16311
  • Prezsi #6541
    Hát a NetKaron Imolában
  • Kf1Robi
    :))) Nem hiszem hogy ebben a sorozatban azon a 2 ponton fog mulni a bajnoki cimem :)). Szoval abszolut nem az a lenyeg.
  • Kf1Robi
    Ok, de ugyanugy vissza lehet olvasni, hogy tegnap. du. meg tobben bizonytalanok voltak.
  • Jacek
    vasarnap este viszont meg lett mondva hogy 9 ora itt a forumon vissza kell olvasni.
  • FREAK
    max annyit tehetünk, hogy robi és redbull kapnak 1-1 pontot (vagy robi 2-t)
  • Jacek
    lol?????????micsoda?:))))
  • Kf1Robi
    Ne ertsetek felre, en nem kerem, hogy fussuk ujra a futamot, egyreszt a tobbiek szempontjabol, akik itt voltak, versenyeztek... stb nem lenne jogos, masreszrol en egyenlore ugysem tudok beleszolni a nagyok :) dolgaba (kezdo vagyok meg). Szoval reszemrol csak annyi volt, hogy szova tettem, es remelem legkozelebb, ha lesz ilyen maskepp lesz elintezve. Ami valoszinu is, hogy igy lesz marcsak az uj oldal miatt is.
  • FREAK
    ????????
  • Prezsi #6533
    Freak nem jöttél hajnalban Minizni!
  • FREAK
    hát annak én is jobban örülnék, de asszem ez elég komolytalan lenne, bármennyire is igaza van Robinak

mostmár bírjuk ki az új oldalig, ugyanis ott főoldalon lesznek a közlemények, és nem lesz több félreértés
  • Prezsi #6531
    De tudjuk, hogy ez hiba, és könnyen kiküszöbölhető.
  • Prezsi #6530
    A különleges helyzetre való tekintettel tőlem lefuthatjuk újra a B döntőt.
  • FREAK
    így van, én is ezt írtam

de LFS-ben nincs így, mivel NINCS leintve a verseny az első után, hanem mindenki szépen végigmehet a teljes távon

ha a játékbe behozzák ezt a leintés szabályt, akkor egyértelmű lesz, hogy ki hol végez, bár most is egyértelmű, ha a játék szabályai alapján nézzük

fogd fel úgy, hogy itt a táv teljesítése a cél, és sajnos Zoli nem teljesítette a távot, míg Walaki igen....
  • Prezsi #6528
    álhalad=áthalad
  • Prezsi #6527
    Ez igaz lehet.
  • Kf1Robi
    Ja az nem gond, ha keson kell bejonni, mert akarmikor lehet, csak az a problema, ha olyan van mint pl tegnap, hogy nem tudok rola, mert nyilvan nem vagyok folyton itt, hogy barmelyik percben megtudjam nezni, hogy mi a helyzet...
  • Prezsi #6525
    Rosszul fogalmaztam. A versenyt abban a körben intik le, amikor a győztes álhalad a célvonalon. A többiek teljesítményét addig a körig kell figyelembe venni. Forma1-ben is, ha kiesik valaki az élről az utolsó körökben, számtalanszor előfordult, hogy ilyenkor is kapott értékelhető eredményt 1 vagy több kör hátránnyal. De szerintem ez a többi pályaversenyen is így van.
  • FREAK
    "ha nem nyomsz padlógázt"

PADLÓFÉKET, of course
  • FREAK
    csak mert nem értettem

tehát vasárnap este is bent vagy??
  • FREAK
    miért csúszna meg??? ha nem nyomsz padlógázt, nem csúszik meg, viszont ha mondjuk az utolsó 20 méteren érzed, hogy kevés lesz a fék, és csak 600-on vagy, akkor már nyomhatod, viszont 900-nál még mindig ott a pedálút egynegyede, amivel garantáltan meg tudod fogni a verdát, és mivel a hátsó kerekek nem blokkolnak, még kormányozni is tudsz
  • Kf1Robi
    Ja, melohelyrol... miert?
  • Prezsi #6520
    Akkor előbb megcsúszik az autó, tehát gyengébb a fékhatás. 600 fölé nem nagyon érdemes vinni szerintem.
  • FREAK
    nem értem, a versenyt is melóhelyről nyomod?
  • M@TriX
    Kipróbáltam VodaNET-el az LFS-t a szerverek 600-800 ping között mozogtak. :)
    Így inkább még tolom a dolgot amíg rendes netem nem lesz. :)
    Addig gyakorlok. :)
  • Kf1Robi
    "De fasza" :(( Most latom, hogy tegnap volt a donto. Tudjatok en melohelyrol nyomom, ugyhogy nem tudom akarmelyik percben megnezni, hogy mi ujsag... masreszrol, du. 3 korul meg csak felvetesek voltak, (hogy akkor legyen 9-kor?). Erre en 1/2 6 korul rakerdeztem, hogy mi a vegleges, de 6-ig nem jott semmi valasz. Igy hazamentem. Szoval ez igy eleg gaz volt. Legalabb az lfs oldalon fent lehetett volna a halasztott idopont. Na mind1. Remelem ha legozelebb is ilyen tili-tolizas lesz a versenyekkel, egy kicsit hatarozottabban lesz kijelolve az uj idopont.
  • FREAK
    na igen, ez közelít

