Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
a verseny az nem a FUTAM

a verseny a selejtezõktõl a döntõig tart, és abban Norbi ideje volt a legjobb

az meg nem érdekel, mennyire voltál ideges, csapkodd az orrodat, de ne akadályozd hülyeségekkel az eredmények kiértékelését

thx

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
Na de mér léptem ki ?.....mert olyan, de olyan ideges lettem hogy ütöttem vágtam a billentyûzetet....amúgy ugye 6 pontot kaptam?már csak abból kifolyólag mondom, mert a helyezésem 5pont, meg a versenyben elért legjobb idõ.....

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
cool, az összes említett menüpontnál piszkáltam valamit, és úgy néz ki, megszûnt

köszi még1x!

Riszpekk

FREAK
THX!

Riszpekk

tuero
Én is tapasztaltam ilyet, igaz nekem egérrel és billentyûzettel csinálta ezt. Fel is adtam az lfs-es fórumba egy bug reportot és megoldották. Szerintem keress rá. Az 1ms-os dolgon kívül mást is ajánlottak. Valahol az options/misc-ben van egy screen lock, ezt kell átállítani on-ra (vagy off-ra?, mindegy meg kell változtatni), és/vagy a minimum sleep, vagy min lock sleep, vagy ilyesmit kell beállítani 0-ról x ms-re.

FREAK
1 ms???? tudtommal csak valami audio delay van ami idõben adható meg

de csekkolom

GP-n megyünk GTI-vel, mint eddig

okok

1. A turbo vezethetetlen. Meg lehet tanulni, de a valósághoz köze nincs.

2. A rally pályákon túl sok lenne a lökdösõdés, sose dõlne el kinek van igaza.

Riszpekk

Tényleg eldõlt már hogy melyik pályán és melyik autóval megyünk ? Jó lenne tudni, ha gyakni akarnánk.

Freak ! Nekem is hasonló gondok voltak a kormánnyal. De miután 1ms-re vettem azt a valamit(most nem tudom megnézni, nem vagyok otthon) a beállításokban és nullára vettem a dead zone-t szintén az LFS beállításokban, akkor ez a pillanatnyi megállás megszûnt. Talán ez segít majd.

Mr.Macho
mégsem lesz kormány karácsonyra 😞(((( meghalt a monitorom...
FREAK
BoBBI végül 8. lett, csak idegességében kilépett a boxba és nem tudjuk az idejét, én meg lusta vagyok végignézni 15 kört

többek között ezért is jár már a figyelmeztetés

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Na bakker a HSF Team csúfosan beégett a hétvége folyamán 😄DDD Pedig igen komoly technikai háttérrel rendelkezünk, emg gyakorlatban sincs hiány... DE a sors beleszólt a versenyünkbe 😄D

HSFD`Lair DNS
HSFBoBBi DNF

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
ja, jöhet

most kipróbáltam Nascar alatt és semmi baja

szal csak az LFS-ben csinálja....

Riszpekk

Roccso
Nem hallottam ilyenrõl pedig Kowa is ilyen kormánnyal megy megkérdem este..
Más Freak!
A C selejtezö és az A elödötõ replay megvan átküldjem?

FREAK
nekem meg zûr van a kormányommal........ felraktam a legújabb drivert, ahogy jacek mondta, és a resetelõs dolog asszem meg is szûnt, de van egy másik

úgy átlag 10 másodpercenként egy pillanatra megfagy az adott állásban

ilyet tapasztalt már valaki?

Riszpekk

Roccso
Üdv skaccok!
háát tennap ennyire tellett tõlem..az elõdötõben nehéz 1kézzel vezetni a másikkal szivni😊)A B döntõ komoly volt Bobbi a végén pict ideges volt😄DDDD Kárpótlásképpen elküldöm neked a best lapodat advanceden!!! Ja szervert most sem tudok inditani próbáltam😊))

FREAK
ja, és Jacek mutatványa is letölthetõ 😄

Riszpekk

FREAK
sanzik, tudunk dumálni privben??

asszem ideje kiosztani pár figyelmeztetést!

