16311
-
#15286 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ok latom ezzel is megbekeltel??? ez is bele fer :DDD
itt mar bocsanat nem atirtak hanem ujat irtak helyette teljesen mast!!! -
#15285 Igen, elvileg át lehet írni. -
[Walaki]D`Lair #15284 ehhh...most akartam írni egy idevágó dolgot a polgári körökkel, meg a fityisszel kapcsolatban, de inkább nem csinálok polfórumot a topikunkból..:D -
#15283 akkor a Biroi testulet atirta a hozza szolasom!!! es banolt:))
igy jo!!! -
#15282 Jacek! Én még soha egyetlen hosszászólást nem szerkesztettem, kettőt töröltem össz-vissz a fórum fennállása óta azokat is a rasszista jellegük miatt. 12:32-kor jézusom(!) fél órával ezelőtt itt írtam neked, hogy nem írtam át semmit, erre te ismét "szerkesztitek" ugyanazt írod, amire már te is válaszoltál szinte azonnal! Folyamatosan ismételgeted önmagad, a hazugságos dologra is válaszoltam, idéztem is, de te csak egyfolytában ugyanazt szajkózod tíz hozzászólásonként. -
[Walaki]D`Lair #15280 Én meg azt hittem, hogy sokkal szarabb leszek a rally rev.-en....de mégse...sőt...egész elfogadhatóan mentem... -
#15279 mindegy valahol nagyon ragyurt es ment mint allat:) -
#15278 Hozza szolas szerkeszte az azt takarja hogy kitorlom a hozza szolast es beirok egy masikat??????
nyihahahahahahahahaha -
[Walaki]D`Lair #15277 Rally reversed... -
#15275 Latom ez is bejon neked csak akkor azt nem tudom ilyen semmisegen hogy "lavirozas" mert serrtodsz emg most pont azt csinalod:DDDDDDDDDDDDDDD -
#15274 :DDDD igen erdekesen szerkesztitek a hozza szolasokat:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #15273 jajj ne állíts már be úgy mintha én lennék minden rossz okozója :))))) -
#15272 A moderátori jogok felvétele sikerült!
Az alábbi jogokkal rendelkezel:
Hozzászólás törlése
Hozzászólás szerkesztése
Témák törlése
Témák szerkesztése
Témanyitás
Látható IP címek
Most mit kell tennem? -
#15271 Ha amit a biro tarsad muvelt! mivel te is admin\biro vagy ez a tied is:) -
#15270 Ezt most miért is? -
#15269 Ahol ragyurtal ott kurva jol mentel azt hiszem GP volt na az meglepo volt -
#15268 :DD sok sikert -
#15267 jo csak mivel te is admin\biro vagy teged is minosit!!!
Ne gyere azzal hogy de te meg mit csinalsz!!!!
Ez mi atirom a masik hozza szolasat:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15265 Biztos szamodra is ez termeszetes dolog hogy az admin atirja a hozza szolasod:FFFFFPPPP -
#15264 Tudod, hogy én alapvetően liberális természetű vagyok, a diktatórikus módszer nem kenyerem :) -
#15263 Eppen elkoszontem ha nem lattad volna es nem en kezdtem el de gondolom ezt nem latod!!!!!!
erre atijak a hozza szolasom amikor eszre veszem banolnak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15262 Ok igyal joetvagyat:DDDDDD
Ez mekkora uber remelem ez sem serti a nagy onerzeteset:)))) ez a kis korrekt huzas:DDDDD -
dashed_ #15261 Jacek.. odajottel a forumra es megint elindult a vita.. erre nem kivancsi senki es toroltek.. ennyi.. ugyis Prezsivel vitazgatsz mar csak ugyhogy siman le tudjatok rendezni icqn vagy nyissatok a gumiba egy topicot ennek azt kesz.. nemertem mert kell az lfs foruman elkezdeni a vitat + meg ittis errol vitazni nemistutom mar hany nappal az incidens utan. -
#15260 Remelem a hozzaszolas atiro biro tarsad melett allsz teljesen:)))))))))))
atirja\eszrevesze\BAN\regnelkul nem olvashato :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15259 Jacek én most iszok egy kávét :) -
#15258 Upsz ez célfotós volt. -
#15257 Erre megint az jön majd, fél órán belül negyedszer, hogy "Prezsi el kezdett hazudozni" :) -
#15256 :DDD de ez nagyon szeles mosolyt csal az arcomra amit freak muvelt:DDDDDDD -
#15254 :DDD Dashed te nem latsz vagy mi??
bementem beirtam hogy bege annyi csao!! Prezsi emgint elkezdett hazudozni!!!!!!
irtam kettot hogy nem irok oda!!
Erre atirjak a hozza szolasomat Banolnak es mar a forumot sem lehet olvasni?????????
Igen biztos etikus:DDDDDDDDDDDDDDDD ezek az adminok\birok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15253 Jajj! Hét perce nem történt itt semmi most ezt mé'? -
dashed_ #15252 te jottel megint lfs oldalra sirni...
megis ertem hogy toroltek onnan. sry de ez a velemenyen.. senki nem kivansi mar a sirasodra. itt se de plane nem ott..
amugy mind1.. nem tudom miert nem tudom ezt ugy ahogy van elfelejteni.. lepj tovabb eld az eleted.. pisz. -
#15251 :DDDDDDDDDDDDDDDDD mar csak ide tudok irni megint kaptam egy BAN-t szoltam 3-at semmi serto nem volt benne !!!
Es a forumot mar nem lehet olvasni csak bereggelve megagigalol -
#15250 Na igy mint zart beltenyeszet!!!! egymas kozott azt hazudoztok amit akartok:DDD -
#15249 Gratulalok!!!!! Prezsi remelem azonosulsz a Freak baratoddal!!!!!! aki ki banolt megint tok alaptalanul!!!!!!!!!! es meg a forumot sem lehet olvasni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
dashed_ #15248 szerintem ezt mar nyugodtan be lehetne fejezni..
Le lett rendezve tegnap a Walaki "ügy" szal mostmar ha lehet ne basszatok szet jobban a topicot.. + szerintem erre mar senki nem kivancsi -
#15247 Na mar olvasni sem lehet a forumot:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15246 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15245 lehet hogy jo pofa:))))
nem zavar hidd el csak amikor valotlant allitasz:)) tudod te mit csinalsz en ezzel tisztaban vagyok:DD -
#15244 Ja akkor korrekt Biro tarsad volt!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15243 Ne használd a királyi többest én nem írtam át semmit.