Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Már foglalkoztam a terv részleteivel is, majd küldöm.
Freak:"bár az új autók és pályák (esetleg új fizika) szerintem véget vet a Ferrari sikereinek 😊"
“Honestly, I don't think so. A good team will always be a good team. The success of a team does not stem from just one element. There are several reasons. It is like a puzzle where you need to know how to put all the pieces together. I think we have the best team and that means we will be able to react better than the others to the changes.
"Õszintém, én nem így gondolom. Egy jó csapat mindi is egy jó csapat marad.A siker soha sem csak egy elemtõl függ. Annak több oka van. Ez olyan mint egy puzzle, ahol tudnod kell, hogyan rakd össze az egyes elemeket. Úgy gondolom, hogy miénk a legjobb csapat és ez egyben azt is jelenti, hogy jobban reagálunk a változásokra mint más csapatok."
Michael Scumacher, 2003.01.18
http://www.statracer.com/statracer/images/setups/SZODNr2003Demo.zip
esküszöm, a Mini a legélvezetesebb, kár hogy nem mennek a Mini-s replay-ek
mert amúgy geci jól néznek ám ki!
Riszpekk
bár az új autók és pályák (esetleg új fizika) szerintem véget vet a Ferrari sikereinek 😊
Riszpekk
mostmár bírjuk ki az új oldalig, ugyanis ott fõoldalon lesznek a közlemények, és nem lesz több félreértés
Riszpekk
de LFS-ben nincs így, mivel NINCS leintve a verseny az elsõ után, hanem mindenki szépen végigmehet a teljes távon
ha a játékbe behozzák ezt a leintés szabályt, akkor egyértelmû lesz, hogy ki hol végez, bár most is egyértelmû, ha a játék szabályai alapján nézzük
fogd fel úgy, hogy itt a táv teljesítése a cél, és sajnos Zoli nem teljesítette a távot, míg Walaki igen....
Riszpekk
Riszpekk
Így inkább még tolom a dolgot amíg rendes netem nem lesz. 😊
Addig gyakorlok. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én 800-ra szoktam állítani a féket, (GP-n 900) mert analóg fékkel nem muszály az egészet ráadni, de ha valami para van, akkor nem árt az a plusz 200Nm 😊)
Mondjuk nem tom, hogy a brake help ráengedi-e, szerintem nem 😊
Riszpekk
fékerõ:740Nm
fékerõelosztás:0.83
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ilyenkor ugyanis a szaggatás miatt nem blokkolsz le, a segge nem fog megcsúszni, mert csak gurul, és faszán tudsz kormányozni fékezés közben is
Riszpekk