Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nagy a fékerõ, akkor blokkol a kerék. Úgy kell beállítnai, hogy a létezõ legnagyobb tapadáshoz a lehetõ legközelebb állítsuk be a fékpedál útját, hogy csak épp megcsússzon, ha tejesen benyomjuk.

Prezsi
Hátul mennyi a Camber?

[Walaki]D`Lair
hááát....nekem 709-en van, afölött még ABS-el is blokkol a kanyarbelsõ kerék, mert ugye csökken a terhelése.....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Prezsi
Freak, Jacek mail ment.

FREAK
egyszerû: ha elöl blokkolsz, nem pördülsz meg, ha hátul, akkor csácsumi

Riszpekk

FREAK
bazz ez tiszta matek........... vagy 600-zal fékezel erõsen, vagy 900-zal félerõvel és még mindig odaléphetsz ha gáz van

Riszpekk

FREAK
de ha mondjuk hibázol, vagy egyszerûen egy fej-fej melletti hajszában jobbnak látod ha picit késõbb fékezel, baszhatod ha 600-as a féked, mert azzal már túl is gurultál a minimális távon

de egy 800-as fékkel (ami ráadásul 0.8 fölötti balance-szal rendelkezik) mindig van tartalékod

Riszpekk

Szerintem Robi a féktávra értette csak. Itt ugyanis a súlypont áthelyezõdésnél az elsõ kerekekre kerül a nagyobb erõ, tehát ésszerû azokat jobban fékezni. Viszont Freak azt mondta, mi van, ha elfogy a fék a féktáv végén. Nem lehet, mivel ha az elején elég volt, akkor a végén biztos elég, mert akkor még vissza is kell venni picit a fékbõl.

Alexease
Ha erdekel Setup, van egy tabalzatom amit lehet tanulmanyozni. Nincs kesz - kinezetre - de addig is felteszem.
Az eredeti a GPL-hez keszult, ami F1, de fizikaban azert ott van a toppon. Persze mas tipusu auto, de altalanossagban talan hasznalhato. (A bealllitasokat nem en csinaltam!)
CarSetup
Sumi kicsúszott az aszfaltról neki a gumifalnak. Marki bácsi is az idõmérõn Norbi meg a futamon. Utánozzátok egymást? 😄D
Na akkor megyek és leszedem. 😄DDD LOL
Jacek
ja😄DDDDD DX9 kell neki igaz nem olyan a graf de kell neki😄

Demot? Hol van ez? Én a netCar nevü jétékról beszélek te is? d3d9.dll hiba ezt írja.
Jacek
atnevezted a demot???? mondjuk duckdance.nkr?????

Jacek
meglatjuk a 0.2-ot mit hoz😊)

Hatul meg lekotott stabilizato ruddal megyunk szoval lol😊) esoben kotik le a stab rudakat hogy a kerek ne veszitse el az uttal valo kontaktusat.
Valos dolkogat egyelore ne probalj bele vinni a setupba mert nem mukodik😊

Ez mind szép és jó. De olyan szép amikor keresztbe csúszik 😄D

Mi lehet a ddl gondom megoldása?
[Walaki]D`Lair
Persze...csak az LFS-ben el van baszva a keréktapadás...mindegyik autón...egyelõre...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

tuero
Robi! Én még eddig mindig másoktól kapott setupokkal mentem, mert amint elkezdtem változtatni, és úgy gondoltam, jó irányba haladok, mindig elbasztam az egészet, úgyhogy visszatértem az eredetire. Szal fingom sincs, hogyan kell jó beállítást csinálni. De én nem ugyanúgy látom a dolgokat mint te.
Aszondod, hogy "Ha atgondoljuk mit kell elerni egy elsokerekes autonal ... inkabb kicsit alulkormanyzott, mint tulkormanyzott hiszen epp a hajtasbol adodoan eleg nehez korrigalni"
Az én tapasztalataim szerint (persze, lehet, hogy csak az lfs fizikája rossz) pont hogy az elsõ kerekesnél könnyebb korrigálni, hiszen amikor megpördülsz, akkor a hátsó kerék veszti el a tapadását, vagyis ha ellenkormányzol (általában nem is fontos ellenkezõ irányba nyomni, csak egy kicsit vissza vagy egyenesbe állítani) és gázt adsz, akkor az elsõ kerék még tud tapadni és tudsz egy olyan irányú erõhatást adni az autónak, ami eredendõen meg tudja változtatni az autó pörgését. Míg hátsó keréknél a hátsó nem tapad, és hiába adsz gázt, továbbra sem fog tapadni. Ott én úgy gondolom, hogy pont az alulkormányzást lehet okosan megszüntetni gázadással, bár ott nem olyan látványos mint az elsõ kerekeseknél a túlkormányzás megszüntetése.

Jacek
juj az MG azert melegen nez ki egyelore😊))))
legjobb a folmula renault jokat lehetne vele menni neten

FREAK
nálam a többi megy alapból

ki is próbálom az MG-t imolában ?😄

Riszpekk

Jacek
mininel??? mert ha nem annal akkor nevezd at

Fogjam be a szám és mennyjek LFS-ezni?
Nekem is valami dll hibát ír ki. Mit tegyek?
Jacek
ehhh nem minivel neztem nekem a renault sem ment😊
csinaltam egy igen komoly Cooper S-t😄

FREAK
Jacek bazz, hiába nevezem át, nem mennek a Mini replay-ek..................

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
bazze az igen jooo....gratula...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
AMS nem rally verseny lesz am ket het mulva😄D

Ams
rally pb:1:06.88
😄DD

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ja most jó.

Jacek
nekem siman jon 50kb\s-el

FREAK
persze, sok tekintetben a nullán van, de a fizikája kimagasló, és ez a lényeg, erre lehet építeni

Riszpekk

Nem jön a rar Jacek.

Jacek
persze de jopofa nezd meg a hihetetlen LFS Renaultot😄DDDD

NetKar:

Régebben egyszer én is kipróbáltam, tegnap meg az új bétát, de valahogy nem vagyok elragadtatva tõle, még akkor sem , ha a Ferrari 360 Modenával mentem 😄
Nem tudom mi lesz ebbõl a project-ból, de nem igazán jön be. Talán amit ki tudnék emelni, az az, hogy az autók modellezését megpróbálják a legélethûbben megvalósítani. De még így is rengeteg a hiba benne.

Ja André leírása nem rossz, de ne felejtsd el, hogy 0.1-ben még elég sok beállítás nem úgy mûködik, ahogy kéne(pl:anti-roll, keréknyomás, stb.) Alul- és túlkormányozottságot sokféle képpen lehet elérni, de az összes beállításnak egyszersmind összhangban kell lennie egymással. A legegyszerûbb az, ha kimész, megteszel pár kört, leteszteled az autót, majd amik nem tetszettek benne, azokon állítasz, de vedd figyelembe, hogy ha valamit elállítottál, akkor valószínüleg mást is utána kell állítani, ugyanis ezek összefüggésben vannak egymással. Olyan is elõfordulhat, hogy egy bizonyos kanyarban ld.pl.:GP track 2. "S" kanyart, jó ha egy picit túlkormányozott a kocsi amikor gyorsítassz a kanyarból kijövet. Szóval ez a beállítás dolog azért elég bonyolult, de szerencsére nem csak ezen múlik minden.

FREAK
kicsit olvass vissza

Riszpekk

FREAK
kipróbálom

Riszpekk

Lama kérdés: Mi az a netKar?

Leszedtem valami driftmixet az LFS oldalról. Bazz beszartam amikor megnéztem. Turboval ilyen látványosan? Ezt nem valami cheattel csinálták?
Jacek
Ja netKar Freak jok a replayek csak nevezd at valami rovid nevre tehat semmi krix krax😊) es lass csodat megy

