16311
-
#6581 persze, sok tekintetben a nullán van, de a fizikája kimagasló, és ez a lényeg, erre lehet építeni -
Marki.. #6580 Nem jön a rar Jacek. -
#6579 persze de jopofa nezd meg a hihetetlen LFS Renaultot:DDDDD -
Marki.. #6578 NetKar:
Régebben egyszer én is kipróbáltam, tegnap meg az új bétát, de valahogy nem vagyok elragadtatva tőle, még akkor sem , ha a Ferrari 360 Modenával mentem :D
Nem tudom mi lesz ebből a project-ból, de nem igazán jön be. Talán amit ki tudnék emelni, az az, hogy az autók modellezését megpróbálják a legélethűbben megvalósítani. De még így is rengeteg a hiba benne. -
Marki.. #6577 Ja André leírása nem rossz, de ne felejtsd el, hogy 0.1-ben még elég sok beállítás nem úgy működik, ahogy kéne(pl:anti-roll, keréknyomás, stb.) Alul- és túlkormányozottságot sokféle képpen lehet elérni, de az összes beállításnak egyszersmind összhangban kell lennie egymással. A legegyszerűbb az, ha kimész, megteszel pár kört, leteszteled az autót, majd amik nem tetszettek benne, azokon állítasz, de vedd figyelembe, hogy ha valamit elállítottál, akkor valószínüleg mást is utána kell állítani, ugyanis ezek összefüggésben vannak egymással. Olyan is előfordulhat, hogy egy bizonyos kanyarban ld.pl.:GP track 2. "S" kanyart, jó ha egy picit túlkormányozott a kocsi amikor gyorsítassz a kanyarból kijövet. Szóval ez a beállítás dolog azért elég bonyolult, de szerencsére nem csak ezen múlik minden. -
#6576 kicsit olvass vissza -
#6575 kipróbálom -
Kacsa_ #6574 Lama kérdés: Mi az a netKar?
Leszedtem valami driftmixet az LFS oldalról. Bazz beszartam amikor megnéztem. Turboval ilyen látványosan? Ezt nem valami cheattel csinálták? -
#6573 Ja netKar Freak jok a replayek csak nevezd at valami rovid nevre tehat semmi krix krax:)) es lass csodat megy -
#6572 Visszaterve a setupokra... Merthogy en meg ott tartok, hogy egyaltalan nincs egy kiforrott beallitasom, mindig valtoztatok valamit, aztan lehet tok szar iranyba haladok. Ha atgondoljuk mit kell elerni egy elsokerekes autonal, kb ott tartunk, hogy egyenesekben mennyen ahogy tud, az egy dolog..., a lenyeg hogy fektavon stabil legyen es inkabb kicsit alulkormanyzott, mint tulkormanyzott hiszen epp a hajtasbol adodoan eleg nehez korrigalni ellenkezo esetben, a tobbi szakaszon, pedig az ellenkezojere van szuksegunk, azaz tulkormanyzottsagra, hogy ellensulyozzuk az elsokerekhajtasbol adodo alulkormanyzottsagot. Persze nem mind1, hogy mikozben ezt elerjuk mennyi mechanikai tapadast nyerunk vagy vesztunk (mas jellegu nincs is). Na ezt csak azert irtam le, hogy megkerdezzem, nektek mi a velemenyetek, tok mas jellegure allitjatok a kocsit, vagy kb ez a cel.. Es ha igen akkor mi alapjan? En eddig a legjobb leirast André oldalan olvastam. (((de attol meg eleg kezdo vagyok a dologban, mert az eddigi setupjaimnal, mindig volt meg 2 szarny, na meg hatsokerekhajtas... :) ))) -
#6571 netKar:)) ha mar van benne Formula Reanault takoltam egy Renault LFS POWA skint:))))))
Nem valami nagy extra de amik benne vannak azok kriminalisak:))
itt van
lehet rohogni:)) a Cars\frenault\skin ide kell berakni -
#6570 - s kanyar vételi technika: 160-nal azt a kanyart????? km/órában gondoltad? Az első s-ről van szó? Fizikai képtelenségnek tűnik. De mindegy. A sok okosság, amit összehordtunk lehet, hogy semmit sem ér. Teljesen más vezetési stílusok és más beállítások vannak. Lehet, hogy a te beállításod arra a kanyarra nem jó, máshol meg igen.
- Walaki/Zoli eset, lekörözés problémakör: Lehet, hogy az lfs-ben nincs vége a lekörözött versenyének, ha leintették, de azért gondoljátok el a következő esetet: 2 ember is le van körözve, egymással harcolnak az utolsó körben. Az egyik meg nekimegy a célvonalon már áthaladt győztesnek, aki lelassított, mert már számára vége a versenynek. Szóval egy ilyen eset újabb bonyodalmakat okozhatna, meg újabb 2 fórum oldal megtelne az ezzel kapcsolatos hozzászólásokkal.
