16311
  • [Walaki]D`Lair
    Ehh...Egész korrekt ez a 0.1Q JA! A szöveg árnyékolásokat feltétlenül kacsoljátok be! Kurva jól néz ki!
  • [Walaki]D`Lair
    Na. 2 ropit én is adok...4 már húzós, tehát még kellenek emberek...de ha nagyon nem megy, akkor a 4 is ok.
  • Prezsi #7703
    Természetes.
  • dashed_
    nem nagyon szoktam ide irkalni de mindig figyelem a forumot ugyhogy en is szivesen adok 2 ropit allando szerverre.
  • FREAK
    Norbi egérrel meg WR időket...
  • dashed_
    lehet egerrel is jo idoket menni.. gyakorlas es jo setup kell hozza..
  • Rigley
    sziasztok !
    nekem is nagyon tetszik a játék, neten sajnos nincs lehetosegem nyomni, csak otthon probalgatom, egérrel+manuális válto (egér gombjai) de csak kicsit tudok 1.35 -on belul kerulni.... en vagyok nagyon béna, vagy igazan jo idoket csak kormánnyal lehet menni ?
  • tuero
    Hát, ha így tényleg sikerül megoldani, hogy ne kelljen szenvedni a lagekkel a bajnokságban, akkor én is tejelek. Persze gőzöm nincs, hogy tudom eljuttatni a pénzt, de biztos megoldható. Azonkívül remélem sokan adakoznak még, remélem 2000-nél is kevesebbet kell majd fizetni a végén.
  • Barpi
    Hi all! Kijott az uj verzio 01Q! Letoltes a hivatalos oldalrol.
  • PResident Evil
    Bobbi te meg hétvégén gyere csúszni, vazz :DDD
    majd haza húzol ugye ? ;P
  • PResident Evil
    ehh... csá csumesz...
    Én is suliban döglök és csak azt akarom mondani hogy Walaki egy állat :D
    Remélem elintézed Bobbinak a gépet !!!
  • Prezsi #7693
    Rábólintott mindenki, mikor akarsz menni?
  • [Walaki]D`Lair
    Na...kapok választ a lenti kérdésemre? gyorsan kéne, mert akkor elkezdek gyúrni az Advancedre...
  • Jacek
    Ok johet a proba de a 0.2 a lenyeges mert lehet hogy nem kell harom port csak 2:)de az tobb playeres.
    En szivesen bedobom a zset ha megy de csak 0.2-nel mert lutri egyaltalan mi lesz.
  • [Walaki]D`Lair
    Na bakker...pedig már tudtam fejből mind a 2-t :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    JA! Egyébiránt a versenybíróságtól lenne egy kérdésem. Szóval, mivel jövőhéten sítáborban leszek, pont péntek éjfél körül érek haza. (lehet hogy előbb, de nem biztos) Megfelel nektek, hogy hajnali fél egy és egy között futok időmérőt, vagy inkább most szombaton mehetnék? (vasárnap megyek a táborba) Szóval ha nem túl nagy kérés, kérlek titeket, hogy rágódjatok, rajta, mivel nem szeretnék megint a DNQ-s dolog miatt pofátlan lenni.... Szal én bármire vevő vagyok....

És télleg ez most Vis Major, mivel már szeptemberben le volt zsírozva...
  • [Walaki]D`Lair
    hínnye bazz! le kéne szoknom a szóval-ról :DDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    JA! Egyébiránt a versenybíróságtól lenne egy kérdésem. Szóval, mivel jövőhéten sítáborban leszek, pont péntek éjfél körül érek haza. (lehet hogy előbb, de nem biztos) Szóval...Megfelel nektek, hogy hajnali fél egy és egy között futok időmérőt, vagy inkább most szombaton mehetnék? (vasárnap megyek) Szóval ha nem túl nagy kérés, kérlek titeket, hogy rágódjatok, rajta, mivel nem szeretnék megint a DNQ-s dolog miatt pofátlan lenni.... Szal én bármire vevő vagyok....
  • [Walaki]D`Lair
    Hallod hülyearcú! Mikor lesz már végre géped??? :DDDDDDDD
  • seAke
    Anyás suliban nyomom egérrel fagy mint a gép....2:30 as köröket megyek
  • ÁjjLe BoBBi
    !BLASTA!
    suliba vagyok nincs icq ezért ide irok....
    ha haza megyek felhílak és küldöm a pézt....
    BYE
  • ÁjjLe BoBBi
    nem akarom elkiabálni de most mentem 10 kört az advanceden, és minden köröm 1.32.50 alatt volt :DDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    De az biztos, hogy a következő versenyen mi már nagyon jót fogunk csatázni!...
  • [Walaki]D`Lair
    Maradunk. Arról van szó, hogy BoBBI megunta a lagzást és vár amíg ki nem jön a 0.2-es verzió. Amúgy már most le vagyunk maradva tőletek 1 pontal. És most te vagy a 4. és Kacsa az 5...

BoBBI könyörgöm ne add fel!!!
  • dashed_
    nalatok megy az 1es master?nalam kb fel oraja halott.
  • [Walaki]D`Lair
    De ez akkoris jó...:DDD Modjuk előzés nem lett volna belőle :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    LOL Most néztem, hogy Norbi meg én köztem nincs egész 3 másodperc a döntő befutásakor :))) Gondolom spórolt a kocsival mint a gép :))) Mondjuk én is visszábbvettem a tempót a 10. körtől...
  • ÁjjLe BoBBi
    thx
  • [Walaki]D`Lair
    166682879
  • ÁjjLe BoBBi
    valaki lökje már gyorsan el nekem Blasta icq számát
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy mikor lesz kész a bajnokság honlapja?
  • [Walaki]D`Lair
    jaja...remélem jövő versenyen már kinn lesz...így is a 3. már a csapat...

Bravó ZOKA Team...
  • [Walaki]D`Lair
    Miért az utsó??? írhatsz még később te makker :DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    ehh :-D
    nem várom....vagyis csak akkor jöjjön ha normális a netcode....
    nincs kedvem minden 2. 7végén server ügyben lamazni
  • seAke
    Utolsó hozzászólás: Független spectator versenybírót javasolok...sztem yo 5let nem?
  • Jacek
    Persze hogy van:))) azt uzenik aki nagyon varj a 0.2 az kezdjen el fellabon allni.
  • [Walaki]D`Lair
    köszönöm...első pozitív hozzámszólás az elmúlt 5-6 oldalon :DDDD
  • Jacek
  • ÁjjLe BoBBi
    vmi hír a 0.2-ről ?
  • Prezsi #7660
    Miért, nagy szamár leszek?