16311
  • Prezsi #4644
    Hány fővel? Milyen volt?
  • Prezsi #4642
    Próbálta már valaki direct ip-re csatlakozva a játékot?
  • [Walaki]D`Lair
    Benned nagy lehetőség van! Nagyon faszán mész!

Amúgy a HSF Team a 2. helyen áll, szóval eddíg tartjuk az ütemtervet....szóval Hajrá HSF Team az ötéves tervért!!! :))))
  • Kf1Robi
    Hello! Nem csinal v.ki servert?
  • ÁjjLe BoBBi

várom már...mikor jön?
  • ÁjjLe BoBBi
    1x nem elég átgondolni...most már télleg nem sürün lesznek a futamok, lesz időd á biztos...ne hagyd abba :-(
  • ÁjjLe BoBBi
    :DDD el szeretném kérni az elődöntő és a döntő replayokat....ha tudnád mailbe küldd már el PLS! THX
  • Marki..
    Ne azt hidd, hogy olyan könnyű volt ám. A vége eléggé húzós volt. Norbit a családja fenyegette, nekem meg elfogyott a chipsem és a cola-m, az utolsó pár méteren iszonyatos kinokat éltem ezért át. :D
  • ATi
    húú
    ma kiváncsiságból kipróbáltam ezt az LFS-et, és teljesen rákattantam, egész este nyomtam, próbálgattam a multiplayer opciót, meg minden, nagyon kafa+
    volt egy kis idő mire megszoktam az egérrel való irányítást, de így tényleg sokkal pontosabban lehet irányítani a verdát, mint holmi billentyűzettel.
    tényleg úgy érzem magam, mint ha én ülnék a verdába, reáadásul a kis kocsi még hasonlít is a gépemre :)
  • FREAK
    na minden info fent van

bajnokság, verseny, csapatverseny
  • Prezsi #4628
    A részvétel és az izgalom a fontos! Nekem is vannak gyerekeim, asszony is, igaz én csak az LFS-re gyakorlok. Most már csak kéthetente vannak versenyek, legalább ezt a szezont csináld végig és utána dönts!
  • Prezsi #4627
    :-(
  • sanzik
    Ugy dontottem emberek,hogy kiszallok a bajnoksagbol es ezzel parhuzamosan a szervezoi munka is aktualitasat vesziti reszemrol.
    Az okok mellekesek,nincs bajom senkivel es remelem en sem haragitottam magamra senkit.Egyszeruen tul sokat kene gyakorolni a jo eredmenyhez es igy ,hogy vannak gyerkek meg asszony eleg nehez,osszehozni.Ezutan is fogok jatszani termeszetesen csak nem versenyszeruen. Meg most ramozdultam nagyon a GPL-re is es azt is szeretnem gyakorolgatni,de azt sem versenyszeruen.Szoval a ketto egyutt nekem sok.
    Koszonom mindenkinek a korrekt versenyzest akivel egyutt mentem barmilyen futamon es tovabbi sok sikert.

sanzik
  • [Walaki]D`Lair
    Beszarás...az időm alapján 4. letem volna....Zsolti (nem, nem te BoBBi :))) meg 0.02-vel 6. ....
  • Prezsi #4624
    Freaknak: 'A' döntő: 23:35.14 1:32.36
  • [Walaki]D`Lair
    Na frissíccs! :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    ma....:)))
  • [Walaki]D`Lair
    deszar lehet a Ferrarisoknak az élen....Senki nem éri utol őket....
  • [Walaki]D`Lair
    Fasza! Megvan a 6 pont!
  • FREAK
    kár, hogy ez volt...........
  • Kf1Robi
    Latszik a replayon, hogy nagyot belefekeztem amikor "nem volt elottem semmi" az elso kanyar utan... Na en nem igy lattam akkor :(
  • Kf1Robi
    Bocsi hogy kialltam, de keresztbe meg mindenfele ugralt a tobbi auto. Nem igazan tudtam, hogy mi van...
  • Kf1Robi
    Hat ez gaz.... ossze vissza ugralt minden :)
  • FREAK
    WALAKI???
  • FREAK
    probaljuk meg még1x
  • Kf1Robi
    Holnap este?
  • FREAK
    lehet hogy halasztva lesz vagy a rajtsorrend a vége
  • Kf1Robi
    szomoru :( 15 kort meg sosem mentem egyhuzamban most meg kirakott :(
  • Kf1Robi
    Ez eleg gaz...
  • Kf1Robi
    haho ilyenkor mi van?

csak 3-an vannak a dontoben
  • Kf1Robi
    faszom!!!!!!!!!!!! kirakott
  • Prezsi #4604
    Nem is tíz centi a hó Pécsett.
  • Kf1Robi
    kidobott
  • FREAK
    GYERE ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • Kf1Robi
    Az Opel anno a DTM-ben sarga-feher osszeallitasban indult nem?
  • Prezsi #4599
    Tilus a csapattársam sorry, név és szín hamarosan be lesz jelentve FREAK-nak.
  • FREAK
    3. baze
  • Prezsi #4597
    Mi lesz az Opel csapat színe, mert én a szürkére gondoltam, de úgy láttam, GSiZsoltié is az. A piros foglalt, a fekete is, a manó egye meg!
  • [Walaki]D`Lair
    és mi az a szomorú hír?
  • Ams
    leszünk 1 csapat Prezsi? :)