Kf1Robi
Visszaterve a setupokra... Merthogy en meg ott tartok, hogy egyaltalan nincs egy kiforrott beallitasom, mindig valtoztatok valamit, aztan lehet tok szar iranyba haladok. Ha atgondoljuk mit kell elerni egy elsokerekes autonal, kb ott tartunk, hogy egyenesekben mennyen ahogy tud, az egy dolog..., a lenyeg hogy fektavon stabil legyen es inkabb kicsit alulkormanyzott, mint tulkormanyzott hiszen epp a hajtasbol adodoan eleg nehez korrigalni ellenkezo esetben, a tobbi szakaszon, pedig az ellenkezojere van szuksegunk, azaz tulkormanyzottsagra, hogy ellensulyozzuk az elsokerekhajtasbol adodo alulkormanyzottsagot. Persze nem mind1, hogy mikozben ezt elerjuk mennyi mechanikai tapadast nyerunk vagy vesztunk (mas jellegu nincs is). Na ezt csak azert irtam le, hogy megkerdezzem, nektek mi a velemenyetek, tok mas jellegure allitjatok a kocsit, vagy kb ez a cel.. Es ha igen akkor mi alapjan? En eddig a legjobb leirast André oldalan olvastam. (((de attol meg eleg kezdo vagyok a dologban, mert az eddigi setupjaimnal, mindig volt meg 2 szarny, na meg hatsokerekhajtas... 😊 )))
Jacek
netKar😊) ha mar van benne Formula Reanault takoltam egy Renault LFS POWA skint😊)))))
Nem valami nagy extra de amik benne vannak azok kriminalisak😊)

itt van

lehet rohogni😊) a Cars\frenault\skin ide kell berakni

tuero
- s kanyar vételi technika: 160-nal azt a kanyart????? km/órában gondoltad? Az elsõ s-rõl van szó? Fizikai képtelenségnek tûnik. De mindegy. A sok okosság, amit összehordtunk lehet, hogy semmit sem ér. Teljesen más vezetési stílusok és más beállítások vannak. Lehet, hogy a te beállításod arra a kanyarra nem jó, máshol meg igen.
- Walaki/Zoli eset, lekörözés problémakör: Lehet, hogy az lfs-ben nincs vége a lekörözött versenyének, ha leintették, de azért gondoljátok el a következõ esetet: 2 ember is le van körözve, egymással harcolnak az utolsó körben. Az egyik meg nekimegy a célvonalon már áthaladt gyõztesnek, aki lelassított, mert már számára vége a versenynek. Szóval egy ilyen eset újabb bonyodalmakat okozhatna, meg újabb 2 fórum oldal megtelne az ezzel kapcsolatos hozzászólásokkal.
- Robi: Én is úgy emlékszem, hogy a 9 óra le volt fixálva. Persze mindig rohadt sok hozzászólás van, és a fórumon tényleg nehéz kihámozni a lényeget. Sajnálom, hogy lemaradtál róla.
(Már megint sok okos és bölcs dolgot mondtam, király vagyok 😄DDD!!!!)

ÁjjLe BoBBi
neked sem kell éröltetned magad olyan fanatikus fejjel :-DDD

[Walaki]D`Lair
Na majd eljátszom én is az agyhalált....(bár neked még játszanod sem kellett😊))))))

ÁjjLe BoBBi
Marha :-DDDDDD pont ma voltam katonai szûrõvzslantáson :-DD és én nem leszek katona :-DDDDd

[Walaki]D`Lair
A HAZÁÉRT
MAGYAR HONVÉDSÉG

TUDNIVALÓK
a sorkötelesek számára

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FELEJTSENEK EL!!!!!!

[Walaki]D`Lair
Akkor majd a HSF Team bebüntet mindenkit 😄DDDD

AMÚGY MEG A BÜDÖS KURVA ISTEN BASSZA MEG A MAGYAR HONVÉDSÉGET, HOGY MI A TETVES PUDVÁSFASZÚ KURVA ISTENNEK KELL BEVONULNI ABBA A SZÁJBABASZOTT KATONASÁGBA????!!! NEM AKAROK KATONA LENNI!!!!! FASZKIVANMÁR!!!!!

FREAK
Schuminak biztos igaza van, de az a 4-5 hónap elõnyötök itt majdnem nullázódik 😊

Riszpekk

FREAK
ez csak single demo

lesz multi is meg AI is, de a fickó majdnem teljesen egyedül kódol meg rajzol

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
lol mikor volt premieren az episode I ?:-DDDDDD