16311
  • Prezsi #6502
    Freak, mail ment A döntővel kapcsolatban.
  • Prezsi #6501
    Na jó, mentem. Bye.
  • Prezsi #6500
    Gyere te is a csetbe
  • Alexease
    Feltettem a DX9-et. Megy faszan minden. A Diagban a buta tesztet kicserelhetnek mar valami ujabbra. A forgo koca meg Xbox bujtatott reklam:))
  • Prezsi #6498
    Hé, a végén még mész egy 2:41-et
  • Prezsi #6497
    Kész, gyere a nkChat-be.
  • Prezsi #6496
    jön
  • FREAK
    2:42!! :DDDDDDD
  • FREAK
    szedjétek netkar-hoz Imola-t és nyomassunk egy Mini tesztet!!

eddig egy kört mentem az 3:01 lett!
  • FREAK
    mehet nyugodtan, nem harap
  • Alexease
    Kozuletek kinek van fent DirectX 9.0? En me nem mertem fel rakni. Nyuszi vagyok:))))
  • Alexease
    Ne mas vezetesi stilusat probald megtanulni. Probald "erezni" a kocsit es kitapasztalni. A sajat biztos hogy jobb lesz, mert azzal barmilyen palyan megalod majd a helyed, es akcioban is tudsz majd korigalni.
    Persze azert nem art egy ket altalanos dolgot betartani, megfogadni.
  • FREAK
    na igen, de ők sem ma kezdték, volt rá fél évük....
  • Alexease
    Ja:))
    De erdemes kiprobalni (GeneRally). Nagyon veszelyes.
    Amikor legeloszor feltettem, legalabb egy orat nyomtam:))))
    A palya epitoje nagyon jo.
  • donpedro25
    Az a legnagyobb poén, hogy épp most néztem meg Norbi versenyét, és ő mindig egyenesbe rántja a kormányt mielőtt fékez!

Igen ám, csakhogy így olyan szűk résbe kell beletalálni, hogy térdig ér majd a szakállam mire megtanulom... :)
  • Alexease
    :)
  • FREAK
    na ha ez meglesz fullban, indul a NetKar magyar liga!!! :)
  • FREAK
    asszem ennek kevés lesz a 2Ghz...
  • Prezsi #6484
    Official: http://driving.multiplayer.it/netkar/
  • Alexease
    Itt is egy beta autos. Ez Rally:)) Hozza adott palya editor is van. Brutalis.:) Objektumokkal, fuvel, uttal, domborzattal, vizekkel, fakkal stb. palyalt lehet osszerakni hozza, par perc alatt.
    Erdemes ki probalni, aki meg nem ismeri:))))))))
    GeneRally
  • Alexease
    :)))
  • Prezsi #6481
    Már egy órája elindultam lefeküdni, erre most kénytelen vagyok Directx9-et telepíteni.
  • Alexease
    NetCar FunPage
  • FREAK
    van hozzá valami weboldal?
  • FREAK
    ez a NetKar kiru, kurva jó a fizikája, de itt is elszabtak valamit, belső nézetből olyan keskeny az út, mint egy járda.....
  • FREAK
    Norbi ugyanezzel a szöveggel etetett meg, hogy 0.77/600 a király fékbeállítás, mert azzal kanyarban is lehet fékezni :)))))

elhittem neki én hülye :D

figyi erre sem csak egy megoldás van, ha neked ez nem szimpi, megcsinálod a saját setupodat, kanyar előtt fékezel, és utána a gázon a lábad (ujjad) vagy csak átgurulsz stb
  • donpedro25
    Na asszem rájöttem, hogy miért vagyok olyan láma az advanced pályán, most, hogy végignéztem Marki 10 körét.

Ő néhány kanyarba (pl első bal-jobb kombináció) úgy megy be, hogy miközben a kormányt enyhén ívre fordítja, egyidejűleg fékez is.

Kipróbáltam én is, és rájöttem, hogy nálam ez nem megvalósítható, vagy az egér, vagy a setup miatt. Ugyanis én akármilyen óvatosan tekerem a kormányt, ha csak egy picit is hozzáérek a fékhez, akkor azonnal megcsúszik az autó hátulja.
    Eddig kb. 15-ször próbáltam, és minden alkalommal megcsúsztam. Több setupot is megnéztem, és mindegyik ugyanolyan eredménnyel járt.

Persze én is béna vagyok, ez tény, de 15-ből egyszer legalább összejöhetett volna. (nagy számok törvénye) :)

Szóval, adjatok tanácsot, mivel lehet stabilizálni ezt a dögöt, hogy ne csússzon meg, ha egy nagyon enyhe íven haladva fékezek. Egérrel a fékerőt sajnos nem tudom adagolni.

Várom a setup ötleteket.

:)
  • FREAK
    huh bazz, első lecke:

nem menj a Ferrarival a fűre!! :DD
  • sanzik
    jo,hogy benne voltunk az elso 10 regisztraloba,igy elkuldtek ezt a suprat LFS-hez :)
  • sanzik
    jo a hangja,mi? :)
  • FREAK

Supra power büntet :DDD
  • Jacek
    elvileg ez az:)
  • FREAK
    na így mindjárt más, izzadhat Prezsi :D
  • FREAK
    nem, az első csak az eredményeket tartalmazta, nem volt file
  • Jacek
    Freak en elkuldtem neked mint a harom demot
  • Jacek
    ???
  • sanzik
    nem,ebben nincs ,de LFS klonak egesz jo:)
  • FREAK
    és ebben benne van az A selejtező? :D
  • Jacek
    innen szedd

Sanzik talalt egy kis erdekesseget a neten:D
  • FREAK
    Prezsi és mindenki, akit érdekel, replay-ek fent vannak, a futam nevére kattintva lehet leszedni.

Az A selejtező nincs meg nekem