Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nekem a kedvencem, az a vidéki képecske, ahol a tóparton van a versenypálya és egy GTi suhan...tiszta Nürnburgring (régi)fílingje van 😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
alap

Riszpekk

Jacek
jaja egybol az ugrik be😊) mondjuk az autokon egy deka textura nincs😊))
Na ezen mondjuk 16-an egy 50 ko9ros verseny??😄DDDDDD

FREAK
gyönyörû, csak az a gazsi turbó nem kéne oda 😄

amúgy tényleg szép, nem kell visszavonnom, amit az LFS és a GT3 látványáról állítottam még régebben 😊

Riszpekk

Hehe, utcai versenypálya:

Jacek
😊

Próbáltam GP4-ben is, de ott ha a 3. pedált ráállítottam kuplungra, akkor a gáz vagy a fék nem volt analóg. Szóval ott ez nem mûködött.

Jacek
nem mondod?? fasza akkor nekem is lesz kuplungom😄

Nem mondtam volna, ha nem próbáltam volna már ki. Próbáltam, mûködött két pedál szettel is, csak nem a kuplungot, hanem a fej elfordulását mozgattam a másik pedálokkal. Két usb portra csatlakoztatva a két kormányt simán látja az LFS.

Jacek
aha es hogy fogja latni egy game drivert is irsz hozza vagy hogy?

Jacek
jo nem ugy jott ossze😄

http://www.west-racing.com/news.htm

Fent van egy csomó saját szim elérhetõsége az oldalon, plusz update 😄DDD

Nekem meg van a régi Wingman Formula Force, annak a pedáljait fogom hozzá használni.

Prezsi
Aszongya alszik.

Jacek
ja csak kell egy kuplung pedal hozza😄

Alexease
A manual kuplung az en maniam volt😊)))
A Screamer-nel csak manualllal tudok menni. Versenygepeknel jol jon kanyarokba. Lehet kombinalni gaz-fek egyszerre, plusz kuplung csusztat. Jobban ki lehet hasznalni a motorfeket.
FREAK
manuál kuplung?? 😄DDDDDDDD mi ez bazz, versenymotor?? 😄D

ok, csak kötekszem 😄

Riszpekk

Jacek
az ok Freak hogy ballal fekezel de ugy mennek az eletben a kanyarban hogy togaz es kozben ballal fekezgetnek😄

Nincs mentés LFS-ben, csak setupokra. De nem is kell, 3-4 verseny aztán megvan mind a 3 autód.

Hela!

valaki kuldjon mar egy mentest amin mar van 3 auto, thx (emil a logomra kattintv)

Hû ha majd 0.2-ben bejön a manuál kuplung is, asszem lesz ott bal, meg jobb láb fék, meg jobb láb gáz-fék egyszerre 😄

Csak érdekesség képp. Bobbi megint leszakadt szokásához híven, de most a bug miatt és ezt írta ki a dedkált szerver ablakában.

FREAK
én alapból ballal fékezek, miért van, aki nem???

Riszpekk

Dedikált szerver megy egész éjjel max. 5 emberrel. Szal ha valakinek van kedve csak menjen 😄DDD

Amúgy procihasználat: 0%

Jacek
mindig sg.hu

petee
mia jelszó skacok? hadd próbáljam kiiiiii....

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Ams
no reply

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jacek
ne probald prezsi

Jacek
megy

Jacek
jo mert cseszteti marki😊

Prezsi
Nem sikerül. Vagy no reply, vagy clientconnect failed.

Jacek
emberek be kene jonni egy dedi servert tesztelni minnel tobben hogy lassuk mennyi proci idot zabal go a @ masteren Marki csinalja😊

Jacek
Gergo elarulom neked aszfalton egyenrangu ellenfele egy 4x4-es autonak egy elsos de ahoz a ball labfeket kell hasznalni😊
Ami azt jelenti hogy gazadas kozben jatszol a fekkel meg ilyenek.

tuero
23.20-kor az rtl klubbon a XXI. század címû mûsorban lesz szó Szalácsiról. Nehogy elfelejtsétek!!! Teccikérteni??????

tuero
Jaja, a mondat eleje tényleg úgy tûnt, hogy csak a fékezésrõl beszél, de utána azt mondta, hogy "a hajtásból adódóan nehéz korrigálni" Ez pedig nekem azt jelenti, hogy amiatt nehéz korrigálni, mert a motor az elsõ kerekeket hajtja meg. Fékezésnél meg igazán nincs szükség gázt adni.

FREAK
persze, tudom, hogy a valóságban lol egy ilyen beállítás, és 55% körül lenne ideális, de 77 körül vagy túl gyenge fék kell (akkor nem lassulsz, csak komoly motorfékkel) vagy erõs fék, de akkor meg blokkol és elmegy kirándulni a segge

Riszpekk

Prezsi
Thx! Ez érdekes. Gondolom hátul 33.

Jacek
torest\serulest\hibakat akarok ha gyalazod az autot😊))gumi kopast melegedest😄

Prezsi
A setup egy dolog. Innen már csak magadon múlik, hogy gyorsulsz. Ma arra jöttem rá én marha, hogy az elsõ kerékdõlést lejjebb tettem, emiatt csúszkáltam állandóan az utolsó kanyarban. Miután visszatettem 1.5-re, kicsit alulkormányozottabb lett az autó, de megszûnt csúszkálás.

Prezsi
Hiszek. Nekem 1400-1390 volt, ez még reális lehet.

Jacek
😄D remelem ezek a setupok a kovetkezo verseny mar szart sem ernek😄

Prezsi
A guminyomást már meg se merem kérdezni.

[Walaki]D`Lair
Asszed ennyi te? 😄DDDD Ne higgy neki! 😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Prezsi
thx! Lassan meglesz a teljes.

Jacek
nem jo az eros fek 600 alatt a jo szerintem

Jacek
Teljesen egyetertek a mail-el Prezsi
ICQ szamod van?

Prezsi
Látod Freak! Régebben én is erõsebb fékkel mentem, de csak telefirkáltam gumival a betont.

Prezsi
Köszi! Pedig azt hittem több, mert nálam -0.8. A tengelytáv hátul 1400, elöl 1390? ;-)

Prezsi
Nekem az a gondom, hogy gyorsulok ugyan, de sajnos nem eléggé stabil az autó.

Jacek
itt is latszik a lol mert ugye nem 75-85% az ideakis fekeelosztas az eletben.