16311
-
Marki.. #8687 "B" csoport selejtező nem hivatalos végeredménye:
1. Marki 15.17.89/1.30.91
2. Gergő 15.28.13/1.31.68
3. Zsolti 15.32.60/1.31.83
4. Budasp 15.40.88/1.32.40 -
#8686 Csak úgy... -
#8685 ??? -
#8684 Van óvás? -
#8683 Robi nem jöt mi kezdjük csak 3an vagyunk -
[Walaki]D`Lair #8682 OK. Tehát békesség! :D -
#8681 én máshogy kezelném a helyzetet, ez nem ide tartozik, téma lezárva
bírj még ki 2 versenyt balhé nélkül -
[Walaki]D`Lair #8680 de azt elismerhetnéd, hogy neked sem esne jól, ha egyfolytában szapulnák, ok nélkül... -
#8679 nagyon hálás vagyok, akkor állj vissza a sorba, versenyezz legjobb tudásod szerint, és hagyd, hogy én szervezzem a versenyeket
köszönöm -
[Walaki]D`Lair #8678 Hát pedig az utóbbi időben nagyon úgy tűnt nekem...node hagyjuk...(amúgy senki sem kérte, hogy kiszállj, sőt elleneztük)
És én még mindíg nem akarok semmi sértőt mondani rád, mert még mindíg nem akarlak megsérteni...(még nem is tettem ilyet) -
#8677 na akik C-be vannak jöjjenek -
#8676 még egy ilyen megjegyzés, és tényleg csinálhatod a saját bajnokságodat...
baszná meg az isten, vagy játszol a kurva szabályok szerint, vagy húzol a picsába... nem elég, hogy kiszállok a versenyzésből, hogy kétség ne férjen a döntéseim tisztaságához, te még így is mindenféle politikai meg személyes indokokat képzelsz a szavaim mögé
húzd össze magad kurva kicsire, ne adj tanácsokat a szervezéssel kapcsolatban, meg ne gyere a beteg reformer ötleteiddel, mert megunom az egészet, és írkálhatjátok papírra az eredményeket
világos vagy használjak több ronda szót?????? -
Kacsa_ #8675 Vállalom a C szervert -
[Walaki]D`Lair #8674 Figy...neki végülis tökmindegy, hogy hol indult, hiszen DNQ-s... -
#8673 Mindegy indítok egyet, amíg nincs jobb megoldás -
[Walaki]D`Lair #8672 ő kérte, hogy mondjam meg.... -
[Walaki]D`Lair #8671 JA! És nem kell itt a sértődöttet játszani, mert különböznek a politikai nézeteink... -
#8670 de könyörgöm, hol láttál te eddig ilyet??? -
[Walaki]D`Lair #8669 Banyek 1 db kérdés volt csak... -
#8668 Ki indítja a B-t? -
#8667 KACSA HOL VAGY MÁR ?! -
#8666 A selejt szerver indul -
#8665 LOL
öreg, te tényleg azt hiszed, hogy ez egy vidámpark.......
tudod mit?? induljon! és keress meg ICQ-n, megadom a jelszót a hsw oldalhoz, csináld te tovább, találd ki a szabályokat, és hozz döntéseket
ok? -
[Walaki]D`Lair #8663 Figyi Freak...seAke nem indulhatna a B csoportból? Ott lenne esélye budasp ellen...így meg tuti kiesik.... -
#8662 gratula!
indulók figyelni a topikot, akik a szervereket csinálják meg legkésőbb fél nyolc körül kezdjék! -
#8661 Ma megdöntöttem a tegnapi rekordom lassan 1.32 alatt leszek.(rettegjetek) -
#8660 kacsa nálunk csinálod a servert ok ? -
[Walaki]D`Lair #8658 Remélem ,hogy ma jó verseny lesz! -
#8657 ehh :) -
#8656 Makri az biztos egy finn pilóta :DD
Pl. Juhhe Makri -
[Walaki]D`Lair #8655 ja...nem voltam a gépnél....de miért baj ha végig akarom nézni, bobbi időmérőjét??? Laggol? Nem tök mind1, hisz úgy is csak ő volt a pályán, és ő meg nem látja a lagg-ot....(a saját gépén) -
#8654 hopszi szóval nem Makri :))) hanem MARKI :) -
#8653 ott van a végén a megszólítás :D -
#8652 én is azon gondolkodtam, de aztán bevillant hogy Jacek irta :))
különös jelenség ez a Jacek :)))) -
Marki.. #8651 LOL. Ez most honnan jött ide és kihez szól ? -
#8650 ja igen és Makri lökdös ki mindenkit :)) -
#8649 azt mondja, nem volt a gépnél, amikor szóltál neki, mondjuk ez sokat nem változtat a helyzeten... meg állítólag mi hazudozunk, és minden ok nélkül csak őt basztatjuk.... -
#8648 Ezt inkabb hagyjuk mar!! de ha nem erted hogy szolok nenek 5x idomero serveren hogy lepjel ki mert mar mentel!!!!! mindenki kilepett te nem!! 5x szoltam utanna volt kick vissza jottel megint kick megiont vissza jottel!!! akkor kaptal egy bant!!! utanna meg mocskolodsz icq!!!!! ez szerinted mi Walaki ???????? -
#8647 LOL freak állapodj már meg egy logonál :))) -
#8645 nem érdekell ha beszarok akkor is ilyen netem lesz :) eladom a chellos modemet :P gyűtök rá sokat megyek locsolkodni, oszt lesz is pézem rá :))