Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
walaki menjel legyszives a LFS zart forumara!!! mondhatnam a zartosztalyba!

Ha nem akarsz irni ne irj ide ennyi folfogod!!! ne olvasd es nem szolj hozza ennyire egyszeru!!!

[Walaki]D`Lair
ejnye...hagyjuk már...ne írjunk neki többet, egyszer csak abbahagyja....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jacek
Mar bocsanat!

Te a biro testulet tagja vagy???

Egyebkent ha nem irod be azt a harom hozza szolast akkor ma nem tortenik semmi!!!
De latod nem csak en tudom folhuzni magam😊)

Prezsi
Világos hogy ezért engem baszogatsz.

Jacek
😄D ertelmes vagy latja mindenki😊)

Jacek
Prezsi emgint tenyek ellen harcolsz!!!
letagadhatod
az mondhatod hazudok
en irtam at a hozza szolast

ettol fuggetlenul megtortent ! es mivel nem kozlte senki ki volt 2 ember lehetett! Prezsi\Freak

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jacek
Megint terelhetsz!!

Valaki a biroi melyen tisztelt korrekt biroi testuletbol torolte a hozza szolasomat es atirta a maga szaja izere!!! amikor eszre vettem banolt es a forum nezegetesenek jogat is elvette!!!!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Prezsi
Persze. Az elnökségi ülésen hármasban megtárgyaltuk és határozatot hoztunk, hogy ferdítsünk a tényeken. Hármunk közül, akinek a legjobban sikerül besároznia téged, karácsonyra kap egy hétre bentlakással egy nyerítõ falovat.

Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ok latom ezzel is megbekeltel??? ez is bele fer 😄DD

itt mar bocsanat nem atirtak hanem ujat irtak helyette teljesen mast!!!

Prezsi
Igen, elvileg át lehet írni.

[Walaki]D`Lair
ehhh...most akartam írni egy idevágó dolgot a polgári körökkel, meg a fityisszel kapcsolatban, de inkább nem csinálok polfórumot a topikunkból..😄

Jacek
akkor a Biroi testulet atirta a hozza szolasom!!! es banolt😊)

igy jo!!!

Prezsi
Jacek! Én még soha egyetlen hosszászólást nem szerkesztettem, kettõt töröltem össz-vissz a fórum fennállása óta azokat is a rasszista jellegük miatt. 12:32-kor jézusom(!) fél órával ezelõtt itt írtam neked, hogy nem írtam át semmit, erre te ismét "szerkesztitek" ugyanazt írod, amire már te is válaszoltál szinte azonnal! Folyamatosan ismételgeted önmagad, a hazugságos dologra is válaszoltam, idéztem is, de te csak egyfolytában ugyanazt szajkózod tíz hozzászólásonként.

[Walaki]D`Lair
Én meg azt hittem, hogy sokkal szarabb leszek a rally rev.-en....de mégse...sõt...egész elfogadhatóan mentem...

Jacek
mindegy valahol nagyon ragyurt es ment mint allat😊

Jacek
Hozza szolas szerkeszte az azt takarja hogy kitorlom a hozza szolast es beirok egy masikat??????

nyihahahahahahahahaha

[Walaki]D`Lair
Rally reversed...

Jacek
Latom ez is bejon neked csak akkor azt nem tudom ilyen semmisegen hogy "lavirozas" mert serrtodsz emg most pont azt csinalod😄DDDDDDDDDDDDDD

Jacek
😄DDD igen erdekesen szerkesztitek a hozza szolasokat😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
jajj ne állíts már be úgy mintha én lennék minden rossz okozója 😊))))

Prezsi
A moderátori jogok felvétele sikerült!

Az alábbi jogokkal rendelkezel:

Hozzászólás törlése
Hozzászólás szerkesztése
Témák törlése
Témák szerkesztése
Témanyitás
Látható IP címek

Most mit kell tennem?

Jacek
Ha amit a biro tarsad muvelt! mivel te is admin\biro vagy ez a tied is😊

Prezsi
Ezt most miért is?

