16311
  • seAke
    Walaki te biztos jó munkásember vagy,Jacek pedig oxigén,én vagyok a seAke viszont freak(et) nemtudom
  • [Walaki]D`Lair
    És én nagyon szívesen befejezném a vitát, ahogy már vagy 4x leírtam, de valaki mindíg újrakezdi...
  • [Walaki]D`Lair
    jaja...mert valamiért mindíg mindenki engem baszogat minden faszsággal....hát löktem én ki valaha bárkit is? Most nem azért mondom, de SZERINTEM egy kis koccolás simán belefér amíg ebből valaki KÖZVETLEN módon nem szenved kárt....Márpedig Jacek nem a koccolások miatt esett ki...

JA! És vajh miért mentem abba a kanyarba úgy? Tán nem azért mert gyorsabban tudtam venni???
  • FREAK
    figyi, nem jutottatok volna el a pechig, ha te visszaveszel, és nem padlógázzal mész jacek után a kanyarba

a faszt kell ezen vitázni, minden versenyen veled van baj, vedd már észre!
  • Jacek
    "egyszerűen elcsúszott a kerékvetőn" lol
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy meg néha azért dudálok, mert ugye írva nem lehet bazmegelni :PPPP
  • FREAK
    az utánpótlás akkor jön, ha kijön a köv. Gamestar
  • [Walaki]D`Lair
    "azt meg hogy utánpotlás jó vicc. azok akiket jozsi mondott (nem vagyok nagyképű) elég lamak...."

BoBBI bazmeg te mi voltál amikor elkezdted???? :)))
  • [Walaki]D`Lair
    Nahát ez egy nagy tévedés....A halál fasza akarta kilökni Jaceket...Amikor ott a jobbost elbasztam, akkoris húzódtam már ki, hogy elengedjem, csak épp már túl közel volt és nem tudott ő sem kerülni...Ami meg az alagútnál volt, az inkább mondható izginek és látványosnak...néztél már meg monnyuk egy Opel Astra kupát? Ott is szakadnak a tükrök rendesen...És egyikünk sem esett ki, szal nemtom mit kell ezt ragozni...Az, hogy a jobbosban kicsúszott, az meg pech (tehát nem szándékosan löktem ki és nem is vadállat módon beleszálltam. egyszerűen elcsúszott a kerékvetőn...)FREAK is megmondta...
  • ÁjjLe BoBBi
    azt nem mondtam hogy fórumon nem leszek
  • Prezsi #7608
    Te beszélsz, aszontad tegnap, te se jössz már! Kinek fog így dudálni Walaki, a Ferrariknak? Ahhoz nem elég hangos az a duda.
  • ÁjjLe BoBBi
    ja igen ezzt már mondtam freaknek is hogy jó lenne egy nagyon frankó bajnokság Nascar2003-ból....
    abban indulnék én is...
  • ÁjjLe BoBBi
    hi
    a tegnapi dologhoz ami az "A" elődöntőben történt, azt (eddig úgy néz ki)komolyan gondoltam.....
    nagyon idegesítő hogy az elött a rajt elött hibátlanul tudtam menni....
    aztán semmi nem úgy jött össze ahogyan azt szerettem volna.....
    hátrul utaztam 15-20fpsel és lagoltam is.....
    rengeteget hibáztam.....
    mivel ez már nem az első hasonló dolog velem, ezért most már kiborult a bili....
    ezt már nem birtam....
    Jacek: te meg mit marhulsz bazze ?? akkor hagyod abba amikor már a ferrarit szorongatod bazzee ?! ne legyél már hülye!!
    Preszi és Freak úgyszintén idióták ha abba akarják hagyni.....
    most 7végén is kevesen voltunk....ha kiszáltok akkor már semmi értelme nem lenne a bajnokságnak.....
    azt meg hogy utánpotlás jó vicc. azok akiket jozsi mondott (nem vagyok nagyképű) elég lamak....
    és azzé valjuk meg ez már nem simán csak annyi hogy bajnokság és senki nem ismer senkit....én legalábbis mindenkivel spanolok és nagyon jól megvagyunk igy együtt
    Jozsi:ne vedd rossz néven de engem is NAGYON idegesít amikor mögöttem vagy és el kezdesz dudálni. Számomra ez a dudálás nem jelent semmit, mert én folyamatosan nézem a visszapillantó tükröket, és a hangokból is fel tudom mérni hogy mennyire közel jársz....
    magyarán amikor dudálsz akkor nagyon ott van bennem az ideg hogy rádhuzzam azt a kibaszott kormányt....(de amúgy nincs harag:)
    röviden ennyi
  • Jacek
    lamazok a GT2002 rankel:))
  • Jacek
    icq kene es szolok hogyha van
  • Toya
    Mi szivesen látunk ha valóban jó vagy, mi nyomjuk a Nascar-t egy zárt és elég profi közösségben :-)
  • FREAK
    most szedem újra, kap egy utolsó esélyt
  • Alexease
    Azota kijott az 1.2-es patch. 50Mbyte-nyit javitgattak rajta...
    De azert meg mindig durva vezetni:)
  • FREAK
    ITT
  • Prezsi #7598
    Hol van?
  • FREAK
    nem olvastad a bhmotorsports-on a "How real is it?" cikket?
  • Prezsi #7596
    És ha ez nem sikerül, felökleled. Ez csak a saját gyengeségednek a bizonyítéka. A baleset a 6. körben történt, Jacek egyre jött fel rád. Nem bírtad tartani, megcsúsztál. Jacek megelőzött, nem bírtad elviselni. Ha gyors vagy, 6 köröd lett volna rá, hogy visszaelőzd. De te tudtad, hogy nem érnéd utol, ezért inkább unfair módon nekimentél. És másokkal is ugyanilyen agresszív vagy. Tudomásul kellett volna venned, hogy azt a a csatát elvesztetted. Tanuld meg: Nem a csatát kell megnyerni, hanem a háborút.
  • Jacek
    mert a GT kicsit profibb:)
  • Blasta
    De kis mokány így a gépünk....
  • FREAK
    lol :DDDD

