Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
solyomszem episode II😄DDDDDDD

Roccso
Hát én is tököltem vele bazee😊)De megéri..

ÁjjLe BoBBi
de azt a sok szart nem vágom micsoda...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
talan a iranyitast ha beconfigolod akkor fog menni😄

Jacek
lol😄DD

ÁjjLe BoBBi
letöltöttem ezt a netkar izét, meg hozzá pályákat egészen pontosan 3-at, de nem akar kimenni a bocból a kocsi....vagyis megse mozdul....

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK: "amúgy kíváncsi vagyok Marki világmegváltó ötletére, amivel meg akarja szorongatni magát 😊"

Már foglalkoztam a terv részleteivel is, majd küldöm.

Freak:"bár az új autók és pályák (esetleg új fizika) szerintem véget vet a Ferrari sikereinek 😊"

“Honestly, I don't think so. A good team will always be a good team. The success of a team does not stem from just one element. There are several reasons. It is like a puzzle where you need to know how to put all the pieces together. I think we have the best team and that means we will be able to react better than the others to the changes.

"Õszintém, én nem így gondolom. Egy jó csapat mindi is egy jó csapat marad.A siker soha sem csak egy elemtõl függ. Annak több oka van. Ez olyan mint egy puzzle, ahol tudnod kell, hogyan rakd össze az egyes elemeket. Úgy gondolom, hogy miénk a legjobb csapat és ez egyben azt is jelenti, hogy jobban reagálunk a változásokra mint más csapatok."

Michael Scumacher, 2003.01.18

Jacek
ezt en sem ertem am😄

Prezsi
LOL :-D

Prezsi
De akkor mér NetKar, meg minek a chat benne?

Jacek
csak akkor mert netKar a neve😄DD

Prezsi
Ja!

Jacek
es az mi?

FREAK
szerintem Prezsi a Mini/Imola challenge-re gondolt

Riszpekk

Jacek
Prezsi nem ertem ezt nem lehet online jatszani nem vagy hulye vagyok?😊

Jacek
Freak ha kell papy nascar demo akkor itt kesesgelj😄DDDDD

http://www.statracer.com/statracer/images/setups/SZODNr2003Demo.zip

Prezsi
Na mi legyen Az A döntõ ügyében?

Prezsi
Ha nem lesz újrafutva, maradjon így.

FREAK
de bazz, leírtam a körömet, majd ma megjavítom 😊

esküszöm, a Mini a legélvezetesebb, kár hogy nem mennek a Mini-s replay-ek

mert amúgy geci jól néznek ám ki!

Riszpekk

FREAK
amúgy kíváncsi vagyok Marki világmegváltó ötletére, amivel meg akarja szorongatni magát 😊

bár az új autók és pályák (esetleg új fizika) szerintem véget vet a Ferrari sikereinek 😊

Riszpekk

Prezsi
Hát a NetKaron Imolában

Kf1Robi
😊)) Nem hiszem hogy ebben a sorozatban azon a 2 ponton fog mulni a bajnoki cimem 😊). Szoval abszolut nem az a lenyeg.
Kf1Robi
Ok, de ugyanugy vissza lehet olvasni, hogy tegnap. du. meg tobben bizonytalanok voltak.
Jacek
vasarnap este viszont meg lett mondva hogy 9 ora itt a forumon vissza kell olvasni.

FREAK
max annyit tehetünk, hogy robi és redbull kapnak 1-1 pontot (vagy robi 2-t)

Riszpekk

Jacek
lol?????????micsoda?😊)))

Kf1Robi
Ne ertsetek felre, en nem kerem, hogy fussuk ujra a futamot, egyreszt a tobbiek szempontjabol, akik itt voltak, versenyeztek... stb nem lenne jogos, masreszrol en egyenlore ugysem tudok beleszolni a nagyok 😊 dolgaba (kezdo vagyok meg). Szoval reszemrol csak annyi volt, hogy szova tettem, es remelem legkozelebb, ha lesz ilyen maskepp lesz elintezve. Ami valoszinu is, hogy igy lesz marcsak az uj oldal miatt is.
FREAK
????????

Riszpekk

Prezsi
Freak nem jöttél hajnalban Minizni!

FREAK
hát annak én is jobban örülnék, de asszem ez elég komolytalan lenne, bármennyire is igaza van Robinak

mostmár bírjuk ki az új oldalig, ugyanis ott fõoldalon lesznek a közlemények, és nem lesz több félreértés

Riszpekk

Prezsi
De tudjuk, hogy ez hiba, és könnyen kiküszöbölhetõ.

