16311
-
#4956 nekem a második elég jó asszem, legalábbis 0:26 után tudok 1:02-t menni
de az elején gyakorolnom kell azt a két kanyart, mert még meg sem közelítettem a 0:25-öt.... meg a hajtűben is elbaszok valamit... -
Marki.. #4955 Nem, csak 1.32.67, de a 2. részidőm 4 tizeddel rosszabb mint Cedje részideje, szóval, ha azt a szakszt megtanulom, akkor lesz. Mondom az a bajom, hogy túl korán megyek be egyes kanyarokba. -
#4954 van új világrekord? -
Marki.. #4953 Én is enyhén balról megyek inkább be, épp hogy érintve a szegélykövet a baloldalon. 50m-es tábla után fékezem, de nem padlón. Általában 110-115-el jövök ki, majd szépen fékezek az uccso kanyarra, de azt mindig sajnos túl hamar kezdem, de próbálom még csiholni. Jobb balról kezdeni az S-t, most mentem egy HLVC-t és összehasonlítottam Cedje körével, aki jobbról ment be. -
#4951 akkor jó, csak fostam, hogy megint én variálom túl a dolgot....... -
[Walaki]D`Lair #4950 nem, egyenesen megyek -
#4949 de jobbról húzod be az ideális íven, vagy erőből, egyenesen át? -
[Walaki]D`Lair #4948 Én a kék-sárga korlát elejénél fékezek, nem padló, 126-130-al bele átpattanok, 123-al ki..... -
[Walaki]D`Lair #4947 megyek gyakorlok is! :DDD -
#4946 ti hogy mentek bele a sikánba különben??
kívülről az aszfalton, vagy egyenes vonalban, kerékvetőn fal mellett???
fékezés?? 50m?? 70m?? 30m???
hogy a legbiztonságosabb és a leggyorsabb??
én általában balra húzódva közelítem meg, 50 méternél padlófék, és 120 körül engedem átrepülni, de így könnyű elveszíteni a tapadást -
[Walaki]D`Lair #4945 ÉN? Soha nem mentem 1:02.xx alatt a 2. időmérőn.... -
[Walaki]D`Lair #4944 Azt nem mondtam...
Előtte az egészet elbasztam, úgyhogy csak poén szinten próbáltam ki :))) -
#4942 peeeeeeeeeeeeersze
csak utána direkt lassan mentél, nehogy világrekordot fuss :)
amúgy lehet, néha véletlenül én is elkapom a szöget, és akkor végig padlógáz -
[Walaki]D`Lair #4941 Szerintem az egyik legélvezetesebb kanyar a pályán. Eszméletlen jó. Tegnap sikerült 140-el bevenni hiba nélkül.... -
#4940 hát igen, az a kanyar iszonyat profizmust igényel, mert vagy lassú vagy, vagy ha elég gyorsan mész, akkor 120-al kirongyolva belőle, kurva könnyű megfeküdni...... vagy nehéz jó ütemben lassítani a hajtű előtt.... -
[Walaki]D`Lair #4939 Setupot nem akarod elküldeni véletlenül? :DDD -
#4938 lol, elég hülye ötlet :)))
multiban verseny közben közli a progi, hogy nem érvényes a köröd mert kicsúsztál/kilöktek, elég vicces lenne :D -
Marki.. #4935 Nem, tévedtem, vagy rosszul emlékeztem, HLVC online csak egy ötlet volt, de attól még lehet, hogy előbb-utóbb lesz valamikor:
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?s=&threadid=54429
KACSA: Nem ezen a hétvégén lesz a verseny, hanem a következőn, úgyhogy még bőven van időd javítani. -
[Walaki]D`Lair #4934 És az is le van zsírozva, hogy hogyan fogja elküldeni a vinyót?.... -
Kacsa_ #4932 Durva lesz a 7vége. 1.38.xx eket megyek. De már az is izgulós... Cé csoport nem idul? Ez az Advanced nem megy -
Marki.. #4931 Lesz multiban is HLVC, lehet hogy már a 0.2-ben. -
#4930 Van egyik cimbimnek megvan illetve játszottam online-ba a GTR 2002 vel és ott mondták a "külföldiek" -
#4927 Szijasztokk! Én még abszolut béna vagyok az advanceden....Eddig 3 kört mentem rajta, de e hétvége a gyakorlásé....1:32.xxx ig meg se állok!!
És aztán reszkessetek, mert jön a GSi16V.....
Valakinek esetleg nincs tippje a Colin 3 béta hol van fennt? -
[Walaki]D`Lair #4926 Így is érdemes. Csak egy ideig ki fogsz esni. De ez majd ösztönöz a nagyobb teljesítményre.... -
#4925 akkor igen
HLVC-Hot Lap Validity Check
egyszerre max 2 kerékkel mehetsz a fűre, és az előző kör utolsó szegmensének is validnak kell lennie, hogy HLVC ok legyen a köröd
de ne foglalkozz vele, multiban nincs, és nem is lesz -
#4924 amúgy mi az a HLVC (remélem nem kérdezek túl nagy hüjeséget. :)
Szóval akkor ha 1:33 körüli az időm akkor már érdemes nyomulni? -
#4923 lol, nem ez a világrekord, HLVC OK
az enyém csak 1:32.38 :) -
#4922 whaoo. A tiéd?
Amúgy csak azért kérdeztem, mert csak akor megyek online, ha legaláb megközelítetem. Akkor érdemes nem? -
#4921 1:30.90 -
#4920 na sikerült egy tök jó beállítást összehozni, már 1:40 alá menntem körönként. :)
Mennyi a rekord a GP pályán (nem advanced)? -
#4919 amúgy kurva jó
mostanában fogom felújítani az oldalt, és ha neked jó úgy, majd csinálok külön oldalt ezeknek, de linkelhetjük is -
#4918 tök jó, de hibás, Zoli nem kapott pontot sajna, mert nem rajtolt el.......... -
#4917 Azért kéne a többi replay. Lásd a 4900-as hozzászólást. -
#4916 nem én írtam... dwc27 edikei tomshw-n volt fent... -
[Walaki]D`Lair #4915 Pl az, hogy a B elődöntőben futottam 1:31.86-ot.... -
#4914 ajh. Húzok is aludni, mielőtt még1 baromságot kérdezek. :) -
dashed_ #4913 bemasolod => data/mpr/ -be es lfsalol lejatszod.. ;) -
#4912 Jah. Az .mpr-eket hogyan lehet lejátszani? -
#4911 ott volt a mosoly. :)
ma mindenki ilyen érzékeny? :)
na mind1. Amúgy helyre kis összegzést/ismertetőt írtál a kormányokról. :) -
#4910 az ms ffw nem szar semmihez képest sőőt..amig a momo nem jött ki addig ez volt a király...és most sem nagyon marad el tőlle!