16311
  • Ams
    én is mozgássérült vagyok :)
  • Marki..
    És azt tudtad Bobbi, hogy amputálták a jobb kezét egy autóbaleset miatt? Igy már tényleg nem semmi a srác.
  • Jacek
    kulomben tele a facom:))))
    bemegyek egy serverre magyar!!!! nem irok neveket erre mined auto olyan zold mint a Junkies team hat beszartam 1 hete meg masok voltak de most ugyan az bazzz:DD
  • Jacek
    Freak beszivtal mar megen?:DDDDDDDDDD
    johogynem kinek milyen procija vagy nadragja van:DDDD
  • FREAK
    kevesebb népesebb csapat lenne úgy
  • FREAK
    miért????
  • ÁjjLe BoBBi
    Marki biztos ismeri most már 1 ideje én ismerem meg természetesen Ő is engem :-DDD( vagy ki tudja :) szal a srácot Domin8r-nak hivják nagy pali :-DDDD
  • Marki..
    Ezt felejtsd gyorsan el :DDDD
  • Manta
    nem jó...
  • FREAK
    ja, arra is gondoltam, hogy a team-ek, lehetnének kormány típus szerint, abban is van logika....
  • M@TriX
    Azért úgy tűnik rajtam kívül még lesz pár embernek ilyen Logitech FF GP-je. :)
    Az jóó. Esélyek tök ugyan za. Majd rendezhetnénk egy WingmanFFGP Kupát! :)
  • Jacek
    master 1-esen van sever lehet jonni lamulni:DDD
  • Jacek
    szivesen ez igy egyszerubb mint varni:)
  • Jacek
    2-4 nap es ott kel legyen
  • Jacek
    :DDDDDd
  • [Walaki]D`Lair
    Tőle is megvonjuk a féket!!!
  • FREAK
    kiráj, ha Norbi vesz kormányt, legalább 2 hét, mire ugyanolyan gyors lesz :D
    persze addig mehet egérrel...........
  • Jacek
    ott a link postai utanvet aztan csok:D
  • Jacek
    Nem a legolcsobb 18000 brutto megrendeleg aztan par nap es ott van:)
  • Jacek
    Norbi mert nem rendelsz??????
  • Jacek
    separated pedalt allitsd be a driverben es jo lesz
  • Manta
    Nem.
    Előtte műlödött, de nem volt semmi force. Aztán felraktam a legfrissebb wingman szoftvert hozzá, onnantól kezdve nem működött a pedál, uninstall se segített. Konfigurálásnál érzi a pedált, játékban nem.
  • Jacek
    Norbi kormanyod van mar??????
  • FREAK
    az axis beállításoknál nem mozdul semmi?
  • Manta
    LFS egy ideje nem érzékeli a pedálokat (Logitech FF GP). Mitől lehet?
  • FREAK
    csak annyi a lényeg, hogy nem a setup számít

Cedje setupjával én csak csúszkálok, kb olyan mintha bringázni kéne
  • FREAK
    nem is mondtam
  • FREAK
    lol, én is csak borulni tudok Cedje Dervo setupjával :DD
  • FREAK
    ki a faszom?
  • ÁjjLe BoBBi
    ja én is egeres vagyok.....és megvan annak a csávónak a setupja :DDD az más kérdés hogy nem tudok menni vele :-DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    A legjobb egeres akit én ismerek(szerintem, és sokak szerint a világ legjobb egerese)a szemem elött nyomott le 10 olyan kört amelyek közül mindegyik 1.30.9x volt ! ez már eléggé kemény
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor megvonjuk MARKI-tól a féket, és egyből izgibb lesz a bajnokság :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jacek
    Fekhibat szimulaltunk a multkor:)))fek nelkul ment Marki 1:34-et nekem csak 1:35 sikeralt d ez husz kor volt csak:DD
  • [Walaki]D`Lair
    Küldj FREAK-nek e-mailt
  • donpedro25
    NNNa végre! Régóta figyelem a fórumot, és kb. 5 napja sikerült is beszerezni a gammát, és, nos, ennyit régen káromkodtam, az biztos. Alapbeállításokkal és egérrel játszani elég érdekes, pláne, hogy nincs egérpad, plusz az egér is egy ősöreg bóvli. Egyszer így is befértem 1:40 alá 25 száaddal, de az még nem volt az igazi.

De most, végre megvan a csodaszer! Upgrade-eltem a gépet - na nem kormány került mellé, hanem inkább beruháztam egy full extrás tuti egérpadra!! :)

És Uram láss csodát: 1.36.04!! második próbálkozásra! Igaz, ez már nem alapsetup.

Kimerészkedtem a netre is, de ezzel még nem váltom meg a világot, legalább 5s-et javulni kéne ahhoz. De ha esetleg később egy új egeret is sikerül szerezni, akkor senki sem áll az utamba!!!

(Hihetetlen, hogy egyesek egérrel 1.31.xx-eket tudnak futni... A setup-juk marha jó lehet.)

Mellesleg érdekelne a bajnokság is. Jelenlegi tudásommal talán be is férnék a B ligába. (Egyébként ADSL-ről nyomom.) SZóval ha itt lehet jelentkezni, akkor ezennel ezt most megteszem.

üdv: dp
  • Tika
    Remelem tuti...
    koszike.
  • Jacek
    pontos teljesen jo..
  • Tika
    Gyerekek koszi a helpet. Olvastam az egesz review-t (a tobbit is) csak egy kicsit meghokkentem hogy mit irtak a pontossagarol. Meghogy nem olyan pontos a "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" mint a Modena 360? Van valakinek vele tapasztalata??? Mert a Force-sat akkarom megvenni. Csak nincs vele gond?
  • [Walaki]D`Lair
    Jah...a milliomos, az az aki orrba szájba tömi a kölkét pénzel....nos nálunk ez nagyon nem így megy.....Trabant & MOMO powah!!!
  • [Walaki]D`Lair