16311
-
Egyébként mozgolódás van az LFS oldalon! -
dashed_ #15325 hat en mar nem ertem ezt az egeszet vhol tegnap mar elszakadt a vonal..komolyan nincs nektek dolgotok hogy 3-4 napja itt irkaltok 5mp-ent?:) -
Latom azert nem zokkentetek ki a jol megszokott kerekvagasbol (#15320-#15322);-) -
Jó érzés keverni a szart?
A 15317-est a 15306-os kérésedre küldtem, nem arra, amire szeretnéd.
Egyébként te ma nem állítottad itt legalább háromszor már hogy én hazudozok a másik fórumon. -
A lenyeg ha nem ertened azt mondta azert nem hagyta abba az LFS forumon a vakert tegnapi utan mert en megint beirtam hogy hazudott!!!
Hat ez megint kiderult hogy nem igaz:DDDDDDDDDDDDDDDD -
dashed_ #15321 szal Prezsi nem hazudozott??? -
Prezsi es abban hol van hogy te hazudozol!!! mert az elobb meg ezt allitottad! -
Na hessinnen :) -
[Walaki]D`Lair #15318 Áááá...már pár hónapja is találkoztam ilyennel... -
#15226 -
Csak leteszteltem:-) Bocsi, hogy beleszoltam a "beszelgetesbe". -
Csak a Jaceket szamolja.
Mostanaban eleg gany ez a forum. Szerintem most ert el az adatbazis kezelo a hatarahoz:) Nem tudom mi lehet "fent", de szerintem MySQL:D Az szokott "mennyisegnel meghalni":) -
dashed_ #15314 lol.. mar a forum is megzakkant :) -
oo micsoda?:))
-
teszt2 -
teszt1 -
[Walaki]D`Lair #15310 LOL!!! 2db #15306-os van!!!!! -
az LFS video es skin hozza szolasban? -
Ja. De azért te sem hagynád szó nélkül, ha egyszer csak megjelenne, hogy "Dashed hazudozik itt és ott". -
hmm igen az LFS oldali forumbol agyhalott!!! mitha ez nem lenne az:D -
[Walaki]D`Lair #15306 hát de nem??? már 20x leírta hogy elhúz a rákba erre csak itt teszi a szépet.... -
ha becopyznad mi is volt elotte mert ugye en nem tudom:))
De LFS skinekrol es videokrol volt szo benne ha veletlenul nem talalnad es mast copyznal be! -
[Walaki]D`Lair #15305 hát de nem??? már 20x leírta hogy elhúz a rákba erre csak itt teszi a szépet.... -
dashed_ #15304 gondolom Prezsinek mondta..
amugy tenyleg ezt mar lerendezhetnenek maganba.. minek ezzel szetbaszni az Sg -> Jatekosok Foruma/ Magyar LFS bajnoksag topicot???? ez nem a Jacek Vs Prezsi topic.. -
Ja bocsi!
Igen, én a bírói testület tagja vagyok.
Fél óra múlva azért elmondom ezt is majd még egyszer.
És igen, ha te nem írod be azt az egy hozzászólást a három enyémet megelőzően, valóban nem történt volna semmi. -
Ja megint poenos volt csak a targytol tert el:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
dashed_ #15301 "A TV-nél voltál már?"
lol
Erre jo a Fokusz
[email protected] -
csak ha eszre venned walakihez a kutya nem szol de megis idejon es pofazik hozza szolni ugyan nem sikerul neki de bele ugatni azt tud:)) -
vicces:DDD
Megint nem valaszolsz?? -
Felnőtt férfiak, ha gondjuk van valakivel és gyaníthatóan tisztában vannak az illető személyazonosságával is, általában négyszemközt elintézik a dolgot, és nem kürtölik szét a világnak, hogy tudja meg mindenki: Márpedig őket igazságtalanság érte. Ehelyett te kijöttél ide két napja, és óbégatsz a fórumon, visszaböfögsz hozzánk, utána megint ide. A TV-nél voltál már? -
walaki menjel legyszives a LFS zart forumara!!! mondhatnam a zartosztalyba!
Ha nem akarsz irni ne irj ide ennyi folfogod!!! ne olvasd es nem szolj hozza ennyire egyszeru!!! -
[Walaki]D`Lair #15295 ejnye...hagyjuk már...ne írjunk neki többet, egyszer csak abbahagyja.... -
Mar bocsanat!
Te a biro testulet tagja vagy???
Egyebkent ha nem irod be azt a harom hozza szolast akkor ma nem tortenik semmi!!!
De latod nem csak en tudom folhuzni magam:)) -
Világos hogy ezért engem baszogatsz. -
:DD ertelmes vagy latja mindenki:)) -
Prezsi emgint tenyek ellen harcolsz!!!
letagadhatod
az mondhatod hazudok
en irtam at a hozza szolast
ettol fuggetlenul megtortent ! es mivel nem kozlte senki ki volt 2 ember lehetett! Prezsi\Freak -
[Walaki]D`Lair #15290 

-
Megint terelhetsz!!
Valaki a biroi melyen tisztelt korrekt biroi testuletbol torolte a hozza szolasomat es atirta a maga szaja izere!!! amikor eszre vettem banolt es a forum nezegetesenek jogat is elvette!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #15288 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Persze. Az elnökségi ülésen hármasban megtárgyaltuk és határozatot hoztunk, hogy ferdítsünk a tényeken. Hármunk közül, akinek a legjobban sikerül besároznia téged, karácsonyra kap egy hétre bentlakással egy nyerítő falovat.