16311
  • ÁjjLe BoBBi
    nembaj majd a 10000 az enyém lesz most kezdem a flémelést :)))))))))
  • ÁjjLe BoBBi
    én :))
  • [Walaki]D`Lair
    abban ugye nincsenek ilyen éles kanyarok?
  • [Walaki]D`Lair
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[megy és kiugrik az ablakon!]
  • Marki..
    MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    KURVA ÉLET !!! majdnem :)
  • Marki..
    9000
  • [Walaki]D`Lair
    dedededede
  • ÁjjLe BoBBi
    aslknd
  • Marki..
    bump!
  • ÁjjLe BoBBi
    én nyerek majd mindent
  • Marki..
    rofl
  • [Walaki]D`Lair
    7!
  • [Walaki]D`Lair
    kizárt, hogy elnyered!
  • ÁjjLe BoBBi
    a bittos :))
    nem szakadok le....tuti:)
  • [Walaki]D`Lair
    nemnem
  • Marki..
    lol
  • [Walaki]D`Lair
    addíg félemele, amíg meg nem lesz, az tuti
  • Marki..
    dedededededede
  • [Walaki]D`Lair
    csak az enyém!
  • [Walaki]D`Lair
    Nameg....úgyse lesz Marki-é a 9000....:PP
  • [Walaki]D`Lair
    LOL....főleg, ha leszakadsz :)))) Akkor összetöröd anyádat is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    hát az enyémek :D
  • ÁjjLe BoBBi
    igen azt én irtam mert okos vagyok :)))))
  • FREAK
    majd Nascarban kiderül, kinek vastagabbak az idegei :D
  • FREAK
    ha nincs előtted 2 autó, akkor talán, én elhiszem

de sajna előtted voltak.....
  • Marki..
    Így van, visszanézésnél mindig fogom a kormányt, mozgatom a pedálokat és nézem én mit tettem volna, de nem vagyunk mind egyformák tudod.
    Nem hiszem, hogy mögöttem könnyebb vagy biztonságosabb menni, kérdezd csak Jacekot Norbi :DDD

Még egyszer felhívnám a figyelmet erre : #8889
  • FREAK
    szerintem ezt lezárhatjuk, egyrészt Norbi egyedül van a véleményével, másrészt annyira nem súlyos az eset, hogy egy napig szenvedjünk vele

de ha Norbi akarja, természetesen a versenybíróság hivatalosan is felülvizsgálja az ügyet
  • ÁjjLe BoBBi
    igen prfi fényképesz vagyok...vagyis baleseti helyszinelő...vagyis BoBBI:))
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt már lentebb is leirtam.....tudja mindenki hogy Marki az egyetlen ember aki mögött biztiben lehet menni....
  • [Walaki]D`Lair
    DE EMBER!!! EZ AZ EGÉSZ ON-LINE VAN!!!! HA LAGGOL EGY KICSIT IS, AKKOR VÉGED VAN!!!!
  • FREAK
    Marki is lassított volna, ha Walaki helyében van

tévedek Marki?
  • [Walaki]D`Lair
    így van!

Norbi az életben be nem vetted volna a kanyart, ha "valami/valaki nem fog meg addíg"
  • FREAK
    nagyon jó kép, látszik, hogy már BoBBi is a féken állt, Norbinál meg semmi.......
  • [Walaki]D`Lair
    hát tehetek én arról, hogy ott voltál és nem választottad meg a helyzethez megfelelő sebességet és pozíciót?? (nameg figyelmet)
  • FREAK
    nyugodtan, az indokolatlan fékezésért is büntetés jár

de ez nem volt indokolatlan, mivel korábban KELL fékezni, ha az ember nem ideális íven veszi a kanyart

én pl. alapból 100-nál kezdek ott lassítani, mert nem szeretem a rövid fékutakat, de csak azért nem kockáztatnék mert valaki jön mögöttem, az ő dolga figyelni

persze, ha 150-nél fékez valaki, az indokolatlan, de vert helyzetben 80-90 méternél simán belefér, sőt neked sem 60 méternél kellett volna észbekapni, amikor épp keresztezni készültél az ideális ívet.....
  • [Walaki]D`Lair
    amúgy...most soroljam el, hogy amíg ki nem löktél, azon a 3/4-ed körön hányszor fékeztem mögöttetek, hogy elkerüljem a koccanást?
  • ÁjjLe BoBBi

na itt van :)
  • [Walaki]D`Lair
    Fékezett ám a tudodki az arcodba! Szerinted nekem érdekem hogy kiessek??? Hát gondolkozzál már...
  • FREAK
    itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy neked nem itt kéne lenned ebben a pillanatban, hanem úgy 8 méterrel balra, és nem 20%-os féket kéne látnunk, hanem egy határozott fékezést

és nem az utolsó pillanatban húztál jobbra, hanem 150 után szépen lassan, de egyértelműen (és padlógázzal) jobbra tartottál