16311
-
#7659 Ott a pont -
[Walaki]D`Lair #7658 Akkor az vagyok, csak fejezzük már be a hülyeségeket! -
[Walaki]D`Lair #7657 DE HAGYJUK MÁR EZT ABBA BASSZUS!!! ELÉG! KÉSZ!! KITÁRGYALTUK MÁR A LÁMASÁGOM, FEKETÉN FEHÉREN, SZTEM ENNYI ELÉG LESZ.... -
#7656 Pfejjjj beteges -
[Walaki]D`Lair #7655 mögötte... -
#7654 tévedsz
tök mindegy, hogy gonosz vagy, vagy jószívű, de felelőtlen, idegbeteg láma -
#7653 Prezsi hagyd abba felesleges -
#7652 Nos. Már épp kezdtem magamba szállni, újra megnéztem a visszajátszást. Walaki szemszögéből és Jacek szemszögéből is.
1. "DE NEM MEGLÖKTEM BAZZE!!!! ÖSSZEKOCCANTUNK, ÖSSZEÉRTÜNK!!!" Jaceket TE(!) lökted rá a fűre. Tisztán hallatszik az ütközés. Ettől csúszott meg. De utána nem húzódtál balra, hogy helyet adj neki, ezért ismét összeértetek, amitől már megpördült.
2. "Amúgy a hidas, meg a füves az két különböző kanyarban volt..." A füves a hidas utáni kanyar, amit még nem tudott az ideális íven venni az előzése után, mert ott erőlködtél mellette. -
[Walaki]D`Lair #7651 átvitt értelemben mondta sztem....:PP -
#7650 És mi lesz ha egyszer lesz egy LFS Találkozó ott is arról fog szólni az egész hogy anyázzátok egymást...gondolkodjatok azért... -
[Walaki]D`Lair #7649 Még nem...:)) -
#7648 és ki anyáz ? -
#7647 Engem sem erdekel mar:D -
#7646 Tényleg nyugi ez egy baráti bajnokság arról szól,hogy versenyzünk (ti én nem) és ez egy játék ezért nem kell anyázni. -
[Walaki]D`Lair #7645 Nahát kezd a faszom is ki lenni hogy még a saját csapattársam is rám száll....Majd akkor baszogassatok ha valakit szándékosan, gonosz szándéktól vezérelve kibaszok a picsába....addíg hagyjatok békén OK?
És télleg szeretném ha befejeznénk már ezt a kurva vitázást! Nekem semmi bajom sincs senkivel, bírom mindegyikőtöket.... -
#7644 ehh na itt vagy....
szal ne hagyd abba mert szétfejellek :D -
#7643 ja Freak mikor jön már ki a Nascar2003 ? -
[Walaki]D`Lair #7642 Miért??? ott voltam mellette nem??? Nekem tetszett, hogy elfértünk -többé kevésbé biztonságosan- egymás mellett ott... -
#7641 kimondtad a varazsszot "lehetoseg" na ezt kene megtanulnod!!!! berepulmi mindenki be tud a masik melle az egyszeru dolog!!! -
#7640 jaja
meg kéne tanulni hogy hol vannak olyan pontok a pályán ahol biztiben lehet előzni.... -
#7639 "Ha ott a lehetőség azt ki KELL használni, mert lehet hogy több nem adódik"
Nagyon helyes. De sem a híd előtti jobbosban, sem az utána lévő balosban NEM volt lehetőséged előzni, csak te odavizuáltad. Ne az a te nagy problémád, ezt kéne még gyakorolnod. -
#7638 de mégis arra megy....
nem tudaz biztonságosan előzni....
még akkor sem mikor már télleg tálcán van kínálva a lehetőség....
emlékszel arra ami az előző GP-n volt ?
miokr Jaceket kergettem a szívinfarktus határáig ?
Pedig még koccolni se koccoltunk de akkor is pofátlan tajparaszt modon(mondjuk nekem akkor is tecccett:)előztem meg....
-
[Walaki]D`Lair #7637 Picard....:))) -
#7636 Future's music..... -
[Walaki]D`Lair #7635 MAX 3 személyes lehet...asszem volt erről szó...de még nem biztos azt is tudom... -
#7634 Igen de felmérve a teret és az időt by Captain Pickard -
[Walaki]D`Lair #7633
Akárcsak rollerrel?? :DD Najó...már azzal is körültekintőbben megyek...télleg nem megyünk valamikor a bimbó útra? esetleg Forest grand prix? :DDD -
#7632 iiigggennn ? és én erről mért nem tudtam ?
milyen szerepben lesz ?
testpilóta ?
mert nem hallottam arról hogy 3 személyes lehetne egy csapat....
ha erről van szó akkor én is hívom Ákost -
[Walaki]D`Lair #7631 De miért legyen??? Ez nem nyugdíjasotthon!! FREAK is mondta, hogy ezek versenyautók (amiken mint tudjuk nincs duda....) szal nem értem minek kell várni...Ha ott a lehetőség azt ki KELL használni, mert lehet hogy több nem adódik...(persze ennek nem szabad a másik rovására menni) -
#7630 Felelőtlen ez a helyes szó -
[Walaki]D`Lair #7629 Most ezt mire mondod? -
#7628 amúgy Jozsi ezt már beszéltem én is veled, de télleg agresszivan vezetsz...
az a baj hogy nincs türelmed és ne mtudod folmérni az előzésre alkalmas/biztonságos helyeket/időpontokat....
-
[Walaki]D`Lair #7627 Hagyd már te fasz! :DDD Ő a jövendőbeli csapattagunk teeee... :DDDDDDDDD -
#7626 Gyerekek ha ebből az egészből ilyen nagy anyázás megy akkor itt alapvető szervezési problémák vannak....hiba van a rendszerben...tehát a versenybírónak nem kéne a versenyzővel beszélnie hogy ez volt rosz az volt rosz megóvtam azt csá ennyi vagy elfogada v. mehjet isten hírével a francia csigazabáló bajnokségba.... -
#7625 igazad van -
#7624 és ? ez nem az....ha itt is az lenne hogy rögtön morzsolgatás akkor nem hiszem hogy sokan játszanának.... -
[Walaki]D`Lair #7623 DE NEM MEGLÖKTEM BAZZE!!!! ÖSSZEKOCCANTUNK, ÖSSZEÉRTÜNK!!! Úgy mondja ezt mindenki, mintha beletapostam volna a földbe...
Amúgy a hidas, meg a füves az két különböző kanyarban volt... -
#7622 Most mentem a francia nemzeti bajnokségban...tudjátok mi megy ott elindulunk 8 autóval és az első kanyarban 8 autó lemorzsolódik rögtön...3 autóval fejeztük be a versenyt én második lettem de úgyis LÁMA vagyok -
#7621 Kérdezd már meg magadtól, vajon miért csúszott meg a füvön, miután meglökted a híd előtt. De ettől még ott is ment volna tovább, ha nem mész neki. Ismét. Nem a koccanásokkal van a probléma. Azért sem értem, miért kell ennyire vadul vezetned, mert gyors is vagy. -