Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prezsi
Csak ezt még had tegyem ide Jacek, szerintem jópofa:

Jacek: - Képzeljétek mi történt!
Haverok: - Mesélj!
Jacek: - A 4. körben szabálytalanul mentem magamnak hátulról!
Haverok: - Ne mondd!
Jacek: - Dede, és képzeljétek az LFS bíróság szerint szabályos volt!
Haverok: - Nahát!
Jacek: - Ja, mert szerintük ez roncsderbi és lehet egymást löködni.
Haverok: - De primitívek!
Jacek: - És képzeljétek, a 12. körben egyszer én is ugyanúgy ugyanott belementem magamba hátulról!
Haverok: - Igazán?
Jacek: - Ja, de az szabályos volt, mert nem szándékosan mentem nekem.
Haverok: - Bizony!
Jacek: - De nem baj, mert belém ne jöjjön senki még én sem, véletlenül se nem igaz?
Haverok: - Bizonyám!
Jacek: - Prezsi utólag elismerte, hogy valóban szabálytalan voltam a 4. körben.
Haverok: - Hû a geci!
Jacek: - Meg is kérdezte tõlem, hogy lehet e fellebbezni, de azt mondtam neki, hogy nem akarok. Ha kért volna, akkor fellebbezek. De nem baj, majd leírom az sg fórumban, hogy szarba hagyott és lavírozik!
Haverok: - Helyes!
Jacek: - Fiúk baj van! Prezsi megtalálta, amikor nekimentem magamnak a 12. körben. Pedig az tényleg szabályos volt.
Haverok: - Ajjaj!
Jacek: - Nem baj, majd rákenem, hogy keveri a levest.
Haverok: - Ókos!
Jacek: - Szar ez az LFS bajnokság, még saját magától sincs biztonságban az ember, el ne induljatok ott!
Haverok: - Nem fogunk, elhiheted.
Jacek: - Most mennem kell, mert volt egy kis nézeteltérésem a piperetükrömmel.
Haverok: - Ok bye.

Jacek
De a mindenki magabol indul ki ez jo!!!

Csak akkor mert irtak at a hozza szolasom a forumban????????????????????????????????

Mekkora lol na ez vagy Prezsi vagy Freak volt!!!!!!!

Megint nagyot nottel a szememben!!!!! tenyleg nem moderaltok !!! atirjatok a hozza szolast!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Prezsi
Legalább egy ember számára egészen biztosan.

Jacek
😄D nem en csinalok ilyneket hanem a biro tarsad😊

Jacek
Prezsi majd szoljal ha befejezted mert ez sem jott ossze emgitn kiderult a hazugsag!! szolj ha abbba maradt reszedrol es akkor en is abba hagyom az irkalast!!mert tolem mehet 20000-ig

Prezsi
Mindenki magából indul ki.

Prezsi
Ja ezt már tudja mindenki.

Jacek
Ja mint mondtam ott a forumban az iras esetleg moderald ki gyorsan es akkor azt mondhatod nem is volt ilyen😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Prezsi
Lol megyünk vissza megint 500 hozzászólást és idézzük be az ICQ-t, amikor azt mondtad két hete, hogy "Prezsi nem erdekel egyszeruen en nem idegesitem magam ezen annyi tema lezarva nem is irok tobbet a forumba sem errol kesz passz" ...

Most meg megint jössz, hogy miért nem hoztunk új döntést annak ellenére, hogy lebeszéltél róla?

egy megjegyzes : szanalmas ez az egesz!! tudom nem kerdezte senki...dehat szabad 😄

Jacek
Mert elkezdtel hazudozni a masik forumon!!

Jacek
Ja az ki monta hogy nem szbalytalan csak ugye ossze vissza csapong es senki emg te sem tudja mit is akar!!!

Az szabalytalan!!!!! elismertem mkar a verseny utan ott a forumban!!!!!! csak mi volt a kulombseg??? na mi???

HOGY AMIKOR KIPORDULT EN FEKEZTEM ELVETTEM A GAZT MERVARTAM MIG ELMEGY ES UTANNA MENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak Prezsi baratunk ezt elfelejtette hozza tenni megint!!!!! tudod pl ezrt nem ovjak meg!!! mert minek!! ebbol latszik hogy nem volt szandekos!!!!