én 800-ra szoktam állítani a féket, (GP-n 900) mert analóg fékkel nem muszály az egészet ráadni, de ha valami para van, akkor nem árt az a plusz 200Nm :))

Mondjuk nem tom, hogy a brake help ráengedi-e, szerintem nem :)
  • Ams
    nálam:
    fékerő:740Nm
    fékerőelosztás:0.83
  • Ams
    :(
  • FREAK
    ha szaggatottan fékezel, akkor jó az erős fék, de csak ha jól előretolod, mondjuk 0.85-re

ilyenkor ugyanis a szaggatás miatt nem blokkolsz le, a segge nem fog megcsúszni, mert csak gurul, és faszán tudsz kormányozni fékezés közben is
  • Ams
    140 fullgáz 2.rész:fék, 100, fullgáz
  • FREAK
    szerintem nincs
  • Ams
    köszi :)
  • donpedro25
    Ja igen, a szaggatott fékezéssel az a gond, hogy túl hosszú lesz a féktáv, ha meg növelem a fékerőt a setupban, akkor instabillá válik a járgány. Ettől függetlenül néha én is alkalmazom, de szerintem ebben a kanyarban pont nem jó.
  • FREAK
    nem tudom, megnézem
  • FREAK
    ??????????

Jézusom, melyik kanyarról van szó??
  • Ams
    a netkar-ba van egeres irányítás?
  • donpedro25
    Úgy látszik félreértettetek...

Nemcsak Norbit néztem meg, hanem rajta kívül mindenki mást is, plusz még máshonnan is szedtem le bestlap-eket. Mindezt azért, hogy legyen valami támpontom, mert korábban még nem mentem ezen a pályán. Engem nem a vezetési stílusa érdekel, hanem az, hogy kb. mi az a tempo, amivel maximum be lehet menni egy adott kanyarba. Ebből levonok kb. 15-öt, és utána a saját módszereimmel próbálkozom.

Ez a 140, ill. 130 nem tiszta, én úgy vettem észre, hogy a max inkább 160 körül van. (140-el simán be tudom venni. A gond az, hogy ez kevés.)
  • FREAK
    megkaptam, de a köv. a problémám:

azt írtad, hogy a versenyt "leintik" ha az első áthalad a célvonalon, és ez így is van a valóságban, vagyis a lekörözött versenyző nem futhatja végig a távot

viszont a játékban ilyen leintés NINCS, ezért MINDENKI TELJESÍTI A TELJES TÁVOT

persze hozhatunk egy új szabályt, és akkor Walaki ideje "+1 kör" lenne, előtte pedig Zoli végezne DNF státusszal

azt mondom, várjuk meg a 0.2-0.25 verziót, és nézzük meg, mit alkottak ezekben, mert lehet, hogy az ilyen dolgok meg lettek oldva
  • tuero
    Egérnél a szaggatott fékezés is hasznos tud lenni. Akkor nem csúszik ki a hátulja és lassulsz is valamennyire. Egyébként az első sikánhoz 140 körül érkezel és az első részt 130-al be lehet venni, tehát nem kell nagyot fékezni. Csak utána az s második kanyarjára kell ráfékezni egy nagyot, azt pedig lehet úgy, hogy egyenesbe állt az autó.
    Egyébként szerintem sincs sok értelme más vezetési stílusát "bemagolni". A legjobb módszer az, ha mész úgy, ahogy tudsz, és mindig csak egy kicsit próbálsz gyorsabb lenni az előző körödnél, és soha nem próbálsz meg pl. 110 helyett 130-al bemenni egy kanyarba csak azért mert más is így csinálta. Ha jól csinálod, szép lassan eljutsz a 130-ig is. (Húúú, ezt úgy mondtam, mintha nagyon bölcs és tapasztalt ember lennék)
    Egyébként ha mégis másokat nézel, akkor szerintem nem érdemes multiplayer replayt nézni, csak gst-t. Az mpr-ben jó, ha másodpercenként 3-4-szer kapsz információt a másik játékos helyzetéről, szóval teljesen szaggatottan látod, hogy ő mit is csinál, ami torzít a valóságon.
  • Ams
    egeres irányítás van?