Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
ide meg nem is irtam a forumba,hogy multkor megakartak vessztegetni idomeron 😊
Jacek
1:33.10 sajna versenyben kozeleben sem leszek kicsit izgulni szoktam😄DDDD

FREAK
semmi gond, de én a játékot is komolyan veszem, és nem szeretem sem a csalást sem a szabálytalanságot

Riszpekk

sanzik
ne vedd mar ennyire komolyan,szerinted a sok smile minek? 😊
ez csak egy jatek ez meg egy poen volt😊
lehet,nem kellett volna..mondtam,hogy bocs
Blasta
Van gyakizós szerver?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[Walaki]D`Lair
sorry

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Köszi FREAK
FREAK
a jelszó mindig "sg.hu"

de lassan idejele lenne titkosítani, kezdenek külsõsök is bejárkálni 😄

Riszpekk

Hi!
A szerverrel (www.hsw.hu\lfs néven) nekem csak 1 gondom van. Mi a jelszó? Vagy ahhoz még szenvedjek 1 picit?
Kacsa
FREAK
én személy szerint egy 6 fõs, 12-15 körös versenyben nem akarom nyakam törni hogy elsõ helyrõl induljak, a teljes távhoz képest az a 15 méter kezdeti hátrány nem sokat számít

engem inkább az a feltételezés zavar, hogy szervezõ/versenybíró létemre (fõleg egy másik szervezõ/versenybíró jelenlétében) azért állítok le egy versenyt, mert épp megelõztek

ha hiszed, ha nem, tisztában vagyok vele, hogy gyorsabb vagy, és én elengedem azt aki gyorsabb, soha nem siránkoztam emiatt

Riszpekk

sanzik
van tetje,hogy 1. vagy 4. leszel,megpedig a rajtpozicio az elodontoben,de nem akarok melyrehato vitat a temaban,csak elmondtam a velemenyem,remelem nincs harag,nem akartalak bantani,vegulis ez csak egy jatek 😊
FREAK
az oldal nekem is bejön, de az ftp nem mûködik

Riszpekk

Jacek
jatekok.hu

FREAK
nálam 100% kampó

Riszpekk

Jacek
Most peldaul az oldalunkra is bejutottam de ott meg utanna kesz vege😞((

Jacek
Erdekes nem tudom mi van de neha bejon a hsw neha meg nem

FREAK
a szabályokban pedig le van írva (amit redbull kollega nem szokott olvasni, ezt már észrevettem), hogy akinek net gondja van, az kiesett

Riszpekk

Jacek
szerepjatekos😊

Jah sanzik vagy irc vagy icq de valami legyen akarok mondani valamit es ez KT dolog😊

FREAK
hidd el, akkor is lefújtam volna

mivel az elsõ 4 jut tovább, így SEMMI tétje nincs annak, hogy 1. vagy 4. leszel, biztos az is feltûnt, hogy lassan, óvatosan vezettem, pont ezért, mert redbull már kiesett, biztos továbbjutó voltam

sajnálom, hogy ez egyáltalán megfordult a fejedben :/

Riszpekk

Jacek
😄DDDDDDDDDDDD
Az eleje olyan szerepjatelos volt😊)

sanzik
en ugy kepzeltem el,hogy Redbull kiallt mert problemai voltak,de a szerelok meg javitottak,csak addig mi mentunk harom kort 😊
amugy a fel kepernyos monolog engem is kurvara zavart,de azert nem allitottad le,csak egy kussal el lett intezve (itt en meg 3.voltam),azutan visszajott Redbull (kozben eledkerultem),te meg lefujtad a futamot 😊
Nem feltetelezek alatomassagot,de ha akkor is te vagy a 2. mikor visszajott Redbull,talan nem fujod le ilyen konnyen 😄DD
Jacek
uj idom nem hlvc csak ugy 1:33.36 es meg megyek ma😄

FREAK
amúgy megnéztem a replay-t, BoBBI a harmadik, kb 25 méterrel elõrébb volt, amikor leszakadt 😄D

Riszpekk

FREAK
a restart a leszakadásra vonatkozott, arra nem számítottunk, hogy valaki beáll a versenybe miután kiesett

és nem futhatja végig a versenyt, mivel technikai okokbók ki kellett állnia

képzeld el ezt úgy, mint amikor valakinek elfüstöl a motorja, az már DNF, köszönöm, csókolom

elnézést kérek, hogy leállítottam a futamot, de merem remélni hogy nem csak engem zavart kurvára Redbull fél képernyõs monológja, meg az hogy 5 kör hátrányban illegálisan beállt a versenybe

Riszpekk

Jacek
Nem tudja valaki hogyha editalni akarom a kocsi skinjet es megcsinalom hogy tudom elerni hogy a jateknak jo legyen a file magyarul hogy mentsem el?

