16311
  • seAke
    Ott a pont
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor az vagyok, csak fejezzük már be a hülyeségeket!
  • [Walaki]D`Lair
    DE HAGYJUK MÁR EZT ABBA BASSZUS!!! ELÉG! KÉSZ!! KITÁRGYALTUK MÁR A LÁMASÁGOM, FEKETÉN FEHÉREN, SZTEM ENNYI ELÉG LESZ....
  • seAke
    Pfejjjj beteges
  • [Walaki]D`Lair
    mögötte...
  • FREAK
    tévedsz

tök mindegy, hogy gonosz vagy, vagy jószívű, de felelőtlen, idegbeteg láma
  • Jacek
    Prezsi hagyd abba felesleges
  • Prezsi #7652
    Nos. Már épp kezdtem magamba szállni, újra megnéztem a visszajátszást. Walaki szemszögéből és Jacek szemszögéből is.

1. "DE NEM MEGLÖKTEM BAZZE!!!! ÖSSZEKOCCANTUNK, ÖSSZEÉRTÜNK!!!" Jaceket TE(!) lökted rá a fűre. Tisztán hallatszik az ütközés. Ettől csúszott meg. De utána nem húzódtál balra, hogy helyet adj neki, ezért ismét összeértetek, amitől már megpördült.

2. "Amúgy a hidas, meg a füves az két különböző kanyarban volt..." A füves a hidas utáni kanyar, amit még nem tudott az ideális íven venni az előzése után, mert ott erőlködtél mellette.
  • [Walaki]D`Lair
    átvitt értelemben mondta sztem....:PP
  • seAke
    És mi lesz ha egyszer lesz egy LFS Találkozó ott is arról fog szólni az egész hogy anyázzátok egymást...gondolkodjatok azért...
  • [Walaki]D`Lair
    Még nem...:))
  • ÁjjLe BoBBi
    és ki anyáz ?
  • Jacek
    Engem sem erdekel mar:D
  • seAke
    Tényleg nyugi ez egy baráti bajnokság arról szól,hogy versenyzünk (ti én nem) és ez egy játék ezért nem kell anyázni.
  • [Walaki]D`Lair
    Nahát kezd a faszom is ki lenni hogy még a saját csapattársam is rám száll....Majd akkor baszogassatok ha valakit szándékosan, gonosz szándéktól vezérelve kibaszok a picsába....addíg hagyjatok békén OK?

És télleg szeretném ha befejeznénk már ezt a kurva vitázást! Nekem semmi bajom sincs senkivel, bírom mindegyikőtöket....
  • ÁjjLe BoBBi
    ehh na itt vagy....
    szal ne hagyd abba mert szétfejellek :D
  • ÁjjLe BoBBi
    ja Freak mikor jön már ki a Nascar2003 ?
  • [Walaki]D`Lair
    Miért??? ott voltam mellette nem??? Nekem tetszett, hogy elfértünk -többé kevésbé biztonságosan- egymás mellett ott...
  • Jacek
    kimondtad a varazsszot "lehetoseg" na ezt kene megtanulnod!!!! berepulmi mindenki be tud a masik melle az egyszeru dolog!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    jaja
    meg kéne tanulni hogy hol vannak olyan pontok a pályán ahol biztiben lehet előzni....
  • FREAK
    "Ha ott a lehetőség azt ki KELL használni, mert lehet hogy több nem adódik"

Nagyon helyes. De sem a híd előtti jobbosban, sem az utána lévő balosban NEM volt lehetőséged előzni, csak te odavizuáltad. Ne az a te nagy problémád, ezt kéne még gyakorolnod.
  • ÁjjLe BoBBi
    de mégis arra megy....
    nem tudaz biztonságosan előzni....
    még akkor sem mikor már télleg tálcán van kínálva a lehetőség....
    emlékszel arra ami az előző GP-n volt ?
    miokr Jaceket kergettem a szívinfarktus határáig ?
    Pedig még koccolni se koccoltunk de akkor is pofátlan tajparaszt modon(mondjuk nekem akkor is tecccett:)előztem meg....
  • [Walaki]D`Lair
    Picard....:)))
  • seAke
    Future's music.....
  • [Walaki]D`Lair
    MAX 3 személyes lehet...asszem volt erről szó...de még nem biztos azt is tudom...
  • seAke
    Igen de felmérve a teret és az időt by Captain Pickard
  • [Walaki]D`Lair

Akárcsak rollerrel?? :DD Najó...már azzal is körültekintőbben megyek...télleg nem megyünk valamikor a bimbó útra? esetleg Forest grand prix? :DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    iiigggennn ? és én erről mért nem tudtam ?
    milyen szerepben lesz ?
    testpilóta ?
    mert nem hallottam arról hogy 3 személyes lehetne egy csapat....
    ha erről van szó akkor én is hívom Ákost
  • [Walaki]D`Lair
    De miért legyen??? Ez nem nyugdíjasotthon!! FREAK is mondta, hogy ezek versenyautók (amiken mint tudjuk nincs duda....) szal nem értem minek kell várni...Ha ott a lehetőség azt ki KELL használni, mert lehet hogy több nem adódik...(persze ennek nem szabad a másik rovására menni)
  • seAke
    Felelőtlen ez a helyes szó
  • [Walaki]D`Lair
    Most ezt mire mondod?
  • ÁjjLe BoBBi
    amúgy Jozsi ezt már beszéltem én is veled, de télleg agresszivan vezetsz...
    az a baj hogy nincs türelmed és ne mtudod folmérni az előzésre alkalmas/biztonságos helyeket/időpontokat....
  • [Walaki]D`Lair
    Hagyd már te fasz! :DDD Ő a jövendőbeli csapattagunk teeee... :DDDDDDDDD
  • seAke
    Gyerekek ha ebből az egészből ilyen nagy anyázás megy akkor itt alapvető szervezési problémák vannak....hiba van a rendszerben...tehát a versenybírónak nem kéne a versenyzővel beszélnie hogy ez volt rosz az volt rosz megóvtam azt csá ennyi vagy elfogada v. mehjet isten hírével a francia csigazabáló bajnokségba....
  • Prezsi #7625
    igazad van
  • ÁjjLe BoBBi
    és ? ez nem az....ha itt is az lenne hogy rögtön morzsolgatás akkor nem hiszem hogy sokan játszanának....
  • [Walaki]D`Lair
    DE NEM MEGLÖKTEM BAZZE!!!! ÖSSZEKOCCANTUNK, ÖSSZEÉRTÜNK!!! Úgy mondja ezt mindenki, mintha beletapostam volna a földbe...

Amúgy a hidas, meg a füves az két különböző kanyarban volt...
  • seAke
    Most mentem a francia nemzeti bajnokségban...tudjátok mi megy ott elindulunk 8 autóval és az első kanyarban 8 autó lemorzsolódik rögtön...3 autóval fejeztük be a versenyt én második lettem de úgyis LÁMA vagyok
  • Prezsi #7621
    Kérdezd már meg magadtól, vajon miért csúszott meg a füvön, miután meglökted a híd előtt. De ettől még ott is ment volna tovább, ha nem mész neki. Ismét. Nem a koccanásokkal van a probléma. Azért sem értem, miért kell ennyire vadul vezetned, mert gyors is vagy.
  • seAke