16311
-
[Walaki]D`Lair #8180 Kapa feat. Petike - Live From The Temető
"-Ne fütyülj!
-neh..én nem fütyülök..
-Te fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj!
-he ne...én nem fütyülök...
-Fütyülsz bazmeg és hazudsz!
-Mé?
-Mert egy szar szemét szar alak vagy!
Kivakarlak a geciből UGYE? IDEHOZTALAK, AKKOR FŰT FÁT IGÉRSZ IGAZ?! KIVAKARTALAK A GECIBŐL, VAGY NEM VAKARTALAK KI??!! TE MEG ITT FÜTTYÖGSZ TE BAROM??? ITT A NEMZETI NAGYJAINK KÖZÖTT!!?! Ahol AHOL AZ ŐSÖK SZELLEME JÁR BAMEG?!!?! ITT NEM FOGOD FELVERNI A CSENDET! BAZMEG ÉN NEM VISZEM EL HELYETTED A BALHÉT!!! ÉRTED?? HÁT ITT AZ ÉN HÁTAMON CSATTAN MINDEN ÉRTED!!!?!
-Értem abszolút, csak ne fog már a nyakam, tudod milyen érzékeny egyből föláll a faszom...
-Bepe téma van innen!
-Jó
-Mondom bepe téma van!
-Az most mi, hogy ne szó...
-Az, hogy kuss van!
-Ja jó...."
Amúgy a hangfölvétel, Jancsó Miklós 'Amidőn az úr lámpást adott a kezembe' című filmjéből egy részlet. -
[Walaki]D`Lair #8179 Stormregion powah -
budasp #8178 Próbáltam néhány szerverre bejelentkezni 33.6-al. Volt olyan, ahol türhető volt a sebesség, de egy két esetben csak ugráltak a versenyzők össze-vissza a pályán. Gondolom ez az én lassú konnekcióm miatt volt, nem pedig az amerikai gyerekek net kapcsolata volt lassú...:)Kb. 250-500 közötti ping idővel értem el a szervereket.
Egy 56k-s modemmel is meg fogom próbálni. Hiába, a viharsarokban csak hallomásból ismerjük a lábelnetet meg az ADSL-t...
Más: car setup kérdés. Nem áll szándékomban senkinek sem elkérni a finoman kikisérletezett, jól bevált setupját, csupán néhány olyat szeretnék kérni, amik többet nyújtanak, mint a játék default beállítása. Sajnos nem értek igazán a megfelelő beállításhoz.
Egyébként rettentően tetszik az LFS. Furcsa, mert sok tekintetben elbújhatnak mellette a "nagy" szimulátorok, annak ellenére, hogy ez még csak egy demó... -
#8177 én is a Csípős Freakre voteolok :) -
#8176 akkor 003-mal akarsz menni szerintem :) -
[Walaki]D`Lair #8175 Na. Elértem a 2 héttel ezelőtti best időmet. Most éppen 2 setup között vacilálok...a HSF 002 és a HSF 003 között :)) a 002 az, amivel a múltkor mentem, a 003 az új...A probléma az, hogy érzésem szerint a 002-ben több tartalék van, a 003 pedig stabilabb és jobban fekszik az úton...Úgyhogy éppen ezt tesztelem :))) (JA! És a 003-ban nincs duda...:PPP) -
[Walaki]D`Lair #8174 Jééééézusom! Inkább rakd vissza a Csípős Freak-et! :DDDD Vagy inkább az azelőttit :))))))) -
#8173 56k-val működik, egyszer 3 vagy 4 56k-s sráccal mentem
csak hajlamos leszakadni, meg eleve sokkal ritkábban szedi a csomagokat, vagyis kicsivel darabosabb a mozgás, de még így is folyamatos
csak MIN-nel kell kapcsolódni -
#8171 hát nem nagyon....vagyis nem lesz élvezhető....de ki tudja mit hoz a jövő -
budasp #8170 Szevasztok!
