16311
-
[Walaki]D`Lair #7573 Jajj Freak könyörgöm! Azért dudálok, hogy az ütközéseket elkerüljem...Ott voltam zoli mellett és nem tudtam már se fékezni, se elhúzódni. Azért dudáltam, hogy tudja hogy ott vagyok és ne húzzon rám, mert akkor mint a ketten repülünk... -
[Walaki]D`Lair #7572 Először is köszönöm a gratluációt. Másodszor bocsi a kellemetlenségekért...Bár ez így utólag hülyén hangzik. De így van.
Amúgy nem biztos hogy ott tudtalak volna ohagyni, ha előttem vagy. Szal mondjuk a szerencsén is múlott a 3. helyem. -
#7571 Az első dologról annyit, hogy TALÁN VALAMIKOR VALAMILYEN FORMÁBAN (fun versenyek, speciális futamok, FREAK challenge :))))))))))) stb) indulni fogok, de jelenleg szívesebben maradnék a szervező szerepben. Egyszerűen nem volt alkalmam eleget gyakorolni, és a mezőny végére csúsztam, ez önmagában még nem baj, mert így is élvezném, de összességében ez is a visszalépésemet indokolja.
A másik téma, Walaki stílusa. Nos, ez is kapcsolódik az elsőhöz, ugyanis itt kétségtelenül lépni kell valamit, és az elég nevetséges lenne, ha két versenyző versenybíró igazat adna a harmadik versenyző versenybírónak, aki az óvást benyújtja. Így, hogy a továbbiakban semmi érdekünk nem fűződik a futamokhoz, már nem lehet megkérdőjelezni a döntéseink objektivitását. Walaki ügyében úgy döntöttünk, hogy megkapja a második figyelmeztetését (az új oldalon ez szépen fel lesz tüntetve), ami azt jelenti, hogy a következő dudálás vagy koccanás a pontjaiba vagy a versenyébe fog kerülni.
Nekem már jó pár vitám volt vele erről, de nem ismeri el, hogy túl agresszív. Pedig nyilvánvaló, hogy nem az első kanyarban dől el a verseny, de ő még edzéseken is képes volt anyázásig vinni a dolgot. Ilyenre pedig nincs szükség, úgyhogy kedves Walaki, nyugodj le, és akkor előzz, amikor TUDSZ, ne akkor, amikor AKARSZ. -
#7570 Na végre, működik az internet a munkahelyemen! Ha már így összejött, akkor csak hozzászólok egy-két dologhoz.
A szervezők kiválásáról: Remélem meggondoljátok magatokat, és visszajöttök a bajnokságba. Tényleg egyetértek azzal, hogy egy bajnokság akkor jó, ha a szervezők nem vesznek részt benne, így partatlanul tudnak dönteni, de hát basszátok meg, ez mégiscsak egy amatőr bajnokság, titeket senki nem fizet azért, hogy szervezzétek, ezt csak elszántságból teszitek, meg azért mert rendesek vagytok, akkor meg mi marad nektek? Ha ti nem indulhattok, akkor meg fogjátok unni az egészet, abbahagyjátok, és megszűnik az egész liga. Szóval én azt szeretném, ha folytatnátok. Légyszi gondoljátok át mégegyszer.
A másik Walakivel kapcsolatos: Gratulálok a harmadik helyedhez, nagyon gyors voltál, egyértelműen te voltál az, aki megérdemelte a dobogós helyet a Ferrarik mögött (talán még Jacek lett volna rá esélyes). Mindezek ellenére (vagy éppen ezért) mérges vagyok rád. Nem értem, miért nem tudod egy kicsit visszafogni magad. Ha te látsz egy kis helyet is az előzésre, már dugod oda az orrodat. Például velem szemben ezt már csak azért sem értem, mert gyorsabb vagy nálam, tehát 10 vagy 15 kör bőven elég arra, hogy megelőzz, nem kell a rajtnál eldönteni mindent.
Kezdődött ott, hogy a selejtező első kanyarjában hátulról egyszerűen felökleltél, úgy mentél el mellettem. Érthetetlen egy olyan versenyen, ahol 5-ből 4-en továbbjutnak biztos továbbjutó helyről ilyet csinálni. Engem meg valószínűleg 3-4 körön belül meg tudtál volna előzni tisztán is. Markit meg sehogy. Szóval semmi nem történik, ha nem az első kanyarban viszed döntésre a dolgot. Ehelyett te kockáztatod az én és a saját helyedet is egy hülyeséggel. A döntőben meg a második kanyarban Zolira húztad rá a kormányt. Egymás mellett mentetek, ő volt belső íven, az s-ben pedig mindenki tudja, hogy butaság előzni. Te meg ahelyett, hogy besoroltál volna Zoli mögé, a fék helyett megint a dudát nyomtad és húztál a saját ívedre. Szegény Zoli alig tudott letérni a fűre, hogy elkerülje az ütközést, aztán miattad majdnem Kacsát lökte ki. Az elődöntőben a Jacekkal szemben nyújtott alakítást nem láttam, és bár nem ítélték durvának a manőveredet, azért csak elgondolkoztató, hogy mindig veled történnek ilyenek. -
[Walaki]D`Lair #7569 OK...Jóccakát...
