16311
-
[Walaki]D`Lair #8504 köszi köszi köszi :))))))
Akkor megy a méjl! -
#8503 a faszom abba az értetlen fejedbe
NEM fogom fórumról meg ICQ-ról meg IRC-ről összeszedegetni a szavazatokat
csak az számít, ami emailben jött, és tartalmaz két nevet (biza Marki...) -
[Walaki]D`Lair #8502 persze...csak már pont ideírtam...és most ez lehet hogy további konfliktusokat szül...(bár Jacek intelligens ember! [főleg a mai után...] biztos nem fogja zokon venni)
Egyébiránt akkor az én szavazataimat már tudod... -
#8501 "csinálni kéne e-mailes népszerűség-szavazást...tehát anonim módon lehetne szavazni a legnépszerűbbés a legkevésbé népszerű versenyzőre"
ezt te írtad -
[Walaki]D`Lair #8500 ehhh...jókor szólsz :DDDDDD -
#8499 emaileket kérek EGY-EGY névvel -
[Walaki]D`Lair #8498 Köszi Jacek....igazán rendes dolog volt ez! Nagyon köszi....télleg...100%-ig korrekt voltál...
Akkor én is szavaznék :
Szerintem legjobb-zoli&kacsa
szerintem nem a legjobb-jacek <--- es ez nem csak a mai miatt van! [ami mellesleg nagyon lovagias tett volt] -
#8496 indítok egy szervert.
Kacsa: montam már, hogy eleve nem volt bajom veleeeed! :) a fröccs jöhet -
#8495 a kettes masteren vannak a verseny szerverek
az időmérő után kiderül, melyik csoportban indulsz, és csak a megfelelő nevű szervert kell megkeresned -
budasp #8494 Köszi! Remélem nem lesz semmi gáz!
Egy naív kérdés: Kapok majd IP címet csatlakozáshoz? -
Kacsa_ #8493 Mert 4-en használjuk a gépet. Nekem ne legyen BSB a háttér mert a hugom azt akarja :) ezért -
#8492 mi a fészkes fenének váltogatsz te usert? :D -
#8491 Magamra lehet szavazni ? :)) -
Kacsa_ #8490 Palee, én nem tudtam hogy mész ezért bátorkodtam ezt mondani. Na zárjuk le ezt az egészet, BOCSI. Jössz inni 1 fröccsöt? -
Kacsa_ #8489 Én is így voltam:))) Mindnkit szeretek!! Még nem jött nekem senki :)) Most komolyan jó ez a csapat... -
Kacsa_ #8488 Na belerángattatok ebbe az ICQ-bq most segítsetek légyszi: Ha felhasználót váltok Xp-ben akkor nem megy a cucc. Be lehet azt állítani hogy ilyenkor csak away vagy disconnect legyen? Mert így nem látom értelmét...
Szavaztam. Csapattárs ki van zárva aakor. -
#8487 én inkább nem szavaznék mert nekem mindenki szimpi....ki ezért....ki azért de mindenki az -
Marki.. #8486 Ez olyan mint a F1-ben a 'driver's driver', aki idén Fisichella volt? -
#8485 akkor én kire teszem a voksom ? :))) -
#8484 mit röhög? :) -
#8483 lololo -
#8482 bmeg nemtuttam ki ez az AB -
#8481 lehet inaktívra is szavazni, tehát pl. Prezsi és sanzik is játszik (meg Jacek, Rocso, Kowa, Tilus, FREAK) -
#8480 ez a szavazás is buli, jöhetnek a szavazatok!!
-legszimpibb
-legtahóbb
tiszta VV baze :D -
#8479 jöhet! -
#8478 és énis bevállalom a nevem.
a legszimpatikusabb pilótán még gondolkodok :)))) -
#8477 :)))) -
#8476 legyen az,hogy csapattársra nem lehet szavazni. -
#8475 Kacsa, nem vettem sértésnek egyáltalán, csak reality-check volt számomra.
Amikor valaki azt gondolja, hogy nincs jó formában, de azért úgy gondolja, hogy még engem azért meg tud verni..., háát ebből nekem csak az jön le, hogy az eredményeimből azt gondolják, hogy lassú vagyok, holott kib gyors vagyok, csak elkqrtam, vagy elqrták az utóbbi 4 futamomat :)
meg az advanced pályát rühellem.
neem, tényleg nem probléma, imádlak szeretlek puszillak, de a döntőben tényleg ott leszek. Ma meg megint nyomjunk egy 25 köröset, fejleszti a csuklóizületet. -
#8474 en bevalalom a nevem:)) nem kell nev nelkul:DD -
Kacsa_ #8473 Ez érdekes lenne :))) Különféle kategóriák lehetnének :)) (úgyse lesz belőle semmi :( -
Kacsa_ #8472 Palee!
Én nem sértésnek vagy megbántásnak szántam azt hogy "már Palee is megver". Bocsi de akkor férreértettük egymást :)) Azért mondam mert balf@sz vagyok, nem tudok jó időket menni és azt gondoltam talán téged még legyőzlek...tévedtem :((
Ha sértőnek találod kérlek ne haragúdj, de hidd el nem annak szántam!! BOCS -
#8471 megkaptam, sok sikert hétvégén! -
budasp #8470 Köszi. Elküldtem a mailt.
:) -
[Walaki]D`Lair #8469 Ja! És olyan fél kilenc és kilenc között érek haza...jó lenne ha megvárnátok az 50 körrel...;) -
[Walaki]D`Lair #8468 csinálni kéne e-mailes népszerűség-szavazást...tehát anonim módon lehetne szavazni a legnépszerűbbés a legkevésbé népszerű versenyzőre.
(asszem én lennék az utóbbi :)) -
[Walaki]D`Lair #8467 seAke is jönne ha lehet.... -
#8466 szia!
pénteken 8-tól időmérő, kukkants be ide a fórumra, itt lesz minden info
addig is írj egy mailt, az [email protected], a nickeddel meg egy elérhetőséggel
Isten hozott! :) -
budasp #8465 A hsw.hu/lfs oldalon feltüntetettek alapján tisztelettel jelentkezem az LFS bajnokságra.
Várom a további instrukciókat...
-
#8464 :)))