16311
-
#5224 az itt jelenlévő milliomos csemeték tartózkodjanak a "powah" jellegű kijelentésektől :D -
[Walaki]D`Lair #5223 Jaja...MOMO powah! -
#5222 középen a piros F1 style
mostanában az a nyerő :D
mondjuk nem sok műanyag van benne :D -
#5221 nem vágom a kormányokat......az melyik ? -
#5220 ja, innen ennyi, meg a MOMO -
#5219 nekem 3 kormány tetszik és ennyi...javítsatok ki ha nem így van, de én 3 ferraris kormányt látok, szerintem ezek a legjobbak.....nekem mindenképpen tetszenek -
#5218 ugy nez ki mint egy hugyosvodor vazze:D -
#5217 ez az
pedig állítólag a legjobb FFB effekteket nyomatja..... -
#5216 pfffejjj.....na nekem nem tetszik az a kormány...faszom miért kellett elbaszni....ÁÁÁ fasz az aki tervezte... -
#5215 a jobb oldali oszlopban lefelé a harmadik kormányhoz való -
#5214 a lentinél hol kormány ?? mert ahol néztem nem volta ott....vagy kompatibilis bármilyen más kormánnyal ? nem értem -
#5213 Amugy kint eleg jol nyomjak a temat.
Multkor talaltam egy site-ot, ahol "jatek" kormany kiegeszitesekkel foglalkoztak.
Rengeteg fajta pedal - szinek, formak, anyagok - kormany boritasok, valtokarok, -gombok (szinben, anyagban, formaban, meretben) stb stb. MIndenbol tobb tucat.
Azert az eleg jo:))) -
#5212 az az, a pedálokon ott a felirat -
#5211 jo kormany de hogy nez mar ki bazz idiota tervezte tuti -
#5210 Nem tudom... -
#5209 az az ACT LABS-hez van, ahhoz a ronda barnához, nem? -
#5208 Az a lenti pedal-valto az brutal. Csak nalunk nem lehet kapni - vagyis en meg nem lattam... -
#5207 :-DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5206 azt a gagyit, a másodikat :DDDDD -
#5205 Most melyiket vegyem elő ?? :-DD
-
#5204 egyébként nyammi nyammi :-DD -
de hol a kormány ????!!
-
#5202 gáz fék csak a régi verzión volt, meg az új F1 Force-on az is thrustmaster -
#5199 ott a valasz nalam nekem ez van:) -
#5197 termeszetesen valto van a kormany mogott -
#5196 1= nincs ilyen
2= nincs ilyen, softveres van
3= ahogy akarod 0-100% kozott alithatod a kozepre huzo erot
-
#5194 Sziasztok!
Gyerekek, nagyon szepen megkerlek benneteket mert rettenetes surgossen kellene a tuti biztos oszinte valasz. A "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel"-rol lenne szo. Akinek van ilyen nagyon szepen kerem irja be azt a 1-2 mondatot minnel hamarabb. Ugyanis nekem most ithon van egy "THRUSTMASTER 360 Modena Pro Racing Wheel" ami ForceFeedBack nelkul van es nagyon megvagyok elegedve vele!!! De en egy ilyet akarok venni de ForceFeedBack-el es az pedig a "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" lenne. Sajnos a THRUSTMASTER weben ennek a kormanynak nincs hozaferheto 3D mov-ja amit tekergetni tudnak, csak ketto baromi nagy shot de nemjo szogbol, ugyhogy a lenyeget nemlatni rajta. A lenyeg harom dolog ami erdekel. Es az a UP/DOWN es a GAS/BREAK noss es foleg az utobbi erdekel. Mert ezen ami nalam van 360 MODENA ezen a kormany mogott van sebesseg valto UP/DOWN es fantasztikus mert van gaz es fek kezelo is ami paralell mukodik a lab-pedalokkal es a kormany mogotti UP/DOWN paralell mukodik a panelon levo kulon sebessegvaltoval. Es meg a kormanyon elorol van ketto egyszeru nymogomb es egy 4-iranyu gomb es egy 8-iranyu POV gomb. Szoval az a fontos nekem hogy a ForceFeedback verzion is ottlegyen a kormany mogott a UP/DOWN es a GAS/BREAK kezelek plusz pedalok es a kulon sebvalto a kormany mellet meg ketto nyomo gomb, egy 4-iranyu gomb, es egy 8-iranyu POV gomb. Es a masik fontos kerdesem az hogy ki-e lehet kapcsolni a FORCE-t a kormanyrol valami gombal (hardwarilag ugy ahogy a Microsoft kormanyon van ra nyomo kapcsolo) vagy csak a system-be softwarilag? Es hogy ha valahogy kikapcsolod a FORCE-t akkor milyen ereje van a kormanynak? Csak ugy uressen pereg, vagy ugy viselkedik hogy van kozepe es odaugrik magatol mind a Force nelkuli kormanyok? Szoval a lenyegek utoljara a THRUSTMASTER ForceFeedBackel kapcsolatban:
A kormanymogotti UP/DOWN es GAS/BREAK kezelok?
A Force kikapcsolo gomb es hol van elhelyezve?
A kormany viselkedese a kikapcsolt Force-nal (kozepere ugrik, vagy uresbe tekereg)?
Elore is koszi a valaszokat - de kerlek oszintek legyenek. -
Marki.. #5193 Alexease, látom te a mennyiségre mész a Logo Compo-ban. :D
Egyébként az összes közül ez tetszik a legjobban eddig:
De lehet hogy nem lehet benne az a kockás rész, mert csak szöveget tartalmazhat :(
Mi lenne, ha a L és a D betűkbe tennéd be ferdén a sarkukba, mintha lobogna. -
#5192 tegnap éjjel 2-kor kezdtem, most hadd ne küldjek shotot :DDDDDDDD -
#5191 kuldjel nekem valami prealfa verziot vagy shotot emailban:DDDkritizalni nagyon tudok:DDDD -
#5190 vegre:D -
#5189 ne röhögj, már áttértem a DreamWeaver-re, tök állat lesz :D -
#5188 :DD -
#5187 az új oldalon fent lesznek, de az még kis idő -
#5186 Hali.
Nem tudom az lfs oldalrol letolteni a gyorskoroket. Rakjatok fol lecci... koszi -
[Walaki]D`Lair #5185 amúgy jóccakát. én lépek...ma még suli van.... -
[Walaki]D`Lair #5184 láttam...de nemtom mitől van... -
#5183 :)))
ja, nem mindegyik képen van
amúgy a zöldtől balra van egy kis kék is majdnem a szélén -
[Walaki]D`Lair #5182 télleg! Beszarok....vagy csak a -13°C nem tett neki jót :DDDDDD -
#5181 nézd csak meg
3 képen is van egy kis zöld pixel alul, középen
egyik képen akár csillag is lehetne, de a másik kettőn a ház előtt van
szar lehet, garanciális? :D