Gratula minden versenyzőnek!! Fasza 7vége volt...
(Ja és télleg bocs Jacek...:-/) -
#7568 de, csak most nincs türelmem -
[Walaki]D`Lair #7567 télleg...oldalon a Bajnokság almenüt nem akarod frissíteni :DDDDD -
#7566 hát hajrá, jöhetnek! -
[Walaki]D`Lair #7565 Én tudok kettőt is!
zEd
és HSF[seAke] -
[Walaki]D`Lair #7564 Jaja...Meg az első versenyen is mindíg majdnem ott előzött meg :))))) -
#7563 -
#7562 lesznek újak, nyugi -
#7561 nem te alkotod a szabályokat, és eleve hülyeség olyanba belekötni, amit nem tudsz felügyelni
majd ha lesz ott is pár gumi, akkor nem vágja le senki
lol, emlékszem Prezsi első időmérőjére :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #7560 JA! Amúgy ma 3-4-en otthagyták a bajnokságot...szal jó lenne újakat toborozni helyettük.... -
[Walaki]D`Lair #7559 bazd meg!! szálljatok már le erről a témáról! Azért szóltam, mert levágja. szarok én rá hogy hlvc vagy nem....az meg más kérdés hogy gyorsabb -e.... -
#7558 Pedig hasznos. -
#7557 de beszólni szoktál, ha valaki multiban HLVC NOT OK-t megy, értem..... -
[Walaki]D`Lair #7556 Nekem nincs is HLVC-OK időm :DDDD Nem is szoktam csinálni...Minek? :DDD -
#7555 te szegény.......... -
#7554 Sima GP-n viszont tök béna vagyok. 31.62hlvc alá nem tudok lemenni. -
#7553 én már egy ideje fontolgatom, ma jött el a napja
Prezsivel nem tudom, mi a helyzet, de kétlem, hogy viccelne. Én max fun versenyeken fogok indulni. -
#7552 Mondjuk igen egyre jobb lett volna valszinuleg a bajnoksag, ezt mondtam neked regen 4 honap elobb kezdes az elfogy hamar:) -
#7551 jol meg tanulta a multkoribol a tartalekos idot:DDDDD -
Marki.. #7550 Értem. -
#7549 Most lebuktam. -
#7548 majd nyomok hlvc-koroket joj az nem loknek ki:)
na jo ez csak vicc volt:))
De en szorakozasbol , piheneskeppen jatszom nem azrt hogy hulljon a hajam. -
Marki.. #7547 Kösz. :D
Jó ha tudom :) -
#7546 53 :) Tartalékos. -
#7545 nem ezen mulik Marki hidd el funolni fogok en meg sokat . -
Marki.. #7544 Bebaszna, tényleg ? -
#7543 Van már jobb is! -
Marki.. #7542 Nem a faszt nem. Mikor már éppen szorongattál minket a bajnokságban? Prezsi meg megy egy olyan állat HLVC-t Advanceden, hogy csak emelni tudom a kalapom. Szóval, aludjatok rá egy-kettőt, azt majd meglássuk. -
#7541 en biztos nem -
Marki.. #7540 Sajnálnám, ha így lenne, de szerintem meggondoljátok ti még azt :D -
#7539 Nos, versenytársak, bejelentenivalónk van
Jacek már említette, hogy mint versenyző már nem lesz jelen a jövőben. A versenybíróság másik két tagja, azaz Prezsi és jómagam csatlakozunk hozzá. Ennek semmi köze a ma történtekhez, de egyszerűen úgy érezzük, nem lehetünk egyszerre versenyzők és versenybírók, így hát az utóbbit választottuk. -
#7538 most mer? en nem haragszom senkire -
#7536 Mész te a! -
#7535 grat mindenkinek -
#7534 thx, írom -
[Walaki]D`Lair #7533 Marki best: 1:30.95
Norbi best: 1:30.90
enyim best: 1:31.43 total 23:07.83
zoli best: 1:31.97 ??? és innentől nemtom