Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a kedvencem, az a vidéki képecske, ahol a tóparton van a versenypálya és egy GTi suhan...tiszta Nürnburgring (régi)fílingje van 😊)))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
jaja egybol az ugrik be😊) mondjuk az autokon egy deka textura nincs😊))
Na ezen mondjuk 16-an egy 50 ko9ros verseny??😄DDDDDD
Na ezen mondjuk 16-an egy 50 ko9ros verseny??😄DDDDDD
gyönyörû, csak az a gazsi turbó nem kéne oda 😄
amúgy tényleg szép, nem kell visszavonnom, amit az LFS és a GT3 látványáról állítottam még régebben 😊
amúgy tényleg szép, nem kell visszavonnom, amit az LFS és a GT3 látványáról állítottam még régebben 😊
Riszpekk
Hehe, utcai versenypálya:

Próbáltam GP4-ben is, de ott ha a 3. pedált ráállítottam kuplungra, akkor a gáz vagy a fék nem volt analóg. Szóval ott ez nem mûködött.
Nem mondtam volna, ha nem próbáltam volna már ki. Próbáltam, mûködött két pedál szettel is, csak nem a kuplungot, hanem a fej elfordulását mozgattam a másik pedálokkal. Két usb portra csatlakoztatva a két kormányt simán látja az LFS.
http://www.west-racing.com/news.htm
Fent van egy csomó saját szim elérhetõsége az oldalon, plusz update 😄DDD
Fent van egy csomó saját szim elérhetõsége az oldalon, plusz update 😄DDD
Nekem meg van a régi Wingman Formula Force, annak a pedáljait fogom hozzá használni.
A manual kuplung az en maniam volt😊)))
A Screamer-nel csak manualllal tudok menni. Versenygepeknel jol jon kanyarokba. Lehet kombinalni gaz-fek egyszerre, plusz kuplung csusztat. Jobban ki lehet hasznalni a motorfeket.
A Screamer-nel csak manualllal tudok menni. Versenygepeknel jol jon kanyarokba. Lehet kombinalni gaz-fek egyszerre, plusz kuplung csusztat. Jobban ki lehet hasznalni a motorfeket.
az ok Freak hogy ballal fekezel de ugy mennek az eletben a kanyarban hogy togaz es kozben ballal fekezgetnek😄
Nincs mentés LFS-ben, csak setupokra. De nem is kell, 3-4 verseny aztán megvan mind a 3 autód.
Hela!
valaki kuldjon mar egy mentest amin mar van 3 auto, thx (emil a logomra kattintv)
valaki kuldjon mar egy mentest amin mar van 3 auto, thx (emil a logomra kattintv)
Hû ha majd 0.2-ben bejön a manuál kuplung is, asszem lesz ott bal, meg jobb láb fék, meg jobb láb gáz-fék egyszerre 😄
Csak érdekesség képp. Bobbi megint leszakadt szokásához híven, de most a bug miatt és ezt írta ki a dedkált szerver ablakában.

Dedikált szerver megy egész éjjel max. 5 emberrel. Szal ha valakinek van kedve csak menjen 😄DDD
Amúgy procihasználat: 0%
Amúgy procihasználat: 0%
no reply
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
emberek be kene jonni egy dedi servert tesztelni minnel tobben hogy lassuk mennyi proci idot zabal go a @ masteren Marki csinalja😊
Gergo elarulom neked aszfalton egyenrangu ellenfele egy 4x4-es autonak egy elsos de ahoz a ball labfeket kell hasznalni😊
Ami azt jelenti hogy gazadas kozben jatszol a fekkel meg ilyenek.
Ami azt jelenti hogy gazadas kozben jatszol a fekkel meg ilyenek.
23.20-kor az rtl klubbon a XXI. század címû mûsorban lesz szó Szalácsiról. Nehogy elfelejtsétek!!! Teccikérteni??????
Jaja, a mondat eleje tényleg úgy tûnt, hogy csak a fékezésrõl beszél, de utána azt mondta, hogy "a hajtásból adódóan nehéz korrigálni" Ez pedig nekem azt jelenti, hogy amiatt nehéz korrigálni, mert a motor az elsõ kerekeket hajtja meg. Fékezésnél meg igazán nincs szükség gázt adni.
persze, tudom, hogy a valóságban lol egy ilyen beállítás, és 55% körül lenne ideális, de 77 körül vagy túl gyenge fék kell (akkor nem lassulsz, csak komoly motorfékkel) vagy erõs fék, de akkor meg blokkol és elmegy kirándulni a segge
Riszpekk
A setup egy dolog. Innen már csak magadon múlik, hogy gyorsulsz. Ma arra jöttem rá én marha, hogy az elsõ kerékdõlést lejjebb tettem, emiatt csúszkáltam állandóan az utolsó kanyarban. Miután visszatettem 1.5-re, kicsit alulkormányozottabb lett az autó, de megszûnt csúszkálás.
Asszed ennyi te? 😄DDDD Ne higgy neki! 😄DDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu