16311
-
#4644 Hány fővel? Milyen volt? -
#4642 Próbálta már valaki direct ip-re csatlakozva a játékot? -
[Walaki]D`Lair #4637 Benned nagy lehetőség van! Nagyon faszán mész!
Amúgy a HSF Team a 2. helyen áll, szóval eddíg tartjuk az ütemtervet....szóval Hajrá HSF Team az ötéves tervért!!! :)))) -
#4636 Hello! Nem csinal v.ki servert? -
várom már...mikor jön? -
#4634 1x nem elég átgondolni...most már télleg nem sürün lesznek a futamok, lesz időd á biztos...ne hagyd abba :-( -
#4632 :DDD el szeretném kérni az elődöntő és a döntő replayokat....ha tudnád mailbe küldd már el PLS! THX -
Marki.. #4631 Ne azt hidd, hogy olyan könnyű volt ám. A vége eléggé húzós volt. Norbit a családja fenyegette, nekem meg elfogyott a chipsem és a cola-m, az utolsó pár méteren iszonyatos kinokat éltem ezért át. :D -
ATi #4630 húú
ma kiváncsiságból kipróbáltam ezt az LFS-et, és teljesen rákattantam, egész este nyomtam, próbálgattam a multiplayer opciót, meg minden, nagyon kafa+
volt egy kis idő mire megszoktam az egérrel való irányítást, de így tényleg sokkal pontosabban lehet irányítani a verdát, mint holmi billentyűzettel.
tényleg úgy érzem magam, mint ha én ülnék a verdába, reáadásul a kis kocsi még hasonlít is a gépemre :) -
#4629 na minden info fent van
bajnokság, verseny, csapatverseny -
#4628 A részvétel és az izgalom a fontos! Nekem is vannak gyerekeim, asszony is, igaz én csak az LFS-re gyakorlok. Most már csak kéthetente vannak versenyek, legalább ezt a szezont csináld végig és utána dönts! -
#4627 :-( -
#4626 Ugy dontottem emberek,hogy kiszallok a bajnoksagbol es ezzel parhuzamosan a szervezoi munka is aktualitasat vesziti reszemrol.
Az okok mellekesek,nincs bajom senkivel es remelem en sem haragitottam magamra senkit.Egyszeruen tul sokat kene gyakorolni a jo eredmenyhez es igy ,hogy vannak gyerkek meg asszony eleg nehez,osszehozni.Ezutan is fogok jatszani termeszetesen csak nem versenyszeruen. Meg most ramozdultam nagyon a GPL-re is es azt is szeretnem gyakorolgatni,de azt sem versenyszeruen.Szoval a ketto egyutt nekem sok.
Koszonom mindenkinek a korrekt versenyzest akivel egyutt mentem barmilyen futamon es tovabbi sok sikert.
sanzik
-
[Walaki]D`Lair #4625 Beszarás...az időm alapján 4. letem volna....Zsolti (nem, nem te BoBBi :))) meg 0.02-vel 6. .... -
#4624 Freaknak: 'A' döntő: 23:35.14 1:32.36 -
[Walaki]D`Lair #4623 Na frissíccs! :DDD -
[Walaki]D`Lair #4622 ma....:))) -
[Walaki]D`Lair #4620 deszar lehet a Ferrarisoknak az élen....Senki nem éri utol őket.... -
[Walaki]D`Lair #4619 Fasza! Megvan a 6 pont! -
#4618 kár, hogy ez volt........... -
#4617 Latszik a replayon, hogy nagyot belefekeztem amikor "nem volt elottem semmi" az elso kanyar utan... Na en nem igy lattam akkor :( -
#4616 Bocsi hogy kialltam, de keresztbe meg mindenfele ugralt a tobbi auto. Nem igazan tudtam, hogy mi van... -
#4615 Hat ez gaz.... ossze vissza ugralt minden :) -
#4614 WALAKI??? -
#4613 probaljuk meg még1x -
#4611 Holnap este? -
#4610 lehet hogy halasztva lesz vagy a rajtsorrend a vége -
#4609 szomoru :( 15 kort meg sosem mentem egyhuzamban most meg kirakott :( -
#4607 Ez eleg gaz... -
#4606 haho ilyenkor mi van?
csak 3-an vannak a dontoben -
#4605 faszom!!!!!!!!!!!! kirakott
-
#4604 Nem is tíz centi a hó Pécsett. -
#4602 kidobott -
#4601 GYERE ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII -
#4600 Az Opel anno a DTM-ben sarga-feher osszeallitasban indult nem? -
#4599 Tilus a csapattársam sorry, név és szín hamarosan be lesz jelentve FREAK-nak. -
#4598 3. baze -
#4597 Mi lesz az Opel csapat színe, mert én a szürkére gondoltam, de úgy láttam, GSiZsoltié is az. A piros foglalt, a fekete is, a manó egye meg! -
[Walaki]D`Lair #4596 és mi az a szomorú hír? -
#4595 leszünk 1 csapat Prezsi? :)