Jacek
Ahol ragyurtal ott kurva jol mentel azt hiszem GP volt na az meglepo volt

Jacek
😄D sok sikert

Jacek
jo csak mivel te is admin\biro vagy teged is minosit!!!

Ne gyere azzal hogy de te meg mit csinalsz!!!!

Ez mi atirom a masik hozza szolasat😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jacek
Biztos szamodra is ez termeszetes dolog hogy az admin atirja a hozza szolasod:FFFFFPPPP

Prezsi
Tudod, hogy én alapvetõen liberális természetû vagyok, a diktatórikus módszer nem kenyerem 😊

Jacek
Eppen elkoszontem ha nem lattad volna es nem en kezdtem el de gondolom ezt nem latod!!!!!!

erre atijak a hozza szolasom amikor eszre veszem banolnak 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jacek
Ok igyal joetvagyat😄DDDDD

Ez mekkora uber remelem ez sem serti a nagy onerzeteset😊))) ez a kis korrekt huzas😄DDDD

Jacek.. odajottel a forumra es megint elindult a vita.. erre nem kivancsi senki es toroltek.. ennyi.. ugyis Prezsivel vitazgatsz mar csak ugyhogy siman le tudjatok rendezni icqn vagy nyissatok a gumiba egy topicot ennek azt kesz.. nemertem mert kell az lfs foruman elkezdeni a vitat + meg ittis errol vitazni nemistutom mar hany nappal az incidens utan.
Jacek
Remelem a hozzaszolas atiro biro tarsad melett allsz teljesen😊))))))))))
atirja\eszrevesze\BAN\regnelkul nem olvashato 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Prezsi
Jacek én most iszok egy kávét 😊

Prezsi
Upsz ez célfotós volt.

Prezsi
Erre megint az jön majd, fél órán belül negyedszer, hogy "Prezsi el kezdett hazudozni" 😊

Jacek
😄DD de ez nagyon szeles mosolyt csal az arcomra amit freak muvelt😄DDDDDD

Jacek
😄DD Dashed te nem latsz vagy mi??

bementem beirtam hogy bege annyi csao!! Prezsi emgint elkezdett hazudozni!!!!!!

irtam kettot hogy nem irok oda!!

Erre atirjak a hozza szolasomat Banolnak es mar a forumot sem lehet olvasni?????????

Igen biztos etikus😄DDDDDDDDDDDDDDD ezek az adminok\birok😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Prezsi
Jajj! Hét perce nem történt itt semmi most ezt mé'?

te jottel megint lfs oldalra sirni...
megis ertem hogy toroltek onnan. sry de ez a velemenyen.. senki nem kivansi mar a sirasodra. itt se de plane nem ott..
amugy mind1.. nem tudom miert nem tudom ezt ugy ahogy van elfelejteni.. lepj tovabb eld az eleted.. pisz.
Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDD mar csak ide tudok irni megint kaptam egy BAN-t szoltam 3-at semmi serto nem volt benne !!!

Es a forumot mar nem lehet olvasni csak bereggelve megagigalol

Jacek
Na igy mint zart beltenyeszet!!!! egymas kozott azt hazudoztok amit akartok😄DD

Jacek
Gratulalok!!!!! Prezsi remelem azonosulsz a Freak baratoddal!!!!!! aki ki banolt megint tok alaptalanul!!!!!!!!!! es meg a forumot sem lehet olvasni😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szerintem ezt mar nyugodtan be lehetne fejezni..

Le lett rendezve tegnap a Walaki "ügy" szal mostmar ha lehet ne basszatok szet jobban a topicot.. + szerintem erre mar senki nem kivancsi
Jacek
Na mar olvasni sem lehet a forumot😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jacek
lehet hogy jo pofa😊)))

nem zavar hidd el csak amikor valotlant allitasz😊) tudod te mit csinalsz en ezzel tisztaban vagyok😄D

Jacek
Ja akkor korrekt Biro tarsad volt!!!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Prezsi
Ne használd a királyi többest én nem írtam át semmit.