van a logótok és ami a legfontosabb a szmájlik sem jobbak sõt....

ÁjjLe BoBBi
LOLOLOL LAMA LAMA 😊) Na akkor lehet hogy a DommIII ha kijön az ajánlott configja nem 1.5Ghz felett, gef4-el hanem intel celeron 266Mhz S3 TRIO4Mb-os lesz ? 😄DDD

FREAK
gyúrjatok az advanced-re

Riszpekk

Blasta
Jujjdekomoly!
The show must go on!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
megkerestek ezek a Race Centeres arcok is, velük is felvettem a kapcsolatot.

Riszpekk

FREAK
kint van a linkünk a HSW fõoldalán! 😄

Riszpekk

FREAK
emailben

megnézed milyen info-k vannak a versenyzõkrõl, és elküldöd a sajátodat a [email protected]

Riszpekk

chase
Hello Racers?

Melyik fórumon lehet jelentkezni a köv. futamra?

FREAK
ezt is használjuk

csak az lesz a hivatalos

Riszpekk

FREAK
de ezt akár folytathatjuk az új fórumon is!

Riszpekk

FREAK
volt még egy ötletem, döntsétek el, jó-e

lenne minden lefutott verseny oldalán egy link egy oldalra, amint a döntõbe jutott max 12 ember rövid "nyilatkozata" lenne

hogy ki mennyire érzi magát szerencsésnek, miért esett ki, kire van berágva stb.

nos?

Riszpekk

FREAK
szerintem annyi, hogy 10%-nál tart a kód, valószínûleg nem optimalizálták radeon-ra

helyette inkább a parhelia-ra meg a vr szemüvegre gyúrtak 😄

Riszpekk

CHEAPBOY
Szeva!

Vagod nagyona temat a gameban? Mije van az hogy egy Ati 8500assal, p4 2000essel, 512 ddrel, szaggat mint az allat? Mih rokon masinajan celron 1,7, Gef ti 200 hasit mint a szel?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

FREAK
illetve asszem mégsem 😊)

de remek galéria van, lehet válogatni 😄

Riszpekk

FREAK
hihi, meg lehet logókat is csinálni, 80x80 méretben 😄D

Riszpekk

FREAK
lesz email cím is: [email protected]

de ez már csak holnap, illetve ma, csak késõbb

Riszpekk

FREAK
ITT az új fórumunk is!!!

regisztráljatok gyorsan!!

Riszpekk

Prezsi
Remek! Köszönjük mindenkinek a segítséget, és neked is Freak a szervezést és a honlapot!

FREAK
ez a szerver "kicsivel" gyorsabb is 😊))

Riszpekk

Prezsi
... Ezért is javasoltam anno Freak, hogy ne a versenyidõ számítson a további futamok rajtsorrendjében, hanem elsõsorban a helyezés, másodsorban az edzésen elért köridõk. Ha az nem, akkor a versenyen elért legjobb kör ideje. De itt is az a bibi, hogy az idõk nem egyeznek mindenkinél, tehát ki kell találni, melyik a hivatalos.

FREAK
jó hírem van!!

a Hungarian Simworld hostolja mostantól az oldalunkat!!

nagy-nagy köszönet Toya-nak!!

az új címeink:

http://www.hsw.hu/lfs/

és

http://lfs.formula1.jatekok.hu

Riszpekk

Prezsi
Mert úgy tûnik, mintha én lennék itt a kamikaze.

Palee
😊) én sem

FREAK
nem értem

hogy jön ez ide?

Riszpekk

Prezsi
A C selejtezõben harmadik helyrõl a 2. körben a célegyenes utáni jobbosban Palee kilökött, egy csomó idõt vesztettem, ezért rendesen le is maradtam az elsõktõl. Walakit még így is beértem a végére. Csak a rend kedvéért.

Roccso
Hát skaccok megbeszéltük Jacekkel a dolgot és jót röhögtünk....😊))Pedig azt nem is kérdeztem tõle hogy végülis mi vagyunk a KamikaZe Team???

Palee
valaki küldje már el emailben a döntõ replayt pls...

FREAK
bazzzzzzzzzzzzeeeee

a hivatalos rekord 1:31.00 lett!!

Riszpekk

FREAK
amúgy az ilyen nem szándékos kilökéseket nagyon kulturáltan le lehet rendezni, ahogy asszem Jacek is mondta

a vétkes maga elé engedi azt akit kilökött, és utána mehet tovább a versenyzés

ha senki nem érzi magát vétkesnek (NEM SZÁNDÉKOSNAK HANEM VÉTKESNEK), akkor dönt a többség a replay alapján

Riszpekk

FREAK
javítottam egy kis hibát az eredményeknél, a leggyorsabb kör nem Norbié, hanem Markié volt, 1:31.26

Így Marki 2 pontot kapott ezen a hétvégén 😄

Riszpekk

Prezsi
Értettem fõnök. :-)

FREAK
megnéztem a koccanást, és valószínûleg nem volt szándékos, de hibának hiba volt

ha már egyszer ráléptél a fékre nem volt értelme felengedni, fõleg úgy, hogy ezzel együtt 1-2 méterre voltam tõled

az ilyenekre majd kitalálunk valamit, elvégre ezért van a teszt bajnokság

Riszpekk

FREAK
nem

bocs, ha külön neked nem mondta senki, de úgy állapodtunk meg, hogy a bólyákat belülrõl vesszük

természetesen ha valaki kisodródik, hadd menjen, de szándékosan nem lehet kikerülni, és ezt elég könnyû észrevenni

én az edzésen is úgy értettem, hogy attól, hogy nekimész a falnak, még számít a köröd

na mindegy, tehát a jobbos után lehetõleg aszfalton maradni

Riszpekk

Prezsi
Tényleg, akkor most lehet menni az erdõbe vagy nem? ;-)

FREAK
na megnézem már én is azokat a replay-eket

Riszpekk

FREAK
már mondtam, hogy fel lesznek írva, nyugi már!!

Riszpekk

Prezsi
Na, kielemeztem a Walakival történt ütközésünket (7.kör ) is: A verseny alatt valaki azt mondta, hogy nem voltam még Walaki elõtt. Elõtte voltam már, amikor ütköztünk, szedtem ki képeket is, egyértelmû. Walaki elrontotta a célegyenes utáni jobbost, tudnia kellett, hogy már mellette vagyok, sõt elõtte - még az õ belsõ nézetébõl is látszik az autóm -, mégsem engedett el. Nem fékezett egyszer sem, de nem haragszom rá, mert én is hibás voltam, hiszen a sikánban valóban nem ildomos elõzni.

Blasta
Nahát!
Te vagy Freak elfelejtett kisöccse?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Palee
küldd már el lécci az emailcímemre pls.

[email protected]

Jacek
😊)) Freak ez azert igy santit a legjobb korido.
Mert az ok hogy az F1-ben nem a teszteket nezik de azert a versenyben futott kort azt azert jegyzik valahol😊
Elarulom inkabb az szamit😊

Jacek
De megvan 7 korig tetmeszetesen😊)

Palee
jacek, nincs meg a replay?