16311
-
Kacsa_ #8644 Upsz :)) -
#8643 a TVNET az a cég neve :) -
Kacsa_ #8642 TV net= tévén keresztül történő netezés vagy
TV net= tv kábelén történő netezés számítógépen?
Nekem az utobbi van, most akkor meilykől van szó??? -
#8640 tud valaki valamit a tv netről ? mert dashednek az van csak Őt meg már nem láttam az sg-n egy ideje....szóval milyen net az ? vagy van olyan oldal hol találok a kérdésemre választ ? -
Braveheart #8639 -
Kacsa_ #8637 Igen, és a vízbül veszi ki a 3százezer 30 ezer hudrajulika, hogy akarjam magának kifejezni,
Mittomén..:DD -
#8635 zt mondtad pénteken kötik....nem kötötték ?
amúgy mit kell tudni a rádiós netről ? -
Marki.. #8633 -
#8632 ezt a szófosást :DDDDDDDD -
Marki.. #8631 Vesernyezz online a többiekkel és próbálj meg minél jobb helyezést elérni, vagy menj single-ben az AI-k ellen, amiket a gemae options-ban tudsz bekapcsolni, lehetőleg minél több ellen és pro fokozatban, mert akkor kapsz több pontot. 6-7 verseny és meglesz mind a két további autód. Jó játékot. -
#8630 PRO szinten nyerj versenyeket -
Kacsa_ #8628 Szerverre lenne igény? Hostoltam -
[Walaki]D`Lair #8627 LoL asszem letettem a megelőzésedről :))))) De azért mindent meg fogok tenni...;) -
#8622 Marhajó csoportba kerültem :))))
De nem gond valaki úgyis hibázik én meg nem:))) -
[Walaki]D`Lair #8620 www.liveforspeed.com -
[Walaki]D`Lair #8618 amúgy, hogy írjak jó hírt is, Ma voltam nyelvvizsgázni... -
[Walaki]D`Lair #8617 Persze...de 1x megesett, hogy valakivel koccoltuk egymást...szóval rettentő elvetemült vagyok! Szánt szándékkal lökdösöm ki az embereket a pályáról! Fusson ki merre lát! -
[Walaki]D`Lair #8615 ezt hogy érted? hagyjam abba?? nem adom meg azt az örömöt neked! -
#8614 tök nincs értelme itt küzdeni, mindenki ismer -
[Walaki]D`Lair #8613 hááát....ha megengeditek... -
[Walaki]D`Lair #8611 de azért fontolgatom, hogy átkéreckedek kacsáékhoz a követező szezonban....
nem kell nekem ez a folyamatos idegesség....ez a napi minimum 1db beszólás....pedig semmit sem követtem el....az, hogy egyszer volt egy kis afférom egy bizonyos személlyel, az egy dolog...sztem nem volt akkora horderejű, hogy emiatt idegbeteg, idegronycs, tapló, bunkó lennék... -
[Walaki]D`Lair #8610 én azért inkább nem írom le hogy kiről mit gondolok :)))) abból ugyanúgy nagy sértődések lennének :)))) -
[Walaki]D`Lair #8609 jajj...Freak kérlek ezt most hagyjuk abba...nem akarlak tényleg megsérteni, mert nem veled van a bajom, ezt már elmondtam.... -
#8608 a többiek véleménye alapján tudom, meg saját magam is többször tapasztaltam -
[Walaki]D`Lair #8607 idegroncs ám a tudodki.... -
[Walaki]D`Lair #8606 ehhh...nem akarom telebaszni a topicot hülyeségekkel, de ha most tudnátok miket gondolok...csak nem akarom ideírni, mert szerintem jópár olyan embert nagyon megsértenék, akit nem akarok...meg sztem a bajnokságból is bannolnának :)) -
#8605 sürgősen fejezd be ezt a stílust, senkinek nincs erre szüksége
majd ha megtanulsz versenyezni, és felfogod, hogy mások is vannak a pályán, akiknek ugyanannyi joguk van ott lenni, akkor legyél okos, mert egyelőre csak egy idegroncs zöldfülű vagy, aki üres pályán jó köröket fut -
[Walaki]D`Lair #8604 Jaaa már leesett....
Jacek, légyszi nekem mond el, ha bajod van, ne ferdítsd a dolgokat a hátam mögött OK? ez így Fair... -
[Walaki]D`Lair #8603 Ja amúgy Palee csinált szervert... -
[Walaki]D`Lair #8602 időmérőn elkövetett ámokfutás????
ez új! Mit tettem? -
#8601 én nem is titkoltam, miért szálltam ki, de az kicsit durva, hogy te nem löktél ki senkit, amikor legutóbb mindössze 1 napig volt téma, hogy Jacekot elintézted vert helyzetből
mellesleg, nagyon jól tennéd, ha ráülnél a kis szádra, mert a tegnapi időmérőn elkövetett ámokfutásod miatt nem kaptál semmit, pedig most akár vehetnéd a zacskó csipszet a vasárnapi versenyre, ha megkaptad volna a 3. figyelmeztetést -
[Walaki]D`Lair #8600 najó....mész te a picsába...>:||
Te meg zsírbéna állat vagy, aki azért szállt ki mert nem ment neki!!!! Ez jól esne??? Na ugye hogy nem! Szal le lehet szállni rólam! -
#8599 áááááááááááááááááááá tényleg nem :D
csak azt nem lökted eddig ki, akit nem értél utol, vagy mögüled indult :D -
Kacsa_ #8598 Legyen 1 jó napod:
Szeretlek Walaki D'lair :DDD
(nem vagyok más) -
[Walaki]D`Lair #8597 LOL jó kis csapat ez a HSF Team...:)))) Bobbi mindenkinek segít engem meg mindenki rühell..:))) ROTFL....
-
[Walaki]D`Lair #8596 izé.....AMS 2db pontját kéne hozzáadni... -
[Walaki]D`Lair #8595 tévedés....Bobbi powah....nekem közöm nem volt hozzá... -
#8594 szerver -
Kacsa_ #8593 az is powah -
#8592 HSF!!!