Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Viszont nekem az lenne a kérdésem, hogy csapatonként CSAK 2 fõ lehet, vagy akár több is?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Látom, hogy piros fehér zöld a szerver neve, namondom magyarok! Befelé, igaz volt vagy 200-as ping. Bemegyek. Ott is piros fehér zöld arcok. Király. Beszólok, hogy: "Hali skacok" Semmi reakció megy a gépelés erre elkezdenek olaszul beszélgetni. 😊))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Igaz, benne maradt még vagy fél másodperc - a középsõ s-t elszúrtam.
(Bocs, hogy elárasztom a topicot a béna körideimmel, de én ezeknek is veszettül örülök. Szóljatok rám, ha már unjátok.)
(Persze csak módjával, elvégre az ifjú magyar tehetségeket bíztatni kell!) 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
-nem lesz külön versenyzõ info, csak CSAPATOK info, itt lehet majd megtekinteni a legfontosabb adatokat a csapatban versenyzõ egyénekrõl (ha valaki egyedül van, találjon ki egy csapatnevet, vagy álljon össze valakivel)
-a versenyzõ info-ból kimarad a pályánkénti körrekord, semmi értelme. Csak a dobogós helyezései lesznek regisztrálva, esetleg a pályánkénti legjobb helyezése, de ez se biztos hogy kell
-lesz PÁLYA info, pár shottal, felülnézeti képpel, aktuális körrekorddal, és az eddigi gyõztesekkel
-a VERSENY info oldalakat felváltják Prezsi profi statisztikái
-a letöltés menü jóval kidolgozottabb lesz, és tagoltabb (lesznek setupok, képek, videók, replay-ek, RAF file-ok, utility-k)
meg még a faszom tudja mi 😄DD lényeg, hogy igazi kis lfs központ legyen, ne csak egy bajnokság honlapja
lehet, hogy ha olyan szinten beindul, én magam kiszállok a bajnokságból, de majd kiderül
Riszpekk
Nos, Blasta kollegával nekifeküdtünk a weboldal felújításának, nagyon tigris lesz.
Riszpekk
Riszpekk
De azert megkerdezheted, hogy nem dolgozott-e az Advertis-ben, olyan 5-6 eve.
Láttam egy magyar servert az 1-es mastreren, ami valszeg a tiétek, de private. Be lehet jutni valahogy, vagy ez csak a bajnokság miatt van?
Nem tudom a jelszót, viszont már unom a külföldieket.
Igaz nem vagyok valami nagy szám (1.35.83.), de legalább nem rombolok.
Szóval, a kérdésem, hogy meg lehet-e tudni mi a password?
persze csak egy ötlet volt, fátylat rá 😄
Riszpekk
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
bemegyek egy serverre magyar!!!! nem irok neveket erre mined auto olyan zold mint a Junkies team hat beszartam 1 hete meg masok voltak de most ugyan az bazzz😄D
Riszpekk
Az jóó. Esélyek tök ugyan za. Majd rendezhetnénk egy WingmanFFGP Kupát! 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
persze addig mehet egérrel...........
Riszpekk
Elõtte mûlödött, de nem volt semmi force. Aztán felraktam a legfrissebb wingman szoftvert hozzá, onnantól kezdve nem mûködött a pedál, uninstall se segített. Konfigurálásnál érzi a pedált, játékban nem.
Cedje setupjával én csak csúszkálok, kb olyan mintha bringázni kéne
Riszpekk