- Robi: Én is úgy emlékszem, hogy a 9 óra le volt fixálva. Persze mindig rohadt sok hozzászólás van, és a fórumon tényleg nehéz kihámozni a lényeget. Sajnálom, hogy lemaradtál róla.
(Már megint sok okos és bölcs dolgot mondtam, király vagyok :DDDD!!!!) -
#6569 neked sem kell éröltetned magad olyan fanatikus fejjel :-DDD -
[Walaki]D`Lair #6568 Na majd eljátszom én is az agyhalált....(bár neked még játszanod sem kellett:))))))) -
#6567 Marha :-DDDDDD pont ma voltam katonai szűrővzslantáson :-DD és én nem leszek katona :-DDDDd -
[Walaki]D`Lair #6566 A HAZÁÉRT
MAGYAR HONVÉDSÉG
TUDNIVALÓK
a sorkötelesek számára
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FELEJTSENEK EL!!!!!! -
[Walaki]D`Lair #6565 Akkor majd a HSF Team bebüntet mindenkit :DDDDD
AMÚGY MEG A BÜDÖS KURVA ISTEN BASSZA MEG A MAGYAR HONVÉDSÉGET, HOGY MI A TETVES PUDVÁSFASZÚ KURVA ISTENNEK KELL BEVONULNI ABBA A SZÁJBABASZOTT KATONASÁGBA????!!! NEM AKAROK KATONA LENNI!!!!! FASZKIVANMÁR!!!!! -
#6564 Schuminak biztos igaza van, de az a 4-5 hónap előnyötök itt majdnem nullázódik :) -
#6563 ez csak single demo
lesz multi is meg AI is, de a fickó majdnem teljesen egyedül kódol meg rajzol -
#6562 lol mikor volt premieren az episode I ?:-DDDDDD -
#6561 solyomszem episode II:DDDDDDDD -
#6560 Hát én is tököltem vele bazee:))De megéri.. -
#6559 de azt a sok szart nem vágom micsoda... -
#6558 talan a iranyitast ha beconfigolod akkor fog menni:D -
#6557 lol:DDD -
#6556 letöltöttem ezt a netkar izét, meg hozzá pályákat egészen pontosan 3-at, de nem akar kimenni a bocból a kocsi....vagyis megse mozdul.... -
Marki.. #6555 FREAK: "amúgy kíváncsi vagyok Marki világmegváltó ötletére, amivel meg akarja szorongatni magát :)"
Már foglalkoztam a terv részleteivel is, majd küldöm.
Freak:"bár az új autók és pályák (esetleg új fizika) szerintem véget vet a Ferrari sikereinek :)"
“Honestly, I don't think so. A good team will always be a good team. The success of a team does not stem from just one element. There are several reasons. It is like a puzzle where you need to know how to put all the pieces together. I think we have the best team and that means we will be able to react better than the others to the changes.
"Őszintém, én nem így gondolom. Egy jó csapat mindi is egy jó csapat marad.A siker soha sem csak egy elemtől függ. Annak több oka van. Ez olyan mint egy puzzle, ahol tudnod kell, hogyan rakd össze az egyes elemeket. Úgy gondolom, hogy miénk a legjobb csapat és ez egyben azt is jelenti, hogy jobban reagálunk a változásokra mint más csapatok."
Michael Scumacher, 2003.01.18
-
#6554 ezt en sem ertem am:D -
#6553 LOL :-D -
#6552 De akkor mér NetKar, meg minek a chat benne? -
#6551 csak akkor mert netKar a neve:DDD -
#6550 Ja! -
#6549 es az mi? -
#6548 szerintem Prezsi a Mini/Imola challenge-re gondolt -
#6547 Prezsi nem ertem ezt nem lehet online jatszani nem vagy hulye vagyok?:) -
#6546 Freak ha kell papy nascar demo akkor itt kesesgelj:DDDDDD
http://www.statracer.com/statracer/images/setups/SZODNr2003Demo.zip -
#6545 Na mi legyen Az A döntő ügyében? -
#6544 Ha nem lesz újrafutva, maradjon így. -
#6543 de bazz, leírtam a körömet, majd ma megjavítom :)
esküszöm, a Mini a legélvezetesebb, kár hogy nem mennek a Mini-s replay-ek
mert amúgy geci jól néznek ám ki! -
#6542 amúgy kíváncsi vagyok Marki világmegváltó ötletére, amivel meg akarja szorongatni magát :)
bár az új autók és pályák (esetleg új fizika) szerintem véget vet a Ferrari sikereinek :)