16311
  • Kacsa_
    Nektek is ilyen rosszul ment a GP, advanced verseny után? Nekem borzasztóan megy...1.33.xx. Pénteken és vagy szombaton csinálok este szervert, muszály gyakorolnom.
    Zoli megnézted a Lol viDEJÓmat?
  • Jacek
    :PPPP
    na jott ma Z123 patch?:D
  • Prezsi #8234
    Advanceden?
  • [Walaki]D`Lair
    JA! Amúgy maradok a HSF 002-nél :)))
  • [Walaki]D`Lair
    Haha....és hogy vágjam? JAAAA!!! Megvan! OK...este küldöm.

Most mentem amúgy 1:31.37-et...úgyhogy van még mit behoznom....
  • Prezsi #8231
    Elég az eleje.
  • [Walaki]D`Lair
    jééézusom! Nincs ICQ-tok véletlenül? Több mint 1 Mega a mérete....
  • Prezsi #8229
    [email protected]
  • Palee
    yes
  • [Walaki]D`Lair
    [email protected] <<<---- ez jó?
  • Palee
    nekem is elküldheted ;)
  • [Walaki]D`Lair
    Ok. Amint fölenged a supergamez FTP, azonnal nyomom, de ha adsz e-mail címet, akkor elküldöm...Ezen ne múljék már....
  • Jacek
    akinek benn vagyok az ICQ-ban prunnyogjon mar ram mert az osszes nev elszalt belola :)a tragyadomb
  • Prezsi #8222
    És Márkié is, úgy tudom ő részt vesz André nemzetközi bajnokságában, biztos vannak tapasztalatai. Bár ő ott is mindig elöl megy, így mindig kimarad a bulikból. :-D
  • Prezsi #8221
    lol, szivatnak anyám STOP
  • ÁjjLe BoBBi
    de kell! PLS ADJA IDE NEKEM VALAKI (bár ha megvan egyáltalán)
  • Prezsi #8213
    Tudom, azért a te véleményed is fontos lenne!
  • Prezsi #8211
    Jól van, ha Walaki publikussá teszi a saját replay fájlját és valóban lag volt, bocsánatot fogok kérni tőle, amiért megkérdőjeleztem a szavahihetőségét.
  • ÁjjLe BoBBi
    ööö...szóval...ööö izé...hát szóval nincs meg valakinek casper GP-s setupja ? csak azzé kéne az övé és nem pedig a dervoé, mert ez a casper hasonló iveken megy mint én....meg azért is mert letöltöttem a replayt és test driveban 1.31.09et mentem !!!!!!! BESZAROK BEFOSOK BEHUGYOZOK!!!!
  • Jacek
    en ezt a T kakit le sem szedem mar minek
  • ÁjjLe BoBBi
    sorry ha nem lett volna szabad kipofáznom mindent, csak azt akartam hogy jöjjön rá hogy ára is van a meggondolatlanságának.....pl. engem jacek lebaszott még ez eset elött pár 7-tel hogy mindenhol megpróbálok előzni....azóta tanultam belölle....
  • ÁjjLe BoBBi
    nem konkrétan erre gondoltam de ez is azt igazolja hogy nem bírtál pár kört gurulni....
    mit tanulsz te a gépen bazze ? angol vagy mit ?
    ja és miután ezt leírtam te onnantól egész nap online voltál és nem igen hiszem hogy tanultál volna...
  • Jacek
    veletlenul lesz 0.2-o, gondolt l az utat a 0.25-ig:)
    De ezt lehet fokozni ala Q3 OSP pl ilyenek voltak Q3 OSP0.9Z2:D
  • Alexease
    Es milyen messze van meg a "Z"!? :)))))
  • Alexease
    Megerkezett a 0.1T patch:))
  • budasp
    "Stormregion powah"
    Mi is ez?:)
  • Prezsi #8195
    Emlékszel, amikor múlt pénteken, az edzésed előtt mentünk pár kört ketten? Nekimentél előttem a falnak, elmentem melletted az egyenesben, erre te szélárnyékból visszajöttél mellém ugyanannak az egyenesnek a végén! Amikor mondtam neked, hogy ott már nincs idő visszaelőzni, ezt válaszoltad: "Miért nem fékeztél!" Nem baj, ha te ezekért ügyesnek tartod magad, légy boldog.