Jacek
Szet fogom csapni az LFS keszitoket bakker mar emgint nem rakjak ki az idomet😄D nem erdekel hogy vasarnap van aagggrrhh

Jacek
jo koran keltel lamer😄DD

sanzik
Freak,mint te is irtad szabalyok szerint restart csak akkor van ha leszakad valaki az elso korben,tehat azert mert Redbull visszajott nem kellett volna leallitanod az egeszet,legalabbis nekem nem tetszett,fuggetlenul attol ki hanyadik volt eppen.
Szerintem ,mehetett volna nyugottan tovabb ki a faszt zavar,hogy Redbull ott van a palyan,elmeletileg tiszteletbol is vegig futhatja a versenyt,megha eselye sincs,mert egyszer kiallt. 😊)

Jo reggelt !
FREAK
LOL, tegnap beszívva ráköszöntem Norbira ICQ-n, erre a nõvére válaszol. Én meg hirtelen elbambultam, és azt hittem, neked köszöntem, és benyögtem a lánynak, hogy már sokat hallottam róla, meg ilyenek.
Aztán amikor mondtam valamit, amiben benne volt a "bátyád" szó, akkor szólt, hogy "öcsém".

Én még mindig nem vágtam le, hogy nem a te hugoddal dumálok, már azt hittem, kamuztál a korát illetõen. Aztán úgy 15 perc alatt eljutott a füstben lubickoló agyamig, hogy ez nem a Walaki hanem a Norbi 😊))))))))

De szerencsére lazán vette a dolgot 😄DDD

Riszpekk

Jacek
off topik😊)

Szamomra az SL azert gaz mert kinek van kedve az iszonyatos bargyu AI-val tokolni mert az sajnos.
Autot meg epithetek az eletben is😄D

Jacek
Alltalaban minden este vannak szerverek.
www.hsw.hu\lfs neven keresd oket.

vtb
ugye, hogy igazam volt
FREAK
egyelõre nincs állandó, de minden este alakulnak ki edzések

a versenyek 7végén vannak

Riszpekk

FREAK
abbahagyni, hülyegyerekek

Riszpekk

Sziasztok!
Most vagyok itt elõször, ezért rögtön szeretnék kérdezni valamit. Csak péntek szombat vasárnap este lehet veletek játszani, vagy van valami "állandó" szerver is?
Kacsa
[Walaki]D`Lair
ez a "csodálod?" szerinted iszonyatos energia?
akkor most belefektetek:

AKKORA SZART MINT AZ SL MÉG ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM!!! ÉS AZZAL SEM LEHETZ JÖNNI HOGY AZ ALAPÖTLET JÓ, MERT AZT A STREET RODBÓL LOPTÁK!!!! ENNÉL MÉG AZ IS JOBB!!! LEGALÁBB NEM AKAD ÉS ÉLVEZETES!!! EZ MEG EGY SZAR!!!!!!

Na ez volt az iszonyatos energiabefektetés!!!

Jacek
😊)

FREAK
Jacek a replay nagyon LOL 😄DDD

ahogy megy a hsw fel is baszom 😄

Riszpekk

vtb
písz, neked is
Blasta
Baze, most kapcsolok....
:-DDDDDDDDDD
walaki ÁTJÁR!!!!!
A konkurens topikba...:-DDDDDDD

Blasta
Ennyit....
Na csá!

és Písz!

Blasta
Még mindig fos a hsw server

vtb
blasta, miután walaki rendszeresen átjár "hozzánk" SL-t fikázni, miután többször említette, hogy nem ír többet oda, talán megengedhetek magamnak ennyi megjegyzést, vagy nem?
FREAK
na akkor most replay, úgyis meg kell néznem a saját futamom végét is 😄

hogy kell gyorsítani?

Riszpekk

FREAK
nézdmáááá

megjött... 😄

Riszpekk

Jacek
Marha letezik ez az email cim😄

Jacek
😊)

Freak kuldtem egy demot nezd meg lol😊

Blasta
Melyik a jobb?
Hagyni a francba és szót se vesztegetni rá, vagy az LFS topikba nézegetni, hogy arra az egy beszólásra vajon mit reagált fórumos ellenlábasod??????
Na?

(amúgy az LFS topikban szerintem szive joga annyit szapulni az SL-t a haverjaival amennyit csak akarja, szal szerintem viszlát)

Blasta
Én mindig ezt mondtam!
Anyukájával csináltam riportot az ominózus eset után és megerõsítette, hogy bár redbull remek pilóta, a jövõ nagy reménysége, lélekben még gyerek, egy nagyranõtt huligán!!!!
:-DDD