Riszpekk

FREAK
ja, amúgy a pontozás és a tabella már fent van a site-on

Riszpekk

FREAK
ezért mondom, hogy nem aktuális, fölösleges róla beszélni

én csak azért hoztam szóba, mert Marki szerint csak egy játék, és rávilágítottam, hogy a háborún kívül majdnem minden CSAK JÁTÉK, és mégis lehet komolyan csinálni

Riszpekk

sanzik
Minden komolyabb versenyen van nevezesi dij,ami mondjuk nem a nyeremenyalapba megy, hanem a szervezesi koltsegeket fedezi.Mi anno Jacekkal es meg egy paran eleg aktivan nyomtuk Q3-at minden letezo versenyre elmentunk ha tehettuk,sot mi is szamtalant szerveztunk de soha nem ereztuk hianyat annak,hogy nem nyertunk semmit,mert nemis azert mentunk,hanem azert mert szorakoztatott bennunket a jatek es jol ereztuk magunkat.
Ha meg a foldon maradunk akkor az tisztan latszik,hogy ebbol szponzoros verseny akkor lesz ha valaki kulfoldon lat benne fantaziat.Innen Magyarorszagrol indulva ez sosem fogja kinoni magat ilyen szinten.Sajnos ez igy van. Mint ahogy tapasztalhato volt Q3 meg CS meg stb. eseteben is.Evek teltek el mire itt is raebredtek,hogy erdemes ebbe penzt fektetni.Addigra a kulfoldi jatekosok mar dollar ezreket zsebeltek be,mert ott valahogy mas szemlelet van.
FREAK
"Majd ha itt is lesz szponzor akkor,ertelme lesz nevezesi dijat fizetni"

pont akkor válik értelmetlenné a nevezési díj, mivel innen már a szponzor fizet

Riszpekk

FREAK
na de öreg, a CS se úgy indult, hogy kapkodtak érte a szponzorok

elõször a játékosok saját pénzbõl rendezték a partikat, aztán amikor valami pénzes arc felfigyelt a mozgásra elkezdte magát ezeken a partikon pénzért reklámozni

mára üzletág lett

és a pénz csak arra vár, hogy megfelelõen nagy tömeg gyûljön valami köré, amire ráragaszthat egy reklám matricát

de hagyjuk ezt, abszolút nem aktuális

az oklevelet illetõen két kifogásom van a letölthetõ és nyomtatható verzió ellen

1. Gagyi
2. Nem egyedi

nem hiszem, hogy nagy szülés lenne fejenként 100-200 Forint amibõl röhögve meg tudjuk csinálni igényesen

de ha nincs rá igény, én nem töröm magam, csak ilyen alapon a bajnokságra sincs szükség, szórakozni elég az esti 3-körös edzés is....

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
.....szentem is.....vagy mittom én...😄D

sanzik
Hat nekem is az a velemenyem,hogy ez nagyon szep elkepzeles amit itt irtok,de en szemely szerint ezt a penzes reszt kihagynam a jatekbol.En a sajat szorakoztatasomra jatszok es nem varom el,hogy esetleg valami nagy nyeremenyben reszesuljek ha nyerek (mondjuk ennek meg nem all fenn a veszelye -marmint annak,hogy nyerek- 😊)
Ha meg csak oklevel akkor boven jo amit le lehet tolteni es kinyomtatni,igy megsporoljuk Freak szabadidejenek is egy reszet,mert nem kell annyit utanna rohangalni.
A CS,meg Q3 meg stb hasonlat azert nem allja meg a helyet,mert ahogy te is emliteted Freak,ott vannak komoly szponzorok es nem a jatekosok dijjazak sajat magukat.Majd ha itt is lesz szponzor akkor,ertelme lesz nevezesi dijat fizetni es komolyabb dijazasert versenybe szallni.
szerintem
Ja csoportkép nem lenne rossz. Ötletek?