Prezsi
Lezártad? Akkor miért kezdtél el megint vádaskodni itt, hogy Prezsi hazudozik a másik fórumon?

Jacek
ja lehet hogy a fellebbezes is eleg lett volna ha lenne ilyen??? ugyanis mint Biro !! te sem tudod ogy van ilyen😊)egyebkent ha valami szar akkor az ember megprobalja magatol kijavitani😄DDDDD

Prezsi
"te egy olyan esettel akarod ossze mosni amikor az tortenik hogy nem latod!!!! es keresztben allnak az uton!!!! rohejes😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Jujujjjj!!!! A keresztbeállás a 13. körben volt, de épp a 12. körben történt lökésed volt a téma, amit te "szabályosnak" nyilvánítottál de ne zavartasd magad.

Jacek
mit ?? ez nalad mit jelent??? valami rosszat irtam?

Lezartam te nem birtad ki megint elkezdted!!😊))))

Prezsi
Jó akkor idehozom én:

© Prezsi ma 06:32 | Válasz erre | #222

Lehet, hogy egy fellebbezés is elég lett volna a "Prezsi nem erdekel egyszeruen en nem idegesitem magam ezen annyi tema lezarva nem is irok tobbet a forumba sem errol kesz passz" helyett.
Válasz 'Chicoo' üzenetére (#220)

© Chicoo ma 03:26 | Válasz erre | #221

A skineket videokat toroltettem az oldalrol!! videok eleg sikeresek voltak kb 20000 az ossz letoletes a HSW es a BHMS oldalakrol😊))

© Chicoo ma 03:24 | Válasz erre | #220

😊) en nem eroszkoltam ki semmit mondtam a magamet es ennyi!
Ezt ugy hivjak hogy "dobtak a kutyanak egy csontot hogy kussoljon" annyi a tortenet😊

egyebkent kb ezt vartam volna el a lgelejen kicsit egyszerubb lett volna😊))
Kelett 1000 hozza szolas😊

csaoka

Jacek
Hulye fasz meg ezt sem latja de mindegy menjetek az LFS ligaba ugatni magatok kozott hazugsagokat terjeszteni!! es jol ellesztek rocsderbi liga😄DDDDD

Birok meg alszanak replaynezes kozben mar ha megnezik😊))

Na szolval ott leeht tovabbiakban hazudni szo nelkul nem irok ra valaszt! tehat abba a hitbe ringathatjatok magatokat hogy mekkora kiralyok vagyunk😄DDD

Jacek
kiskocsog nem vetted volna eszre tegnap abba hagytuk mit hagyjon?????

O kezdte el megint!!!!!!

Jacek
szandekos nem szandekos dologrol annyit!!! amit persze teljesen masra mondtam!! ugye!! elfelejtodott hozza tenni😊))

te egy olyan esettel akarod ossze mosni amikor az tortenik hogy nem latod!!!! es keresztben allnak az uton!!!! rohejes😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De biztos igazad van!!!!! csak azt nem tudom mit akarsz bizonyitani?? hogy en nem megyek tokeletesen? szbalyosan???

Ki a fasz mondott ilyet neked??? csak en elismerem ha csinalok valamit nem sunnyogok es bujok mas moge😊))

De tessek en voltam a hibas!!! kb anyira mikor egy haztetorol radobnak egy tegla te te vagy a hiban mert ott voltal!!!!!
Kis kulombseg a walaki esthezs kepest de mindegy sikerult megfognod na jobban erzed magat te szerencsetlen???? nem gondoltam volna hogy ekkora fasz vagy😊))

Alexease
Na ne. Mar megint? 😊)) Lekopnak a betuk a billentyuzetrol😄D
[Walaki]D`Lair
hagyd prezsi ezt már télleg nem éri meg....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jacek
ja ertem te ezt akarod ossze mosni😊)) eleg szarul csinalod !! de mondjuk ugysem veszi senki a faradsagot hogy megnezze😄D

Elorangattal valamit es abba kapaszkodsz?😊)))

Mert szolok igy sincs koze egymashoz!!! itt kavarhatsz! irhatsz fals dolkozkat!!

