16311
  • tuero
    Grat Prezsi! Ez nem semmi !!!!!!!
  • Prezsi #7755
    Megcsíptük Dervo-t Advanceden!
  • [Walaki]D`Lair
    Na BoBBi ha ezt olvasod, akkor tudd, majd fölhívlak úgy 10-kor....
  • donpedro25
    Na, talán mire én is versenyezhetek, addigra már nem leszek olyan borzalmasan béna. 0.75-öt javítottam a bestemen, így már 1:32:46-nál járok.

Tartok tőle, hogy innen már k***a nehéz lesz... :)
  • Prezsi #7752
    4-e óta nem frissítik a top10-et.
  • Prezsi #7751
    smucig
  • Jacek
    varjal meg:)
  • Alexease
    Nekem jo. Mondjatok egy szamlaszamot.
  • Kacsa_
    Igaz, ne bonyolítsuk....
  • Jacek
    Mit kell ezen szarakodni be kell lokni a dellat es kesz 2k nem egy osszeg es van allandoan server.
    De majd meglatjuk mi is lesz a valosag a 0.2-ben:)
  • FREAK
    szerintem jöhetnek, kell most az ember
  • Kacsa_
    És az nem lenne megoldható hogy havi fix összegért cserébe használhatnám a szervert? Mint az FTP szervereket? Vagy ez eleve rossz 5let?
  • sanzik
    Nem az osszegen van a lenyeg,hanem ha mar fut a szerver es ti vigan jaccotok rajta,de ket honap mulva jon valaki es csatlakozik,akkor majd be kell neki fizetni a penzt,hogy jatszhasson vagy mivel csatlakozott a bandahoz,megkapja a jelszot automatikusan es jatszhat?
    Mert ha az utobbi akkor,aki fizetett az joggal kerdezheti,hogy mert jatszhat az aki nem adott penzt? De ha en fel ev mulva akarok egy kis fungamet normalis mezonyben,normalis szerveren akkor majd utalnom kell a penzt a bankszamladra? :))
  • Prezsi #7742
    Freak, bajnokság közben is jöhetnek új versenyzők? Ha igen, Donpedro és Alexease is beszállhatna már a jövő héttől.
  • FREAK
    nem

aki tudja a jelszót, az bármikor mehet, de a versenyeken csak a versenyzők
  • sanzik
    nekem meg mindig nem tiszta.. :)
    szoval ott fog futni 3 allando dedikalt server,de nem fog jaccani rajta senki,csak akkor ha eppen bajnoki futam van,vagyis 2 hetente hetvegen
    jol ertem?
  • FREAK
    egyszeri 2000, és folyamatosan futna rajta 3 dedikált szerver, amiket csak a bajnoki versenyekre foglalunk el
  • Alexease
    Ez csak a bajnoksag szervere lenne, vagy lesznek free versenyek is. Mivel nincs idom, bena vagyok, igy a bajnoksagon nem indulok, de neha azert mennek egy-egy versenyt, csak ugy, a jatek kedveert. Amugy ez havi 2000, vagy csak egyszeri.
    Ha lesz free, es egyszeri, akkor en is benne vagyok. Egy megbizhato, jo szerver, normalis emberekkel megeri.
  • donpedro25
    Sanzik kérdései sztem is figyelemre méltóak. Ötletem ellenben nincs. Igaz pénzem sincs, de ha megígéritek, hogy a jövőben ténylegesen el is indulhatok a bajnoki futamokon, akkor én is adok bele lóvét... :)
  • sanzik
    hali!
    engem az erdekel,hogy itt 10-20 ember osszedobja a zsetont,hogy legyen server,de ha kozben valaki kilep,meg jonnek uj arcok,meg en is azt mondom fel ev mulva,hogy ujra jatszanek,akkor majd,hogy lesz ?
    az uj embereknek be kell majd fizetni penzt,vagy azok egyaltalan nem jatszhatnak majd a serveren?
    vagy ha valami kozbe jon es nem lehet uzemeltetni tovabb a servert ako mindenki visszakapja a penzt,vagy mi lesz?

mondjuk annyira nem foglalkoztat a dolog csak ugy eszembe jutott ez is :)
  • ÁjjLe BoBBi
    én is adok pézeket....
  • [Walaki]D`Lair
    Kurvajó!! A 3. és a 8. között csak 8 pont van!!! Ez igencsak izgalmasnak ígérkezik!

Amúgy Bobbi bazeg siess azzal a géppel, mert te csak a 9. vagy és a csapat is a 3. már.....
  • FREAK
    ahogy jön, nem szoktam előre tervezni :)
  • Prezsi #7728
    Te mikor alszol? :)
  • FREAK
    bocsi a késlekedésért, végre megcsináltam a bajnokság állását is

tanulságos :D
  • [Walaki]D`Lair
    Reméltem is :DDD
  • Roccso
    Re Arcok!
    Rég jártam erre de a dedikált szerver ötlet nekem is bejönne,tehát csatlakozom a Junkies Team másik feléhez ami a lóvét jelenti!
    Ha a 0.2 beindul a Junkies ujjáéled,addig meg GT2002!!
    Na pá

• Jacek
    GSIZsolti is ad Norbi:)) itt irja
  • Rigley
    tényleg annak a cadje dervo vagy hogy hivjak gyereknek nincs meg a setupja valakinek ? jol jonne... :)
  • GSiZSolti
    bocsesz - [email protected]
  • GSiZSolti
    Egye massza , adok én is 2 libát bár valaki elmagyarázhatná mire is kell a lé....

Nacső, illetve küldhetne vki Blackwood setupot az ímélemre, mert az unokaöcsém sikeresen átállította az összeset....
    ( Jó duma mi? )

zoltiking23@freemail címre
    köszee
  • [Walaki]D`Lair
    Király! Akkor a legnagyobb ellenfelem továbbra is az ellenfelem marad :DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    Na. 10 már 100% hogy megvan, ugyanis seAke beleegyezett
  • ÁjjLe BoBBi
    heee ez az én szövegem:DD
  • Kacsa_
    Már nagyon kiváncsi leszek a 0.2-re. Fizetni tényleg csak utána lesz érdemes. Lehet hogy addigra elveszti a játék a "fényét" vagy mittomén
  • Kacsa_
    No akkor még én is adok bele..
    Már 11 ember
  • Jacek
    :DD
  • Jacek
    kicsit unom mar ezeket a lol patcheket:))
    Nagyon jo hogy javitgatjak a gamet de a 0.2 tesztelgetnem inkabb, valoszinu egy metert nem megyek addig:D
  • [Walaki]D`Lair
    sztem odaírhatsz még 2-t is...

zEd
    seAke

(bár még nem tudják, de majd rá lesznek dumálva by me :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
  • [Walaki]D`Lair
    váááááááh....A kurva élet! Elfelejtettem volna az advancedet??