Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ja igen, a szaggatott fékezéssel az a gond, hogy túl hosszú lesz a féktáv, ha meg növelem a fékerõt a setupban, akkor instabillá válik a járgány. Ettõl függetlenül néha én is alkalmazom, de szerintem ebben a kanyarban pont nem jó.
a netkar-ba van egeres irányítás?
Úgy látszik félreértettetek...
Nemcsak Norbit néztem meg, hanem rajta kívül mindenki mást is, plusz még máshonnan is szedtem le bestlap-eket. Mindezt azért, hogy legyen valami támpontom, mert korábban még nem mentem ezen a pályán. Engem nem a vezetési stílusa érdekel, hanem az, hogy kb. mi az a tempo, amivel maximum be lehet menni egy adott kanyarba. Ebbõl levonok kb. 15-öt, és utána a saját módszereimmel próbálkozom.
Ez a 140, ill. 130 nem tiszta, én úgy vettem észre, hogy a max inkább 160 körül van. (140-el simán be tudom venni. A gond az, hogy ez kevés.)
Nemcsak Norbit néztem meg, hanem rajta kívül mindenki mást is, plusz még máshonnan is szedtem le bestlap-eket. Mindezt azért, hogy legyen valami támpontom, mert korábban még nem mentem ezen a pályán. Engem nem a vezetési stílusa érdekel, hanem az, hogy kb. mi az a tempo, amivel maximum be lehet menni egy adott kanyarba. Ebbõl levonok kb. 15-öt, és utána a saját módszereimmel próbálkozom.
Ez a 140, ill. 130 nem tiszta, én úgy vettem észre, hogy a max inkább 160 körül van. (140-el simán be tudom venni. A gond az, hogy ez kevés.)
megkaptam, de a köv. a problémám:
azt írtad, hogy a versenyt "leintik" ha az elsõ áthalad a célvonalon, és ez így is van a valóságban, vagyis a lekörözött versenyzõ nem futhatja végig a távot
viszont a játékban ilyen leintés NINCS, ezért MINDENKI TELJESÍTI A TELJES TÁVOT
persze hozhatunk egy új szabályt, és akkor Walaki ideje "+1 kör" lenne, elõtte pedig Zoli végezne DNF státusszal
azt mondom, várjuk meg a 0.2-0.25 verziót, és nézzük meg, mit alkottak ezekben, mert lehet, hogy az ilyen dolgok meg lettek oldva
azt írtad, hogy a versenyt "leintik" ha az elsõ áthalad a célvonalon, és ez így is van a valóságban, vagyis a lekörözött versenyzõ nem futhatja végig a távot
viszont a játékban ilyen leintés NINCS, ezért MINDENKI TELJESÍTI A TELJES TÁVOT
persze hozhatunk egy új szabályt, és akkor Walaki ideje "+1 kör" lenne, elõtte pedig Zoli végezne DNF státusszal
azt mondom, várjuk meg a 0.2-0.25 verziót, és nézzük meg, mit alkottak ezekben, mert lehet, hogy az ilyen dolgok meg lettek oldva
Riszpekk
Egérnél a szaggatott fékezés is hasznos tud lenni. Akkor nem csúszik ki a hátulja és lassulsz is valamennyire. Egyébként az elsõ sikánhoz 140 körül érkezel és az elsõ részt 130-al be lehet venni, tehát nem kell nagyot fékezni. Csak utána az s második kanyarjára kell ráfékezni egy nagyot, azt pedig lehet úgy, hogy egyenesbe állt az autó.
Egyébként szerintem sincs sok értelme más vezetési stílusát "bemagolni". A legjobb módszer az, ha mész úgy, ahogy tudsz, és mindig csak egy kicsit próbálsz gyorsabb lenni az elõzõ körödnél, és soha nem próbálsz meg pl. 110 helyett 130-al bemenni egy kanyarba csak azért mert más is így csinálta. Ha jól csinálod, szép lassan eljutsz a 130-ig is. (Húúú, ezt úgy mondtam, mintha nagyon bölcs és tapasztalt ember lennék)
Egyébként ha mégis másokat nézel, akkor szerintem nem érdemes multiplayer replayt nézni, csak gst-t. Az mpr-ben jó, ha másodpercenként 3-4-szer kapsz információt a másik játékos helyzetérõl, szóval teljesen szaggatottan látod, hogy õ mit is csinál, ami torzít a valóságon.
Egyébként szerintem sincs sok értelme más vezetési stílusát "bemagolni". A legjobb módszer az, ha mész úgy, ahogy tudsz, és mindig csak egy kicsit próbálsz gyorsabb lenni az elõzõ körödnél, és soha nem próbálsz meg pl. 110 helyett 130-al bemenni egy kanyarba csak azért mert más is így csinálta. Ha jól csinálod, szép lassan eljutsz a 130-ig is. (Húúú, ezt úgy mondtam, mintha nagyon bölcs és tapasztalt ember lennék)
Egyébként ha mégis másokat nézel, akkor szerintem nem érdemes multiplayer replayt nézni, csak gst-t. Az mpr-ben jó, ha másodpercenként 3-4-szer kapsz információt a másik játékos helyzetérõl, szóval teljesen szaggatottan látod, hogy õ mit is csinál, ami torzít a valóságon.
egeres irányítás van?
