16311
-
Kacsa_ #8591 Zoli!!
Én nem adom fel soha!! Mondom hogy jaj nem bírom tovább meg jaj többet nem tudok, de mindig megyek még egyet és többet,mert tudom hogy a sok gyakorlás (talán) meghozza gyümölcsét..
Bobbi amit velem művelt a különdíjat érdemel!!!!Nagyon fear voltál!!
El kell ismerni: HSW TEAM POWAH -
[Walaki]D`Lair #8590 -
[Walaki]D`Lair #8589 Freak & Palee --->>> Tudtommal még nem löktem ki senkit versenyek alatt...majd ha igen, akkor pofázhattok.... -
[Walaki]D`Lair #8588 Télleg! Freak 2db pontját hozzá kéne adni a HSF 2-höz!
JA! Amúgy megfelel úgy, hogy a névben a HSF felirat nem sárga hanem kék? -
[Walaki]D`Lair #8587 Tudjátok kivel űzzetek ti gúnyt! Mentek a picsába...:DDDDDDD
-
#8586 www.hsw.hu/lfs
versenyek alatt keresd meg a mostanit -
budasp #8585 Hol lehet megnézni? -
#8584 a banner meg Blasta műve :D -
#8583 volt oldal is, csak mittomén :D -
#8582 ja aki egy honap alatt egy bannerel keszul el:))))))) -
#8580 én is :D -
Kacsa_ #8579 Júj de várom már :)))) -
#8578 az új oldalon már lesznek kitölthető formok, szal kicsivel egyszerűbbek lesznek az ilyen szavazások -
Kacsa_ #8577 Húú Zolika, elég rossszul sikerült az időmérőm de mint tudjuk a verseny eredménye számít.Addig meg...
A Diver's Driver szavazásra meg tessék szavazni!!!! Lusta disznók nem képesek feladni 1 mailt!!! -
#8575 mit miért??? egy csapat 2 fő
4 fő az 2 csapat
és nehogymár egy space legyen a különbség 2 csapat neve között -
#8574 mért? -
#8572 az első kanyarban kilöki norbit, csácsumicsá -
#8571 szar ügy :D -
#8570 bakker, megint walakivel egy csoportban...
de legalább most előlem indul... -
#8569 :)) -
#8568 mikor kerül fel kb az edzéseredmény? -
#8567 na időmérő, csoportbeosztás felrakva, aki még akar indulni jajgasson -
#8566 nem elég a space, ez két KÜLÖN csapat -
#8565 4 szavazat van eddig....... -
donpedro25 #8564 Üdv mindenkinek! Szeretném bejelenteni, hogy az elkövetkezendő 1-2 hétben teljesen kiszámíthatatlanul leszek, vagy nem leszek fenn a neten, mivel éppen a lakásom eladásával foglalkozom, egyidejűleg keresem az újat, aztán meg a költözködés következik, ráadásul felvételire is készülnöm kéne, a barátnőm is nyaggat, hogy inkább vele töltsem a szabadidőmet, ergo szükségem lenne kb. 2 hét türelmi időre, amíg a dolgaim rendbe jönnek.
Utána viszont már otthonomból szeretnék netezni, bár azt még nem döntöttem el, hogy milyen netet köttesek be. Ha ez megvan, akkor ismét rendszeresen tudnék játszani. (A mostaninál rendszeresebben, az biztos :)) -
Kacsa_ #8563 Mi a helyzet a Driver's driver szavazással? Ki "nyert"? -
#8562 ha akartok jönni gyakorolni akkor gyertek a 2es masterre Kacsa csinált servert -
Kacsa_ #8561 Nem, de húsvétit biztos -
budasp #8560 Itt kapnék mikuláscsomagot szabálytalan parkolásért?:)
-
#8559 LOL de hát Jacektől ne várj jobbat :)))))))))) -
#8558 próbálom dekódolni jacek ömlesztett üzenetét.... -
#8557 és az időmérő eredmények ?:)) -
#8556 lehet hogy már jövő héten, a struktúra kész van, fel kell tölteni -
Kacsa_ #8555 Mikó? -
Kacsa_ #8554 Csupa jó hírek így szombat reggel. Zoli akkor most nem fogjuk meg a Ferrarikat.....megyek a B-be :( -
#8553 ne sírjatok, thx to jacek haverja, lesz új weboldal :) -
Kacsa_ #8552 :((((( legalább 1 hét? Lesz abból 2 is -
#8551 mintha lett volna egy sejtesem sajna:( -
Marki.. #8550 http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?s=&threadid=65142&perpage=25&pagenumber=2
Hát akkor még várunk. -
Marki.. #8549 "No not yet - i'm sorry i must estimate at least a week until 0.2 is ready."