33.6 vagy 56k modem elég online lfs játékhoz? -
#8169 Palee, köszi, de már négyszer megkaptam az "A" elődöntő eredményét tőled -
#8168 2es master -
#8167 csak úgy mellékesen jegyzem meg hogy Norbi csinál MOST egy servert szóval LEHET jönni gyakorolni.... -
#8166 PL. MOST IS GYAKOROLNI MEGYEK !!!! -
#8165 öööö...igen....ööö nem emlékszem hogy kértem volna hozzászólást....bocs -
#8164 nagy büdös LÓFASZT !!! idézzek, vagy saját szavaimmal mondjam el hogy mit válaszoltál pl akkor mikor hívtalak csaoat edzésre?! hát akkor én mondom....
szóval nem igen akartál jönni(ugyan igy van ez a CS-ben is)
a másik meg az hogy pl tegnap rengeteget mentem, és még 7végére le megyek 1.31.40 alá(volt tegnap egy olyan köröm amiben simán benne volt 1.30.9x is!!!!!de mondanom sem kell hogy perec lett belölle -
#8163 800 kör balra fincsi....bocs -
#8162 bazzeg én sem tarton számon hogy mit szeretsz mit nem....pl hogy én a Nascart szeretem az egy dolog, és nem a te dolgod.... -
[Walaki]D`Lair #8161 Amúgymeg arra van az a szájbabaszott ICQ, hogy azon sírd el a bánatod, ne itt ország világ előtt, hogy lássák a csapat "összetartását"....
Monnd csak...mikor is gyakoroltál utoljára?? Jaaa...hogy a Nascar miatt nem érsz ráááá???.... -
#8160 Beállsz a szervízkamionba amolyan Májkül Nájtosan -
[Walaki]D`Lair #8159 Így van....ott a pont...:DDDDDD A következő fejlesztésű autóból a HSF 003-ból, már kivetetem a szerelőkkel :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #8158 Nekem sincs semmi bajom veled, kivéve a hirtelen idegbetegségedet, a Nascar mániádat meg néhány kisebb hülyeséget.... -
#8157 ne értsd félre amit irtam...veled semmi baja, csak a viselkedéseddel, és a meggondolatlanságoddal van... -
#8156 Pedig a Freak is megmondta hogy a versenyautóban nincs duda... -
[Walaki]D`Lair #8155 csapattag.... -
#8154 igazad van, de nem kérdeztelek ez ügyben....
nincs nekem semmi bajom azzal a majommal:)
csak annyi hogy nagyon agresszív, meggondolatlan....és NE DUDÁLJON MERT A SZŐR IS FEL ÁLL A HÁTAMON !! -
[Walaki]D`Lair #8153 Helyes bazz....nekem nem mondta...de ha így áll hozzá, akkor nem is fog indulni....mivel én tuti hogy fogok... -
#8152 ....akkor Prezsi miért mondta azt nekem mikor beszéltük hogy nehogy abba hagyja már....szóval miért mondta azt hogy a köv bajnokságban is csak akkor indul ha te nem leszel ott ? -
#8151 Ja és HÁBORÚT csaqpaton belül,ezaz így kell ezt....szánalmas -
#8150 Csöcs mindenki!Utaztok ti rallyban is LFS-en és NASCAR 2003-mon kívül mert akkor mongyatok valamit....ami yo ne a CMR2-t v. 3. teccikérteni... -
[Walaki]D`Lair #8149 Prezsivel például nem is voltam egy csoportban....szal nyugodtam bekaphatod a faszomat csontig..... -
[Walaki]D`Lair #8148 -amúgy... -
[Walaki]D`Lair #8147 Amúgy az elődöntő volt a problémás... -
[Walaki]D`Lair #8146 Amúgy most nagyon fasz kivan! A pofám szakad le tőled néha..... -
[Walaki]D`Lair #8145 Ecsém bazmeg! Ahelyett hogy gyakorolnánk itt szapuljuk egymást!!! Nézd meg!! Zoli és Kacsa egyszer sem mondott még csak félreérthető dolgot sem egymásra, nemhogy rosszat!!! Meg is van az eredménye.... -
[Walaki]D`Lair #8144 -
#8143 Csa! Milyen progival lehetne az LFS replay-eket pl. .avi-ba kimenteni? -
#8142 tudtam hogy ezzel jössz majd....de ügye erre nem vagy büszke ? mert éppen ma néztem meg azt a bizonyos döntő replayt ahol kavartad a szart....
az már egyszer biztos hogy nem érdemelted meg a 3. helyet......
pl.Jacek és Prezsi miattad hagyták abba....
-
[Walaki]D`Lair #8141 -
[Walaki]D`Lair #8140 mintha 3. lettem volna a múltkor....