Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Befigyelt a gumikba. 😄
ez nem jo de ne errol beszelgessunk ok😊))
Na holnap 9 kor futam aztan kesz aki 8-rol tud annak a kilenc is jo😄DDD
Na holnap 9 kor futam aztan kesz aki 8-rol tud annak a kilenc is jo😄DDD
Az egeret hajtotta.
Norbinak tuti jó.
bazze....hogy ??? nem értem...monjuk nem emlékszem 1 körömre se, de miztos hajtotam a gépet a bestnél...a másik meg ilyen gyorsan hozzászokott a kormányhoz ? vagy akkor mi volt az az idõmérõ edzéses "lamazas" ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
az ötös csoportokkal az a baj,hogy kevés a jó szerver.
szerintem legyen 3-4 ember,aki mindig különbözõ selejtezõben nyomná, és õ adná a szervert.
ez kurva jó ötlet, elvagyok ájulva magamtól 😊)
ez okozza mindig a késést
szerintem legyen 3-4 ember,aki mindig különbözõ selejtezõben nyomná, és õ adná a szervert.
ez kurva jó ötlet, elvagyok ájulva magamtól 😊)
ez okozza mindig a késést
Csak azért fórumozunk, hogy megbeszéljük mikor legyen. Mondtam Norbi már biztos nem jönne ma.
Lehet 9 is, ha úgy jó mindenkinek
😊)) az igaz... mi is amatõrködtünk, mint állat.
de az tényleg vicces,hogy mindenki fórumozik, ahelyett,hogy menne a szerverre 😊)
de az tényleg vicces,hogy mindenki fórumozik, ahelyett,hogy menne a szerverre 😊)
Szerintem amatõr lenne elhalasztani a versenyt.
Mindenki tudja,hogy vasárnap este van,oszt kész.
Mindenki tudja,hogy vasárnap este van,oszt kész.
csak azt tudnam nalam mert 4 volt ki irva 😊ja lehet hogy en mar a negyedikben voltam te meg a 3 ban😄DDDDDDDDDDDDd
ketto darab 25 perces futamrol van szo szerintem mehet holnap nyugodtan 20 oratol 9-re vege😄DDejj lattam mar ejjeliort nappal meghalni😄DD
A replayt légyszi majd küld már el....
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Hétfõ, Szombat, Vasárnap jó a FERRARI TEAMnek
Norbi már alszik, psszt 😄
Nem tudom holnap mikor kavarodok haza. Most meg biztos, hogy itt vagyok. És ha esetleg jól összejönne, fél õra múlva már túl is lennénk az egészen. Ha mégis holnap lesz, és nem indulok el, akkor is megkapom a 6 helyért a pontokat?