16311
-
[Walaki]D`Lair #8961 jézusom bobbi te fasz!!! :DDDDD 1.7 MB-os kép bazz....:)))))) -
Marki.. #8960 A bizonyiték, hehe. -
Marki.. #8959 Hát ezzel még nem nyertek pert :DDDDDDDDDDDD -
#8958 sorry ezt elbasztam -
[Walaki]D`Lair #8956 LOL....hol van a hátsó lábam? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
na itt van gergo szemszögéből....
ennyi kész vége....miénk a per :) -
[Walaki]D`Lair #8953 na asszem ezen a képen minden lényeg látszik...itt már megtörtént a löket.... -
Marki.. #8952 D. Hill volt ennek a nagy szakértője :DDD
Télleg, hova is tűnt ? -
#8951 Ilyen helyzetben a hátsó lába a féken van... -
#8949 Nem hiszem el, hogy ezzel baszom el az időmet cikkírás helyett, de akkor játszik végig...
Na, én tényleg nem értem, mit akartál ezen az íven Norbi.... Nyilvánvaló volt, hogy Bobbi megy az ideális íven, tehát Ő fékez legkésőbb, és mindenki, aki beljebb van, korábban, vagyis először TE, utána Walaki... Ehhez képest faszán megvártad, amíg Walaki fékez, pedig logikus volt, hogy ezt kell tennie. A 150-es táblánál még jó helyen voltál, de 100-nál már egyértelműen jobbra húztál bal helyett, de miért??? -
[Walaki]D`Lair #8947 mi a bajod ezzel? faszán 50 és 100 között van...te meg mehettél volna nyugodtan jobbrább egy kicsit..... -
[Walaki]D`Lair #8944 ki van csukva.....úgyis elnyerem...:PPP -
[Walaki]D`Lair #8943 Bobbi...menjünk inkább Advancedre...van aki nem tud veszteni... -
Marki.. #8942 Visszatérve a restartos esetre, most néztem meg Bobbi kamerájából, mégis megvan. Bazzeg Einstein relativitáselmélete kutya fasza ehhez képest. Bobbi szemszögéből, télleg lag volt az ütközés pillanatában, de szerintem előbb is fékezhetett volna picit, amikor még volt lehetősége. Valamint ez még télleg nem ok egy restartra a szabályok szerint.
Walakinek: Enyém lesz a 9000, bazzeg, még ha pályázol is rá -
#8941 -
#8938 az is lehet, de ez a pillanat még elég messze van ám a vitatott pillanattól..... olyan kép kéne, amin te is rajta vagy -
[Walaki]D`Lair #8936 egyébiránt itt még bőven volt gázadás is...mire a kocsi lassulni kezdett, az még 3-4 méter... -
#8935 lol Norbi se használ árnyékot? :D -
#8934 ez akár a 100-as tábla mellett is lehet... -
[Walaki]D`Lair #8932 ICQ-n átküldöm, ha jössz... -
[Walaki]D`Lair #8931 persze hogy nem! A kamera, az autó mögött van jóval...belülről kellett volna...
[milyen szép a kocsim nem? :)) ] -
#8930 REPLAY-t! én 5x is végig nézem -
Marki.. #8929 Valóban kicsit csalóka a kép, a replayt kell megnézni. -
#8927 LOL ez a kép nem valósághű....de akkor is...nem olvastad hogy FREAK mit irt ??!! -
[Walaki]D`Lair #8925 félreolvastam...mégsem... -
[Walaki]D`Lair #8924 félreolvastam...mégsem... -
[Walaki]D`Lair #8923 félreolvastam...mégsem... -
#8922 REPLAY-t! én 5x is végig nézem -
[Walaki]D`Lair #8921 Nameg...ha nem löksz ki tudod mikor engedlek el...? -
Marki.. #8920 Norbi kérte, hogy tegyem be neki ezt a képet, őneki most nem megy valamiért, bár nem értek egyet vele teljesen az incidens ügyében.
-
#8919 pontosan -
#8917 nézd, ne legyen ebből veszekedés
én tudom, hogy ott abban a pillanatban másképp láttad, és könnyű nekem dumálni, de majd meglátod, hogy ha bejön a sérülés meg a 20 fős, 50 körös versenyek, akkor te sem fogsz ennyire sietni, mert kockázatos lesz
attól, hogy most nincs sérülés, még nem kéne túl bátornak lenni
azt a kanyart balról kell venni, és én őszintén szólva nem láttam benned a szándékot, hogy balra sorolj, sokkal inkább úgy tűnt, hogy az elvesztett pozíció után rohanva megfeledkeztél a biztonságról... ha be akartad volna venni a kanyart, nem te lettél volna háromból a jobboldali a balesetben -
#8916 LOL a kisodródás az a 2. sikán után volt, és utánna lökted ki -
[Walaki]D`Lair #8915 na és én pont arról beszélek!!!! Bazz...azt írtad, hogy egymás mellett voltunk egy ideig...namost nem voltunk egymás mellett, mert simán elmentem melletted.... -
#8913 pontosan szóval Norbi neked lett volna a legkevesebb sanszod szabájosan/jól bevenni a kanyart -
[Walaki]D`Lair #8912 miért lenne más? Kilöktél nem? akkor nem más.... -
#8911 és mitgondolsz mégis hgogy lett volna....
te mentél teljesen jobb oldalt....simán nem az iven....józsi középen picit előrébb mint én aztán én bal oldalt és gondolod abból nem lett volna perecparty hogyha nem enged el ?! -
[Walaki]D`Lair #8910 és ha hiszed ha nem, pont mellettem volt... -
#8909 így van -
[Walaki]D`Lair #8908 Persze...de bobbi volt jobb pozícióban, mivel ő vehette ideális ívről a kanyart....én meg csak éles szögben közelítettem...