Leulne 100 ember egy gep ele ott az irasod megmutatom a replayt es kirohognek mint a szart😄

Prezsi
Menten beszarok 😊

Jacek
milyen nickel tettem volna a megjegyzest? megkerdezhetem?

Prezsi
Egyébként ezt "hazudtam" ott:

"Jacek 2003.07. 23:40 olvad el a szabalyzatot
Prezsi 2003.07. 23:40 Megyek is fõbelõni magam 😊
Jacek 2003.07. 23:40 ott van feketen feheren
Jacek 2003.07. 23:40 itt nincs szandekos nem szandekos

És most befejezem a mondatodat: Itt nincs szándékos nem szándékos, kivéve ha én megyek neki Kf1Robinak, mert az szabályos, hiszen nem tudtam már megállni. (Ezt te írtad a másik fórumra pár órával ezelõtt)

Freak szerinted roncsderby-t akar csinálni a rallycross-ból, mert nem akarja a koccanásokat büntetni. Pedig ezek szerinted szabálytalanok, kivéve a Gyebi bírót mi?

Az volt a célom, hogy felnyissam a szemed, mennyire gázos ennyire ragaszkodni az érveidhez, mert könnyen a visszájára sülhet el a dolog. Persze megértem, hogy kellemetlen, ha az embert a saját kardjával döfik le. Na csak ennyit akartam mondani még."

Prezsi
Éreztem, hogy be kell néznem ide is.

Mivel más nickkel tettél egy olyan megjegyzést, ami már itt is elhangzott 500 hozzászólással ezelõtt, és mertem rá válaszolni.

Alexease
Erre a hetre igertek. Vasarnap ig max illene megjelennie.
Jacek
nem kell Prezsi nem birja abba hagyni ugylatom mert tovabb hazudozik az LFS forumon😄DDD

Ch_Slater
ezen a héten jön ki a játék (S1)?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ÁjjLe BoBBi
hi hu látom már vége az egyébként tök felesleges szarságnak! 😊 akartam írni, de már mind1 mert nem akarom újra ezt a szar oda vissza vagdalkózást 😊 na legyetek jók!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

sanzik
na vege ennek a brazil szappanoperanak,vagy mi van????

kicsit lemaradtam es nincs kedvem visszaolvasni 25 oldalt 😊
[Walaki]D`Lair
bye

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jacek
na akkor errol ennyit

[Walaki]D`Lair
neked már télleg....

Jacek
ja tok mindegy

[Walaki]D`Lair
azzal együtt 3...

Jacek
4 az volt teszt is!

[Walaki]D`Lair
te is versenyeztél nálunk 3 szezont...

Jacek
elotte le kell mennem a sznatoriumba egy ket honapra

Jacek
o hogyne persze, minek?

Jacek
Te kis pocs azt sem tudod mirol van szo minek ugatsz bele?? mondjuk unregnek minek magyarazok😄

[Walaki]D`Lair
Jacek azért remélem te is eljössz a találkozóra...

Jacek
de jol jott ki😄D te legalabb valalod a nicked

Jacek
Ja regelj be gyere oda adom a cimem beszelgethetunk itt nalunk szemlyesen barati legkorben😄DDD

[Walaki]D`Lair
Ez nem én voltam....

Jacek
hi walaki😊

[Walaki]D`Lair
na végre...

Jacek
😄D te szerencsetlen loser😊)) talalkozunk ot majd megprobalkozhatsz a szerintem poenos de valojaban szanalmas dumaddal!!😄DD

OFF reszemrol lezarva😊)

[Walaki]D`Lair
Lefordítom neked:

"A Magyar LFS Bajnokság versenybírósága kijavítja korábbi téves döntését. A Rallycross Reversed versenyen történt Walaki elõzés szabálytalan volt. Mivel Walaki D'Lair-nek ez már a második figyelmeztetése, ezért 10 pont levonására kerül sor utólag." = Jólvan bazmeg nesze ittvan, csak húzz már a híg picsába....