16311
-
Pitti #15407 Hol? egy linket please... -
SE #15406 "Yeah that's a pile of crap 69Muscle. You've made it up in your head.
There weren't any promised release dates.
We said it would be this week and now we expect it tomorrow." -
[Walaki]D`Lair #15405 Ott van az... -
Pitti #15404 lehet, hogy van benne valami...
Amugy altalaban a logitech le szokta venni az oldalarol a mar nem gyartott termekeket. Lasd a piros Momo force sincs fenn.
Valami gaz van a gyartassal az tuti -
Vertic #15403 vicces, a logitech oldalán nincs ott a buy, meg compare prices gomb a racingnél... most akkor mi is van? :) Azt hallottam egyébként, hogy felfüggesztették a gyártást vmi konstrukciós hiba miatt, és bizonytalan ideig szünetel a gyártás... szal nem tudom -
Pitti #15402 Mondjuk annak ellenere, hogy a logitech is azt mondja hogy a racing-et meg gyartjak, sajnos en is kezdek benne ketelkedni... :-( -
Pitti #15401 Ha a neten nezed, nagyon sok helyen lehet talalni. Az arlistakon fennt van mindenhol, lustak kitorolni. Viszont ha felhivod telefonon akkor mar "sorry epp elfogyott". :-(
De rendelesre szivesen hoznak. :-)
Egy-ket helyen mondjak csak azt, hogy nem kaptak meg mar egy ideje a rendelesuket.
Van magyarorszagon a hivatalos logitech importor aki minden nagykereskedesbe szallitja a termekeket. Es O is csak azt tudja mondani, hogy nem jott februar ota az orszagba.
-
Vertic #15400 Pitti:
Momo racing van pl. a Hertánál:
www.herta.hu -
SE #15399 He-he-he...!
Fake! -
#15398 hwsw fórumon azt írták, hogy megszűnt a gyártása, akárcsak a MS Sidewinder FFB-nek. Sorry :( -
[Walaki]D`Lair #15397 -
#15396 de Toya en abban Topicban mikor szoltam hozza ! kepletesen elkuldtem az anyjaba? ja hogy szoltam hogy mert szolnak bele!!!
Szamodra a donto 1db anyazas ugyan annak az embrenek megigerese hgoy megverem ! nem ugy ahogy te irtad hogy Walaki megverese! meg nem vertem meg!!!
De azon hogy valaki atirja a masik hozza szolasat!! azon hamar tullepsz!!! nem moderalja!!! hanem atirja es a sajat szoveget helyezi oda! hmm van kis kulombseg stb......
De en veled nem szeretnek vitazni! ugy erzem en nem kotottem beled! te altjottel ide szoltal hogy ne flameljek(3 hozza szolas ket nap alatt) es megfenyegettel hogy marpedig te szoltal am masnak is!!! szerintem zarjuk rovidre mert nincs ertelme en nem mentem hozzad barmivel is te jottel ide!!!
Moderalas kulomben ok termeszetes dolog! talan 3 het utan most mar kivette az anyazast de valszeg az meg ott van:DDDDD egy viccert hamar jott a BAN
Masodik alkalommal semmi csunyat vagy hasonlot nem mondtam!!! egyszeruen el akarta kerulni hogy en beirjam hogy atirta a hozza szolasomat ez etikus mi!!! de ez sem szamit ugye:))) -
Pitti #15395 Budapesten felhivtam szinte az osszes boltot viszonteladot, meg nagykert, sehol nincs :-(
Dunantulon probalkoztam meg Dunaujvaros, Fehervar, Veszprem...
A neten megtalalhato boltok szinte mind kilove, ezt hajtom mar 4. hete :-( -
Pitti #15394 Momo racing kormany sincs az orszagban, a logitech importor februar ota nem tudja miert nem erkezik meg a szallitmany. Ezert keresek most olyan helyet valami eldugott boltot ahol az egyik sarokban maradhatott meg egy regi darab.
De meg hasznalt is jo, viszont tuti, hogy akinek ilyen van az nem adja el :-) -
Toya #15393 Momo Force egy limitált példányszámú kormány és már szinte egyáltalán nem lehet szerezni magyarországon.
Momo Racing (kis Momo) ezt bármelyik boltban megkaphatod ajánlom a http://www.depo.hu címet. -
#15392 A depo.hu-n elvileg van két cég, amelyik forgalmazza, E-Connect ONLINE SHOP és a PcLand.
