16311
-
#4690 osztom! -
#4689 kezdjünk gyűjteni :D -
#4685 szep ez a kocsi,csak csunya libafoszold szine van,a fekete legalabb gonoszul nezett ki :DD -
#4684 Bocsanat a desing valtozott:D
-
#4683 Ohh! Késő van:DD -
#4682 köszi, már olvastuk :DDDD -
#4681 adik = adok -
#4680 Nahh! Adik még 1 esélyt a játéknak:D -
#4679 hülye bunkó, így már nincs értelme a következő commentemnek :D -
#4678 te ejjfel elmult mit varsz:DDDDDDDD -
#4677 Nahh! Adik még 1 esélyt a játéknak:D -
#4676 ne kiabáljatok ennyire -
#4675 a következő szezonban reformálni szeretném a pontozást
eredetileg sem tetszett az ötlet, hogy a győztes túl nagy előnyt kapjon, jelen helyzetben meg pláne nem tesz jót a bajnokságnak
Toya is a Nascar féle rendszert javasolja, és nekem is szimpatikusabb egy egyenlő közökkel rendelkező pontozás, pár bónusszal -
#4674 igen:) -
Marki.. #4673 A ti pilótáitok kaszkadőrök? -
#4672 ja + akkor allando teamspeak server is futna -
Marki.. #4671 2. Majd benézek
3. Az fasza lenne -
#4670 1 azon vagyunk elhiheted mar csak ketten:)
2 #lfs.hu en ott vagyok folyamatosan meg meg paran szoktak
3 ezen most tevekenykedek , ez meg csak lehetseges nem biztos 100mbit 2 dedicated server 8 fos -
-
#4668 Viszont a pilotaink hihetetlen teljesitmenyre kepesek:DDDDD
-
#4667 6 hengeres boxer, nem a fordulatszám a lényeg :D -
Marki.. #4666 Mivan Jacek visszafejlődtök? Az új fejlesztésű motorotok már csak 6000-et pörög?
-
#4665 1. Dolgozunk rajta
2. Mindig van, de ötnél több arcot még nem láttam bent
3. Dolgozunk rajta - ha tud valaki durva upload-os kapcsolatot, a GPL Masterts adja a szervert -
Marki.. #4664 1. Le kellene vonnunk a tanulságokat a tegnapi problémákból és tovább fejleszteni a bajnokság színvonalát.
2. Végre kellene már egy irc chat, hogy gyorsabban, problémamentesebben lehessen kommunikálni mindenkivel egyszerre.
3. Mivel nem sokan vannak, akik megbízhatóan tudnak hostolni, kellene legalább egy dedikált szerver valahonnét. Ha valaki tudna egyet, szóljon, én sajnos nem tudok.
Vélemények? -
#4663 esetleg felajánlhatom az én Nascar skinemet :)))
-
#4662 durván gáz, hogy nincs árnyék
ennyit bír az R9700+P4? :DD -
#4661 A Kamikaze Teamnak annyi:))))
Az uj Junkies Team bemutatkozasat latjatok.
Az autonk hihetetlen teljesitmenyre kepes est hozza kell tennem:)))A desing arrol nem is kell mondanom semmit beszeljenek a kepek:DDD
-
[Walaki]D`Lair #4660 Ja....router mögött...ha erre becsatlekozol, akkor megemelem a skalpomat :DDDD -
#4659 jo csak hogyha 10 kor csinaltal volna egy servert akkor nem ejjfelkor kell versenyezned!!!!!
Azt mondtad Axelero ADLS-ed van akkor meg? -
[Walaki]D`Lair #4658 Meg hangulatom se nagyon volt, éjfélkor versenyezni..... -
#4657 Nem indít valaki egy szervert? -
#4656 korrekt versenyzői hozzáállás..... ha valaha bekerülsz egy csapatba pilótának, páros lábbal fohnak kirúgni egy ilyen után :))) -
#4655 ha mundjuk a vegen 1 budos pontal megeloz valaki a bajnoksagban itt sirankoznal:D -
[Walaki]D`Lair #4654 Az már csak sziszi fuszi.....most mit érdekel hogy 6 vagy 4 pontot kapok? Az első úgyis 20-at kap úgyhogy akkor már mind1.... -
#4652 B dontonek miota nincs tetje??? -
[Walaki]D`Lair #4651 Jó én értem, de a 'B' döntőnek már nincs tétje....Az meg elődöntő volt....Ott az 'A' döntőért küzdöttem....a végén, a 'B'-ben már csak koca autóztam ilyen 1:32.8x-1:33.xx-es időkkel.... -
#4649 én bénáztam!! :D -
#4647 csak az A nobto negyedik helyezettje ketszer elesett igy mar mas teszta:)) -
#4646 figyi tök ugyanaz az egész, csak nincs listázva a masteren -
#4645 nem flém, meg semmi, de ajánlom figyelmedbe a B döntőt, tanulhatnál AMS-tól korrekt előzést (kb. 13. kör)
nem volt nálam lényegesen gyorsabb, és mégis el tudott menni dudálás és vészfék nélkül......