16311
-
#6502 Freak, mail ment A döntővel kapcsolatban. -
#6501 Na jó, mentem. Bye. -
#6500 Gyere te is a csetbe -
#6499 Feltettem a DX9-et. Megy faszan minden. A Diagban a buta tesztet kicserelhetnek mar valami ujabbra. A forgo koca meg Xbox bujtatott reklam:)) -
#6498 Hé, a végén még mész egy 2:41-et -
#6497 Kész, gyere a nkChat-be. -
#6496 jön -
#6495 2:42!! :DDDDDDD -
#6494 szedjétek netkar-hoz Imola-t és nyomassunk egy Mini tesztet!!
eddig egy kört mentem az 3:01 lett! -
#6493 mehet nyugodtan, nem harap -
#6492 Kozuletek kinek van fent DirectX 9.0? En me nem mertem fel rakni. Nyuszi vagyok:)))) -
#6491 Ne mas vezetesi stilusat probald megtanulni. Probald "erezni" a kocsit es kitapasztalni. A sajat biztos hogy jobb lesz, mert azzal barmilyen palyan megalod majd a helyed, es akcioban is tudsz majd korigalni.
Persze azert nem art egy ket altalanos dolgot betartani, megfogadni. -
#6490 na igen, de ők sem ma kezdték, volt rá fél évük.... -
#6489 Ja:))
De erdemes kiprobalni (GeneRally). Nagyon veszelyes.
Amikor legeloszor feltettem, legalabb egy orat nyomtam:))))
A palya epitoje nagyon jo. -
donpedro25 #6488 Az a legnagyobb poén, hogy épp most néztem meg Norbi versenyét, és ő mindig egyenesbe rántja a kormányt mielőtt fékez!
Igen ám, csakhogy így olyan szűk résbe kell beletalálni, hogy térdig ér majd a szakállam mire megtanulom... :) -
#6487 :) -
#6486 na ha ez meglesz fullban, indul a NetKar magyar liga!!! :) -
#6485 asszem ennek kevés lesz a 2Ghz... -
#6484 Official: http://driving.multiplayer.it/netkar/ -
#6483 Itt is egy beta autos. Ez Rally:)) Hozza adott palya editor is van. Brutalis.:) Objektumokkal, fuvel, uttal, domborzattal, vizekkel, fakkal stb. palyalt lehet osszerakni hozza, par perc alatt.
Erdemes ki probalni, aki meg nem ismeri:))))))))
GeneRally -
#6482 :))) -
#6481 Már egy órája elindultam lefeküdni, erre most kénytelen vagyok Directx9-et telepíteni. -
#6480 NetCar FunPage -
#6479 van hozzá valami weboldal? -
#6478 ez a NetKar kiru, kurva jó a fizikája, de itt is elszabtak valamit, belső nézetből olyan keskeny az út, mint egy járda..... -
#6477 Norbi ugyanezzel a szöveggel etetett meg, hogy 0.77/600 a király fékbeállítás, mert azzal kanyarban is lehet fékezni :)))))
elhittem neki én hülye :D
figyi erre sem csak egy megoldás van, ha neked ez nem szimpi, megcsinálod a saját setupodat, kanyar előtt fékezel, és utána a gázon a lábad (ujjad) vagy csak átgurulsz stb -
donpedro25 #6476 Na asszem rájöttem, hogy miért vagyok olyan láma az advanced pályán, most, hogy végignéztem Marki 10 körét.
Ő néhány kanyarba (pl első bal-jobb kombináció) úgy megy be, hogy miközben a kormányt enyhén ívre fordítja, egyidejűleg fékez is.
Kipróbáltam én is, és rájöttem, hogy nálam ez nem megvalósítható, vagy az egér, vagy a setup miatt. Ugyanis én akármilyen óvatosan tekerem a kormányt, ha csak egy picit is hozzáérek a fékhez, akkor azonnal megcsúszik az autó hátulja.
Eddig kb. 15-ször próbáltam, és minden alkalommal megcsúsztam. Több setupot is megnéztem, és mindegyik ugyanolyan eredménnyel járt.
Persze én is béna vagyok, ez tény, de 15-ből egyszer legalább összejöhetett volna. (nagy számok törvénye) :)
Szóval, adjatok tanácsot, mivel lehet stabilizálni ezt a dögöt, hogy ne csússzon meg, ha egy nagyon enyhe íven haladva fékezek. Egérrel a fékerőt sajnos nem tudom adagolni.
Várom a setup ötleteket.
:) -
#6475 huh bazz, első lecke:
nem menj a Ferrarival a fűre!! :DD -
#6474 jo,hogy benne voltunk az elso 10 regisztraloba,igy elkuldtek ezt a suprat LFS-hez :) -
#6471 jo a hangja,mi? :) -
Supra power büntet :DDD -
#6469 elvileg ez az:) -
#6468 na így mindjárt más, izzadhat Prezsi :D -
#6467 nem, az első csak az eredményeket tartalmazta, nem volt file -
#6466 Freak en elkuldtem neked mint a harom demot -
#6465 ??? -
#6464 nem,ebben nincs ,de LFS klonak egesz jo:) -
#6463 és ebben benne van az A selejtező? :D -
#6462 innen szedd
Sanzik talalt egy kis erdekesseget a neten:D -
#6461 Prezsi és mindenki, akit érdekel, replay-ek fent vannak, a futam nevére kattintva lehet leszedni.
Az A selejtező nincs meg nekem