Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
ez csak egy jatek ez meg egy poen volt😊
lehet,nem kellett volna..mondtam,hogy bocs

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

de lassan idejele lenne titkosítani, kezdenek külsõsök is bejárkálni 😄
Riszpekk
A szerverrel (www.hsw.hu\lfs néven) nekem csak 1 gondom van. Mi a jelszó? Vagy ahhoz még szenvedjek 1 picit?
Kacsa
engem inkább az a feltételezés zavar, hogy szervezõ/versenybíró létemre (fõleg egy másik szervezõ/versenybíró jelenlétében) azért állítok le egy versenyt, mert épp megelõztek
ha hiszed, ha nem, tisztában vagyok vele, hogy gyorsabb vagy, és én elengedem azt aki gyorsabb, soha nem siránkoztam emiatt
Riszpekk
Riszpekk
Jah sanzik vagy irc vagy icq de valami legyen akarok mondani valamit es ez KT dolog😊
mivel az elsõ 4 jut tovább, így SEMMI tétje nincs annak, hogy 1. vagy 4. leszel, biztos az is feltûnt, hogy lassan, óvatosan vezettem, pont ezért, mert redbull már kiesett, biztos továbbjutó voltam
sajnálom, hogy ez egyáltalán megfordult a fejedben :/
Riszpekk
amugy a fel kepernyos monolog engem is kurvara zavart,de azert nem allitottad le,csak egy kussal el lett intezve (itt en meg 3.voltam),azutan visszajott Redbull (kozben eledkerultem),te meg lefujtad a futamot 😊
Nem feltetelezek alatomassagot,de ha akkor is te vagy a 2. mikor visszajott Redbull,talan nem fujod le ilyen konnyen 😄DD
Riszpekk
és nem futhatja végig a versenyt, mivel technikai okokbók ki kellett állnia
képzeld el ezt úgy, mint amikor valakinek elfüstöl a motorja, az már DNF, köszönöm, csókolom
elnézést kérek, hogy leállítottam a futamot, de merem remélni hogy nem csak engem zavart kurvára Redbull fél képernyõs monológja, meg az hogy 5 kör hátrányban illegálisan beállt a versenybe
Riszpekk
Szerintem ,mehetett volna nyugottan tovabb ki a faszt zavar,hogy Redbull ott van a palyan,elmeletileg tiszteletbol is vegig futhatja a versenyt,megha eselye sincs,mert egyszer kiallt. 😊)
Jo reggelt !
Aztán amikor mondtam valamit, amiben benne volt a "bátyád" szó, akkor szólt, hogy "öcsém".
Én még mindig nem vágtam le, hogy nem a te hugoddal dumálok, már azt hittem, kamuztál a korát illetõen. Aztán úgy 15 perc alatt eljutott a füstben lubickoló agyamig, hogy ez nem a Walaki hanem a Norbi 😊))))))))
De szerencsére lazán vette a dolgot 😄DDD
Riszpekk
Szamomra az SL azert gaz mert kinek van kedve az iszonyatos bargyu AI-val tokolni mert az sajnos.
Autot meg epithetek az eletben is😄D
Most vagyok itt elõször, ezért rögtön szeretnék kérdezni valamit. Csak péntek szombat vasárnap este lehet veletek játszani, vagy van valami "állandó" szerver is?
Kacsa

akkor most belefektetek:
AKKORA SZART MINT AZ SL MÉG ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM!!! ÉS AZZAL SEM LEHETZ JÖNNI HOGY AZ ALAPÖTLET JÓ, MERT AZT A STREET RODBÓL LOPTÁK!!!! ENNÉL MÉG AZ IS JOBB!!! LEGALÁBB NEM AKAD ÉS ÉLVEZETES!!! EZ MEG EGY SZAR!!!!!!
Na ez volt az iszonyatos energiabefektetés!!!
:-DDDDDDDDDD
walaki ÁTJÁR!!!!!
A konkurens topikba...:-DDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na csá!
és Písz!
hogy kell gyorsítani?
Riszpekk
Hagyni a francba és szót se vesztegetni rá, vagy az LFS topikba nézegetni, hogy arra az egy beszólásra vajon mit reagált fórumos ellenlábasod??????
Na?
(amúgy az LFS topikban szerintem szive joga annyit szapulni az SL-t a haverjaival amennyit csak akarja, szal szerintem viszlát)

jatekok.hu