Prezsi
A különleges helyzetre való tekintettel tõlem lefuthatjuk újra a B döntõt.

FREAK
így van, én is ezt írtam

de LFS-ben nincs így, mivel NINCS leintve a verseny az elsõ után, hanem mindenki szépen végigmehet a teljes távon

ha a játékbe behozzák ezt a leintés szabályt, akkor egyértelmû lesz, hogy ki hol végez, bár most is egyértelmû, ha a játék szabályai alapján nézzük

fogd fel úgy, hogy itt a táv teljesítése a cél, és sajnos Zoli nem teljesítette a távot, míg Walaki igen....

Riszpekk

Prezsi
álhalad=áthalad

Prezsi
Ez igaz lehet.

Kf1Robi
Ja az nem gond, ha keson kell bejonni, mert akarmikor lehet, csak az a problema, ha olyan van mint pl tegnap, hogy nem tudok rola, mert nyilvan nem vagyok folyton itt, hogy barmelyik percben megtudjam nezni, hogy mi a helyzet...
Prezsi
Rosszul fogalmaztam. A versenyt abban a körben intik le, amikor a gyõztes álhalad a célvonalon. A többiek teljesítményét addig a körig kell figyelembe venni. Forma1-ben is, ha kiesik valaki az élrõl az utolsó körökben, számtalanszor elõfordult, hogy ilyenkor is kapott értékelhetõ eredményt 1 vagy több kör hátránnyal. De szerintem ez a többi pályaversenyen is így van.

FREAK
"ha nem nyomsz padlógázt"

PADLÓFÉKET, of course

Riszpekk

FREAK
csak mert nem értettem

tehát vasárnap este is bent vagy??

Riszpekk

FREAK
miért csúszna meg??? ha nem nyomsz padlógázt, nem csúszik meg, viszont ha mondjuk az utolsó 20 méteren érzed, hogy kevés lesz a fék, és csak 600-on vagy, akkor már nyomhatod, viszont 900-nál még mindig ott a pedálút egynegyede, amivel garantáltan meg tudod fogni a verdát, és mivel a hátsó kerekek nem blokkolnak, még kormányozni is tudsz

Riszpekk

Kf1Robi
Ja, melohelyrol... miert?
Prezsi
Akkor elõbb megcsúszik az autó, tehát gyengébb a fékhatás. 600 fölé nem nagyon érdemes vinni szerintem.

FREAK
nem értem, a versenyt is melóhelyrõl nyomod?

Riszpekk

M@TriX
Kipróbáltam VodaNET-el az LFS-t a szerverek 600-800 ping között mozogtak. 😊
Így inkább még tolom a dolgot amíg rendes netem nem lesz. 😊
Addig gyakorlok. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kf1Robi
"De fasza" 😞( Most latom, hogy tegnap volt a donto. Tudjatok en melohelyrol nyomom, ugyhogy nem tudom akarmelyik percben megnezni, hogy mi ujsag... masreszrol, du. 3 korul meg csak felvetesek voltak, (hogy akkor legyen 9-kor?). Erre en 1/2 6 korul rakerdeztem, hogy mi a vegleges, de 6-ig nem jott semmi valasz. Igy hazamentem. Szoval ez igy eleg gaz volt. Legalabb az lfs oldalon fent lehetett volna a halasztott idopont. Na mind1. Remelem ha legozelebb is ilyen tili-tolizas lesz a versenyekkel, egy kicsit hatarozottabban lesz kijelolve az uj idopont.
FREAK
na igen, ez közelít

én 800-ra szoktam állítani a féket, (GP-n 900) mert analóg fékkel nem muszály az egészet ráadni, de ha valami para van, akkor nem árt az a plusz 200Nm 😊)

Mondjuk nem tom, hogy a brake help ráengedi-e, szerintem nem 😊

Riszpekk

Ams
nálam:
fékerõ:740Nm
fékerõelosztás:0.83

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
😞

FREAK
ha szaggatottan fékezel, akkor jó az erõs fék, de csak ha jól elõretolod, mondjuk 0.85-re

ilyenkor ugyanis a szaggatás miatt nem blokkolsz le, a segge nem fog megcsúszni, mert csak gurul, és faszán tudsz kormányozni fékezés közben is

Riszpekk

Ams
140 fullgáz 2.rész:fék, 100, fullgáz