Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyne tudnám? asszed nem tudok olvasni??? na hasonlítsál már magadhoz babuci....
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
hat ha te ott kijelented hogy en ott szbalytalan voltam LFS biroi minosegedben akkor nincs mirol beszelnunk tovabb!!!!!! ezzel bizonyitod hogy lol a biraskodas az LFS ligaban
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
nem itt kerlekszepen az a kulombseg hogy en amikor meglokor es all kereszte!! fekezek!! elveszem a gazt!! es megvarom mig ossze szedi es elindul es eszem agaban sincs megelozni!!!
Most már csak az a gáz, hogy akkor a 12. körben, amikor meglökted Robit az szabályos volt-e szerinted?
IGEN vagy NEM?
IGEN vagy NEM?
na te minek jottel ide ??? ertelmesen a temaban az elejetol fogva nem tudtal hozza szolni!!
Az hogy Prezsi probal valamit ramkenni az a mi dolgunk!!!! de ez az elso velemenyemet erositi ugy latom felesleges volt bocsanatot kernem tole!! mert egybol valotlan dolgokkal jott nekem😊
Az hogy Prezsi probal valamit ramkenni az a mi dolgunk!!!! de ez az elso velemenyemet erositi ugy latom felesleges volt bocsanatot kernem tole!! mert egybol valotlan dolgokkal jott nekem😊
Megnéztem, talán nem ezt írtam a 15073-ban? Itt az a különbség, hogy te nem elõzted meg Robit, de ilyet én nem is állítottam.
lol Prezsi tudod te nagyon jol hogy levegoben nem kanyarodik a kocsi es csuszva erkezel a kanyarba!!!! tehat vedhetetlen!!
Mielott jonnel azzal hogy walaki is jott es csuszott igen am csakhogy en endesen fekeztem neki sem mentem volna mert elottem volt joval nem latszott a dombtol hogy elesik! ha latom nyugodj meg kikerulom !!! ahogy Paleet a mostani versenyen!!
Na akkor mond tovabb eddig egy sem jott be!! meg dontetlenre sem!!!
Mielott jonnel azzal hogy walaki is jott es csuszott igen am csakhogy en endesen fekeztem neki sem mentem volna mert elottem volt joval nem latszott a dombtol hogy elesik! ha latom nyugodj meg kikerulom !!! ahogy Paleet a mostani versenyen!!
Na akkor mond tovabb eddig egy sem jott be!! meg dontetlenre sem!!!
Hagyd már Prezsi...egy az egyben olyan mint sodi...föl sem veszi, ha valami értelmeset mondanak neki...épp ezért nem is érdemes leállni vele...
😄DDD vicces vagy neki megy a falnak en majd megalok apolgatni 😊)))
Ugye kulomben mik latszanak egy replayen? erdekes elsore nem voltal ilyen solyomszem mert is?
Ugye kulomben mik latszanak egy replayen? erdekes elsore nem voltal ilyen solyomszem mert is?
Simán elmehettél volna jobbról, akkor nem állítod menetiránnyal szembe. Egyedül ott elõzted meg, én arra gondoltam.
Az 1.-vel kapcsolatban azért annyit megjegyeznék, hogy ha láttad hogy ott jön a pálya jobb szélén, miért nem hagytál neki helyet, mert te csak mentél egyenesen tovább az ideális íven, tehát várható volt, hogy össze fogtok koccanni, hiszen máshová nem mehetett onnan már. Az általad bemásolt 4. képen tisztán látszik még elõtted a jobb oldalon, de te csak mész tovább és húzol rá az ívre. Ez nem szabálytalan, de nem is túl fair beszorítani a versenytársadat. Az ismétlésen jól látszik, hogy GSiZsoltit látod a jobb szélen, de te már tekered jobbra a kormányt, elõre látható volt, hogy így neki már nem lesz elég helye.
ja es ugye nem arra gondolsz remelem amikor elesik magatol elottem es keresztben all az uton en meg le erkezem az urgatorol!!!!! ugyais 10 meterrel elottem van ugy esik el😄DDDD
erdekes elobb meg arra hivatkoztatok hogy a koccanas semmi fele keppen nem szabalytalan!! erre most igen😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de ne bevalalom!!! csak tortent elotte egys es mas😄D
na szoljal es megcsinalom a shotokat megint bukta lesz erosen!! csak ha bele kezdtel valald be vagy vond vissza😄
"5 igen ez teny kicsit folidegeitett" -
Szerinted TE akkor ott szabályos voltál? IGEN vagy NEM?
"elfelejtetted oda irni hogy meg kiloktek lol" - Hol? Lol... Hol? Lol...
Szerinted TE akkor ott szabályos voltál? IGEN vagy NEM?