Feltettem a DX9-et. Megy faszan minden. A Diagban a buta tesztet kicserelhetnek mar valami ujabbra. A forgo koca meg Xbox bujtatott reklam😊)
szedjétek netkar-hoz Imola-t és nyomassunk egy Mini tesztet!!
eddig egy kört mentem az 3:01 lett!
eddig egy kört mentem az 3:01 lett!
Riszpekk
Ne mas vezetesi stilusat probald megtanulni. Probald "erezni" a kocsit es kitapasztalni. A sajat biztos hogy jobb lesz, mert azzal barmilyen palyan megalod majd a helyed, es akcioban is tudsz majd korigalni.
Persze azert nem art egy ket altalanos dolgot betartani, megfogadni.
Persze azert nem art egy ket altalanos dolgot betartani, megfogadni.
Ja😊)
De erdemes kiprobalni (GeneRally). Nagyon veszelyes.
Amikor legeloszor feltettem, legalabb egy orat nyomtam😊)))
A palya epitoje nagyon jo.
De erdemes kiprobalni (GeneRally). Nagyon veszelyes.
Amikor legeloszor feltettem, legalabb egy orat nyomtam😊)))
A palya epitoje nagyon jo.
Az a legnagyobb poén, hogy épp most néztem meg Norbi versenyét, és õ mindig egyenesbe rántja a kormányt mielõtt fékez!
Igen ám, csakhogy így olyan szûk résbe kell beletalálni, hogy térdig ér majd a szakállam mire megtanulom... 😊
Igen ám, csakhogy így olyan szûk résbe kell beletalálni, hogy térdig ér majd a szakállam mire megtanulom... 😊
Itt is egy beta autos. Ez Rally😊) Hozza adott palya editor is van. Brutalis.😊 Objektumokkal, fuvel, uttal, domborzattal, vizekkel, fakkal stb. palyalt lehet osszerakni hozza, par perc alatt.
Erdemes ki probalni, aki meg nem ismeri😊)))))))
GeneRally
Erdemes ki probalni, aki meg nem ismeri😊)))))))
GeneRally
ez a NetKar kiru, kurva jó a fizikája, de itt is elszabtak valamit, belsõ nézetbõl olyan keskeny az út, mint egy járda.....
Riszpekk
Norbi ugyanezzel a szöveggel etetett meg, hogy 0.77/600 a király fékbeállítás, mert azzal kanyarban is lehet fékezni 😊))))
elhittem neki én hülye 😄
figyi erre sem csak egy megoldás van, ha neked ez nem szimpi, megcsinálod a saját setupodat, kanyar elõtt fékezel, és utána a gázon a lábad (ujjad) vagy csak átgurulsz stb
elhittem neki én hülye 😄
figyi erre sem csak egy megoldás van, ha neked ez nem szimpi, megcsinálod a saját setupodat, kanyar elõtt fékezel, és utána a gázon a lábad (ujjad) vagy csak átgurulsz stb
Riszpekk
Na asszem rájöttem, hogy miért vagyok olyan láma az advanced pályán, most, hogy végignéztem Marki 10 körét.
Õ néhány kanyarba (pl elsõ bal-jobb kombináció) úgy megy be, hogy miközben a kormányt enyhén ívre fordítja, egyidejûleg fékez is.
Kipróbáltam én is, és rájöttem, hogy nálam ez nem megvalósítható, vagy az egér, vagy a setup miatt. Ugyanis én akármilyen óvatosan tekerem a kormányt, ha csak egy picit is hozzáérek a fékhez, akkor azonnal megcsúszik az autó hátulja.
Eddig kb. 15-ször próbáltam, és minden alkalommal megcsúsztam. Több setupot is megnéztem, és mindegyik ugyanolyan eredménnyel járt.
Persze én is béna vagyok, ez tény, de 15-bõl egyszer legalább összejöhetett volna. (nagy számok törvénye) 😊
Szóval, adjatok tanácsot, mivel lehet stabilizálni ezt a dögöt, hogy ne csússzon meg, ha egy nagyon enyhe íven haladva fékezek. Egérrel a fékerõt sajnos nem tudom adagolni.
Várom a setup ötleteket.
😊
Õ néhány kanyarba (pl elsõ bal-jobb kombináció) úgy megy be, hogy miközben a kormányt enyhén ívre fordítja, egyidejûleg fékez is.
Kipróbáltam én is, és rájöttem, hogy nálam ez nem megvalósítható, vagy az egér, vagy a setup miatt. Ugyanis én akármilyen óvatosan tekerem a kormányt, ha csak egy picit is hozzáérek a fékhez, akkor azonnal megcsúszik az autó hátulja.
Eddig kb. 15-ször próbáltam, és minden alkalommal megcsúsztam. Több setupot is megnéztem, és mindegyik ugyanolyan eredménnyel járt.
Persze én is béna vagyok, ez tény, de 15-bõl egyszer legalább összejöhetett volna. (nagy számok törvénye) 😊
Szóval, adjatok tanácsot, mivel lehet stabilizálni ezt a dögöt, hogy ne csússzon meg, ha egy nagyon enyhe íven haladva fékezek. Egérrel a fékerõt sajnos nem tudom adagolni.
Várom a setup ötleteket.
😊