És ha már Bobbi kipofázta miért szálltam ki, megerősítem, nem tévedett. És ne "aham"-ozzál itt nekem.

De megbocsátok neked, mert még közel a gyerekkor.
  • [Walaki]D`Lair
    mit mondtam? ---->>>>

ÁjjLe 2003. 15:10 menni kell gyakorolni

[Walaki]D` 2003. 15:10 ccsááááá

[Walaki]D` 2003. 15:11 most tanulok

[Walaki]D` 2003. 15:11 később megyek

ÁjjLe 2003. 15:13 most és nem pofázol közbe

[Walaki]D` 2003. 15:13 TANULOK BAZE

ennyit erről...
  • [Walaki]D`Lair
    Prezsizek én bazz....:))))) Szal a 2. bekezdés Palee-nak szólt :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    Van egy olyan érzésem, mintha egy kicsit megingott volna a szavahihetőségem....Szép dolog....Meg ugye én vagyok a bajnokság fekete báránya....miért is? Volt egy-két olyan előzésem ami más szemszögből nézve akár ügyesnek is mondható??? Ez nem Nascar....nincs 800 bal kanyar...nincs idő kivárni....ha 50 körös lenne a verseny akkor esetleg...de így....koccol két autó...nagy ég! Mivan akkor....másoknál is bőven előfordult már ilyen....csak éppen szerencsétlen módon vette ki magát, hogy pont Jacek szívta meg...aki ráadásul versenybíró is...meg ugye "többekközt ennek hatására" hagyta abba....(aha persze.....aham)

Amúgy Prezsi...az ominózus eset hatására eléd kerültem...miért kértem, sőt követeltem volna a restartot, hisz akkor újra meg kellet volna előzzelek...tehát semmi előnyöm nem származott volna a restartból...ez azért elgondolkodtató nem?...
  • [Walaki]D`Lair
    3x megnéztem 3 különböző "kameraállásból" és télleg visszaugrik a kocsim....ez olyan lag volt mint a reterát....
  • Prezsi #8190
    Direkt így van megírva az LFS. Laggolásnál elromlik a fék. Húzd fel a bukósisakod, mielőtt leszakad a plafon. Érdekes lenne megnézni a saját replay-eden hogy volt ez, na nem mintha lennének fenntartásaim az állításaiddal kapcsolatban, hiszen itt is mindig az igazat mondod.
  • Palee
    ez jó ötlet
  • [Walaki]D`Lair
    Meg aztán....Azért egy féktávon nem megyek bele senkibe fékezés nélkül....
  • [Walaki]D`Lair
    Jézusmária! Esküszöm kimerevedett a kép, és a kövertkező snittben pedig már előttem pörögtél kifelé..... Ezért mondtam! Mert belaggol vagy mittomén! Tehát szerverhibából, vagy nethibából kapcsolatosan lehet restart....
  • Palee
    hozzáteszem, nem emiatt lettem utolsó.

meg értem én, hogy walaki nem akar rosszat, és nem szándékosan csinálja az afférokat, egyszerűen csak felelőtlen.
  • Palee
    de ha már itt vagyok, én is becsatlakozok a Walakit szapulók táborába. Szerintem nem véletlen, hogy mindig vele kapcsolatban vannak afférok.
    Csak röviden:
    Olyan nincs, hogy meglökünk valakit hátulról, aki ettől bemegy a málnásba, utána meg bocsikát, meg restartot szajkózni, amikor mindenki tudja, hogy nincs restart. Én voltam a szerver, újralőhettem volna a rajtot, de nem tettem,mert ez a szabály. Én tudtam az előttem lévőre vigyázni, pedig nekem is fékezni kellett, de valahogy mégsem toltam meg a seggét.
  • [Walaki]D`Lair
    1-et értek :)))))
  • Palee
    :))) szarakodott az outlookom :) ...érted lelkiismeretes versenyző vagyok, pedig tökutolsó voltam.
    szerintem vegyük ki az advanced pályát a naptárból, nem tudok ott pályán maradni :) meg a cigarettareklámok sincsenek engedélyezve, a szponzoromnak se tetszik :)
  • [Walaki]D`Lair
    Még nem tudom...