"elfelejtetted oda irni hogy meg kiloktek lol" - Hol? Lol... Hol? Lol...
z erdekes egy anyazas vam osszesen!!! utanna hozza szolsz 15x egy teljesen mas topicban fel ora multva hozza szolok es BAN😄DDD most hogy van ez vagy megint hazudsz?
most csinaljak megint kepet!! hogy robit egybol vissza engedem amikor meglokom es keresztebe all??
Prezsi szoljal csinalom! elobb ketszer nem sikerult hatha a harmadik bejon!!
Prezsi szoljal csinalom! elobb ketszer nem sikerult hatha a harmadik bejon!!
mondtam, hogy ideiglenes, ugyanis csak az undorító primitív anyázásodat olvastam, amikor szóltak
vissza fogod kapni a jogodat, de addig ne álmodj róla, amíg fesztivál van
majd ha kialudtad magad
vissza fogod kapni a jogodat, de addig ne álmodj róla, amíg fesztivál van
majd ha kialudtad magad
Riszpekk
aha! 😊
Mondd már meg, hogy a 4-10. körig Gergõ, Csti vagy Kf1 Robi közül a három emberbõl ki elõzött meg szabálytalanul, mert ezt is húszszor elmondtad, hogy utána azért kerültél hátrébb, mert lökdöstek.
Megnéztem újra a Kf1Robis részt, a 12. körben csak meglökted, de akkor még nem mentél elé, a 13.-ban elõzted meg, amikor menetiránnyal szembe fordítottad és ez így maradt a 16. körig, ahol állítólag azért vesztettél pozíciót, mert Crazyvan meglökött. Akkor elõzött vissza Kf1 Robi is. Ott engedtel el vezeklésbõl Robit vagy Crazyvan lökése miatt vesztettél pozíciót?
A 2-esnél az egyenesben húzódtál jobbra pedig tudtad, hogy Walaki ott van a fal mellett nem? Kis helyet hagyhattál volna ott szerintem.
Mondd már meg, hogy a 4-10. körig Gergõ, Csti vagy Kf1 Robi közül a három emberbõl ki elõzött meg szabálytalanul, mert ezt is húszszor elmondtad, hogy utána azért kerültél hátrébb, mert lökdöstek.
Megnéztem újra a Kf1Robis részt, a 12. körben csak meglökted, de akkor még nem mentél elé, a 13.-ban elõzted meg, amikor menetiránnyal szembe fordítottad és ez így maradt a 16. körig, ahol állítólag azért vesztettél pozíciót, mert Crazyvan meglökött. Akkor elõzött vissza Kf1 Robi is. Ott engedtel el vezeklésbõl Robit vagy Crazyvan lökése miatt vesztettél pozíciót?
A 2-esnél az egyenesben húzódtál jobbra pedig tudtad, hogy Walaki ott van a fal mellett nem? Kis helyet hagyhattál volna ott szerintem.
na jó, ha azt hitted, hogy a pszichiátered szeretnék lenni, rábasztál, mert nem érdekelnek a lelki bántalmaid
remélem, Prezsi komolyan vette, amit írtam, és utólag levonja a pontot Walakitõl
na viszlát, ennek semmi értelme
remélem, Prezsi komolyan vette, amit írtam, és utólag levonja a pontot Walakitõl
na viszlát, ennek semmi értelme
Riszpekk
pl a BAN az elszomorito volt tudod!!! moderalasra nem szoltam semmit csak rohogtem😊) csak erdekesen fogott a radir nem ott moderaltal ahol anyaztam az azota is benne van!!
hanem a kedvenc mondasom nem tudom mi falyt annyira benne
hanem a kedvenc mondasom nem tudom mi falyt annyira benne
hat ha nem jottel ra hogy mert akkor sajnalom😞((
egyebkent a kutya ugat meg en kozvetlenul verseny utan! most te ugatsz en beszelek!!
egyebkent a kutya ugat meg en kozvetlenul verseny utan! most te ugatsz en beszelek!!
utoljára kérlek, ne a lelki nyomoroddal traktálj, hanem ugasd el, miért csinálod ezt, MI A CÉLOD?
Riszpekk
Nem is vartunk mast a nagy Freaktol duma van azon kivul egy minusz jel😄DDDDDDDDDDDDD
meg hazudik is mint a vizfolyas😊)))
meg hazudik is mint a vizfolyas😊)))
😄DDD szep ezt lecopyztam ezen jokat fognak rohogni😊))))))))
Te is ott hagytad ugy tudom sima kis pocs biro vagy semmi tobb😊)))
tisztazzuk en nem csinaltam benne semmit jol hazudsz😊) pl egy komplett weboldalt hoztam! amit nem voltal kepes frissiteni😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csinaltam a nepnek skineket\videokat Voltam biro en is ugyemlekszem!!!!!
En gyozkodtelek hogy ne hagys ott az LFS ligat az oldalt mint a szart egyik naprol a masikra😊)))))))))))))
na akkor most mi is van?
