16311
-
#5350 lol, milyen ismerős probléma :DDDDDDDDDDDDDD -
#5349 unom hogy egy honappal ezelott jobban mentem advanceden mint most egy normalis kort nem tudok menni:)))valamit szet fogok torni:D -
#5347 ? -
#5346 Ha most lenne LFS cd-m szetteornem az biztos. -
#5333 ok -
#5330 mert en torokbalinton vagyok itt van Tesco\Cora\Aushan\MediaMarkt\Elektro World 1 km belul gondoltam megnezem neked holnap szolj ha nezzem emg holnap:) -
#5329 juj az nincs nekem a szomszedba:((( -
#5328 leszel a csapattársam? -
#5325 Norbi te merre laksz??? -
#5323 nekem 8 -
#5321 de ott vannak a telszmok fohivod van megrendeled ennyire egyszeru -
#5320 Mert ne lenne -
#5317 www.depo.hu Norbi ott negy helyrol lehet ugyan ez az ar -
#5315 leszel a csapattársam? -
Kacsa_ #5313 Ilyen lassan kapják meg a freemailesek a levelet? Fél órája küldtem el. Létezik ez? -
#5312 nem, csak ötlet -
[Walaki]D`Lair #5311 Akkor lehetnek 3 fős csapatok? Ez 100%? -
[Walaki]D`Lair #5310 Használjatok egont... -
#5306 elvileg 2, de még változhat, viszont max 3 legyen, nem foci ez... :D -
Kacsa_ #5305 Zoli.. ment mail. -
#5304 Nameg én sem győzöm majd....:-)))))))) -
#5303 Egyedül is lehetsz csapattag, csak legyen valami neve a csapatodnak, és később is vehetsz be akárkit!
Viszont nekem az lenne a kérdésem, hogy csapatonként CSAK 2 fő lehet, vagy akár több is? -
donpedro25 #5301 Ha kész lesz, nem győződ majd olvasgatni a dícsérő commenteket. :) -
#5300 látom mindenkit lázba hozott az új oldal híre :DDD -
#5299 izomsorvadás -
#5298 Én jártam már jobban is. :)
Látom, hogy piros fehér zöld a szerver neve, namondom magyarok! Befelé, igaz volt vagy 200-as ping. Bemegyek. Ott is piros fehér zöld arcok. Király. Beszólok, hogy: "Hali skacok" Semmi reakció megy a gépelés erre elkezdenek olaszul beszélgetni. :))) -
donpedro25 #5297 1:34:58!!!
Igaz, benne maradt még vagy fél másodperc - a középső s-t elszúrtam.
(Bocs, hogy elárasztom a topicot a béna körideimmel, de én ezeknek is veszettül örülök. Szóljatok rám, ha már unjátok.)
(Persze csak módjával, elvégre az ifjú magyar tehetségeket bíztatni kell!) :)
-
#5296 az aztán igen..... -
#5295 azt mondta nem megy top10-es időt egyenlőre....annyira nem magyarázta..... -
donpedro25 #5294 Hopp, már 1:35:27 a legjobb időm. :) -
#5293 új dolgok:
-nem lesz külön versenyző info, csak CSAPATOK info, itt lehet majd megtekinteni a legfontosabb adatokat a csapatban versenyző egyénekről (ha valaki egyedül van, találjon ki egy csapatnevet, vagy álljon össze valakivel)
-a versenyző info-ból kimarad a pályánkénti körrekord, semmi értelme. Csak a dobogós helyezései lesznek regisztrálva, esetleg a pályánkénti legjobb helyezése, de ez se biztos hogy kell
-lesz PÁLYA info, pár shottal, felülnézeti képpel, aktuális körrekorddal, és az eddigi győztesekkel
-a VERSENY info oldalakat felváltják Prezsi profi statisztikái
-a letöltés menü jóval kidolgozottabb lesz, és tagoltabb (lesznek setupok, képek, videók, replay-ek, RAF file-ok, utility-k)
meg még a faszom tudja mi :DDD lényeg, hogy igazi kis lfs központ legyen, ne csak egy bajnokság honlapja
lehet, hogy ha olyan szinten beindul, én magam kiszállok a bajnokságból, de majd kiderül -
#5292 ok!!
Nos, Blasta kollegával nekifeküdtünk a weboldal felújításának, nagyon tigris lesz. -
donpedro25 #5291 Mail ment. -
#5290 [email protected] -
#5289 Lehet hogy en is ismerem. Persze, lehet hogy tobb ember van akinek hasonlo balesete volt.
De azert megkerdezheted, hogy nem dolgozott-e az Advertis-ben, olyan 5-6 eve.
-
donpedro25 #5288 Freak: Melyik mail-címen lehet jelentkezni a bajnokságra? -
donpedro25 #5287 Üdv!
Láttam egy magyar servert az 1-es mastreren, ami valszeg a tiétek, de private. Be lehet jutni valahogy, vagy ez csak a bajnokság miatt van?
Nem tudom a jelszót, viszont már unom a külföldieket.
Igaz nem vagyok valami nagy szám (1.35.83.), de legalább nem rombolok.
Szóval, a kérdésem, hogy meg lehet-e tudni mi a password? -
#5286 nem, de a közös "versenytechnika" mégis értelmesebb alap, mint az hogy ki kinek a haverja
persze csak egy ötlet volt, fátylat rá :D -
Marki.. #5285 Jó kérdés, talán single-t nem szereti. -
Marki.. #5284 Tényleg?:( Nem tudtam. Autóbaleset szintén?