-
Pitti #15391 Tudod, azert kerdeztem itt, mert mar bejartam a fel orszagot egy ilyen kormanyert. Nagyon sok helyen erdeklodtem mar, de nem kaptam valaszt, amit en ugy ertelmezek, hogy nem tud senki. Mert ugye ha nem tudok akkor nem szolok.
Viszont sehol nem kotottek meg belem ilyen hulyeseggel, hogy momo racing force nincs.
De ezek szerint itt igy fogadjak az uj embereket. -
Toya #15390 De ez kettőtök dolga, nem tartozik senki másra. Amúgy miért csak veled teszi ezt meg (ha megteszi), szerinted véletlen?
Az viszont hogy mindenki elküldtél képletes a k.anyjába a LFS fórumba aki ellened mert szólni az már nem magánügy (és ez addig ment amíg ki nem tiltottak).
Könyörgöm olyan emberekkel veszekszel akikkel együtt versenyeztél vagy együtt versenyzel.
Ennyire nem érdekel mit gondolnak rólad? -
[Walaki]D`Lair #15389 :) -
#15388 skacok védjétek le a jogokat mert jön egy brazil csóka és innen fogja lopni a szappanoperához az 5leteket :P -
Pitti #15387 Walaki: kossz szepen a segitseget... -
[Walaki]D`Lair #15386 Talán próbálkozz számítástechnikai cuccokat forgalmazó boltokban... -
#15385 Azert kellett a gyorss ban megint:DD gyorsan eltakaritotta a mocskat:DDD -
#15384 Ja tuti ra mentem most megnetem persze mar torolte azt a hozza szolast is azota:DDDD -
#15383 probald meg ezt Freakal!:)))))
A banol teljesen mas topicban teljesen mas hozza szolasert! atirja a hozza szolasomat szo nelkul! mikor eszre veszem banolja az uj nickemet is?
Ha mar itt tartunk konnyen mondtal velemenyt errol is mondanal valamit?? nem kotelezo!! egy no comment eleg:)
-
#15382 es ugy latom most sem mentem at a nascar topicba!! pedig tunek mit irni oda elhiheted!!! -
Toya #15381 "De amikor a bartodat anyaztak le erdekes nem sokat szoltal:DDD"
Tényleg, biztosan nem szóltam.
Tudod számomra létezik az ICQ is és bizony nem keveset beszéltem erről Norbival.
Érdekes ők emailben letudták rendezni egymás között ezek után. -
#15380 2 nap alatt 2db beirast te Flamenak minosited??? egy SG forumon?????????
Ugy tudom van hivatalos nascar topic??????
De amikor a bartodat anyaztak le erdekes nem sokat szoltal:DDD -
#15379 lenyeg nem erdekel ahogy mondtad!! de 1db anyazas es kb 8x beigert veres igen:DDDDDDDDDDDD1 embernek mindissze!!! akivel tobb honapja vitam van!! -
Toya #15378 Tudom, tudom.
Csak tudod nem ment 200-ra a vérnyomásom amikor a NR2003 fórumba megláttam ám a témához szorosan kapcsolódó kicsinyes beírásaidat.
Igazából azt nem értem, hogy miért jó neked ha pezseg körülötted a levegő? -
Pitti #15377 Hmm, szoval
Walaki: azt irtad, hogy
Van
Momo force
Momo racing
Nos hat ha van, akkor azt is tudod, hogy hol? :-) -
#15376 En tegnap pl befejeztem masok nem birtak ki:) -
#15375 Jo Toya szerintem hagyjuk egymast!!! -
Toya #15374 Kutyát nem érdekli a lényeg.
A bányászbéka segge alá már azért ne menjünk le.
Írtam a másik fórumba is, hogy a "vélt vagy valós sérelmeid" - nem feladatom, hogy ezt eldöntsem.
Egyáltalán foglaltoztat téged ez a kérdés vagy a flame az életed? -
#15373 :DDDD -
#15372 Már rég kirugtunk :PPP
:D -
[Walaki]D`Lair #15371 ezt mondtam már én is sokszor :DDDD -
#15370 Jacek jó munkásember -
#15369 De nyugodtan mond azt nekik hogy rugjanak ki az F1 ligabol is:DDD -
Toya #15368 No comment.