Te is ott hagytad ugy tudom sima kis pocs biro vagy semmi tobb😊)))
tisztazzuk en nem csinaltam benne semmit jol hazudsz😊) pl egy komplett weboldalt hoztam! amit nem voltal kepes frissiteni😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csinaltam a nepnek skineket\videokat Voltam biro en is ugyemlekszem!!!!!
En gyozkodtelek hogy ne hagys ott az LFS ligat az oldalt mint a szart egyik naprol a masikra😊)))))))))))))
na akkor most mi is van?
most én leszek Dévényi Tibi bácsi, neked meg dobtam egy arany labdát, na ki vele, mitõl lennél boldog?
Riszpekk
ha veletlenul azt mondanad hogy en irtam rolad😊))))
"sincs kedvem... hívjátok szuperment" hmm ketten vitattuk meg a dolgokat az a hivjatok erdekes ebben a helyzetben😄DDDDDDDD
"sincs kedvem... hívjátok szuperment" hmm ketten vitattuk meg a dolgokat az a hivjatok erdekes ebben a helyzetben😄DDDDDDDD
Jacek, ne ugass, hanem közöld szépen mi a faszt akarsz?
Csak mondanod kell, és az lesz, azt meg kurvára felejtsd el, hogy te mondod meg nekem, mit csinálhatok, mert a helyzet úgy áll, hogy legtöbb munkám NEKEM volt abban a bajnokságban, amiben leginkább csak rinyáltál, sírtál, jajgattál, óvtál, kétszer otthagytad, és most, hogy semmi közöd hozzá, tovább ugatsz, mint egy szaros ovis, holott már a kibaszott világon semmit nem tudsz változtatni az eleve tét nélküli helyzeten.
Szóval megkérlek mégegyszer, ne okoskodj, mert az nem a te pályád, csak közöld, mivel tömhetjük be a bömbölõ pofádat, és meg fogod kapni, megígérem.
Ki vele!
Csak mondanod kell, és az lesz, azt meg kurvára felejtsd el, hogy te mondod meg nekem, mit csinálhatok, mert a helyzet úgy áll, hogy legtöbb munkám NEKEM volt abban a bajnokságban, amiben leginkább csak rinyáltál, sírtál, jajgattál, óvtál, kétszer otthagytad, és most, hogy semmi közöd hozzá, tovább ugatsz, mint egy szaros ovis, holott már a kibaszott világon semmit nem tudsz változtatni az eleve tét nélküli helyzeten.
Szóval megkérlek mégegyszer, ne okoskodj, mert az nem a te pályád, csak közöld, mivel tömhetjük be a bömbölõ pofádat, és meg fogod kapni, megígérem.
Ki vele!
Riszpekk
Prezsi en csinalok a kettesrol is videot kepeket ha akarod csak soljal hogy akarod csak nehogy megint befurodjel!!!!!!
mamimum elmehetsz megint a sunyiba es miutan vissza tertel egy erdekes szabalyokkal ellentetes itelettel😊)
En mondtam van idom ide irogatni😄
En mondtam van idom ide irogatni😄
te ugattal itt bele a dologba!!!!
Nem en csinaltam segget a szambol en gondoltam te se ugatsz bele a dolgomba ha vissza olvasol sehol nem talalsz Freak nevet lolvagy megint!!!!
En ugy emlekszem te csak biro vagy a bajnoksagot atadtad Prezsinek szoval milyen alapon osztogatsz parancsokat neki😊)))))))
Minek jossz ide ugy latom erdekel hogy egyre jobban kiderul hogy nem igazan voltal korrekt a dologban!!
Nem en csinaltam segget a szambol en gondoltam te se ugatsz bele a dolgomba ha vissza olvasol sehol nem talalsz Freak nevet lolvagy megint!!!!
En ugy emlekszem te csak biro vagy a bajnoksagot atadtad Prezsinek szoval milyen alapon osztogatsz parancsokat neki😊)))))))
Minek jossz ide ugy latom erdekel hogy egyre jobban kiderul hogy nem igazan voltal korrekt a dologban!!
na jó, ha már sikerült segget csinálnod a szádból, és hozzám ugatsz, akkor megkérném szépen Prezsit, hogy vegyen el kibaszott 10 pontot Walaki pontszámából, írja ki az oldalra, hogy a versenybíróság elnézést kér Jacektõl, és ezennel beszünteti a mûködését
és ezt komolyan mondom
de AKKOR VÉGRE BEFOGOD AZT A KIBASZOTT IDEGBETEG SÍRÓS POFÁDAT
és ezt komolyan mondom
de AKKOR VÉGRE BEFOGOD AZT A KIBASZOTT IDEGBETEG SÍRÓS POFÁDAT
Riszpekk
Prezsi ezt te komolyan folytatni akarod mert egeszen veletlenul 90% ki fog derulni hogy nem igaz!!