Gábor Wéber?
Csak be ne nevezzen, mert kibaszik velünk Ferrari Team-mel asszem. Elég nekünk MIG is meg a többiek.

FREAK
jó lenne, kérdés, hogy olvasható-e akkora méretben

Riszpekk

Upsz akkor bocsi összekevertem.
Szerintem 1 csoportkép+nevek jó lenne. Szerintetek?
FREAK
kevered a dolgokat

a bajnok képe az oklevélen lesz, amit az eladott egérpadokból finanszírozunk

mondom, csinálhatunk teljesen saját képpel is egérpadot, beszéljük meg ki mit szeretne, én összedobom a grafikát, és feltöltjük

Riszpekk

Majd' beszartam amikor megláttam az egérpadot. Nagyon ász. A baj csak az hogy 1 picit sokallom az árát (szerintem sokan mások is).
Ha viszont rá lenne nyomva az összes résztvevõ neve, és (vagy) 1 autós csoportkép azért 2000 pénzt simán fizetnék. Szerintem ne csak a bajnok képe legyen rajta mert azt csak a nyertes venné meg.
Az ötlet szerintem nem rossz, csak még 1 picit alakítsuk.
Kacsa
FREAK
ezt vitatnám

a Quake meg a CS meg a Starcraft is CSAK EGY JÁTÉK volt, amikor megjelent, mára komoly sport lett belõle komoly szponzorokkal, iszonyat pénzekkel, és sportcsarnok méretû LAN partikkal

kicsit keletebbre (mondjuk Korea környékén) a TV-k élõben közvetítik a nagyobb LAN csatákat, világbajnokságokat

meg gondolom Wéber Gáborról is hallottál már egy-két pletykát

a lényeg, hogy ez már jóval több, mint játék, annak aki nem a játékot látja benne (mert ugye a foci is csak egy játék eredetileg)

Riszpekk

Értékelem is, rendeltem 2 egérpadot az elõbb 😊

A viccet félretéve, tényleg sok idõd mehet rá, megérdemled hogy megköszönjük, remek munka.

Azonban ez mégiscsak egy játék, nem kell túl komolyan venni.

FREAK
én azért jobban adok a külsõségekre

ha már megcsinálod ne csak egy nyomtatott szar legyen emlékül, hanem egy fasza kis screenshot montázs, a szélén a bajnokság végeredményével, középen a bajnok verdájával stb...

szerintem ez a minimum

neked csak kellemes kikapcsolódás, de nekem elég sok szabadidõm rámegy a szervezésre, és szeretném, ha ezt mindenki értékelné, és 50 évesen eszébe jutnék, ha a falra pillant 😄D

Riszpekk

Ne a pénzért, meg díjakért versenyezzünk elsõsorban, hanem mert élvezzük, szenvedélyünk a motorsport és versenyzés. Elég egy letölthetõ oklevél is, amit otthon kinyomtathat az ember amire akarja, nem?
Na hol az az egérpad, megrendelem.

FREAK
ez csak egy számolás volt, arra az esetre, ha mindenki ismerne 4 másik embert, akinek már kopott a mousepad-je, és hajlandó venni egyet 2 rugóért

az 500 Forintos nevezési díj teljesen jó ötlet, de ha igazán profi szintre fejlõdünk, akkor vagy a most épülõ Race Centerben tarthatnánk a versenyeket, vagy bérelhetnénk termet mûvházban stb.

nem mostanában, csak ha már annyira beindul

Riszpekk

tuero
Bocsi Freak, nem akarok senkinek sem belerondítani az elképzelésébe, de: Ha én veszek 5 egérpadot, abból legalább 4-re nincs szükségem. Tehát kiadok 8-ezer forintot a semmiért, pontosabban azért, hogy 4 évre legyen oklevele a gyõztesnek. Ez egy évre 2000 forint. Magyarul 2000 ft-ot fizetek nevezési dijként. Akkor már mér' nem fizetünk igazi nevezési díjat, mondjuk 500 forintot, így én is megspórolok 1500 forintot és a gyõztes is 10eFt értékben kaphat ajándékot, esetleg a második, harmadik helyezett is kap valamit, nemcsak Marki. ?????????