de miért nem a BMW-t nyomjuk?? ja, nem sikerült Nascar Heat CD-t találnod?
  • Jacek
    kezdem unni a kepeket egyre idegesitobb:))))))

• Jacek
    Lister Storm nezeten mar javitottam:)
  • Jacek
    szed le inkabb addig a GT modot es mehet a moka:))
    Freak a nezet ha nem tetszik azon hamar segitek:)))
  • FREAK
    Jacek is ezt mondta, de kétlem, hogy itt bárki is miattunk versenyezne. Talán nem is lenne erre szükség, ha nem történne minden héten valami hülye meggondolatlan incidens, de amíg ez a helyzet, addig én inkább felügyelek a többiek szórakozására azzal, hogy kívülállóként ítélkezem a vitás esetekben. Mindenki nyugodtan nyomassa tovább, nem történt semmi különös, majd jönnek a helyünkre újak.

Mellesleg, ahogy találok valami frankó kis modot Nascar Heat-hez, vagy kijön a N2003 lesznek jó kis versenyek ligán kívül is de csak CRC OK emberekkel :D
  • Alexease
    Aki meg nem latta van egy-ket uj screenshot a jatekbol. (BH Motorsport)
  • FREAK
    Ez így van, a selejtezőn 2-3 körig mögöttem voltatok Gergővel és minden agresszivitás nélkül el tudtatok menni

mondjuk ehhez az én lámulásom kellett, de ez csak körülmény :D
  • Kacsa_
    Én meg elengedek mindenkit ha látom hogy gyorsabb. Így nincs félreértés, nincs káromkodás csak a gyönyörű harc a visszaelőzésért :)
  • tuero
    Az, hogy dudálással jelezzük, hogy "vigyázz öcsi, ne fordulj rá az ideális ívre mert belső íven előzlek, és lehet, hogy eddig még nem vetted észre", az még talán határeset közeli (persze a határ másik oldaláról, hiszen a SZABÁLY TILTJA), de talán érthető. Viszont az, amit Zoli ellen csináltál, az inkább az a fajta dudálásnak tűnt, hogy "Takarodj az ideális ívről, mert én fogok ráfordulni".
  • FREAK
    ja igen, és VERSENYAUTÓ NEM DUDÁL, nem értem, miért olyan nehéz ezt felfogni

nem ledudálni kell zolit, hanem odafigyelni, és ha kell fékezni
  • FREAK
    hiába magyarázod, a megoldás egyértelműen a FÉK, nem pedig a gáz meg a duda....

"de azért teszem oda a vasat már az első kanyarban, mert később nem biztos hogy van esélyem előzni"

Hát ez már a te személyes problémád, a versenyek forgatókönyvében nincs benne, hogy neked nyerni kell. Ez nem mentség, hogy SZERINTED később nem lesz esélyed. Ha elég gyors vagy akkor lesz lehetőséged, ha meg nem vagy elég gyors, akkor az első kanyarban is maradj a helyeden. 10 kör bőven elég rá, hogy kiderüljön, mit tudsz.

A Jacekkal történt incidens pedig elkerülhető lett volna, ha leszállsz a gázról. Kétszer is veszélyes helyzetet és koccanást okoztál. Az első a híd előtti jobbosnál történt, amikor Jacek az íven fordult, te pedig mellette, az ívet metsző szögben próbáltál bebújni, de vajon hova??? Itt csak koccanás lett és Jacek előrébb jutott. Utána íven is volt, előtted is volt, és mégsem voltál hajlandó szépen besorolni mögé, hanem megint oldalról koccoltad le. Ez így nem működik, szabálytalan és veszélyes. Persze ennek akkor lesz jelentősége, ha bejön a sérülés, de addig is szeretnénk a versenyeket tisztán tartani. Inkább vészfékezz és, csússz ki, mint hogy valaki más essen ki a te hibádból.
  • [Walaki]D`Lair
    Tudod pl nálad lassabb vagyok...de ha mögöttem vagy, akkor könnyebben magam mögött tartalak, mint hogy megelőzlek...
  • [Walaki]D`Lair
    Háát...nem mindíg :DDD
  • Jacek
    Dudalas!! gondolod hogy akinek a kozeleben vagy az nem tudja hogy ott vagy????
  • Jacek
    Ha gyorsabb vagy meg tudod elozni kesobb is ha nem akkor vissza eloz ilyen egyszeru.
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy agresszívan vezetek, ez tény...de azért teszem oda a vasat már az első kanyarban, mert később nem biztos hogy van esélyem előzni...(és azért még senkit sem löktem ki...) Nem olyan erősek ám a mi autóink mint a Ferrarik...:)) Azt viszont télleg sajnálom, hogy Jacek kilépett, mert most kezdett volna érdekesedni a bajnokság...