16311
-
#5282 én is mozgássérült vagyok :) -
Marki.. #5281 És azt tudtad Bobbi, hogy amputálták a jobb kezét egy autóbaleset miatt? Igy már tényleg nem semmi a srác. -
#5280 kulomben tele a facom:))))
bemegyek egy serverre magyar!!!! nem irok neveket erre mined auto olyan zold mint a Junkies team hat beszartam 1 hete meg masok voltak de most ugyan az bazzz:DD -
#5279 Freak beszivtal mar megen?:DDDDDDDDDD
johogynem kinek milyen procija vagy nadragja van:DDDD -
#5278 kevesebb népesebb csapat lenne úgy -
#5277 miért???? -
#5276 Marki biztos ismeri most már 1 ideje én ismerem meg természetesen Ő is engem :-DDD( vagy ki tudja :) szal a srácot Domin8r-nak hivják nagy pali :-DDDD -
Marki.. #5275 Ezt felejtsd gyorsan el :DDDD -
#5274 nem jó... -
#5273 ja, arra is gondoltam, hogy a team-ek, lehetnének kormány típus szerint, abban is van logika.... -
#5272 Azért úgy tűnik rajtam kívül még lesz pár embernek ilyen Logitech FF GP-je. :)
Az jóó. Esélyek tök ugyan za. Majd rendezhetnénk egy WingmanFFGP Kupát! :) -
#5271 master 1-esen van sever lehet jonni lamulni:DDD -
#5270 szivesen ez igy egyszerubb mint varni:) -
#5269 2-4 nap es ott kel legyen -
#5268 :DDDDDd -
[Walaki]D`Lair #5263 Tőle is megvonjuk a féket!!! -
#5261 kiráj, ha Norbi vesz kormányt, legalább 2 hét, mire ugyanolyan gyors lesz :D
persze addig mehet egérrel........... -
#5259 ott a link postai utanvet aztan csok:D -
#5257 Nem a legolcsobb 18000 brutto megrendeleg aztan par nap es ott van:) -
#5254 Norbi mert nem rendelsz?????? -
#5252 separated pedalt allitsd be a driverben es jo lesz -
#5251 Nem.
Előtte műlödött, de nem volt semmi force. Aztán felraktam a legfrissebb wingman szoftvert hozzá, onnantól kezdve nem működött a pedál, uninstall se segített. Konfigurálásnál érzi a pedált, játékban nem. -
#5250 Norbi kormanyod van mar?????? -
#5249 az axis beállításoknál nem mozdul semmi? -
#5247 LFS egy ideje nem érzékeli a pedálokat (Logitech FF GP). Mitől lehet? -
#5243 csak annyi a lényeg, hogy nem a setup számít
Cedje setupjával én csak csúszkálok, kb olyan mintha bringázni kéne -
#5239 nem is mondtam -
#5237 lol, én is csak borulni tudok Cedje Dervo setupjával :DD -
#5236 ki a faszom? -
#5235 ja én is egeres vagyok.....és megvan annak a csávónak a setupja :DDD az más kérdés hogy nem tudok menni vele :-DDD -
#5234 A legjobb egeres akit én ismerek(szerintem, és sokak szerint a világ legjobb egerese)a szemem elött nyomott le 10 olyan kört amelyek közül mindegyik 1.30.9x volt ! ez már eléggé kemény -
[Walaki]D`Lair #5233 Akkor megvonjuk MARKI-tól a féket, és egyből izgibb lesz a bajnokság :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5232 Fekhibat szimulaltunk a multkor:)))fek nelkul ment Marki 1:34-et nekem csak 1:35 sikeralt d ez husz kor volt csak:DD -
[Walaki]D`Lair #5231 Küldj FREAK-nek e-mailt -
donpedro25 #5230 NNNa végre! Régóta figyelem a fórumot, és kb. 5 napja sikerült is beszerezni a gammát, és, nos, ennyit régen káromkodtam, az biztos. Alapbeállításokkal és egérrel játszani elég érdekes, pláne, hogy nincs egérpad, plusz az egér is egy ősöreg bóvli. Egyszer így is befértem 1:40 alá 25 száaddal, de az még nem volt az igazi.
De most, végre megvan a csodaszer! Upgrade-eltem a gépet - na nem kormány került mellé, hanem inkább beruháztam egy full extrás tuti egérpadra!! :)
És Uram láss csodát: 1.36.04!! második próbálkozásra! Igaz, ez már nem alapsetup.
Kimerészkedtem a netre is, de ezzel még nem váltom meg a világot, legalább 5s-et javulni kéne ahhoz. De ha esetleg később egy új egeret is sikerül szerezni, akkor senki sem áll az utamba!!!
(Hihetetlen, hogy egyesek egérrel 1.31.xx-eket tudnak futni... A setup-juk marha jó lehet.)
Mellesleg érdekelne a bajnokság is. Jelenlegi tudásommal talán be is férnék a B ligába. (Egyébként ADSL-ről nyomom.) SZóval ha itt lehet jelentkezni, akkor ezennel ezt most megteszem.
üdv: dp -
#5229 Remelem tuti...
koszike. -
#5228 pontos teljesen jo.. -
#5227 Gyerekek koszi a helpet. Olvastam az egesz review-t (a tobbit is) csak egy kicsit meghokkentem hogy mit irtak a pontossagarol. Meghogy nem olyan pontos a "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" mint a Modena 360? Van valakinek vele tapasztalata??? Mert a Force-sat akkarom megvenni. Csak nincs vele gond? -
[Walaki]D`Lair #5226 Jah...a milliomos, az az aki orrba szájba tömi a kölkét pénzel....nos nálunk ez nagyon nem így megy.....Trabant & MOMO powah!!! -
[Walaki]D`Lair #5225