16311
-
#9007 nembaj majd a 10000 az enyém lesz most kezdem a flémelést :))))))))) -
#9006 én :)) -
[Walaki]D`Lair #9005 abban ugye nincsenek ilyen éles kanyarok? -
[Walaki]D`Lair #9003 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[megy és kiugrik az ablakon!] -
Marki.. #9002 MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9001 KURVA ÉLET !!! majdnem :) -
Marki.. #9000 9000 -
[Walaki]D`Lair #8999 dedededede -
#8998 aslknd -
Marki.. #8997 bump! -
#8996 én nyerek majd mindent -
Marki.. #8994 rofl -
[Walaki]D`Lair #8993 7! -
[Walaki]D`Lair #8992 kizárt, hogy elnyered! -
#8991 a bittos :))
nem szakadok le....tuti:) -
[Walaki]D`Lair #8990 nemnem -
Marki.. #8989 lol -
[Walaki]D`Lair #8988 addíg félemele, amíg meg nem lesz, az tuti -
Marki.. #8987 dedededededede -
[Walaki]D`Lair #8986 csak az enyém! -
[Walaki]D`Lair #8985 Nameg....úgyse lesz Marki-é a 9000....:PP -
[Walaki]D`Lair #8984 LOL....főleg, ha leszakadsz :)))) Akkor összetöröd anyádat is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8983 hát az enyémek :D -
#8982 igen azt én irtam mert okos vagyok :))))) -
#8981 majd Nascarban kiderül, kinek vastagabbak az idegei :D -
#8980 ha nincs előtted 2 autó, akkor talán, én elhiszem
de sajna előtted voltak..... -
Marki.. #8979 Így van, visszanézésnél mindig fogom a kormányt, mozgatom a pedálokat és nézem én mit tettem volna, de nem vagyunk mind egyformák tudod.
Nem hiszem, hogy mögöttem könnyebb vagy biztonságosabb menni, kérdezd csak Jacekot Norbi :DDD
Még egyszer felhívnám a figyelmet erre : #8889 -
#8978 szerintem ezt lezárhatjuk, egyrészt Norbi egyedül van a véleményével, másrészt annyira nem súlyos az eset, hogy egy napig szenvedjünk vele
de ha Norbi akarja, természetesen a versenybíróság hivatalosan is felülvizsgálja az ügyet -
#8976 igen prfi fényképesz vagyok...vagyis baleseti helyszinelő...vagyis BoBBI:)) -
#8975 ezt már lentebb is leirtam.....tudja mindenki hogy Marki az egyetlen ember aki mögött biztiben lehet menni.... -
[Walaki]D`Lair #8974 DE EMBER!!! EZ AZ EGÉSZ ON-LINE VAN!!!! HA LAGGOL EGY KICSIT IS, AKKOR VÉGED VAN!!!! -
#8973 Marki is lassított volna, ha Walaki helyében van
tévedek Marki? -
[Walaki]D`Lair #8972 így van!
Norbi az életben be nem vetted volna a kanyart, ha "valami/valaki nem fog meg addíg" -
#8971 nagyon jó kép, látszik, hogy már BoBBi is a féken állt, Norbinál meg semmi....... -
[Walaki]D`Lair #8969 hát tehetek én arról, hogy ott voltál és nem választottad meg a helyzethez megfelelő sebességet és pozíciót?? (nameg figyelmet) -
#8968 nyugodtan, az indokolatlan fékezésért is büntetés jár
de ez nem volt indokolatlan, mivel korábban KELL fékezni, ha az ember nem ideális íven veszi a kanyart
én pl. alapból 100-nál kezdek ott lassítani, mert nem szeretem a rövid fékutakat, de csak azért nem kockáztatnék mert valaki jön mögöttem, az ő dolga figyelni
persze, ha 150-nél fékez valaki, az indokolatlan, de vert helyzetben 80-90 méternél simán belefér, sőt neked sem 60 méternél kellett volna észbekapni, amikor épp keresztezni készültél az ideális ívet..... -
[Walaki]D`Lair #8966 amúgy...most soroljam el, hogy amíg ki nem löktél, azon a 3/4-ed körön hányszor fékeztem mögöttetek, hogy elkerüljem a koccanást? -
na itt van :) -
[Walaki]D`Lair #8964 Fékezett ám a tudodki az arcodba! Szerinted nekem érdekem hogy kiessek??? Hát gondolkozzál már... -
#8962 itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy neked nem itt kéne lenned ebben a pillanatban, hanem úgy 8 méterrel balra, és nem 20%-os féket kéne látnunk, hanem egy határozott fékezést
és nem az utolsó pillanatban húztál jobbra, hanem 150 után szépen lassan, de egyértelműen (és padlógázzal) jobbra tartottál