16311
-
#5013 most megy valahol magyar szerver?
Ha igen, akkor mi a cím? -
#5005 írtam -
#5004 király, írok!! -
#5001 a multkor mondtátok hogy van egy úgynevezett ViperGT amit a Viper Racingre kell felrakni....na hogy is van ez ? hol lehet letölteni ? -
[Walaki]D`Lair #5000 ÉÉÉÉÉS IGEN!!! NAGYON POFÁTLANUL, DE MEGVAN AZ 5000.......:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #4999 IZÉ....MODERÁTOROK :DDDDD -
[Walaki]D`Lair #4998 EZÉRT MEGBASZNAK AZ OPERÁTOROK, AZ MÁR 100%....:))) -
[Walaki]D`Lair #4997 HAHAHHAHA MÁR CSAK 3 KELL.... -
[Walaki]D`Lair #4996 DE DURVÁN ÁM..... -
[Walaki]D`Lair #4995 KEZD ELEGEM LENNI MAGAMBÓL.... -
[Walaki]D`Lair #4994 MUHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁ -
[Walaki]D`Lair #4993 DE SZAR VAGYOOOOK!!! :DDDDD -
[Walaki]D`Lair #4992 FLÉM AZ 5000.-ÉRT!!!!! -
[Walaki]D`Lair #4991 bocs, ez a link: http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=2553 -
[Walaki]D`Lair #4990 http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=2553¶m=2
Ittvan! Megérkezett az új fejlesztésünk! Csak sajnos még nem tudtuk a tesztpályán kipróbálni....Bár BoBBi bevállalta volna a havon is :)))) -
[Walaki]D`Lair #4988 ÓÓÓÓÓÓ pedig ha tudnád milyen sűrűn futok össze honfitársakkal....:DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #4987 setupokat meg innen:
http://www.xs4all.nl/~aste/lfs/indexlfs.html -
[Walaki]D`Lair #4985 Kört, a www.liveforspeed.com oldalról tudsz tölteni... -
[Walaki]D`Lair #4983 Helyes! :DDDD -
#4982 faszomat már....na leszek online mert kaptm kölcsön egy 10-es vincsit és most próbálom éppen ujra éleszteni a winfost :D -
#4981 yes -
#4980 oks -
#4977 mindenki egyedül gyúr :) -
#4975 ok verseny közben én csinálom az alap infokat, és mondjuk te a következő héten megcsinálod a részletes prezsi féle statisztika heaven-t
ok? :D
a replay-eket fel szoktam tenni, általában a futam nevére kattintva lehet letölteni, de most kicsit lusta voltam :D -
#4974 Webdesign-ban nem vagyok valami profi. Az oldalon is csak egy Openoffice táblázat web-es standard outputja van. Úgy is lehet, hogy csinálsz egy biankó oldalt a design alapján, amit majd feltöltök az elemzések után és elküldöm neked. A versenyidőket és a legjobb köröket - mert ez kell a pontozáshoz gyorsan - azonban még neked kéne küldeniük a többieknek gondolom. Vagy nem? Esetleg a replay fájlokat is kitehetnéd az oldalra. Kellenek felelősök, akik elküldik majd azokat, amelyeken nem voltál ott. A részlegesen kitöltött táblázatot (helyezések, versenyidők) aztán a replay-ek elemzése után teljesen kitöltve visszajuttatnám neked, de fel is tölhetném azonnal a helyére. Vagy?
Kékes alapszínek, 3d-s gombok, fémszín, az jó! -
#4973 kékes vagy zöldes alapszínek jönnek be inkább?? már az új oldalra
esetleg 3d-s gombok feliratok, fémszín?? -
#4972 LOL :D
szerintem a logómban lévő jobb :D
akkor hogy lesz?? csinálod külön oldalon vagy küldöd a nyers adatokat és majd én formázom, esetleg te formázod a kész design alapján? -
#4971 Dehogyis, csak jópofa ez a fej. -
#4970 bazz, ha ekkora gond, akkor nem kell
csak gondoltam, szereted csinálni -
#4969 tudtam! ok -
#4968 huh nekem sincs meg asszem, de utánanézek -
#4967 figyi prezsi, mi lenne, a teljes statisztikai részt te csinálnád?? úgy értem, akkor én nem szenvedek a köridőkkel meg mindeg, hanem jobban figyelek a design-ra meg a szervezésre
benne vagy? -
#4966 Freak ki tudod tenni a hiányzó replay fájlokat az oldalra? (A selejtező, C selejtező, B elődöntő, B döntő) -
#4965 gyors válasz :-) -
#4964 igen -
#4963 Javítva! Tényleg, ha valaki nem indul el az A döntőn a többiek egy helyezéssel előrébb kerülnek? -
Marki.. #4960 Elég ghost car megy néha az uton. :D
De nem is rossz ötlet, biztos be lesz építve valamikor. -
#4959 olyan nem lesz, hogy a .raf alapján be lehet rakni ghost car-t?? azzal lehetne igazán jól gyakorolni -
#4958 tényleg ilyen sunyi? -
Marki.. #4957 Persze ehhez nem árt tudni, hogy Cedje vinyóján ott lapulnak az 1.32.2x-1.31.xx körei, amit még nem küldött be. De legalább 1 napra ottlehet az ember a TOP-on. Hehe.