FREAK
ha mondjuk mindenki venne ötöt, az összesen kb. 100 lenne

20 db fölött kedvezmény van, tehát olcsóbban kijönnénk

és így legalább 4 szezonra megvan a díszoklevél ára....

Riszpekk

tuero
Oké, ezzel egy csapásra meg is oldódnak a karácsonyi ajándékozási gondjaim!!!!!!

tuero
A http://index.hu/egerfogo/index.php?op=disc címen ez van, többek között:

... "A feltöltést itt végezheti el, ezután pedig sûrûn ellenõrizze ezt az oldalt, ahol nyomon követheti Egérfogós pénztárcája alakulását. Pénzéhez akkor juthat hozzá, ha a számlán lévõ összeg eléri a 10 ezer forintot." ...

A "számlán lévõ összeg", amit én úgy értelmezek, hogy 100 Ft-onként fog nõni.

FREAK
Hát akkor hajrá, mindenki lepje meg a haverokat egy ilyennel!!

😄DDD

Riszpekk

FREAK
Oks, most olvastam, a mi bevételünk kell elérje a 10 ezret

Riszpekk

FREAK
Toya direkt nekünk csinálta a grafikát, hogy legyen valami bevétele a bajnokságnak. Minden eladott darab után kapunk egy százast.

A 10e Forintos dologról egy szót sem szólt, pedig nyilván tud(na) róla, nem most csinálja elõször. Nem az index felé 10e?? Mert az akkor 5 eladott darab.

Riszpekk

tuero
Freak!
Ti kapjátok ezt a pénzt, nem a hsw.hu? Vagy a hsw-n keresztül megkapjátok ti?

Ez esetben rendelek, csak még egy apróságra felhívom a figyelmet: 10e Ft alatt nem kapja meg a pénzt a grafika készítõje. Tehát 100 egérpadot kell rendelni ahhoz, hogy lássunk valamit a pénzbõl...

FREAK
jobb lenne, ha minden résztvevõ "bevenné a szöveget"

minden eladott darab után kapunk 100 Forintot, ami menne a bajnokság "kasszájába"

úgy tervezezem, hogy az elsõ hivatalos szezontól kezdve a bajnok kapna egy díszoklevelet

mivel a nyomtatási és a keretezési munkát is ismerõs csinálja, így meglenne 2 rugóból

szóval vegyen csak mindenki egyet, ha ez nem tetszik, küldjetek jobb grafikát, és azzal is mehet

Riszpekk

tuero
Az egérfogó kínálatában láttam olyan egérpadot is, ami egy optikai egeret és az azt tartó kezet ábrázolta alulnézetbõl. Azt te is használhatod.

Azt hiszem én is rendelek egyet,de nem fogom használni, mert kormánnyal megyek és optikai egerem van😊
Majd kiteszem a falra 😄

tuero
Bevetted azt a szöveget, hogy a "program rajongóinak kötelezõ darab"? 😊))))))))
Az egerem olcsóbb volt mint ez az egérpad. 😊

Jacek
http://www.hsw.hu/mousepad.shtml

En mar megtendeltem mert egy allat vagyok😊))))))

FREAK
a 0.25 február elején jön

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
mikor jan.1 ?

Jacek
Bobbi az nem a 0.2 lesz hanem utanna egy honap mulva 0.2 januar 1 honapig javitgat es utanna jon egy aszfalt+rallycross palya es 1 elsokerekes meg 2 4x4-es auto.